[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

aigin

کاربر فعال
تو راهیان گفته چون تابع برخورد با افزایش دما کم می شه پس ضریب نفوذ با توان بیش از 1.5 با دما تغییر می کنه !! ...بعد تو همون فصل یه تست آورده و گفته با لحاظ کردن تابع برخورد ضریب نفوذ با توان کمتر از 1.5 تغییر می کنه !! ....ما که بالاخره نفهمیدیم چی شد !! :surprised:

ولی به نظر می یاد اون استدلال اولی درست تر باشه ( بیش از 1.5) ... چون نمودار تابع برخورد رو که توی تری بال نگاه کنی با افزایش دما تابع برخورد داره کم می شه

كاملا درسته استدلال اولي

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه جالب پاورلا= پاور + لا = بدون توان (غیر توانی) ....... ترکیبی از انگلیسی و عربی :D:D.........
دوستان جدی نگیرید.........بزارید به حساب قاطی کردنمون تو این روزای پایانی!.........با آرزوی موفقیت برای همه......

دستت درد نکنه از جوابت
منم این سوالو دادن مینویسم براشون: چه جالب پاور + لا...بعد یارو مراقبم میاد بالا سرم یکی میزنه تو سرم که چهار بار نقش صورتم رو برگه حک بشه

پاییزی2

عضو جدید
من واقعا خوب خوندم.دو دور دقیق..اما الان که تست میزنم همه چیو قاطی کردم.:wallbash:واقعا گیج شدم.دلم میخواد گریه کنم:cry:

bage_aseman

عضو جدید
من واقعا خوب خوندم.دو دور دقیق..اما الان که تست میزنم همه چیو قاطی کردم.:wallbash:واقعا گیج شدم.دلم میخواد گریه کنم:cry:
منم بخاطر تنبلی نرسیدم درست دوره کنم انقدر زیاده که نمیدونم کجا رو بخونم من می خوام خیلی گریه کنم:crying::crying::crying:

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ترمو2 دیگه ِ یه سوالدیگه هم بود مستقیم گفته بود انترپی اب اشباع با متراکم چه فرقی داره که خوب معلومه هیچی اما اینو مطمئن نیستم(ناسلتیا جواب بدن)............راستی بچه ها شما اگه چند ساعت از وقت درسخوندن برنامه ریزیتون ر از دست دید چیکار میکنید..............من که انگار غم عالم میشینه تو دلم اینروزا بد جور حالم تو قوطیه شما روحیه تون چه طور الان خودتون رو قبولی کجا میدونید؟ من تمام سعیم رو میکنم مثبت فکر کنم اما اخرمیگم گم شو بابا چه خیالات خامی داری مخصوصا با اون وضع جرم و مکانیکت ...........خلاصه یه چیز بگید

a lot

دوستان آزمون 50 درصد دوم مدرسان رو گذاشتم
حتماً سیالاتش رو ببینید...
موفق باشید

آزمون_پنجم_پاسخنامه.pdf

conception_PLiZ.pdf

آزمون_پنجم_سوالات.pdf

آخرین ویرایش:

ئدز

عضو جدید
گزینه 4درسته درناحیه توسعه یافته عدد ناسلت و ضریب جابه جایی ثابتند ناسلت که توی دماثابت لوله 3.66 و شارثابت 4.64 هستش پس تغییرنمیکنه

باز هم سوالام سر این جریان داخل لوله این سوال تو پلیمر و بیو ....دیدم قدیمیترین نسخه ایی که ازش دیدم برای مکانیک سال 73 بود به نظرم با اطلاعاتی که مسئله داده فقط میشه به ناسلت روجوع کرد..........بازم اگه چییزی هست بگید منم بدونم شما چی رو میزنید اخرش............

bage_aseman

عضو جدید
سیاوش مردی برای تمام فصول

سیاوش مردی برای تمام فصول

به دلیل سیل پیام های خصوصی عدم یا کاهش روحیه وانگیزه در این روزها به اینجانب این دو آهنگ رو تقدیم دوستان می کنم امیدوارم که لذت ببرید.

