[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

alimec

عضو جدید
من واس این سوال، اول گزینه صحیح رو زدم ولی بعد شک کردم!

چند میله ی فلزی با اندازه های یکسان اما از جنس های مختلف را از یک سر ناگهان بر روی آتش میگیریم.اگر k ضریب هدایت گرمایی و a (آلفا منظورمه) ضریب نفوذ گرمایی باشد سر دیگر میله ای زودتر داغ خواهد شد که دارای ... باشد.
1) a بزرگتر
2) k بزرگتر
3) k و a بزرگتر
4) a بزرگتر و k بزرگتر

جواب گزینه 1
ولی من میگم طبق فرمول آلفا که k توی صورتشه خب هرچی k بزرگتر باشه طبیعتا آلفا هم بزرگتره! البته اگه بخوایم گزینه ای رو بزنیم که a و k رو بزرگتر گفته که اونوقت دوتا جواب صحیح داریم چون بنظرم 3 و4 یکی هستن!
درود
آلفا دو تا ترم داره یکی در صورت که همون k(رسانس گرما) هست و دیگری در مخرج(دانسیته در گرمای ویژه فشار ثابت) که مفهوم ذخیره گرما رو داره.
اگر k زیاد باشد تضمینی نیست که الفا هم زیاد باشد(جدواول رو ببینید) چرا که ممکنه مخرج(ذخیره گرما) هم زیاد باشد!
آلفا توامان k و ذخیره گرما رو داره لذا در کل آلفای بالاتر یعنی رسانش بیشتر و ذخیره ی کمتر که مقصود سوال همینه و گزینه ی صحیح تر 1 هست

ئدز

عضو جدید
بچه ها به نظرتون چه جور سوالایی از درون یابی رو نبایییییییییییید جواب داد؟خب یه سری که کار با ماتریس و دومعادله و ....که هیچ اما بعضا سوالای جدولی که معمولا تا 3-4 رقم اعشار بعد اعشار رو داده و بین جواب ها هم فاصله زیادی نیست نباید براش وقت بزاریم نه اخه عین یه سیاه چاله وقت رو میخره اول میگی یه ضرب و تقسیم که این حرفا رو نداره اما خوب وقتی داری حل میگنی می بینی 5 دقیقه حرومش کردی اخرم جواب دقیق نداری؟به نظرتون کلا نزدن این تیپ سوالا که فقط ذهنو خسته میکنه و وقت گیره منطقی نیست(البته منظورم حذف میان یابی نیستا)
راستی کسی اینجا کتاب عددی نیک اذر رو خونده ؟چیزه خاصی توش داره؟///////////

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون چه جور سوالایی از درون یابی رو نبایییییییییییید جواب داد؟خب یه سری که کار با ماتریس و دومعادله و ....که هیچ اما بعضا سوالای جدولی که معمولا تا 3-4 رقم اعشار بعد اعشار رو داده و بین جواب ها هم فاصله زیادی نیست نباید براش وقت بزاریم نه اخه عین یه سیاه چاله وقت رو میخره اول میگی یه ضرب و تقسیم که این حرفا رو نداره اما خوب وقتی داری حل میگنی می بینی 5 دقیقه حرومش کردی اخرم جواب دقیق نداری؟به نظرتون کلا نزدن این تیپ سوالا که فقط ذهنو خسته میکنه و وقت گیره منطقی نیست(البته منظورم حذف میان یابی نیستا)
راستی کسی اینجا کتاب عددی نیک اذر رو خونده ؟چیزه خاصی توش داره؟///////////

من که بیخیال درون یابی شدم.
نیک اذر برای عددی تعریفی نیست

2216261

عضو جدید
سلام.شما واسه فصل فوگاسیته وضریب فعالیت چی کارمیکنید؟این که خیلی گیچ کنندست.همه فرموولا باید بلد باشیم؟مهمترین قسمتای فصل 9 پوران چی هست؟

ئدز

عضو جدید
سلام.شما واسه فصل فوگاسیته وضریب فعالیت چی کارمیکنید؟این که خیلی گیچ کنندست.همه فرموولا باید بلد باشیم؟مهمترین قسمتای فصل 9 پوران چی هست؟

فوق العاده فصل مهمی شاید 9-10 سوال ازش بیاد پس سخت و اسون نکن من خودم شاید نزدیک سه هفته شد که یه بار کامل با نکته برداری بتونم بخونمش (البته کنار خوندن بقیه درسا) سخته و طولانی اما ارزش وقتی که میزاری رو داره.........

