[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

ehsanghobadi

عضو جدید
سلام
من بیشتر فرمولهای ترمودینامیک، انتقال جرم و عملیات واحد رو ضمن یادگیری، به روش G8 حفظشون میکنم.
از حفظ کردن لغاط انگلیسی که سخت تر نیستن!!! تازه تعدادشون هم بیشتر از 200تا نیست!
کلا حفظ کردن خیلی سرعت رو توی کنکور بالا میبره..

با آرزوی موفقیت
احسان :smile:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان.میخواسم بدونم کسی که تاحالابه طورجدی درساشو شروع نکرده ایامیتونه تواین فرصت باقی مانده رتبه موردنظر روبیاره؟لطفا راهنمایی کنید.باچه دروسی وازکجا بایدشروع کرد؟

بستگی داره که رتبه مورد نظرتون چند باشه!

hadi216

عضو جدید
منظورتون فصل 9 پورانه ؟؟ ... من راهیانو ندیدم ولی از روی پوران که خوندم خوب بود اما نفسمو گرفت از بس فرمول داشت !!!!! ...دیگه نمی دونم راهیان بیشتر از این همه فرمول چی گفته !!! ...به نظرم از روی همون پوران بخونید کافیه...در کل پوران برای ترمو بهتره

آره همون فصل 9 منظورمه ، ممنونم

سلام اگه براتون مقدوره فرمولاروبه طوریک جابزاریدتوسایت یااگه ادرسی داریدبگیدتابتونیم ازشون استفاده کنیم .ممنون
سلام
من بیشتر فرمولهای ترمودینامیک، انتقال جرم و عملیات واحد رو ضمن یادگیری، به روش G8 حفظشون میکنم.
از حفظ کردن لغاط انگلیسی که سخت تر نیستن!!! تازه تعدادشون هم بیشتر از 200تا نیست!
کلا حفظ کردن خیلی سرعت رو توی کنکور بالا میبره..

با آرزوی موفقیت
احسان :smile:

saman001

عضو جدید
سلام دوستان.ایاخوندن کتابای سنجش ودانش هم مفیده ؟اگه کسی خونده راهنمای کنه.

سلام دوست عزیز با خوندن صحبت هاتون احساس میکنم اصلا آگاهی کافی نسبت به آزمون ارشد و شرایطش ندارید و تقریبا در نقطه ی صفر هستید به نظر من این دوماه رو صرف جمع آوری اطلاعات دقیق وکامل در مورد آزمون ارشد شرایط خوندن و تهیه ی منابع بکنید و تمرکزتون رو بذارید رو سال دیگه مطمئنن در اون صورت نتیجه ی بهتری میگیرید با وجود این میتونید تو این دو ماه دو درس رو جدی بخونید که هم تو آزمون سراسری خودتون رو محک بزنید هم دوتا از درس ها رو واسه سال بعد خونده باشید

ئدز

عضو جدید
خوب رسیدیم به 25 درصد اخر متاسفانه تو هر درس شامل 3-4 فصل که من یا اصلا تو طول تحصیل باهاشون برخورد نکردم(بهمون درس ندادن) یا خیلی خوب بلد نیستم الان باید چه طوری بخونیم ایا همش رو بخونم که مبدونم نمیشه یا دوره مطالب قبلو بخونم یا مطالب مهمه این قسمت رو بخونم لطفا زود و با دلیل بگید که کار منطقی الان برگشت به مطالب قبل یا ادامه راه.........اقا خواههههههههههههههههشن در مورد دوره هم صحبت کنید و این که الان چه طوری تست میزنید یعنی تست های فصلی کتابا رو میزنید یا مجموع(من جی 5 ندارم اما خلاصه نویسی دارم)

ئدز

عضو جدید
سر جلسه ازمون

سر جلسه ازمون

چندتا سوال در مورد فرایند ازمون دارم لطفا هرکی این پست رو دید تجربه خودشو بگه و این که ایا نتیجه گرفته؟
1-ایا به ترتیب خود دفترچه جلو میرید؟
2- تو هر درس اول سوالایی رو که با یه نگاه و یا خوندن صورت سوال مثل یه فرمول یا تعریف خاص رو اول حل میکنید یا به ترتیب جلو میرید؟میخوام بدون برای هر سوال چقدر وقت میزارید و چی میشه که رهاش میکنید؟:cry: (در واقع اگر تستو خوندی دیدی از کلیاتش خبر داری .فرمولشو تا حدودی بلدی یه سری حل انجام میدی و گیر میکنی چیکار میکنی سیریش مشی به سوال یا ول میکنی؟اگه چسبیدی بهش چقدر وقت میزاری براش یا علامت میزنی تا برگردی)
3- ایا شانسی میزنید؟
حالا خودم .من با ترتیب دفترچه میرم جلو اما مکانیک رو اخر میزارم و از این کارم راضیم.متاسفانه تو سوالایی که متن طولانی دارن دچار مشکل میشم.و بدتر این که من یه سوال رو تا 95 درصد درست حل میکنم و به قول معروف تو دام تستی میافتم:eek: و من فوق العاده تو حل تست ازمون عجول هستم و متاسفانه یه سوال کاملا واضح راکتور رو به همین خاطر غلط زدم به نظرتون اگه تو موقع تست زدن تو خونه( نه اول یادگیری درس) زمان بگیرم این مشکلم حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gol::gol::gol:
لطفا جواببببببببببببببببببببببببببببببب