ترانه رفیق با صدای سیاوش قمیشی

وبرای کسانی که می خوان تو این روزا گریه کنند بله درست حدس زدین بازم سیاوش ! تبریک میگم به شما با 20 امتیاز میریم سراغ جدول:D

آهنگ گريه كن سیاوش قمیشی

گريه کن گريه قشنگه
گريه سهم دل تنگه
گريه کن گريه غروره
مرحم اين راه دوره
سر بده آواز حق حق
خالي کن دلي که تنگه
گريه کن گريه قشنگه

Flamenc0

عضو جدید
دقیقاً مشکل منم همینه !!! ...اینجوری آدم بیشتر زورش میاره ... چون یه دور وقت گذاشتیم خوندیم ولی حالا نمی رسیم دوره کنیم مثل اینه که اصلاً نخوندیم !! ... منم اومدم با هم گریه کنیم :cry:
منم بخاطر تنبلی نرسیدم درست دوره کنم انقدر زیاده که نمیدونم کجا رو بخونم من می خوام خیلی گریه کنم:crying::crying::crying:

Flamenc0

عضو جدید
این ترانه ی رفیق که اصلاً خوراک هر روز صبح منه ! :D

به دلیل سیل پیام های خصوصی عدم یا کاهش روحیه وانگیزه در این روزها به اینجانب این دو آهنگ رو تقدیم دوستان می کنم امیدوارم که لذت ببرید.

ترانه رفیق با صدای سیاوش قمیشی

وبرای کسانی که می خوان تو این روزا گریه کنند بله درست حدس زدین بازم سیاوش ! تبریک میگم به شما با 20 امتیاز میریم سراغ جدول:D

آهنگ گريه كن سیاوش قمیشی

گريه کن گريه قشنگه
گريه سهم دل تنگه
گريه کن گريه غروره
مرحم اين راه دوره
سر بده آواز حق حق
خالي کن دلي که تنگه
گريه کن گريه قشنگه

sahar32

عضو جدید
دقیقاً مشکل منم همینه !!! ...اینجوری آدم بیشتر زورش میاره ... چون یه دور وقت گذاشتیم خوندیم ولی حالا نمی رسیم دوره کنیم مثل اینه که اصلاً نخوندیم !! ... منم اومدم با هم گریه کنیم :cry:

منم همش تو همین فکرم ، اصلا فک نمیکردم دوره انقد سخت باشه . :cry:

ئدز

عضو جدید
به نظرم وضع هممون انقدر خوب هست که یه گورستونی قبول شیم حال چیکار کنیم سر جلسه خودمونو کنترل کنیم و هیجانی نشیم یا اگر طراح محترم و مکار سوال سختا رو انداخت تو اول تا روحیمون بیافته کف کفشمون ما خودمونو نبازیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه زیادسوال از بعضی بچه ها میپرسم منو ببخشن.............. راستی من با ترانه رفیق گریم رفت.............. اما نمیخوام مثل بازنده ها رفتارکنم............. خیلی سخته

آخرین ویرایش:

niusha t

عضو جدید
اوا گورستون چراخدانکنه- به نظرمن بچه هایی که از تابستون اومدن اینجاوتلاش کردن حقشونه جاهای خوب قبول شن - نگران نباشیدبزرگترین نکته اینه که خدازحمتامونو دیده - قطعااگرسخت باشه واسه همه سخته اگرم سوالای تابلوبدن اونی که 1ماه وقت گذاشته بااونیکه 6 ماهه داره میخونه فرق چندانی نمیکنن- امیدوارم حداقل نصف سوالا درحدی باشه که بشه زد- یابودجه بندی مثل سالای قبل باشه-نه اینکه وردارن ازفیلتراسیون وکریستالیزاسیون 10 تاسوال بدن:cry:یا4تاماتریس وازاین حرفا- امیدورام که نتیجه زحماتمونو بگیریم
به نظرم وضع هممون انقدر خوب هست که یه گورستونی قبول شیم حال چیکار کنیم سر جلسه خودمونو کنترل کنیم و هیجانی نشیم یا اگر طراح محترم و مکار سوال سختا رو انداخت تو اول تا روحیمون بیافته کف کفشمون ما خودمونو نبازیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه زیادسوال از بعضی بچه ها میپرسم منو ببخشن.............. راستی من با ترانه رفیق گریم رفت.............. اما نمیخوام مثل بازنده ها رفتارکنم............. خیلی سخته