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

اگر در لایه های عایق یک کوره حرارتی در اثر انبساط و انقباض لایه ها یک لایه هوای ساکن ایجاد شود.در اثر این تغییرفلاکس انتقال حرارت ازکوره به بیرون چگونه تغییر خواهد کرد؟مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی آزاد78

1)کاهش می یابد
2)افزایش می یابد
3)تغییری نخواهد کرد
4)ابتدا کاهش و سپس افزایش می یابد

جواب : گزینه 1

آخه چرا کاهش؟ هرچقدر هم که ضریب هدایت گرمایی هوا کم باشه بازم یه چیزی بر ضریب هدایت قبلی بر اثر وجود هوا اضافه شده! چرا کاهش داشته باشیم؟
من اصلا قانع نمیشم! شایدم من برداشتم اشتباهه ولی ....
من میگم اصلا وجود هوا در لایه های عایق ایجاد اختلال و در نتیجه شار حرارتی به بیرون رو افزایش میده! این ذهنیت منه!نمیدونم درسته یا نه!

ئدز

عضو جدید
سلام

اگر در لایه های عایق یک کوره حرارتی در اثر انبساط و انقباض لایه ها یک لایه هوای ساکن ایجاد شود.در اثر این تغییرفلاکس انتقال حرارت ازکوره به بیرون چگونه تغییر خواهد کرد؟مهندسی شیمی-بیوتکنولوژی آزاد78

1)کاهش می یابد
2)افزایش می یابد
3)تغییری نخواهد کرد

آخه چرا کاهش؟ هرچقدر هم که ضریب هدایت گرمایی هوا کم باشه بازم یه چیزی بر ضریب هدایت قبلی بر اثر وجود هوا اضافه شده! چرا کاهش داشته باشیم؟
من میگم اصلا وجود هوا در لایه های عایق ایجاد اختلال و در نتیجه شار حرارتی به بیرون رو افزایش میده! این ذهنیت منه!نمیدونم درسته یا نه!

ضریب هدایتی هوا بین مواد شناخته شده کمترین پس بین تو لایه که هر دو هدایت بیشتری از هوا دارن یه مقاومت ایجاد شده اماااااااااااااااا تنها در صورتی که هوا ساکننننننننننننننن باشه اینطوریه و در غیر این صورت باید تغییرات جابجایی ازاد هوا لحاظ شه
در ضمن هدف عایق کاری کاهش انتقال حرارت نه کاهش هدایت حرارتی

saman001

عضو جدید
سلام دوستان به نظرتون من کنترل کجاشو بخونم که بتونم حدودا 30 درصد جواب بدم هرجاشو نگاه میکنم خوشم نمیاد بخونم مخصوصا فصلای 4 و 5 راهیان!
پوریا چی خوندی که 90 درصد جواب دادی؟ به نظر من هرکی کنترل 90 درصد جواب بده باید بقیه رو 100 بزنه چون واقعا کنترل سخته. شایدم واسه من اینجوریه!

zeinab70

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان!خسته نباشید...
در تقطیر اگر به جای ریبویلر از بخار آب اتفاده کنیم،چرا تعداد سینی ها کم میشه؟!!!

