[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

اره خودمم!:Dخوبی تو؟چه طور دادی امروز؟خیلی سخت بود

فدات بشم..خیلی سخت بود بابا...عملیات از کریستال و فیلتر و دستگاه ها سوال داده بود...از اینا که سوال نمیاد...حساب کردم بالاترین درصدم جرم بود 30....میرزازاده کلا گیر اورده بود

farid_ppe

عضو جدید
اصلا شبیه نبوده حتی 10% هم شباهت نداشته....من که بدجورناامید شدم با این سوالات فک نکنم قبول شم...ایکاش مدرسان میرفتم حداقل ارزونتر بود

مدرسان 560 بود پارسه 490
نمیدونم چطور حساب کردی که ارزون شده

hothit

عضو جدید
فدات بشم..خیلی سخت بود بابا...عملیات از کریستال و فیلتر و دستگاه ها سوال داده بود...از اینا که سوال نمیاد...حساب کردم بالاترین درصدم جرم بود 30....میرزازاده کلا گیر اورده بود
من الان که پاسخنامه رو دیدم جرم و راکتورو ریاضیش سخت نبود ولی خیلی ها مثل ما چون تو شوک حرارت مکانیک بودن اینا رو هم خراب کردن.ترموش هم خیلی گنگ بود.بودجه بندیش شبیه کنکور نبود.حالا 3 هفته بره جبران وقت داریم.

من الان که پاسخنامه رو دیدم جرم و راکتورو ریاضیش سخت نبود ولی خیلی ها مثل ما چون تو شوک حرارت مکانیک بودن اینا رو هم خراب کردن.ترموش هم خیلی گنگ بود.بودجه بندیش شبیه کنکور نبود.حالا 3 هفته بره جبران وقت داریم.

ترمو اصلا از مکسول نیورده بود. مخلوط رو هم کم داده بود خدایش هیچ شباهتی به کنکور نداشت حیف 7صبح جمعه..باز به شما ابمیوه دادن میارزید بخدا:cool:

ئدز

عضو جدید
پس وضع همه خرابه ؟من از ترسم نرفتم سراغ پاسخنامه؟ ..........اقا شما فردا صبح چیکار میکنید؟خلاصه میخونید؟تست جامع میزنید؟درس درس میرید جلو یا هر چی............من درد چه کنم دارم

پس وضع همه خرابه ؟من از ترسم نرفتم سراغ پاسخنامه؟ ..........اقا شما فردا صبح چیکار میکنید؟خلاصه میخونید؟تست جامع میزنید؟درس درس میرید جلو یا هر چی............من درد چه کنم دارم
اره بابا همه عین همیم...صبح رو که عین روزای دیگه میریم سر کار ساعت 2 که اومدیم فردا تست های هر درس و هر روز میزنم از هفته بعدش تا کنکور هر روز یه سال و میزنم خلاصه ها رو هم اگه وقت شد میخونم..دیگه خوندن کافیه

danialn95

عضو جدید
به قول دوستمون ماکسول نداشت
حرارتش فرمول کشف کرده بود
طراح جرمم که عاشق کریستال جاته......
سیالاتم که یادش رفته از 3 فصل سوال بده

حالا گفتن نداره هااا اما ساندیسشم مونده بودددددد

niusha t

عضو جدید
بچه هاهمه میگن مهندسی شیمی سوالای تکراری داره -من که خیلی مشکل داشتم مکانیک اصلانزدم حرارتی روکه 75 اینامیزدم 6- % زدم- چرااینجوری میشه - تازه میگن رتبه تراز این 2تاامتحان خیلی به کنکورنزدیکن -خوش به حال اونایی که شرکت نمیکنن-پول الکی نمیدن - وقتشونم هدرنمیره-اعتمادبه نفسشونم حفظ میشه

آخرین ویرایش:

hadi216

عضو جدید
به قول دوستمون ماکسول نداشت
حرارتش فرمول کشف کرده بود
طراح جرمم که عاشق کریستال جاته......
سیالاتم که یادش رفته از 3 فصل سوال بده