s.k.b

عضو جدید
من راهیان نخوندم، از روی پوران خوندم ، خیلی خوب بود، شنیدم که درکل پوران واس ترمو خیلی خوبه..موفق باشید :)

s.k.b

عضو جدید
من زبان و کنترل رو برای آخر میذاشتم و بقیه رو به ترتیب دفترچه جواب می دادم. به نظر من بهتره زمانتونو طوری تنظیم کنید که برای هر درس 5 دقیقه تایم اضافی داشته باشید. قطعا با تنظیم زمان در خونه مشکلتون حل میشه. 2-3 هفته ی آخر مونده به آزمون کنکور تستای سالای گذشته رو مطابق با تایم کنکور بزنید کنترل زمان کاملا دستتون میاد.من همه ی شوالا رو به ترتیب می خوندم و تا می تونستم روش فکر می کردم (حداقل 2-3 دقیقه وقت میذاشتم) بعد اگه به نظر سخت یا طولانی می اومد علامت میزدم و موکول می کردم به آخر آزمون ، موفق باشید :)

saman001

عضو جدید
خوب رسیدیم به 25 درصد اخر متاسفانه تو هر درس شامل 3-4 فصل که من یا اصلا تو طول تحصیل باهاشون برخورد نکردم(بهمون درس ندادن) یا خیلی خوب بلد نیستم الان باید چه طوری بخونیم ایا همش رو بخونم که مبدونم نمیشه یا دوره مطالب قبلو بخونم یا مطالب مهمه این قسمت رو بخونم لطفا زود و با دلیل بگید که کار منطقی الان برگشت به مطالب قبل یا ادامه راه.........اقا خواههههههههههههههههشن در مورد دوره هم صحبت کنید و این که الان چه طوری تست میزنید یعنی تست های فصلی کتابا رو میزنید یا مجموع(من جی 5 ندارم اما خلاصه نویسی دارم)
به نظر من مهم ترین نکته این روزا اینه که به جای استرس اضافه به این فکر کنید که همه شرایط شما رو دارن. اگه شما مطلبی رو فراموش کردید فکرنکنید بقیه ی 10 هزار نفر هیچ مطلبی رو فراموش نمیکنن یا اگه مبحثی رو نخوندید حتما خیلیا این مشکل رو دارن یا اگه این ترم واحد دارید... در مورد زدن تستای سال های قبل هم یه نظر من الان زوده چون اگه یه بازه ی زیاد رو به یه کار اختصاص بدیم راندمان میاد پایین دو هفته ی دیگه بعلاوه ی یه دوهفته ی دیگه(آزمون 50 درصد) فرصت واسه خوندن مطالب این 25 درصد آخر هست ازش استفاده کن بعد از اون هم یک ماه واسه جمع بندی فرصت هست که به نظر من کافیه.

ئدز

عضو جدید
به نظر من مهم ترین نکته این روزا اینه که به جای استرس اضافه به این فکر کنید که همه شرایط شما رو دارن. اگه شما مطلبی رو فراموش کردید فکرنکنید بقیه ی 10 هزار نفر هیچ مطلبی رو فراموش نمیکنن یا اگه مبحثی رو نخوندید حتما خیلیا این مشکل رو دارن یا اگه این ترم واحد دارید... در مورد زدن تستای سال های قبل هم یه نظر من الان زوده چون اگه یه بازه ی زیاد رو به یه کار اختصاص بدیم راندمان میاد پایین دو هفته ی دیگه بعلاوه ی یه دوهفته ی دیگه(آزمون 50 درصد) فرصت واسه خوندن مطالب این 25 درصد آخر هست ازش استفاده کن بعد از اون هم یک ماه واسه جمع بندی فرصت هست که به نظر من کافیه.

خوب پس چون مطالب زیاده میشه بگید کجاهای 25 درصد اخر مهمه از اونا شروع کنم وقت کم نیارم

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
تبــــــریک

تبــــــریک

سلام بچه ها ..
روز دانشجو رو به همتون تبــــریک بگم و براتون آرزوی موفقیت در کنکور رو دارم .
هر جا که هستید پاینده و سربلند باشید.
.