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان!خسته نباشید...
در تقطیر اگر به جای ریبویلر از بخار آب اتفاده کنیم،چرا تعداد سینی ها کم میشه؟!!!
سلام دوست عزیز.......تعداد سینی ها کم نمیشه........!در این حالت بخار مستقیما وارد برج میشه که اصطلاحا به اون open steam گفته میشه! و دیگه ریبویلری وجود نداره که بخواد تعادلی عمل کنه و از پلکان یکی کم کنیم تا تعداد سینی ها رو بدست آورد.

alimec

عضو جدید
سلام

1)کاهش می یابد
2)افزایش می یابد
3)تغییری نخواهد کرد

درود
من سراغ فرمول هایی خاصی که برا مبحث انواع عایق وجود داره نمیرم و کلی میگم:
برای محاسبه k معادل نباید kها رو جمع کرد بلکه R (مقاومت ها) جمع میشن. در این سوال فرض می کنیم
هدایت عایق کا1 باشد
هدایت هوا کا2 باشد
بعد از محاسبات(با توجه به جهت انتقال حرارت و چینش عایق ها) کا معادل میشود:
دو برابر کا1 در کا2 کلهم تقسیم بر
مجموع کا ها
فرض مقاومت عایق پایه برابر 6 صدم و برا هوا 2 صدم معادل میشه 3 صدم و گزینه 1 و تمام.
اعداد رو در پناه خدا انتخاب نکردم همین الان از جداول گرفتم

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام دوستان به نظرتون من کنترل کجاشو بخونم که بتونم حدودا 30 درصد جواب بدم هرجاشو نگاه میکنم خوشم نمیاد بخونم مخصوصا فصلای 4 و 5 راهیان!
پوریا چی خوندی که 90 درصد جواب دادی؟ به نظر من هرکی کنترل 90 درصد جواب بده باید بقیه رو 100 بزنه چون واقعا کنترل سخته. شایدم واسه من اینجوریه!
سلام
به نظرم بهترین چیزی که می تونه کمکتون کنه نمونه سوالای سالهای قبله .. کتاب پارسه خوبه .. ولی اون هم درصورتی براتون می تونه مفید باشه که در کل بدونید کنترل چی هست .. اخه از پایه درس نداده .. فقط نکات رو گفته ...
سوالای کنترل تنوع بالایی نداره .. همشون شبیه هم هستن .. مطمئن باش یکم تست بزنی می بینی که می تونی راحت 50 رو بزنی .

Flamenc0

عضو جدید
بچه ها یه سوال ... شما موقع زدن تست های یک مبحث برای اولین بار زمان هم می گیرید؟؟ ...منظورم اینه مثلاً 30 تا تست یک فصل رو که تازه می خواین ببینین چطوری ازش تست میاد تو زمان خودش ( هر تست تقریباً 1 دقیقه و 20 ثانیه) می زنید؟؟ ... آخه من وقتی زمان می گیرم و تستا رو برای بار اول می زنم بالاتر از 30-40 درصد نمی تونم بزنم...خیلی نا امید کنندست:( ... چون حول زمانو دارم هم درست رو تستا فکر نمی کنم... به خصوص تستای محاسباتی که وقت گیرترن و می ذارمشون برای آخر کار.... به نظرتون باید بار اول رو فارغ از زمان تستای یک مبحث رو زد؟؟؟ ...یا اینکه اوضاع من خیلی خرابه؟؟؟:cry:

zeinab70

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز.......تعداد سینی ها کم نمیشه........!در این حالت بخار مستقیما وارد برج میشه که اصطلاحا به اون open steam گفته میشه! و دیگه ریبویلری وجود نداره که بخواد تعادلی عمل کنه و از پلکان یکی کم کنیم تا تعداد سینی ها رو بدست آورد.

ببخشید سوالو اشتباه نوشتم!!از نظر خودم کم میشه!
ولی تو راهیان نوشتهباعث افزایش تعداد سینی های لازم میشه!!!چرا؟!!

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال ... شما موقع زدن تست های یک مبحث برای اولین بار زمان هم می گیرید؟؟ ...منظورم اینه مثلاً 30 تا تست یک فصل رو که تازه می خواین ببینین چطوری ازش تست میاد تو زمان خودش ( هر تست تقریباً 1 دقیقه و 20 ثانیه) می زنید؟؟ ... آخه من وقتی زمان می گیرم و تستا رو برای بار اول می زنم بالاتر از 30-40 درصد نمی تونم بزنم...خیلی نا امید کنندست:( ... چون حول زمانو دارم هم درست رو تستا فکر نمی کنم... به خصوص تستای محاسباتی که وقت گیرترن و می ذارمشون برای آخر کار.... به نظرتون باید بار اول رو فارغ از زمان تستای یک مبحث رو زد؟؟؟ ...یا اینکه اوضاع من خیلی خرابه؟؟؟:cry:

برای بار اول لازم نیست زمان بگیرید چون باراول تست بیشتر از اینکه جنبه سنجش داشته باشه برای تکمیل یادگیری مفهوم درس بکار میاد و اگه شما زمان بگیرید فرصت نمیکنید خیلی خوب رو تست فکر کنید. بهتره که زمان گرفتن رو بزارید برای وقتی که تست مجموعه ای میزنید. اونموقست که توان واقعیتون دستتون میاد. چون هم تمرین کردید وهم اینکه تو کنکور یکسال همه درسها از بادرجه سختی برابر طرح نمیشن و سرجلست که شما تصمیم اصلیتونو میگیرید که برای هر تست چقد وقت بزارید.تو دوران نزدیک به کنکور آزمونهای سالای اخیر رو از خودتون میگیرید تا بتونید زمان رو بدرستی مدیریت کنیدو از الان نگران زمان نباشید. الان باید خوب بفهمید و خوب تکرار کنید. تکرارسرعت عملتون رو زیاد میکنه.

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
ببخشید سوالو اشتباه نوشتم!!از نظر خودم کم میشه!
ولی تو راهیان نوشتهباعث افزایش تعداد سینی های لازم میشه!!!چرا؟!!
متاسفانه من به عملیات راهیان دسترسی ندارم......نمی دونم/

ئدز

عضو جدید
سلام یه سوالی که شاید بیشتر بچه ها به جوابش نیاز دارن.......... چه جوری انگیزه درس خوندنمون رو بالا نگه داریم ؟دیگه تقریبا دوماه به کنکور مونده و بیشتر از 70 درصد درسارو خوندیم و این مهمه که این دوماه رو هم با همون انگیزه روز اول پیش ببریم به نظرم الان مهم نیست چقدر خوندیم و کجاییم بلکه انگیزه داشتن و با کیفیت درس خوندن من الان ساعت درس خوندنم بالاست ولی یه چند روزیه بی انگیزه هستم ..... چیکار کنم؟به چی فکر کنم که موتور درس خوندنم دوباره روشن شه؟

hadi216

عضو جدید
دوستان این فصل ترمو مخلوط همگن ( همون فصل خفنه ) رو از پوران بخونم کافیه ؟ انگار خیلی کمتر از راهیان گفته ؟ کدو بهتره واسه این فصل ؟ تا الان از پوران خوندم

saman001

عضو جدید
سلام دوستان تفاوت این دوجمله چیه؟ "درپایین برج درصد جزء فرار نسبت به خوراک ورودی باید بیشتر باشد" و"غلظت جزء فرار در ستون از بالا به پایین کمتر میشود" این دوجمله با هم در تناقض نیستن؟ (مربوط به جواب سوال های 4و23 فصل اول راهیان)
در مخلوط آب واتانول جزء سبک چیه؟ جزء سبک و جزء فرار 1معنی دارن؟

ئدز

عضو جدید
سلام یه سوالی که شاید بیشتر بچه ها به جوابش نیاز دارن.......... چه جوری انگیزه درس خوندنمون رو بالا نگه داریم ؟دیگه تقریبا دوماه به کنکور مونده و بیشتر از 70 درصد درسارو خوندیم و این مهمه که این دوماه رو هم با همون انگیزه روز اول پیش ببریم به نظرم الان مهم نیست چقدر خوندیم و کجاییم بلکه انگیزه داشتن و با کیفیت درس خوندن من الان ساعت درس خوندنم بالاست ولی یه چند روزیه بی انگیزه هستم ..... چیکار کنم؟به چی فکر کنم که موتور درس خوندنم دوباره روشن شه؟

لطفا سوالم رو بی جواب نزازید اقا پوریا شما که تجربه کنکور ارشدو داری و جواب هم گرفتید من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ئدز

