[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
اقا خسته نباشید
بچه ها ی سوال؟ الان ما داریم درسو میخونیم ی تستی میبینیم راهشم بلدیم تو ی دقیقه با ضرب و تقسیم ماشین حساب حل میشه.ولی جلسه امتحانو چی کنیم؟ این تقسیمای اعشاری و ....
به شدت از ماشین حساب دوری کن که عادت نکنی چون توی کنکور اصلی فقدانش به همت میریزه

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
حرارت (مهندسی شیمی 88)

37-مهم ترین دلیل افزودن تعداد پوسته در یک مبدل پوسته و لوله ای چیست؟
1)کوچک بودن ضریب تصحیح LMTD
2)افزایش مقدار حرارت انتقال یافته
3)کاهش افت فشار سیال لوله
4)کمبود سطح انتقال حرارت

جواب راهیان و پردازش گزینه (1) با افزایش تعداد پوسته ضریب تصحیحF افزایش می یابد.
جواب مدرسان شریف گزینه (4) افزودن تعداد پوسته، سبب افزایش سطح انتقال حرارت و در نتیجه مقدار انتقال حرارت می شود.
به نظر من هم این سوال گزینه 1 درسته ...

حرارت (مهندسی شیمی 88)
40-سیالی با دمای T1درون لوله ای فلزی جریان دارد،اگر سرعت حرکت سیال در شرایط لایه ای دو برابر شود،نسبت انتقال حرارت جابه جایی به هدایتی:
1)نصف می شود 2) دو برابر می شود 3)1/6 برابر می شود 4)تغییری نمی کند

جواب راهیان و مدرسان شریف گزینه (4)عدد ناسلت (Nu=hl/k)در جریان آرام داخل لوله ثابت است بنابراین باتغییر سرعت، تغییر نمی کند.
جواب پردازش گزینه (2) عدد بدون بعد پکلت (Pe=Re.Pr=Vl/a=mc(t-t)/(KA(t-t)/L))با دوبرابر شدن سرعت دو برابر می شود.
در مورد این سوال هم 2درسته ...

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گزینه 4درسته درناحیه توسعه یافته عدد ناسلت و ضریب جابه جایی ثابتند ناسلت که توی دماثابت لوله 3.66 و شارثابت 4.64 هستش پس تغییرنمیکنه

حرف شما درست ولی اینجا به توسعه یافتگی جریان هیچ اشاره ایی نشده نمیشه با این فرض سوالو حل کرد برا همین میگم گزینه 2 درسته

bage_aseman

عضو جدید
توزیع کارت الکترونیکی ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ از دوشنبه ۱۴ بهمن از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org برای داوطلبان قابل دسترسی خواهد بود.
جزئیات این آزمون جهت اطلاع داوطلبان از 6 بهمن از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می شود.
آزمون در روزهای چهارشنبه ۱۶، پنجشنبه ۱۷ و جمعه ۱۸بهمن در دو نوبت صبح و عصر و در تهران و ۶۲ شهرستان برگزار خواهد شد.
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد در نیمه دوم اردیبهشت سال آینده اعلام خواهد شد.

آخرین ویرایش:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توزیع کارت الکترونیکی ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ از شنبه ۱۴ بهمن از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org برای داوطلبان قابل دسترسی خواهد بود.
آزمون در روزهای چهارشنبه ۱۶، پنجشنبه ۱۷ و جمعه ۱۸بهمن در دو نوبت صبح و عصر و در تهران و ۶۲ شهرستان برگزار خواهد شد.
نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد در نیمه دوم اردیبهشت سال آینده اعلام خواهد شد.

چجور شنبه 14 بهمن بعد پنجشنبه میشه 17 بهمن؟؟ مهندس معلوم مغزو ترکوندیا با درس.........بذا کنار دیگه

bage_aseman

عضو جدید
سوتی جامعه خبری تحلیلی الف!

سوتی جامعه خبری تحلیلی الف!

چجور شنبه 14 بهمن بعد پنجشنبه میشه 17 بهمن؟؟ مهندس معلوم مغزو ترکوندیا با درس.........بذا کنار دیگه
خودمم تازه فهمیدم :biggrin: از اشکالات کپی کردنه دیگه! منبعش اشتباه کرده شما ندید بگیر :D
http://alef.ir/vdcj88e8auqevoz.fsfu.html?212827

2216261

عضو جدید
سلام
کسی پاسخ تشریحی کنکور 92 رو گیر اورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نتونستم هر کار میکنم دانلودم نمیشه

sahar32

عضو جدید
بچه ها اگه کسی میدونه دانشگا اردبیل با چه درصدایی ارشد قبول شدن لطفا درصداشونو بذاره .
بیوتک تهران شمالم اگه میدونید بگید . آخه من برا سراسری فقط یه ماه و نیم خوندم:(

ئدز

عضو جدید
بچه ها اگه کسی میدونه دانشگا اردبیل با چه درصدایی ارشد قبول شدن لطفا درصداشونو بذاره .
بیوتک تهران شمالم اگه میدونید بگید . آخه من برا سراسری فقط یه ماه و نیم خوندم:(