:heart:

سلام دوست عزیز با خوندن صحبت هاتون احساس میکنم اصلا آگاهی کافی نسبت به آزمون ارشد و شرایطش ندارید و تقریبا در نقطه ی صفر هستید به نظر من این دوماه رو صرف جمع آوری اطلاعات دقیق وکامل در مورد آزمون ارشد شرایط خوندن و تهیه ی منابع بکنید و تمرکزتون رو بذارید رو سال دیگه مطمئنن در اون صورت نتیجه ی بهتری میگیرید با وجود این میتونید تو این دو ماه دو درس رو جدی بخونید که هم تو آزمون سراسری خودتون رو محک بزنید هم دوتا از درس ها رو واسه سال بعد خونده باشید
بسیارمتشکرازراهنمایی شما.چون من شاغل هستم ودوست دارم ادامه تحصیلم روبدم .پس وقت زیادی براخوندن ندارم.واسه همین هم دوست دارم که ازتجربیات دیگران استفاده کنم.حالابه نظرشما چطوری دوست عزیز؟

ئدز

عضو جدید
من امروز 25 درصد اخر رو ازمون دادم.عملیاتش خیلی اذیتتون میکنه:(

شما الان یعنی تموم کردید ؟؟؟؟؟؟؟/// و دوره رو شروع میکنید؟الان تو ترمو و مکانیک چیا رو اول بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//ریاضی ماتریسا رو بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من کاربردم قوی اما عددی رو از همن ترم 3 به بعد نخوندم م تو بیشتر درسا مخصوصا عملیات چون اصلا بهمون درس ندادن چیزی جز خشک کن و تبخیرو بلد نیستم هر جور میتونید راهنماییم کنید.روزتون - روزم به خودم و خودتون مبارک ایشاالله سال بعد هم مشمول تبریک این روز بشیم.

s.k.b

عضو جدید
حدود 2 ماه دیگه تا کنکور وقت دارین، پس تو این 25% باقی مونده مطالبی رو که قبلا خوندید یا مهم هستن رو سعی کنید با دوباره خوندن و تست زدن تقویت کنید و بعد از اون برگردید به مرور، یعنی خلاصه هاتونو بخونید و دوباره تست بزنید. با این کار قطعا بهترین نتیجه رو میگیرید :) موفق باشید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما الان یعنی تموم کردید ؟؟؟؟؟؟؟/// و دوره رو شروع میکنید؟الان تو ترمو و مکانیک چیا رو اول بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//ریاضی ماتریسا رو بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من کاربردم قوی اما عددی رو از همن ترم 3 به بعد نخوندم م تو بیشتر درسا مخصوصا عملیات چون اصلا بهمون درس ندادن چیزی جز خشک کن و تبخیرو بلد نیستم هر جور میتونید راهنماییم کنید.روزتون - روزم به خودم و خودتون مبارک ایشاالله سال بعد هم مشمول تبریک این روز بشیم.
برای ترمو •تغیرات بر اثر اختلاط و ضریب فعالیت خیلی مهمه کلا تا پایان فصل محلول های همگن رو فول باشید.توی مکانیک پمپ ها و قسمت همگرایی و واگرایی شیپوره و سرعت صوت مهمه.ماتریس رو بخونید زیاده ولی مفاهیمش ساده اس.توی عملیات 25 درصد اخر -رطوبت سنجی خشک کردن و تبخیر مهمه مخصوص نحوه خوراک دهی ها توی تبخیر و دستگاه ها توی خشک کردن

روز شما هم مبارک

ئدز

عضو جدید
برای ترمو •تغیرات بر اثر اختلاط و ضریب فعالیت خیلی مهمه کلا تا پایان فصل محلول های همگن رو فول باشید.توی مکانیک پمپ ها و قسمت همگرایی و واگرایی شیپوره و سرعت صوت مهمه.ماتریس رو بخونید زیاده ولی مفاهیمش ساده اس.توی عملیات 25 درصد اخر -رطوبت سنجی خشک کردن و تبخیر مهمه مخصوص نحوه خوراک دهی ها توی تبخیر و دستگاه ها توی خشک کردن

روز شما هم مبارک

برای ترمو این فصل رو قبلا خوندم از بقیه فصلا بگید.مرسی

s.k.b

عضو جدید
حدود 2 ماه دیگه تا کنکور وقت دارین، پس تو این 25% باقی مونده مطالبی رو که قبلا خوندید یا مهم هستن رو سعی کنید با دوباره خوندن و تست زدن تقویت کنید و بعد از اون برگردید به مرور، یعنی خلاصه هاتونو بخونید و دوباره تست بزنید. با این کار قطعا بهترین نتیجه رو میگیرید :) موفق باشید