niusha t

عضو جدید
بچه هامن یه سوالی دارم- باتوجه به اونچه که فهمیدم توی مکانیک هیچ امیدی ندارم-احتمال زیادسفیدبذارم-الان وقت خوندن فرایندهست؟؟؟ من فرایندامو بانیک آذرداشتم و اوضاعم بدنبود به نظرتون روزی 1-2 ساعت وقت بذارم تاکنکور میشه امیدداشت که نصفش رو بزنم که جبران مکانیک بشه؟؟؟ لطفا نظراتتونو بدین ممنون میشم

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
بچه هامن یه سوالی دارم- باتوجه به اونچه که فهمیدم توی مکانیک هیچ امیدی ندارم-احتمال زیادسفیدبذارم-الان وقت خوندن فرایندهست؟؟؟ من فرایندامو بانیک آذرداشتم و اوضاعم بدنبود به نظرتون روزی 1-2 ساعت وقت بذارم تاکنکور میشه امیدداشت که نصفش رو بزنم که جبران مکانیک بشه؟؟؟ لطفا نظراتتونو بدین ممنون میشم
سلام
با اجازه دوستان من یه نظری بدم ..
اول اینکه هرگز سیالات رو کنار نذارید .. هر چقدر هم که تسلط پایینی دارید باز تلاش خودتون رو بکنید و سوالات کنکور های اخیر رو کار کنید .. مطمئن باشید سوال تکراری زیاد می دن ... هرگز سیالات رو سفید نذارید که هیچ چیزی نمی تونه جبرانش کنه ..
در مورد کنترل هم اول این رو بدونید که کنترل خلا هیچ درسی رو نیم تونه جبران کنه .. باید همه درسا رو عالی بزنید .. بعد اگر کنترل هم خوب بزنید خیلی خیلی توی رتبه بهتر کمکتون می کنه ..
نظر من مثبته .. حتما توی این مدت کوتاه کنترل رو بخونید .. مطمئن باشید اگر وقت بذارید و سوالات کنکور های قبل رو هم حل کنید راحت می تونید کنترل رو 50 به بالا بزنید .

hothit

عضو جدید
سلام .در مورد مکانیک من خودم احتمالن اخرین درس حلش میکنم .چون میترسم مثل امتحان پارسه که سخت بود باعث شه اعصاب و تمرکزم بهم بریزه و بقیه درسا رو هم خراب کنم.اما سفید نزارش اگه فقط 4 تست رو درست بزنیم 25 درصد میشه که به نظرم خوبه.

hothit

عضو جدید
پوریا جان نظرت راجع به زبان چیه؟من زبانم بد نیست 30 تا 40 درصد میتونم بزنم.این مقدار اثری داره یا نه وقتشو صرف بقیه درسا کنم بهتره؟

P O U R I A

مدیر تالار
پوریا جان نظرت راجع به زبان چیه؟من زبانم بد نیست 30 تا 40 درصد میتونم بزنم.این مقدار اثری داره یا نه وقتشو صرف بقیه درسا کنم بهتره؟
اگر می تونی زبان بزنی خیلی خوبه .. فقط به شرطی که از وقت درسای دیگه نزنی ..
صددرصد اثر داره ... ولی اگر بتونی 30 40درصد بزنی ... اخه به نظر من مثلا اگر 10درصد بزنی ... خیلی تاثیر نداره ... به جای اون اگر یه تست جرم بیشتر بزنی خیلی خیلی خیلی بیشتر اثر داره ..
پس اگر وقت اضافه اوردی خیلی سریع زبانو بزن ... ولی زیاد براش وقت نذار ...