حالا گفتن نداره هااا اما ساندیسشم مونده بودددددد

مگه به شما ساندیس میدن ؟؟ خیلی نامردی پارسه تشنگی مردم ، آب هم دم دست نبود ، کیک خالی

من خیلی داغونم نه ؟ آخه پارسال هم همین قدر به پارسه فحش می دادم و ناراضی بودم ، میگفتم هر کی از پارسه پرسید هزار تا بد و بیراه به پارسه میگم تا سراغش نره ، ولی امسال خودم باز 2تا 50 و 2تا 100 رو ثبت نام کردم ، آخه ارزون شد تحریکم کرد
حالا نترسید در عوض یه امتحان داغون رو تجربه کردیم ، البته بهتون بگم که تو آزمون بعدی انتظار سوالای خیلی مسخره تر رو داشته باشید . دلیلشون فک کنم اینه که هر کسی نمره ی بیمه رو نیاره .
سوالای 144 و 129 غلط حل نشده ؟

ئدز

عضو جدید
مگه به شما ساندیس میدن ؟؟ خیلی نامردی پارسه تشنگی مردم ، آب هم دم دست نبود ، کیک خالی

من خیلی داغونم نه ؟ آخه پارسال هم همین قدر به پارسه فحش می دادم و ناراضی بودم ، میگفتم هر کی از پارسه پرسید هزار تا بد و بیراه به پارسه میگم تا سراغش نره ، ولی امسال خودم باز 2تا 50 و 2تا 100 رو ثبت نام کردم ، آخه ارزون شد تحریکم کرد
حالا نترسید در عوض یه امتحان داغون رو تجربه کردیم ، البته بهتون بگم که تو آزمون بعدی انتظار سوالای خیلی مسخره تر رو داشته باشید . دلیلشون فک کنم اینه که هر کسی نمره ی بیمه رو نیاره .

خوب راتسش اگه ازمون نبود اینطوری درس نمی خوندم اما هر کی دستش میرسه به اون احمقی که طراح سوال بوده بگید بیشعور الان دیگه هر کی هر چی قرار بوده یاد بگیره گرفته الان همه به اعتماد به نفس احتیاج دارم نه عرض اندام یه طراح ... منم حرارت رو بالا میزدم اما این ازمون افتضاح شد واقعا دست پارسه درد نکنه با این بمب انرژی که بین بچه ها ترکوند.........

ئدز

عضو جدید
خوب راتسش اگه ازمون نبود اینطوری درس نمی خوندم اما هر کی دستش میرسه به اون احمقی که طراح سوال بوده بگید بیشعور الان دیگه هر کی هر چی قرار بوده یاد بگیره گرفته الان همه به اعتماد به نفس احتیاج دارم نه عرض اندام یه طراح ... منم حرارت رو بالا میزدم اما این ازمون افتضاح شد واقعا دست پارسه درد نکنه با این بمب انرژی که بین بچه ها ترکوند.........سوال غلطاشم مخصوصا تو ریاضی پدر منو دراورد..........

ئدز

عضو جدید
خوب راتسش اگه ازمون نبود اینطوری درس نمی خوندم اما هر کی دستش میرسه به اون احمقی که طراح سوال بوده بگید بیشعور الان دیگه هر کی هر چی قرار بوده یاد بگیره گرفته الان همه به اعتماد به نفس احتیاج دارم نه عرض اندام یه طراح ... منم حرارت رو بالا میزدم اما این ازمون افتضاح شد واقعا دست پارسه درد نکنه با این بمب انرژی که بین بچه ها ترکوند.........سوال غلطاشم مخصوصا تو ریاضی پدر منو دراورد..........
اخه ترمو بدن ماکسول.......مکانیک بدونه اتلاف اونوقت بستر سیال بده.........ریاضی با غلط و سه سوال غیر مهم تو کل ریاضی اخه فوریه و ماتریس و تابع خاص.............حرارتم اصلا نگو .........اونم منی که این هفته بیشتر وقتم رو گذاشتم رو سر فصلای مهم ........راستی چرا خیلیا نیومدن سر جلسه امروز تو کلاس ما حداقل 13 نفر نبودن