برای ازاد فقط برو جلسه کیک و ساندیسو بخور قبولی اصلا میان دنبالت.........راستی این درسته که با قبولی سال قبل ازاد میتونی سال بعدش بری ثبت نام ...........راستی اگه ثبت نامش شروع شد منو خبر کنید

sahar32

عضو جدید
برای ازاد فقط برو جلسه کیک و ساندیسو بخور قبولی اصلا میان دنبالت.........راستی این درسته که با قبولی سال قبل ازاد میتونی سال بعدش بری ثبت نام ...........راستی اگه ثبت نامش شروع شد منو خبر کنید
چه خوب ... پس منتظر میشم بیان دنبالم:D

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرارت (مهندسی شیمی 88)

37-مهم ترین دلیل افزودن تعداد پوسته در یک مبدل پوسته و لوله ای چیست؟
1)کوچک بودن ضریب تصحیح LMTD
2)افزایش مقدار حرارت انتقال یافته
3)کاهش افت فشار سیال لوله
4)کمبود سطح انتقال حرارت

جواب راهیان و پردازش گزینه (1) با افزایش تعداد پوسته ضریب تصحیحF افزایش می یابد.
جواب مدرسان شریف گزینه (4) افزودن تعداد پوسته، سبب افزایش سطح انتقال حرارت و در نتیجه مقدار انتقال حرارت می شود.

سلام مهندس .... تو کتاب هولمن در نمودارای ضریب تصحیح در یک p و R ثابت وقتی دو نمودارو با هم مقایسه می کنی می بینی که با افزایش پوسته و یا با بفل طولی می تونی f رو زیاد کنی...

آخرین ویرایش:

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرارت (مهندسی شیمی 88)
40-سیالی با دمای T1درون لوله ای فلزی جریان دارد،اگر سرعت حرکت سیال در شرایط لایه ای دو برابر شود، نسبت انتقال حرارت جابه جایی به هدایتی:
1)نصف می شود 2) دو برابر می شود 3)1/6 برابر می شود 4)تغییری نمی کند

جواب راهیان و مدرسان شریف گزینه (4)عدد ناسلت (Nu=hl/k)در جریان آرام داخل لوله ثابت است بنابراین باتغییر سرعت، تغییر نمی کند.
جواب پردازش گزینه (2) عدد بدون بعد پکلت (Pe=Re.Pr=Vl/a=mc(t-t)/(KA(t-t)/L))با دوبرابر شدن سرعت دو برابر می شود.
خودت جواب خودتو دادی چون حرف از سرعت هست طرف ناسلت نرو.... در ضمن صورت سوال گفته که نسبت انتقال حرارت ها که دقیقاً با تعریف عدد پکلت همخونی داره....
اتفاقاً تنها سوال نکته داره کنکور 88 به نظر من این بود

آخرین ویرایش:

ئدز

عضو جدید
تو ترمو قسمت انتروپی گفته با افزایش فشار اب انرزی درونی چی میشه؟دو تا جواب هست یا این که انتروپی ماده دانسیته ثابت تابع فشار نیست یا قانون اول رو بنویسیم و برای سیستم ادیاباتیک انرژی درونی برابر منفی کار بشه حالا کدوم جواب درسته؟
برای سوالایی که با از قانون گیبس دوهم بریم برای برقراری رابطه بین دوتا خاصیت جزیی مولی قلق خاصی نداره اخه بعضیاش در نمیاد

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
اقا کسی میتونه کمک ما بکنه ی سوال مکانیک سیالاته؟ نمیدونم رابطه دقیقشون چیه>یکیو البته بلدم.رابطشون رو میخوام

کدامیک از موارد زیر برای یک سیال پاورلا با n=0.5 صحیح است؟

1-شدت برش حداکثر برای این سیال توانی بیشتر از شدت برش حداکثر برای سیال نیوتنی است

-شدت برش حداکثر برای این سیال توانی کمتر از شدت برش حداکثر برای سیال نیوتنی است

3-شدت برش حداکثر برای این سیال توانی معادل سیال نیوتنی است

4-برای قضاوت صحیح نیاز به k داریم

رابطه شدت برش حداکثر کدومه؟

tarane6166

عضو جدید
تو ترمو قسمت انتروپی گفته با افزایش فشار اب انرزی درونی چی میشه؟دو تا جواب هست یا این که انتروپی ماده دانسیته ثابت تابع فشار نیست یا قانون اول رو بنویسیم و برای سیستم ادیاباتیک انرژی درونی برابر منفی کار بشه حالا کدوم جواب درسته؟
برای سوالایی که با از قانون گیبس دوهم بریم برای برقراری رابطه بین دوتا خاصیت جزیی مولی قلق خاصی نداره اخه بعضیاش در نمیاد
این ترمو است یا شیمی فیزیک؟؟؟؟
به نظرمیاد دومی درست تر باشه.......