bage_aseman

عضو جدید
داستان کوتاه

داستان کوتاه

افکار دیگران

مردی در کنار جاده، دکه ای درست کرد و در آن ساندویچ می فروخت.
چون گوشش سنگین بود، رادیو نداشت، چشمش هم ضعیف بود، بنابراین روزنامه هم نمی خواند.
او تابلویی بالای سر خود گذاشته بود و محاسن ساندویچ های خود را شرح داده بود.
خودش هم کنار دکه اش می ایستاد و مردم را به خریدن ساندویچ تشویق می کرد و مردم هم می خریدند.
کارش بالا گرفت لذا او ابزار کارش را زیادتر کرد.
وقتی پسرش از مدرسه نزد او آمد …. به کمک او پرداخت.
سپس کم کم وضع عوض شد.
پسرش گفت: پدر جان، مگر به اخبار رادیو گوش نداده ای؟ اگر وضع پولی کشور به همین منوال ادامه پیدا کند کار همه خراب خواهد شد و شاید یک کسادی عمومی به وجود می آید.
باید خودت را برای این کسادی آماده کنی.
پدر با خود فکر کرد هر چه باشد پسرش به مدرسه رفته به اخبار رادیو گوش می دهد و روزنامه هم می خواند پس حتماً آنچه می گوید صحیح است.
بنابراین کمتر از گذشته نان و گوشت سفارش داده و تابلوی خود را هم پایین آورد و دیگر در کنار دکه خود نمی ایستاد و مردم را به خرید ساندویچ دعوت نمی کرد.
فروش او ناگهان شدیداً کاهش یافت.
او سپس رو به فرزند خود کرد و گفت: پسرجان حق با توست.
کسادی عمومی شروع شده است.
آنتونی رابینز یک حرف بسیار خوب در این باره زده که جالبه بدونید: اندیشه های خود را شکل ببخشید در غیر اینصورت دیگران اندیشه های شما را شکل می دهند. خواسته های خود را عملی سازید وگرنه دیگران برای شما برنامه ریزی می کنند.

niusha t

عضو جدید
ایشالاکه همیشه موفق باشین یه سوال دیگه من میانگین درسام 40 هست البته مکانیک زبان فرایند سفید میذارم-معمولا حرارت -70-60-ترمو راکتورریاضی 50-جرم عملیاتم 40 اینا میشه البته بالا و پایینم میشه میخوام بدونم وضعیت به چه صورتیه؟ خودم که فکرمیکنم افتضاحم-البته واقعابی دقتم توی هرآزمون 3-4 تاسوال میشه که به جای گزینه درست توی پاسخنامه اشتباه وارد میکنم یاغلطای ضرب و جمع واین حرفادارم- نظراتتون همیشه عالین مرسی
سلام
با اجازه دوستان من یه نظری بدم ..
اول اینکه هرگز سیالات رو کنار نذارید .. هر چقدر هم که تسلط پایینی دارید باز تلاش خودتون رو بکنید و سوالات کنکور های اخیر رو کار کنید .. مطمئن باشید سوال تکراری زیاد می دن ... هرگز سیالات رو سفید نذارید که هیچ چیزی نمی تونه جبرانش کنه ..
در مورد کنترل هم اول این رو بدونید که کنترل خلا هیچ درسی رو نیم تونه جبران کنه .. باید همه درسا رو عالی بزنید .. بعد اگر کنترل هم خوب بزنید خیلی خیلی توی رتبه بهتر کمکتون می کنه ..
نظر من مثبته .. حتما توی این مدت کوتاه کنترل رو بخونید .. مطمئن باشید اگر وقت بذارید و سوالات کنکور های قبل رو هم حل کنید راحت می تونید کنترل رو 50 به بالا بزنید .

