[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

ئدز

عضو جدید
اگه سوال رو کامل بزارید افراد بیشتری میتونن روش فکرکنن که زودتر جواب بگیرید برای کسایی هم که آزمون نمیدن مفیده.:smile::gol:

سوالش محاسیه کار در نمودار p-t که انتروپی یه مسیرو داده و مسیر دیگه ادیاباتیک نمیتونم شکلو بزارم............

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر بچه های شیمی
اقا یکی از سر مرام و معرفت دست ما رو بگیره
ی دوتا سوال کنکور پارسال مکانیک پلیمره نمیگم سختن منتها اصلا نمیدونم این پارامترا رو از کجا باید دربیاریم! نه رابطشونو میدونم نه هیچی.خودم کتاب راهیان رو خوندم.ممنون میشم کسی کمک کنه

1-در یک همزن ملخی مربعی،ظرفیت جابجایی حجمی با دو برابر شدن قطر پره چند برابر میشود؟

2-برای یک سیال پاورلا با n=.05،میزان شدت برشی واقعی چند برابر شدت برشی ظاهری است؟

هر کی کمکم کرد اون دنیا شفاعتش میکنم.دمتون گرم

farid_ppe

عضو جدید
اگه سوال رو کامل بزارید افراد بیشتری میتونن روش فکرکنن که زودتر جواب بگیرید برای کسایی هم که آزمون نمیدن مفیده.:smile::gol:

هر فرآیند برگشت ناپذیر آدیاباتیک یک فرآیند آیزنتروپیکه واسه همین آنتروپی ثابت گرفته;)

ئدز

عضو جدید
هر فرآیند برگشت ناپذیر آدیاباتیک یک فرآیند آیزنتروپیکه واسه همین آنتروپی ثابت گرفته;)

خوب این غلط فرایند برگشت پذیر ادیاباتیک بایییییییییییییییییید انتروپی ثابت باشه(چوا افزایش انتروپی یه فرایند خود بخه خودی و از شرایط برگشن ناپذیریه) اما عکس بر قرار نیست یعنی فرایند انتروپی ثابتب میتونه به اندازه ایی که در انتروپی تغییر نداشته باشیم گرما مبادله کنه ...در این سوال گفته چرخههههههههههههههه برگشت ناپذیره حالا چرا مسیر ادیاباتیک که یه مسیر از سه مسیر چرخه هست رو انتروپی ثابت گرفته نمیدونم

ئدز

عضو جدید
کجاییییییییییییییییییییید ......انگار فقط من بیکارم هی میام سر میزنم هچکیم که هچوقت نیست...خ.ب حالا یکی بگه باید با ترمو چه کنم با انتروپی چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///هر چی به ذهنتون میرسه بگیددددددددددددددد اصلا نتونستم خوب جواب بدممممممممممممم

saman001

عضو جدید
کجاییییییییییییییییییییید ......انگار فقط من بیکارم هی میام سر میزنم هچکیم که هچوقت نیست...خ.ب حالا یکی بگه باید با ترمو چه کنم با انتروپی چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///هر چی به ذهنتون میرسه بگیددددددددددددددد اصلا نتونستم خوب جواب بدممممممممممممم

سلام
ترموکلا سخت بود. سوال آخر(150) اشتباه بود درسته؟

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالب ترین سوال :biggrin: سوال 150 بود که همه گزینه ها درست بود و گزینه 4 هم اینو گفته بود بنا بر این من که گزینه نادرستی پیدا نکردم ... ولی همون سرجلسه حدس زدم که تو پاسخنامه 1000% گزینه 4 رو زده ...
ولی در کل به نظرم آزمون خیلی جالبی بود...

saman001

عضو جدید
سلام
سوال 99(جرم) هم اشتباست R/ES رو درست حساب کرده(0.4) ولی R min میشه 15 *04 که میشه 6 که تو گزینه ها هم نیست

ES=20(1-0.25)=15 و

R(MIN)=0.4*15=6

خود پارسه از E1به جای ES استفاده کرده. شایدم من اشتباه میکنم ولی کلی وقت و اعصابم رو گرفت سر جلسه.

ch.sh

عضو جدید
سلام
سوال 99(جرم) هم اشتباست R/ES رو درست حساب کرده(0.4) ولی R min میشه 15 *04 که میشه 6 که تو گزینه ها هم نیست

ES=20(1-0.25)=15 و

R(MIN)=0.4*15=6

خود پارسه از E1به جای ES استفاده کرده. شایدم من اشتباه میکنم ولی کلی وقت و اعصابم رو گرفت سر جلسه.
بله منم 6 به دست می آوردم و تو گزینه ها نبود از نظر منم درصورتی که گفته بود گاز به صورت خالص وارد میشه باید 20 رو میزاشت واقعا این سوال اعصاب منم به هم ریخت

ئدز

عضو جدید
معادله دیفرانسیل پاره ای که ناهمگنه و عبارت ناهمگنشم بر حسب xوy چه طور حل میشه تو کتاب نیک اذر گفته تابع اصلی رو به ضرب دو تابع بر حسب xوy تبدیل می کنیم و دو معادله که یکی همگن و دیگری ناهمگنه تبدیل میشه و 8 تا شرط همگن هم داریم .تکلیف معادله همگنه که معلومه اما نااهمگن رو به روش بسط حل کرده و خوبم مثل جاهای دیگه توضیح نداده..............کسی راهی بلده؟ ...........اون روش ترکیب متغییر هم حفضیه همش راتش خود نیک اذر بیشتر سر کلاس جداسازی و سوپر پوزیشن درس داده و ترکیبم یه صفحه حالت جدولی درس داد و گفت برای حالتیه که جسم ابعاد بینهایت داره......

