[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

ئدز

عضو جدید
كسي كنكور ٩٠ رو زده؟؟
احساس كردم هيچي بلد نيستم از مهندسي شيمي

سوالاشو از فضا اورده بودن......

اره منم با مشاور صحبت میکردم در مورد ازمون پارسه میگفت کنکور 90 هم همین طور بوده اصلا سوالا خوب و طبق روند معمولی کنکور نبوده

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
كسي كنكور ٩٠ رو زده؟؟
احساس كردم هيچي بلد نيستم از مهندسي شيمي

سوالاشو از فضا اورده بودن......

دقیقا کارنامه رتبه 5 کنکور 90 دقیقا ً تو همین سایت هست .... سخت ترین و غیر منطقی ترین سیالات را داشت که ساده ترین سوال سیالاتش هم غلط بود (چه جوری فشار با ارتفاع که واحد متفاوتی دارند با هم جمع میشن) ولی مابقی درساش بدک نبود ولی کاربردشم سخت بود

bluemasoud

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
یه خواهش داشتم میخواستم دوستان خیلی به صورت مفید و خلاصه منابع مطالعاتی رو برام بگید.
مثلا حرارت چی بخونم؟ پوران راهیان پارسه جزوه یا هرچی دیگه
فقط یه نکته ای باید بگم من باید ریشه ای و پایه ای بخونم چون اصلا هیچی یادم نیست :D

*ABER*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما به امید معدلی پس حتما معدلت بالاست. کسی که معدلش بالاست تو درسا قویه مجاز شدن براش کاری نداره که .جز اینه؟؟؟

نمیدونم تست کار نکردم اصلا تو این مدت تلاشمو میکنم ایشالله مجاز میشم:)

*ABER*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه این ترم دانشجو بودی و درس مهم داشتی رو اونا تستی کار کن ، کلا هم عمل 2 رو پیشنهاد نمیکنم ، به نظرم ببین پایت رو چه درسایی قویتره رو اونا مسلط شو .
اصلا طمع نکنی که حجم زیادی رو بخونی ، چون تسلطت کم میشه غلط میزنی .

ممنون ...نمیدونم جدیدا انقده طمع کار شدم یا کلا بودم همه کتابا رو میذارم جلوم فک میکنم میتونم بخونم:redface:
امیدوارم شما هم موفق باشی خیلی زیاد...

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
یه خواهش داشتم میخواستم دوستان خیلی به صورت مفید و خلاصه منابع مطالعاتی رو برام بگید.
مثلا حرارت چی بخونم؟ پوران راهیان پارسه جزوه یا هرچی دیگه
فقط یه نکته ای باید بگم من باید ریشه ای و پایه ای بخونم چون اصلا هیچی یادم نیست :D

به کل کتابای مرجعو ول کن:Dتوی تاپیک اگه بگردی صفحات اول همه ی دوستان سر بهترین کتاب بحث کردن و بدی و خوبیاشم گفتن.من خودم اینطوری خوندم
جرم و عملیات:مدرسان-پارسه-راهیان
راکتور:پارسه و راهیان
حرارت:مدرسان راهیان
سیالات .پوران و یه ذره پارسه:razz:
ریاضی. پارسه
ترمو. پوران راهیان پارسه

niusha t

عضو جدید
خدابه من رحم کنه یه چندنفری مثل شماازهردرس 2-3 تا کتاب خونده باشن باید به سال دیگه فکرکنم :cry::D
به کل کتابای مرجعو ول کن:Dتوی تاپیک اگه بگردی صفحات اول همه ی دوستان سر بهترین کتاب بحث کردن و بدی و خوبیاشم گفتن.من خودم اینطوری خوندم
جرم و عملیات:مدرسان-پارسه-راهیان
راکتور:پارسه و راهیان
حرارت:مدرسان راهیان
سیالات .پوران و یه ذره پارسه:razz:
ریاضی. پارسه
ترمو. پوران راهیان پارسه

ئدز

عضو جدید
تو ضریب نفوذ گازها وقتی تابع برخورد لحاظ میشه بلاخره ضریب نفوذ با توان چند با دما رابطه داره .....کمتر از 2/3 یا بیشتر

شما هم سیالات فقط فصل اولشو میتونین بزنین؟؟؟؟یا من خیلی ضعیفم تو فصل های دیگه

2216261

عضو جدید
میگم بعضی سوالای کنکور کتاب جامع مدرسان با کتابای تست راهیان فرق میکنه از کجا بفهمم کدوم درسته؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
میگم بعضی سوالای کنکور کتاب جامع مدرسان با کتابای تست راهیان فرق میکنه از کجا بفهمم کدوم درسته؟
بله .. کتاب های کنکور جواب های مختلفی به بعضی سوالا دادن .. این مشکل توی خود کتاب های اموزشی هم هست که در بعضی جاها کاملا غلط توضیح داده اند. راه خاصی وجود نداره .. می تونید از استادتون بپرسید و یا در موردش با دوستانتون بحث کنید و یا در همین جا از بچه های دیگه کمک بگیرید.