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
دستم به دامن خانما به شلوار اقایون
اقا من نمیدونم چرا اینقدهههههه بی دقتم.اصلا وحشتناک.مساله رو میفهمم.راه حلشو.حساب میکنم اشتباه میکنم.نگاه میکنم میبینم نوشتم دو دوتا شده دوتا!!! و از اینجور اشتباهات بچه گانه.نمیدونم چکار کنم دیگه خلاص شم از این مصیبت.کسی از دوستان اگه راه حلی بلده در اختیار بذاره.
نمیدونم دلیلش استرسه چیه!!! استرس خاصی هم ندارم

به ما که یه کلوچه دادن..یه دونه توش بود خدایش یه ربع داشتم فکر میکردم چطور ممکنه توی کلوچه فقط یکه باشه:biggrin:

بچه ها رتبه هاتون چند بوده؟؟؟؟واسه من که 523.....من 25% زیر 200 میاوردم(اینو گفتم فکر نکنین داغونم خدایش سوالاش ناجور بوده)

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه هاهمه میگن مهندسی شیمی سوالای تکراری داره -من که خیلی مشکل داشتم مکانیک اصلانزدم حرارتی روکه 75 اینامیزدم 6- % زدم- چرااینجوری میشه - تازه میگن رتبه تراز این 2تاامتحان خیلی به کنکورنزدیکن -خوش به حال اونایی که شرکت نمیکنن-پول الکی نمیدن - وقتشونم هدرنمیره-اعتمادبه نفسشونم حفظ میشه

سلام...شدیداً تکراری داره...
خودم همین چند سالی از مهندسی شیمی که زدم به شدت تکرار بود (مثلاً کاربرد من فصل ماتریس رو نخوندم ولی یه سوال کنکور 91 اومده که در تحلیلیش اینکه روش گوس سایدل در حل محدودیت داره و یکی از ویژگی هاش اینه گزینه 2 اون سوال رو صحیح اعلام کرده و همین قضیه در سال بعد جوری دیگه تکرار شده) حالا این یه مثال بدش بود ولی تو راکتور حتی بدون تغییر عدد دادن...
راکتور سال 92 = راکتور سال 84 بدون تغییر عدد

(برا همین یکی از رفیقای من پارسال پارسه رو ترکوند نهایت راکتوری که تونست بزنه 40 بود ولی در کنکور 90 زد ( بدون پاسخگویی به سوال 2 راکتور) و سیالاتش رو تو آزمون جامع پارسه منفی زد ولی در کنور 50
باهاش صحبت میکردم میگفت اصلاً به رتبه ای که تو آزمونا میاری توجه نکن فقط ازش درس بگیر و نکاتی مثه دقت در حل سوالات - پاسخگویی با اطمینان کامل و از این موارد ...
و یکی اینکه بریم به سر پارسه دعا کنیم که بقول دوستمون سوالات این شکلی هم بهمون نشون داد (مثه کنکور لیانس ریاضی فیزیک سال 84 درس فیزیکش و یا کنکور سال 90 مهندسی شیمی درس سیالاتش) و دیگری هم اینکه بهمون برنامه داد تا باهاش درس بخونیم ....
به نظر من دکتر (دز) سمیعی گهر و میرزازاده سوالات کنکورو (انجوری که باید) نگاه نمیکنن و سوالات پارسه رو طرح میکنن چون به عقیده من حرارت کنکور پارسال به شدت مفهومی بود و بقیه درساش به شدت آسون... ولی آزمون جامع پارسه به اعتقاد من حرارتش به شدت راحت بود (به جز سوال 32 - که اون هم حلش زیاده) و درسای دیگش غیر منطقی
مثه چن تا سوال ترمو که اولاً هوا گاز ایده آل است و در طی عبور از شیر فشار شکن خیلی خیلی کم دچار تغییر دما میشه و ما ضریب ژول تامسون اونو صفر میگیریم و یه سوال دیگه که در مورد تغییر فاز و تغییرات پتانسیل شیمیایی و تغییر دما بود... حالا درسای دیگش بماند.
پس حداقل با این دلیل پارسه رو بیخیال .....
حالا من 100 درصد مدرسان هم براتون میزارم (فقط یکی بهم بگه آپ کردن فایل تو سایت چه جوریه؟)
کلاً بیخیال .....
به قول مادرم افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد /// توکل بر خدا /// یا علی

