[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

ئدز

عضو جدید
تو راهیان گفته برای واکنش های درجه اول و صفر ترتیب چیدن مهم نیست اما پارسه میگه چون واکنش درجه بزرگتر از صفر داره باید راکتور پلاگ قبل از میکس باشه ..شما چی میگید؟اگه غلط یرداشت کردم بهم بگید....چرا تو ازمون سوالای رو که بلدیم نمینزیم یا با این که 99 درصد حل رو رفتیم اما به جواب غلط رسیدیم؟
راستی در مورد خطا های روش های مشتق عددی بلاخره میگه خطا ما چی بزاریم محلی ...کلی؟میشه کامل بگید برای رفع نقص شه؟

آخرین ویرایش:

"Che.Engineer"

عضو جدید
شاگرد اول کجا بودی؟شاگردی اولی من که بدردم نخورده تا حالا

شاگرد اولی هم تو درخواست واسه پذیرش بدون کنکور کاربرد داره و هم سهمیه مستقیم تو کنکور به این صورت که به ازای هر 4 نفر یک ظرفیت خالی فقط واسه شاگرد اول ها اضافه میشه.بیش از 9 نفر ظرفیت همون 3 تا
شاگرد اول دانشگاه مازندران:D

"Che.Engineer"

عضو جدید
تو راهیان گفته برای واکنش های درجه اول و صفر ترتیب چیدن مهم نیست اما پارسه میگه چون واکنش درجه بزرگتر از صفر داره باید راکتور پلاگ قبل از میکس باشه ..شما چی میگید؟اگه غلط یرداشت کردم بهم بگید....چرا تو ازمون سوالای رو که بلدیم نمینزیم یا با این که 99 درصد حل رو رفتیم اما به جواب غلط رسیدیم؟
راستی در مورد خطا های روش های مشتق عددی بلاخره میگه خطا ما چی بزاریم محلی ...کلی؟میشه کامل بگید برای رفع نقص شه؟

واسه یک و صفر آره ولی بین یک و صفر یا بیشتر از اون نه
البته زیاد یادم نیست خودت چک کن

ئدز

عضو جدید
واسه یک و صفر آره ولی بین یک و صفر یا بیشتر از اون نه
البته زیاد یادم نیست خودت چک کن
خب امروز تو سوالا اول گفته پلاگ بزاریم بعد میکسسسسسسسسسس بچه بابا کجایید باز تاپیک رفته تو کما
پوریا جان شما لااقل یه پستی بزار دلم واشه........

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام
خیر ..
1- برای واکنش های با دره مثبت راکتورها باید بصورت سری به هم وصل شوند !!
2- درجه بین صفر ویک : غلظت باید پایین نگه داشته شود .. پس اول میکس بزرگتر .. بعد میکس کوچکتر و بعد پلاگ !!
3- برای درجه بالاتر از یک : غلظت باید بالا نگه داشته شود ... ترتیب برعکس بالا !!

اون چیزی هست که با تمرین زیاد حل میشه ... اینکه متوجه شوید چه سوالی رو بلدید و چه سوالی رو بلد نیستید، قبل از اینکه حل کنید ..!!

در مورد ریاضی در موردی که سوال کردید چیزی خاطرم نیست .. اخه همیشه می گن خطای محلی و یا کلی .. اگر هم نگفتن .. منظور خطای کلی ه !!!

آخرین ویرایش:

ئدز

عضو جدید
سلام
خیر ..
1- برای واکنش های با دره مثبت راکتورها باید بصورت سری به هم وصل شوند !!
2- درجه بین صفر ویک : غلظت باید بالا نگه داشته شود .. پس اول میکس بزرگتر .. بعد میکس کوچکتر و بعد پلاگ !!
3- برای درجه بالاتر از یک : غلظت باید پایین نگه داشته شود ... ترتیب برعکس بالا !!

اون چیزی هست که با تمرین زیاد حل میشه ... اینکه متوجه شوید چه سوالی رو بلدید و چه سوالی رو بلد نیستید، قبل از اینکه حل کنید ..!!

در مورد ریاضی در موردی که سوال کردید چیزی خاطرم نیست .. اخه همیشه می گن خطای محلی و یا کلی .. اگر هم نگفتن .. منظور خطای کلی ه !!!

در مورد راکتور ها برعکس نگفتی...واکنش با درجه مثبت باید غلظت بالا نگه داشته شه پس پلاگ اول........

P O U R I A

مدیر تالار
در مورد راکتور ها برعکس نگفتی...واکنش با درجه مثبت باید غلظت بالا نگه داشته شه پس پلاگ اول........
شما درست می گید .. اصلاحش کردم !!
و اینکه می گید باید غلظت بالانگه داشته بشه .. فقط بریا درجات بیشتر از یک هست ..