عضو جدید
سلام دوستان تفاوت این دوجمله چیه؟ "درپایین برج درصد جزء فرار نسبت به خوراک ورودی باید بیشتر باشد" و"غلظت جزء فرار در ستون از بالا به پایین کمتر میشود" این دوجمله با هم در تناقض نیستن؟ (مربوط به جواب سوال های 4و23 فصل اول راهیان)
در مخلوط آب واتانول جزء سبک چیه؟ جزء سبک و جزء فرار 1معنی دارن؟

در تعیین سینی خوراک دو پارامتر دما و غلظت جزئ مطلوب حضور دارند که دما بر غلظت ارجح هستش یعنی خوراک سردتر از بالای ستون وارد میشه در مورد غلظت هم از بالا به پایین کم میشه البته با کسر مولی هم میشه به این نتیجه رسید اگه تونستی سوالو بزار ببینم انگار کتابامون با هم فرق داره

ئدز

عضو جدید
در مورد زمان متوسط اقامت در راکتور ها کی از فرموله انتگرالی و کی از فرمول زمان پر شدن تقسیم بر 1+ EAXA استفاده میکنیم؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

همین یه هفته پیش من واقعا بی انگیزه بودم ولی با ایجاد رقابت حتی با کسایی که رشته شون فرق داره به خودم اومدم.به این فکر کن که یا این 2 ماهو میخونی یا دیگه از دستت پریده و بعدا که جوابا اومد فقط حسرت میمونه برای ادم

Flamenc0

عضو جدید
منظورتون فصل 9 پورانه ؟؟ ... من راهیانو ندیدم ولی از روی پوران که خوندم خوب بود اما نفسمو گرفت از بس فرمول داشت !!!!! ...دیگه نمی دونم راهیان بیشتر از این همه فرمول چی گفته !!! ...به نظرم از روی همون پوران بخونید کافیه...در کل پوران برای ترمو بهتره
دوستان این فصل ترمو مخلوط همگن ( همون فصل خفنه ) رو از پوران بخونم کافیه ؟ انگار خیلی کمتر از راهیان گفته ؟ کدو بهتره واسه این فصل ؟ تا الان از پوران خوندم

Flamenc0

عضو جدید
بچه ها من سیالات رو از روی کتاب استادمون خوندم ولی تست نزدم .... شما که الان کتابای مختلفو تستاشو زدین به نظرتون کدوم کتابو برای تست سیالات بگیرم بهتره ؟؟؟... من درسنامش برام مهم نیست چون مباحثو خوندم....کتابی می خوام که فقط از لحاظ تست قوی و استاندارد باشه...اگه کتابی هم می شناسید که صرفاً تست سیالات باشه بدون درسنامه معرفی کنید

saman001

عضو جدید
بچه ها من سیالات رو از روی کتاب استادمون خوندم ولی تست نزدم .... شما که الان کتابای مختلفو تستاشو زدین به نظرتون کدوم کتابو برای تست سیالات بگیرم بهتره ؟؟؟... من درسنامش برام مهم نیست چون مباحثو خوندم....کتابی می خوام که فقط از لحاظ تست قوی و استاندارد باشه...اگه کتابی هم می شناسید که صرفاً تست سیالات باشه بدون درسنامه معرفی کنید

راهیان سیالاتش خوبه به نظر من

bage_aseman

عضو جدید
راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 91

راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال 91

فایل راهنمای انتخاب رشته موسسه ماهان + دانشگاه های قبولی رتبه های مختلف

ردیفرشتهدانشگاه قبولینوعرتبه
1 مهندسی شیمیسهند تبریزروزانه850
2 مهندسی شیمی بابلروزانه598
3 مهندسی شیمیزاهدانبین الملل2200
4مهندسی شیمی علم و صنعتمجازی2000
...............

پیوست ها

• s5psg11s6ahxbdavdir.pdf
    92 کیلوبایت · بازدیدها: 0
سلام دوستان.میخواسم بدونم کسی که تاحالابه طورجدی درساشو شروع نکرده ایامیتونه تواین فرصت باقی مانده رتبه موردنظر روبیاره؟لطفا راهنمایی کنید.باچه دروسی وازکجا بایدشروع کرد؟

بالا