به قول معین رتبه 5 م شیمی و 1 گاز سال 90 بود بود که من ازش راهکار میگرفتم در نهایت حرفاش مینوشت که

omidvaram be hadafet beresi

barnamerizi,angize,talash in 3 ta ro faramoosh nakon

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gif

آخرین ویرایش:

niusha t

عضو جدید
ازبابت توجه وراهنماییتون خیلی خیلی خیلی ممنون- منم که کلا خراب میکنم رتبه ام نزدیک به 500 شد-ترازم که داغون-اگرکسی راه حلی داره توروخدادریغ نکنه یه راهنمایی احتیاج دارم
من ازنظراطلاعاتی وحفظ فرمول وفهمیدن درسابدنیستم یعنی وقتی سوالی رونمیزنم بعدش جوابومیبینم فرمول روبلدبودم ولی نمیدونستم که اینجابایداستفاده کنم واقعاموندم چی بگم توی تست زدن مهارت ندارم یه چیزدیگه ام هست من دورسوم خوندنم تموم شده میخوام از2 شنبه فقط تست بزنم به نظرتون واسش دیرنیست؟؟؟ اگه این مقدارباقی مونده به کنکوروتست بزنم میشه امیدبه قبولی داشت؟؟؟ توروخداجواب بدین اگرم تجربه ایی دارین بگین باورکنین من هم انگیزه دارم هم تلاشموخیلی وقته دارم میکنم نمیدونم چراهیچوقت نتیجه درست وحسابی نمیگیرم اصلا وقتی میرم سرامتحان همیشه مغزم ازکارمیفته - به نظرتون این کلاسای نکته تست پارسه که گذاشته شرکت کنم؟؟؟ یافقط درسایی که مشکل دارم برم؟؟

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ازبابت توجه وراهنماییتون خیلی خیلی خیلی ممنون- منم که کلا خراب میکنم رتبه ام نزدیک به 500 شد-ترازم که داغون-اگرکسی راه حلی داره توروخدادریغ نکنه یه راهنمایی احتیاج دارم
من ازنظراطلاعاتی وحفظ فرمول وفهمیدن درسابدنیستم یعنی وقتی سوالی رونمیزنم بعدش جوابومیبینم فرمول روبلدبودم ولی نمیدونستم که اینجابایداستفاده کنم واقعاموندم چی بگم توی تست زدن مهارت ندارم یه چیزدیگه ام هست من دورسوم خوندنم تموم شده میخوام از2 شنبه فقط تست بزنم به نظرتون واسش دیرنیست؟؟؟ اگه این مقدارباقی مونده به کنکوروتست بزنم میشه امیدبه قبولی داشت؟؟؟ توروخداجواب بدین اگرم تجربه ایی دارین بگین باورکنین من هم انگیزه دارم هم تلاشموخیلی وقته دارم میکنم نمیدونم چراهیچوقت نتیجه درست وحسابی نمیگیرم اصلا وقتی میرم سرامتحان همیشه مغزم ازکارمیفته - به نظرتون این کلاسای نکته تست پارسه که گذاشته شرکت کنم؟؟؟ یافقط درسایی که مشکل دارم برم؟؟