ئدز

عضو جدید
شما درست می گید .. اصلاحش کردم !!
و اینکه می گید باید غلظت بالانگه داشته بشه .. فقط بریا درجات بیشتر از یک هست ..

دقیقا من هم همینو میگم خب تو ازمون پارسه تو واکنش درجه اول دوتا راکتور پلاگ و میکس رو پشت سر هم داده بوم گفته بود جهت جریان چه جوری باشه من زدم فرقی نداره اما خودش گفته بود اول پلاگ و بعد میکس چون درجه اول
حالا من دارم دوره میکنم دو فصل اول ترمو 1 رو خوندم میخوام تست بزنم بانک پارسه که مبحثی 10 به زور داره راهیانمهم که بیشتر تست مال ازاد و با مال مکانیک 100 پیش راستش چون وقت نتگ میخوام بدونم چقدر رو این دوتا فصل وقت بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ازاد بزنم یا نه لطفا زود جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ئدز

عضو جدید
سلام سوال 28 راهیان ترمو یک فصل 2 گفته یه مخلوط 2 فازی در T.P.x مشخص داریم میخواهیم حرارت بدیم تا همش بخار شه بعد گفته گرمای نهان hfgو Q به مخزن میدیم این گرما مقدارش چقدره بعد تو جواب گفته)
Q=m(1-xufg ) درست تاپیپ نشد اما به جای انتالپی تبخیر انرژی داخلی گذاشته چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ئدز

عضو جدید
سلام سوال 28 راهیان ترمو یک فصل 2 گفته یه مخلوط 2 فازی در T.P.x مشخص داریم میخواهیم حرارت بدیم تا همش بخار شه بعد گفته گرمای نهان hfgو Q به مخزن میدیم این گرما مقدارش چقدره بعد تو جواب گفته)
Q=m(1-xufg ) درست تاپیپ نشد اما به جای انتالپی تبخیر انرژی داخلی گذاشته چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واین که تو یه مخزن دوتا فاز داریم که سطح مایع با اب نما معلوم اگه حرارت بدیم سطح اب چی میشه؟(سوال 29) تو جواب ها به جای که ار حجم بیشتر و کمتر از حجم بحرانی بگه از جرم مایع و بخار گفته چرا

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرکت نفت و جاهای وابسته بهش برای ارشد مهندسی شیمی فقط گرایشای گاز و فرایند و جداسازی رو استخدام دارن؟؟:cry:

P O U R I A

مدیر تالار
دقیقا من هم همینو میگم خب تو ازمون پارسه تو واکنش درجه اول دوتا راکتور پلاگ و میکس رو پشت سر هم داده بوم گفته بود جهت جریان چه جوری باشه من زدم فرقی نداره اما خودش گفته بود اول پلاگ و بعد میکس چون درجه اول
حالا من دارم دوره میکنم دو فصل اول ترمو 1 رو خوندم میخوام تست بزنم بانک پارسه که مبحثی 10 به زور داره راهیانمهم که بیشتر تست مال ازاد و با مال مکانیک 100 پیش راستش چون وقت نتگ میخوام بدونم چقدر رو این دوتا فصل وقت بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ازاد بزنم یا نه لطفا زود جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این که گفتم ترتیب چینش توی درجه یک فرقی نداره رو از روی حرف خوندتون گفتم که گفتید توی پارسه نوشته !! وگرنه من تنها چیزی که برای واکنش های درجه یک یادمه اینه که توی اونها بهترین حالت زمانی است که اندازه راکتورها یکسان باشه !!! ولی اینکه کدوم نوعش اول باشه رو در خاطرم نیست !!
در مورد ترمو هم طبیعیه .. شما سوال زیادی از کنکورهای سال های قبل پیدا نمی کنید .. ولی به نظر من به همین تعداد سوال بسنده کنید .. سعی کنید خود مفهوم رو بگیرید .. و نیازی به حل سوالات کنکور آزاد نیست .. البته اگر اونها رو هم وقت کنید و بزنید خیلی خوبه .. ولی به نظر من وقت حل اونها رو روس تسلط بیشتر صرف کنید ..