ئدز

عضو جدید
سلام من امروز مکانیک کار کردم سال 84- 88 فوق العاده خوب بود یعنی هرکی یه دور اشنایی داشته باشه راحت 8 تا سوال رو میزنه امااااااااااااااااااااااااااااا ساله 90 فستیوال سوالای بود که نیاز به فرمول خاص و 100 درصد حفظی که الان از استادم هم بپرسم بلد نیست حالا تکلیف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا سوال محاسبه گشتاور یا اختلاف فشار چقدر باشه تا دبی حجمی صفر بشه و اون برتولی مسخره که بیشتر به سوال حرکت فیزیک دبیرستان شبیه کسی راه حل درستی براشون سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

P O U R I A

مدیر تالار
ایشالاکه همیشه موفق باشین یه سوال دیگه من میانگین درسام 40 هست البته مکانیک زبان فرایند سفید میذارم-معمولا حرارت -70-60-ترمو راکتورریاضی 50-جرم عملیاتم 40 اینا میشه البته بالا و پایینم میشه میخوام بدونم وضعیت به چه صورتیه؟ خودم که فکرمیکنم افتضاحم-البته واقعابی دقتم توی هرآزمون 3-4 تاسوال میشه که به جای گزینه درست توی پاسخنامه اشتباه وارد میکنم یاغلطای ضرب و جمع واین حرفادارم- نظراتتون همیشه عالین مرسی
ممنون .. لطف دارید .
درصداتون در کل خوبن .. .ولی درصد 40 برای جرم پایینه .. سعی کنید تا می تونید توی این 2هفته روی جرم و عملیات کار کنید .. ببینید . درسای زبان و یا کنترل خیلی خوبه که بزنید .. ولی به پای جرم نمی رسن ... من از این لحاظ توصیه می کنم که کنترل رو بزنید که می شه با یه هفته خوندن و یک ربع وقت ازمون راحت 50درصد زد !!!!! که خیلی درصد بالاییه !!
ولی با تجربه ای که من از درصد خودم و وستام دارم هیچ چیز به اندازه جرم تاثیر نداره ... جرم یه سرو گردن از بقیه درسا اهمیت بالاتری داره ..
در ضمن .. هرگز سیالات رو سفید نذارید !!!! هرگز ...
توی این مدت تا می تونید روی سیالات خود کار کنید .. حداقل کنکورهای سالهای اخیر رو بزنید .

P O U R I A

مدیر تالار
سلام من امروز مکانیک کار کردم سال 84- 88 فوق العاده خوب بود یعنی هرکی یه دور اشنایی داشته باشه راحت 8 تا سوال رو میزنه امااااااااااااااااااااااااااااا ساله 90 فستیوال سوالای بود که نیاز به فرمول خاص و 100 درصد حفظی که الان از استادم هم بپرسم بلد نیست حالا تکلیف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا سوال محاسبه گشتاور یا اختلاف فشار چقدر باشه تا دبی حجمی صفر بشه و اون برتولی مسخره که بیشتر به سوال حرکت فیزیک دبیرستان شبیه کسی راه حل درستی براشون سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب برای همینه که نمیشه تکلیف رو مشخص کرد ...
ولی چاره ای نیست .. همون طور که قبلا هم گفتیم ... بهترین کاری که ادم می تونه بکنه اعتماد کردن به گذشتست .. پس با تمام توانتون کنکور های سال های قبل رو کار کنید .. حتی اگر وقت می کنید کنکور گرایش های مرتبط دیگه رو هم نگاهی بیاندازید ... شده که سوال مشترک و تکراری از گرایش های دیگه هم دادن !!
ولی در مورد سیالات به نظر من زیاد خودتون رو مشغول حفظ کردن فرمول ها نکنید ... سال 90 هم تقریبا یه استثنا بود .. البته سیالات سال 92 هم خیلی سخت بود .. ولی با همه سختیش تکراری زیاد داشت .

ئدز

عضو جدید

سلام کسی سوال 85و 86 کنترل تو سال 92 رو حل کرده؟چه جوریه؟ سوال 85که من رسم کرم در بهره پایین ناپایدار بود بعد اگه از روش های خطا حل کنم از کجا معلومه در بهره پایین اپایداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که فقط خطا رو میده
سوال 86 همکه اصلا منظورشو نگرفتم................

zahra taherian

عضو جدید
سلام دوستان کسی پاسخ سوالات 91 و 92 فرآوری رو داره؟؟؟ نمیدونین از کجا باید پیداش کرد؟؟؟:(

بالا