حتماً حکمتی توشه ..... آزمون 25 اول بود که حرارت یادم 7 تا پشت سر هم غلط زدم و برام آزمونی بود پر از سوتی ولی کم کم از سوتیام کم شد ولی بازم هیچ وقت از خودم راضی نیستم ( کلاً آدم هیچ وقت به رضایت کامل از خودش نمیرسه)
این نشون دهنده اینه که فقط کم تست زدی همین
اصلاً کلاً امید...
من هم عین شما بودم و همین مشکلو داشتم ...
تنها ایراد این بود که کم تست میزدم (مخصوصاً تو راکتور) یادمه که تو آزمون 25 دوم ..... تو آزمون فقط فرمولا رو کنار سوال می نوشتم و زدم 4/44
اما کم کم با تست زنی زیاد تونستم این مشکلو کمی برطرف کنم....
من توصیه میکنم که تو این دوره تو بعضی از درسا که حس میکنی این مشکلو داری تست جمع بندی بزن (یعنی تعدادی (تاکید میکنم تعدادی) تست کنکورای م.شیمی رو انتخاب کن و بزن) و اصلاً سمت تستای المپیادی (روحیه خراب کن) نرو...

*ABER*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:gol:
دوستان من برای ارشد اصلا نخوندم چون به امید معدل بودم اما همین الان فهمیدم باید مجاز بشم تا درخواستم قبول بشه:(
میخوام درسایی که به نظرتون آسونتره و من میتونم تو این مدت بخونم و یاد بگیرم رو بهم پیشنهاد کنید...
خودم تصمیم دارم فصل تقطیر-خشک کردن-جذب سطحی و مرطوب سازی رو از عملیات و حرارت رو بخونم...نظر شما چیه؟؟؟؟به نظرتون میتونم تو این مدت کاری از پیش ببرم؟؟؟

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام...شدیداً تکراری داره...
خودم همین چند سالی از مهندسی شیمی که زدم به شدت تکرار بود (مثلاً کاربرد من فصل ماتریس رو نخوندم ولی یه سوال کنکور 91 اومده که در تحلیلیش اینکه روش گوس سایدل در حل محدودیت داره و یکی از ویژگی هاش اینه گزینه 2 اون سوال رو صحیح اعلام کرده و همین قضیه در سال بعد جوری دیگه تکرار شده) حالا این یه مثال بدش بود ولی تو راکتور حتی بدون تغییر عدد دادن...
راکتور سال 92 = راکتور سال 84 بدون تغییر عدد

(برا همین یکی از رفیقای من پارسال پارسه رو ترکوند نهایت راکتوری که تونست بزنه 40 بود ولی در کنکور 90 زد ( بدون پاسخگویی به سوال 2 راکتور) و سیالاتش رو تو آزمون جامع پارسه منفی زد ولی در کنور 50
باهاش صحبت میکردم میگفت اصلاً به رتبه ای که تو آزمونا میاری توجه نکن فقط ازش درس بگیر و نکاتی مثه دقت در حل سوالات - پاسخگویی با اطمینان کامل و از این موارد ...
و یکی اینکه بریم به سر پارسه دعا کنیم که بقول دوستمون سوالات این شکلی هم بهمون نشون داد (مثه کنکور لیانس ریاضی فیزیک سال 84 درس فیزیکش و یا کنکور سال 90 مهندسی شیمی درس سیالاتش) و دیگری هم اینکه بهمون برنامه داد تا باهاش درس بخونیم ....
به نظر من دکتر (دز) سمیعی گهر و میرزازاده سوالات کنکورو (انجوری که باید) نگاه نمیکنن و سوالات پارسه رو طرح میکنن چون به عقیده من حرارت کنکور پارسال به شدت مفهومی بود و بقیه درساش به شدت آسون... ولی آزمون جامع پارسه به اعتقاد من حرارتش به شدت راحت بود (به جز سوال 32 - که اون هم حلش زیاده) و درسای دیگش غیر منطقی
مثه چن تا سوال ترمو که اولاً هوا گاز ایده آل است و در طی عبور از شیر فشار شکن خیلی خیلی کم دچار تغییر دما میشه و ما ضریب ژول تامسون اونو صفر میگیریم و یه سوال دیگه که در مورد تغییر فاز و تغییرات پتانسیل شیمیایی و تغییر دما بود... حالا درسای دیگش بماند.
پس حداقل با این دلیل پارسه رو بیخیال .....
حالا من 100 درصد مدرسان هم براتون میزارم (فقط یکی بهم بگه آپ کردن فایل تو سایت چه جوریه؟)
کلاً بیخیال .....
به قول مادرم افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد /// توکل بر خدا /// یا علی