"Che.Engineer"

عضو جدید
واین که تو یه مخزن دوتا فاز داریم که سطح مایع با اب نما معلوم اگه حرارت بدیم سطح اب چی میشه؟(سوال 29) تو جواب ها به جای که ار حجم بیشتر و کمتر از حجم بحرانی بگه از جرم مایع و بخار گفته چرا

اولی
u=q-w قانون اول براس سیستم بسته(جرم کنترل)
h=q-w قانون اول برای سیستم باز (حجم کنترل)
سیستم بستست کار نداریم
دومی تعریف x جرم بخار به جرم کل.x کوچکتر از x بحرانی مایع بیشتر بخار

hadi216

عضو جدید
دوستانی که پارسه آزمون دادند چند تا سوال ایراد نداشت ؟؟؟

34- گزینه 2 نمیتونه جواب باشه ؟
67 - تو پاسخنامه دبی رو 0.2 قرار داده ولی تو سوال 0.1 نوشته بود
70- چرا 2*g رو 10 گرفته ؟؟
134 رو توضیح میدید که چرا 10 تا بازه داشتیم ؟

ئدز

عضو جدید
دوستانی که پارسه آزمون دادند چند تا سوال ایراد نداشت ؟؟؟

34- گزینه 2 نمیتونه جواب باشه ؟
67 - تو پاسخنامه دبی رو 0.2 قرار داده ولی تو سوال 0.1 نوشته بود
70- چرا 2*g رو 10 گرفته ؟؟
134 رو توضیح میدید که چرا 10 تا بازه داشتیم ؟

دقیقا تازه تو سوال ریاضی مشتق اول پیش رو گفته 8/7 ولی تو پاسخ 2/1 بود کلی تو ازمون به خودم فحش دادم که از پس یه مشتق بر نمیاممممممممممم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان میشه اونایی که کنکورهای سالهای قبل رو میزنن درصداشون رو اینجا بگن ببینیم وضعیت چطوره

danialn95

عضو جدید
اقا راست میگه

درصداتونو بذارین ببینیم چند مرده حلاجیم تا الان

بگید این روزا چیکار میکنیم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا راست میگه

درصداتونو بذارین ببینیم چند مرده حلاجیم تا الان

بگید این روزا چیکار میکنیم

من از خودم شروع میکنم ولی دوستان خواهشا یه جای کارو بگیرن درصداشونو بزارن:smile:

کنکور 85

حرارت 58%
ترمو 65%
سیالات 55%
جرم 66%
راکتور 31% :confused:
ریاضی 65%

کنکور 84

حرارت 64%
ترمو 61%
سیالات40%
جرم67%
راکتور 63%
ریاضی 53%

saman001

عضو جدید
من از خودم شروع میکنم ولی دوستان خواهشا یه جای کارو بگیرن درصداشونو بزارن:smile:

کنکور 85

حرارت 58%
ترمو 65%
سیالات 55%
جرم 66%
راکتور 31% :confused:
ریاضی 65%

کنکور 84

حرارت 64%
ترمو 61%
سیالات40%
جرم67%
راکتور 63%
ریاضی 53%
خسته نباشی
من هنوز دارم میخونم مطالب رو تموم نکردم تا دو هفته دیگه تست نمیزنم تازه اگه تا اون موقع برسم یه دور بخونم.
وقتی آزمون رو دادی به جواب پاسخ نامه اکتفا نکن واسه هر درس 2 ساعت وقت بذار(زمان تصحیح) و سوال های که اشتباه زدی رو برو از رو درسنامه یا خلاصه هات بخون که مسلط بشی این کار شاید دفعات اول وقت گیر باشه ولی بعد از چند آزمون دیگه نیازت به مراجعه کمتر میشه و سرعتت بیشتر ... سوال هایی رو که میدونی مهمن و نکته دارن (جامع هستن) رو هم ی تیک بزن که اگه روزای آخر خواستی ی نگاهی بندازی وقتت گرفته نشه. موفق باشی

m.mansourpour

عضو جدید
سلام.این کتاب جامع مهندسی شیمی مهندس سیدین انتشارات نوآور خیلی عالیه.تمام نکات رو کاملا پوشش داده.هم به درد دکترا وارشد میخوره هم به درد استخدامی ها.از اکثر رفرنس ها استفاده کرده.به نظر من برای این هفته های پایانی مطالعه ش به درد میخوره.

ئدز

عضو جدید
من یه هفتس نتونستم درس بخونم ذهنم یاری نمیکنه کمک کنید.................

P O U R I A

مدیر تالار
من یه هفتس نتونستم درس بخونم ذهنم یاری نمیکنه کمک کنید.................
سلام
چرا اخه ... هفته های اخر از همه بیشتر اهمیت داره .. از دستشون نده !!!
دوستای منم بودن که هفته های اخر رو شل کردن و بعضی هاشون هم می خواستن بذارن برای سال بعد .. ولی به اسرار بقیه همچنان به خوندنشون ادامه دادن الان هم در بهترین دانشگاه ها دارن درسشون رو می خونن ... شما چنین اشتباهی نکن .. درستو هر جور که شده بخون !! چند هفته دیگه تحمل کنی همچی تموم میشه !! در ضمن به این همه مدت که درس خوندی فکر کن .. اگر الان نخونی زحماتی که توی این مدت کشیدی همش به باد میره !!
بگو یا علی ..