شما از مهر شروع کردین و با آزمون ها پیش رفتین، پس 25% آخرم طبق برنامه پیش برین، یعنی تا جایی که می تونید بخونیدش، اگر خیلی دچار آشفتگی میشید، فقط قسمتایی از 25% رو که قبلا خوندید رو تقویت کنید ولی با این کار قبول شدن روزانه یکم سخت میشه، واس آزمون حتما موسسه ای میرید، همان طور که موسسه برنامه ریزی کرده واس آزمون 25% شروع کنید به خوندن، هر جا که نرسیدید بخونید بزارید واس 50% دوم، که توی 50% دوم قطعا 25% جهارم تموم میشه و مرورتون رو موکول کنید به 2 تا آزمون 100%. جرم و عملیات واحد مباحثی داره که زیاد مهم نیست (فصول استخراج از جامدات-کریستالیزاسیون-فیلتراسیون تا حالا هیچ وقت ازشون سوال نیومده)-کنترل هم به کل نمی خواد بخونید-ولی راکتور و ترمو وسیالات و حرارت و ریاضی رو حتما سعی کنید کامل بخونید تا آخر . توی کنکور نمیشه گفت قطعا از کجاها سوال میاد.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای ترمو این فصل رو قبلا خوندم از بقیه فصلا بگید.مرسی
قسمت تعادل های فازی میمونه پس که معمولا 2 سوال ازش میاد و 1 سوالم از سیکل های توان و تبرید
واکنش های شیمیایی و درجه ازادی هم خیلی ساده اس و هم اهمیت کمتری داره
البته اگه کنکور فراوری گاز هم میدید بخش سیکل ها رو خوب بلد باشید

نیازی به نگرانی نیست

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز.
حتما همه شما چند ماهی هست که مشغول درس خوندن برای کنکور هستیدوتلاش زیادی کردید. به همگیتون خداقوت میگم و امیدوارم همچنان به تلاشتون ادامه بدید و از این 2 ماه خیلی خوب استفاده کنید. شخصا بخاطراینکه سال گذشته از پایان مسیرم درست استفاده نکردم و نتیجه درخور تلاشم رو نگرفنم توصیه میکنم قدر این روزهارو بدونید و هرچقد که در توانتون هست وقت بزارید. امیدوارم همه مون 2 ماه دیگه بیایمم اینجا و بگیم بخاطر زحمتی که کشیدیم از خودمون راضی هستیم. یادمون هم نره که کسی هست که این تلاش رو میبینه و قطعا بهش جواب میده. از این عزیزترین برای همتون بهترین هارو میخوام.
در پناه حق...:smile::gol:

s.k.b

عضو جدید
از این مباحث سوال اومده قبلا.همین پارسال یه سوال از جامدات بود

پس من عذر می خوام. اطلاعات من واس تا 2 سال پیشه، خودم 2 سال پیش کنکور دادم. به هر حال ایشون می خواستن مهم ترین فصول را در اولویت قرار بدن

s.k.b

عضو جدید
سلام دوستان عزیز.
حتما همه شما چند ماهی هست که مشغول درس خوندن برای کنکور هستیدوتلاش زیادی کردید. به همگیتون خداقوت میگم و امیدوارم همچنان به تلاشتون ادامه بدید و از این 2 ماه خیلی خوب استفاده کنید. شخصا بخاطراینکه سال گذشته از پایان مسیرم درست استفاده نکردم و نتیجه درخور تلاشم رو نگرفنم توصیه میکنم قدر این روزهارو بدونید و هرچقد که در توانتون هست وقت بزارید. امیدوارم همه مون 2 ماه دیگه بیایمم اینجا و بگیم بخاطر زحمتی که کشیدیم از خودمون راضی هستیم. یادمون هم نره که کسی هست که این تلاش رو میبینه و قطعا بهش جواب میده. از این عزیزترین برای همتون بهترین هارو میخوام.
در پناه حق...:smile::gol:

قطعا هر کس به اندازه ی تلاش خودش نتیجه خواهد گرفت :smile: من هم برای همه آرزوی موفقیت دارم:smile:

bage_aseman

عضو جدید
تست خیز !

تست خیز !

دوستانی که میخوان فقط سرفصل های مهم رو بخونند توی همون فایل همپا مباحث پر تست آمده

فاز 2 شامل:
1-برنامه ریزی فردی
2-اصول مطالعه صحیح
3-اطلاعات مهندسی شیمی
4-تعداد تست طرح شده از هر سرفصل در کنکور 90.91.92
فاز 3 شامل:
1-نکات دوران جمع بندی و برنامه مرور
2-تعداد تست های کنکور های 85 تا 89 در هر سر فصل

"فاز دوم" زمان اجرا:1 مهر تا 13 دی

http://s1.picofile.com/file/79929447...parse.pdf.html

"فاز سوم "
زمان اجرا:14دی