به قول معین رتبه 5 م شیمی و 1 گاز سال 90 بود بود که من ازش راهکار میگرفتم در نهایت حرفاش مینوشت که

omidvaram be hadafet beresi

barnamerizi,angize,talash in 3 ta ro faramoosh nakon

;)
اگه براتون زحمت نیست می تونید سوالات مدرسان رو اینجا آپلود کنید:
http://upload7.ir/

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من برای ارشد اصلا نخوندم چون به امید معدل بودم اما همین الان فهمیدم باید مجاز بشم تا درخواستم قبول بشه:(
میخوام درسایی که به نظرتون آسونتره و من میتونم تو این مدت بخونم و یاد بگیرم رو بهم پیشنهاد کنید...
خودم تصمیم دارم فصل تقطیر-خشک کردن-جذب سطحی و مرطوب سازی رو از عملیات و حرارت رو بخونم...نظر شما چیه؟؟؟؟به نظرتون میتونم تو این مدت کاری از پیش ببرم؟؟؟

شما به امید معدلی پس حتما معدلت بالاست. کسی که معدلش بالاست تو درسا قویه مجاز شدن براش کاری نداره که .جز اینه؟؟؟

hadi216

عضو جدید
به ما که یه کلوچه دادن..یه دونه توش بود خدایش یه ربع داشتم فکر میکردم چطور ممکنه توی کلوچه فقط یکه باشه:biggrin:

یادش بخیر کنکور بیو پارسال مستخدمه کلوچه ها رو دستش نمیرسید بده ، پرت میکرد
روز بعدش یه مستخدم دیگه واسه م شیمی ، یارو اومد 3تا کیک داد گفت به اون 2تا بغل دستی هم بده !!! منو بگیر حالا وسط سوالای سیالات به اون وضع ...

hadi216

عضو جدید

اگه این ترم دانشجو بودی و درس مهم داشتی رو اونا تستی کار کن ، کلا هم عمل 2 رو پیشنهاد نمیکنم ، به نظرم ببین پایت رو چه درسایی قویتره رو اونا مسلط شو .
اصلا طمع نکنی که حجم زیادی رو بخونی ، چون تسلطت کم میشه غلط میزنی .

ئدز

عضو جدید
سلام جایی تو نت هست که پاسخ تشریحی سوالات کنکور رو گذاشته باشن اگه هست حتما بگید من خورد خورد دارم اعصابم رو خورد کرده.................من سال 88 رو زدم ریاضی و حرارت و کنترل و راکتورش خوب زدم اما ترمو و جرم عمل افتضاح بود به نظرتون من باید تو این 3 درس چیکار کنم.........لطفا سریع جواب بدید........

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام جایی تو نت هست که پاسخ تشریحی سوالات کنکور رو گذاشته باشن اگه هست حتما بگید من خورد خورد دارم اعصابم رو خورد کرده.................من سال 88 رو زدم ریاضی و حرارت و کنترل و راکتورش خوب زدم اما ترمو و جرم عمل افتضاح بود به نظرتون من باید تو این 3 درس چیکار کنم.........لطفا سریع جواب بدید........
درصداتونو بزارید خواهشا

ئدز

عضو جدید
درصد گیری نکردم تو ریاضی یه غلطت و دو نزده دارم تو حرارت یه نزده و یه غلط و راکتور دوتا نزده کنترل هم یه غلط............جرم و عمل و ترمو هم افتضاح شاید حدود 30 درصد و مکانیکم چون رو کنترل وقت گذاشتم فقط اگه بشه 5 تست بزنم عالیهههههههههههههه مکانیک 88 خیلی راحت بود اصلا از استاتیک خبری نبود دقیقا ن خوندم

آخرین ویرایش:

danialn95

عضو جدید
كسي كنكور ٩٠ رو زده؟؟
احساس كردم هيچي بلد نيستم از مهندسي شيمي

سوالاشو از فضا اورده بودن......

بالا