bage_aseman

عضو جدید
خسته نباشیمن هنوز دارم میخونم مطالب رو تموم نکردم تا دو هفته دیگه تست نمیزنم تازه اگه تا اون موقع برسم یه دور بخونم.وقتی آزمون رو دادی به جواب پاسخ نامه اکتفا نکن واسه هر درس 2 ساعت وقت بذار(زمان تصحیح) و سوال های که اشتباه زدی رو برو از رو درسنامه یا خلاصه هات بخون که مسلط بشی این کار شاید دفعات اول وقت گیر باشه ولی بعد از چند آزمون دیگه نیازت به مراجعه کمتر میشه و سرعتت بیشتر ... سوال هایی رو که میدونی مهمن و نکته دارن (جامع هستن) رو هم ی تیک بزن که اگه روزای آخر خواستی ی نگاهی بندازی وقتت گرفته نشه. موفق باشی
دوست عزیز اشتباه نکن! :yellowcard:شما اگه واسه کنکور 93 می خونی از الان به بعد فقط تست کنکورهای سال های قبل اول هم اونجاهایی رو که گفتم (اولویت بندی از روشهای نابغه هاست)بعضی دوستان دچار وسواس میشن و می خوان کامل دوره بعد تست(اشتباه) مطالب رو با حل تست یاد بگیر اگه جاهایی که تموم نکردی جز تیترهایی که گفتم نیست ولش کن حتی دو رقمی ها هم بعضی جاها رو حذف می کنند.:warn: نکات و فرمول ها رو با خوندن از خلاصه ها دوره نکنید:warn:( 100% اشتباه) مطالعه چندین بار چیزی که بلدی ذهن رو تنبل میکنه! در عوض باید با آزمون خود را محک زد.باید سعی کنید به یاد بیاوری (اگه نشد یه کوچولو نگاه و دوباره سعی یا بنویس)وکلام آخر:کسانی که 4 سال پشت کنکور مانده اند 4 برابر رتبه های 1-10 همان سال درس خوانده بودند :w10::w47:ولی بازهم نتیجه نگرفتند کمیت مطرح نیست کیفیت مهمه پس باگوشت و پوستت بخون با تک تک سلول هات!:w08:

saman001

عضو جدید
دوست عزیز اشتباه نکن! :yellowcard:شما اگه واسه کنکور 93 می خونی از الان به بعد فقط تست کنکورهای سال های قبل اول هم اونجاهایی رو که گفتم (اولویت بندی از روشهای نابغه هاست)بعضی دوستان دچار وسواس میشن و می خوان کامل دوره بعد تست(اشتباه) مطالب رو با حل تست یاد بگیر اگه جاهایی که تموم نکردی جز تیترهایی که گفتم نیست ولش کن حتی دو رقمی ها هم بعضی جاها رو حذف می کنند.:warn: نکات و فرمول ها رو با خوندن از خلاصه ها دوره نکنید:warn:( 100% اشتباه) مطالعه چندین بار چیزی که بلدی ذهن رو تنبل میکنه! در عوض باید با آزمون خود را محک زد.باید سعی کنید به یاد بیاوری (اگه نشد یه کوچولو نگاه و دوباره سعی یا بنویس)وکلام آخر:کسانی که 4 سال پشت کنکور مانده اند 4 برابر رتبه های 1-10 همان سال درس خوانده بودند :w10::w47:ولی بازهم نتیجه نگرفتند کمیت مطرح نیست کیفیت مهمه پس باگوشت و پوستت بخون با تک تک سلول هات!:w08:
ممنون بله حق باشماست این دو سه روز رو هم میخونم بعد از اون تست میزنم.
یعنی واقعا 25 روز واسه زدن تست های 6-7 سال گذشته کافی نیست؟
میترسم اگه زیاد واسش وقت بذارم بازده بیاد پایین. بازم ممنونم

bage_aseman

عضو جدید
سیالات نداره که؟
تست کنکورای سال های گذشته
قبلا به دوستان گفته بودم
در سیالات جریان سیالات و به خصوص تلفات و کاربرد برنولی که هر سال میاد و در چند سال اخیر استاتیک سیالات هم اضافه شده نیروی شناوری و حرکت صلب گونه
استاتیک سیالات فصل2 (فشار، مانومتر،نیروی شناوری،نیرو به دریچه،بیانسی و...)
جریان سیالات فصل 3 (توصیف حرکت سیال،جریان یکنواخت ،معادله پیوستگی،ضریب تصحیح،آرام و درهم، جریان درونی و بیرونی،افت لوله و اتصالات،انبساط و انقباق تدریجی،سرعت متوسط و ماکزیمم،جریان غیر چرخشی و...)
تقریبا میشه 25% دوم و سوم پارسه+پمپ

بالا