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
شما هم سیالات فقط فصل اولشو میتونین بزنین؟؟؟؟یا من خیلی ضعیفم تو فصل های دیگه
سیالات خیلی درس سختیه .. سیالات همین سال قبل رو اگر ببینید سوالات وحشت ناکی طرح کردن .. ولی نگران نباشید .. سوالای سال های قبل رو خوب کار کنید انشالله که مشکلی پیش نمیاد.

bage_aseman

عضو جدید
بالاخره کدوم؟

بالاخره کدوم؟

حرارت (مهندسی شیمی 88)

37-مهم ترین دلیل افزودن تعداد پوسته در یک مبدل پوسته و لوله ای چیست؟
1)کوچک بودن ضریب تصحیح LMTD
2)افزایش مقدار حرارت انتقال یافته
3)کاهش افت فشار سیال لوله
4)کمبود سطح انتقال حرارت

جواب راهیان و پردازش گزینه (1) با افزایش تعداد پوسته ضریب تصحیحF افزایش می یابد.
جواب مدرسان شریف گزینه (4) افزودن تعداد پوسته، سبب افزایش سطح انتقال حرارت و در نتیجه مقدار انتقال حرارت می شود.

bage_aseman

عضو جدید
حرارت (مهندسی شیمی 88)
40-سیالی با دمای T1درون لوله ای فلزی جریان دارد،اگر سرعت حرکت سیال در شرایط لایه ای دو برابر شود،نسبت انتقال حرارت جابه جایی به هدایتی:
1)نصف می شود 2) دو برابر می شود 3)1/6 برابر می شود 4)تغییری نمی کند

جواب راهیان و مدرسان شریف گزینه (4)عدد ناسلت (Nu=hl/k)در جریان آرام داخل لوله ثابت است بنابراین باتغییر سرعت، تغییر نمی کند.
جواب پردازش گزینه (2) عدد بدون بعد پکلت (Pe=Re.Pr=Vl/a=mc(t-t)/(KA(t-t)/L))با دوبرابر شدن سرعت دو برابر می شود.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرارت (مهندسی شیمی 88)

4)کمبود سطح انتقال حرارت

جواب راهیان و پردازش گزینه (1) با افزایش تعداد پوسته ضریب تصحیحF افزایش می یابد.
جواب مدرسان شریف گزینه (4) افزودن تعداد پوسته، سبب افزایش سطح انتقال حرارت و در نتیجه مقدار انتقال حرارت می شود.

سازمان سنجش گزینه 1 رو درست اعلام کرده

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرارت (مهندسی شیمی 88)
40-سیالی با دمای T1درون لوله ای فلزی جریان دارد،اگر سرعت حرکت سیال در شرایط لایه ای دو برابر شود،نسبت انتقال حرارت جابه جایی به هدایتی:

جواب راهیان و مدرسان شریف گزینه (4)عدد ناسلت (Nu=hl/k)در جریان آرام داخل لوله ثابت است بنابراین باتغییر سرعت، تغییر نمی کند.
جواب پردازش گزینه (2) عدد بدون بعد پکلت (Pe=Re.Pr=Vl/a=mc(t-t)/(KA(t-t)/L))با دوبرابر شدن سرعت دو برابر می شود.

جواب پردازش درسته

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کنکور 84

در صورتی که در دمای 500 درجه فشار یک مول گاز واقعی 3 برابر شود حجم ان 1/3 کاهش میابد.ضریب دوم ویریال این گاز در دمای 500 درجه عبارتست از:
مدرسان گزینه 1 رو گفته یعنی 2v
راهیان گزینه 2 رو گفته V/2
کدومه؟:cry:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
اقا خسته نباشید
بچه ها ی سوال؟ الان ما داریم درسو میخونیم ی تستی میبینیم راهشم بلدیم تو ی دقیقه با ضرب و تقسیم ماشین حساب حل میشه.ولی جلسه امتحانو چی کنیم؟ این تقسیمای اعشاری و ....

mohandes-87

عضو جدید
سلام بچه ها خدا قوت .بچه ها میشه بگید چن درصد سوالات تکرار ویا مشابه سالهای پیش هستن؟

ئدز

عضو جدید
حرارت (مهندسی شیمی 88)

هر جا جریان داخل لوله بود فورا یاد ناست بیافت پکله کیلو چند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

niusha t

عضو جدید
گزینه 1 درسته
حرارت (مهندسی شیمی 88)

4)کمبود سطح انتقال حرارت

niusha t

عضو جدید
گزینه 4درسته درناحیه توسعه یافته عدد ناسلت و ضریب جابه جایی ثابتند ناسلت که توی دماثابت لوله 3.66 و شارثابت 4.64 هستش پس تغییرنمیکنه
حرارت (مهندسی شیمی 88)

بالا