ئدز

عضو جدید
این ترمو است یا شیمی فیزیک؟؟؟؟
به نظرمیاد دومی درست تر باشه.......

ترمو2 دیگه ِ یه سوالدیگه هم بود مستقیم گفته بود انترپی اب اشباع با متراکم چه فرقی داره که خوب معلومه هیچی اما اینو مطمئن نیستم(ناسلتیا جواب بدن)............راستی بچه ها شما اگه چند ساعت از وقت درسخوندن برنامه ریزیتون ر از دست دید چیکار میکنید..............من که انگار غم عالم میشینه تو دلم اینروزا بد جور حالم تو قوطیه شما روحیه تون چه طور الان خودتون رو قبولی کجا میدونید؟ من تمام سعیم رو میکنم مثبت فکر کنم اما اخرمیگم گم شو بابا چه خیالات خامی داری مخصوصا با اون وضع جرم و مکانیکت ...........خلاصه یه چیز بگید

Flamenc0

عضو جدید
تو راهیان گفته چون تابع برخورد با افزایش دما کم می شه پس ضریب نفوذ با توان بیش از 1.5 با دما تغییر می کنه !! ...بعد تو همون فصل یه تست آورده و گفته با لحاظ کردن تابع برخورد ضریب نفوذ با توان کمتر از 1.5 تغییر می کنه !! ....ما که بالاخره نفهمیدیم چی شد !! :surprised:

ولی به نظر می یاد اون استدلال اولی درست تر باشه ( بیش از 1.5) ... چون نمودار تابع برخورد رو که توی تری بال نگاه کنی با افزایش دما تابع برخورد داره کم می شه

Flamenc0

عضو جدید
سیال پاورلا دیگه چیه ؟؟ ...یا خدا !! :surprised:
فک کنم این سوالو تو تالار پلیمر باید مطرح کنید

سلام
اقا کسی میتونه کمک ما بکنه ی سوال مکانیک سیالاته؟ نمیدونم رابطه دقیقشون چیه>یکیو البته بلدم.رابطشون رو میخوام

کدامیک از موارد زیر برای یک سیال پاورلا با n=0.5 صحیح است؟

1-شدت برش حداکثر برای این سیال توانی بیشتر از شدت برش حداکثر برای سیال نیوتنی است

-شدت برش حداکثر برای این سیال توانی کمتر از شدت برش حداکثر برای سیال نیوتنی است

3-شدت برش حداکثر برای این سیال توانی معادل سیال نیوتنی است

4-برای قضاوت صحیح نیاز به k داریم

رابطه شدت برش حداکثر کدومه؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیال پاورلا دیگه چیه ؟؟ ...یا خدا !! :surprised:
فک کنم این سوالو تو تالار پلیمر باید مطرح کنید

سیال پاورلا دیگه.سیال غیر توانی.نوعی از مدل که رفتار سیالات سودوپلاستیک رو پیش بینی میکنه.تو کتاب راهیان ارشد هم هست که

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سیال پاورلا دیگه.سیال غیر توانی.نوعی از مدل که رفتار سیالات سودوپلاستیک رو پیش بینی میکنه.تو کتاب راهیان ارشد هم هست که
چه جالب پاورلا= پاور + لا = بدون توان (غیر توانی) ....... ترکیبی از انگلیسی و عربی :D:D.........
دوستان جدی نگیرید.........بزارید به حساب قاطی کردنمون تو این روزای پایانی!.........با آرزوی موفقیت برای همه......

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودت جواب خودتو دادی چون حرف از سرعت هست طرف ناسلت نرو.... در ضمن صورت سوال گفته که نسبت انتقال حرارت ها که دقیقاً با تعریف عدد پکلت همخونی داره....
اتفاقاً تنها سوال نکته داره کنکور 88 به نظر من این بود

دوستان خیلی معذرت...
امروز که رفتم اعداد بی بعدو یه مرور کردم دیدم که عدد ناسلت همون نسبت انتقال حرارت ها است و عدد پکلت نسبت حرارت دریافتی ناشی از انتقال سیال به انتقل حرارت هدایتی هست پس بنا به این قضیه میشه گفت بدون تغییر می مونه

aigin

کاربر فعال
با سلام دوستان من تاپيك ها رو نگاه كردم تا پيك 1592 درسته در ارتباط با انتقال حرارت از طريق convective به conduction كه همان پكلت مي باشد در اثر جريان سيال يا همان mhكه دبي جرمي در آنتالپي سيال حركت كننده مي باشد تعريف مي شود و سوال در مورد جابجايي به هدايتي كه درجريان توسعه يافته ثابت است البته طراح محترم بايد اشاره مي كرد به توسعه يافتگي در ضمن كتاب آرپلچي نيز توضيح داده كه در لوله وقتي انتقال حرارت در اثر نفوذ هدايتي در جهت x داريم به يه شرط حذف مي شود كه پكلت زياد باشد يعني انتقال حركت بيشتر تحت تاثير convective باشد واين زماني است كه اختلاف دما بين ورودي و خروجي جريان در لوله كم باشد

بالا