ئدز

عضو جدید
میشه سوال 129 راکتور رو موازنه شو توضیح بدید من تستای اینجوریه راهیانم مشکل دارم............. مخصوصا این که ماده یه جا تولید و یه جا مصرف بشه مثلا اینجا ضریب استوکیومتری b رو برای s 3 و برای r 2 گرفته چرااااااااااااااااااااااا.......... من راکتور رو از روی راهیان میخونم الان برای 25 درصد سوم کدوم فصلاس دقیقا.........راستی بچه ها چقدر خلوت شده کجایید حداقل اگه میایید سر بزنید یه پست خالی بزارید دلم خوش باشه تنها نیستم

آخرین ویرایش:

saman001

عضو جدید
معادله دیفرانسیل پاره ای که ناهمگنه و عبارت ناهمگنشم بر حسب xوy چه طور حل میشه تو کتاب نیک اذر گفته تابع اصلی رو به ضرب دو تابع بر حسب xوy تبدیل می کنیم و دو معادله که یکی همگن و دیگری ناهمگنه تبدیل میشه و 8 تا شرط همگن هم داریم .تکلیف معادله همگنه که معلومه اما نااهمگن رو به روش بسط حل کرده و خوبم مثل جاهای دیگه توضیح نداده..............کسی راهی بلده؟ ...........اون روش ترکیب متغییر هم حفضیه همش راتش خود نیک اذر بیشتر سر کلاس جداسازی و سوپر پوزیشن درس داده و ترکیبم یه صفحه حالت جدولی درس داد و گفت برای حالتیه که جسم ابعاد بینهایت داره......

سوالای این مبحث و مدل سازی بیشتر بازی و ریاضیه ... به نظر من سرجلسه نمیشه اونا رو از طریق روش های تشریحی حل کرد چون هم زمانبره هم احتمال اشتباه زیاده... چندتا نکته ی خوب و مفید تو همه ی کتابای ریاضی کنکور هست اونا رو بخون( مثلا اگه شرط مرزی در یه جهت ناهمگن باشه باید جواب اودتوگونال داشته باشم و بر عکس یا اینکه شکل جواب اگر شرط مرزی نوع اول یا دوم باشه چجوریه و ...) بعدشم تستایه زیادی حل کن با این نکات میتونی بدون حل فقط با حذف گزینه به جواب برسی البته در اکثر موارد

saman001

عضو جدید

سوالای این مبحث و مدل سازی بیشتر بازی و ریاضیه ... به نظر من سرجلسه نمیشه اونا رو از طریق روش های تشریحی حل کرد چون هم زمانبره هم احتمال اشتباه زیاده... چندتا نکته ی خوب و مفید تو همه ی کتابای ریاضی کنکور هست اونا رو بخون( مثلا اگه شرط مرزی در یه جهت ناهمگن باشه باید جواب اودتوگونال داشته باشم و بر عکس یا اینکه شکل جواب اگر شرط مرزی نوع اول یا دوم باشه چجوریه و ...) بعدشم تستایه زیادی حل کن با این نکات میتونی بدون حل فقط با حذف گزینه به جواب برسی البته در اکثر موارد

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنتروپی رو باید با حوصله بخونید چون خیلی فصل پر نکته ای هست. من چند نکته به ذهنم میرسه و به نظرم شاخصه ایناست:1- تغییرات آنتروپی کل برابر مجموع تغییرات آنتروپی محیط و سیستم هست که بخشی از تست ها مربوط به این نکتست. 2- نتایج حاصل از معادله گیبس 3-روابط آنتروپی مربوط به گازهای ایده آل 4-بازدهی آیزنتروپیک: این خیلی مهمه و شما باید خوب درکش کنید تا تو روابط مربوط به دستگاههای مختلف مثل توربین و کمپرسور و ... گیج نشید.
کلا هم واسه ترمودینامیک و حرارت به نظرم خیلی مفهومی بخونید به سوالای سالای اخیر که نزدیک بشید میبینید که چقد شکل سوالات نسبت به قبل عوض میشه. البته اینم بگم که بیشتر سوالات از ترمو 2 مطرح میشه که هم قشنگتره هم راحت تر. شما که دارید زحمت میکشید نگران هم نباشید خیلی از سوالا مشابه سالای قبل طرح میشه. اگه تکرار و مرور خوب داشته باشید حتما از پسش بر میاید.

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه سوال 129 راکتور رو موازنه شو توضیح بدید من تستای اینجوریه راهیانم مشکل دارم............. مخصوصا این که ماده یه جا تولید و یه جا مصرف بشه مثلا اینجا ضریب استوکیومتری b رو برای s 3 و برای r 2 گرفته چرااااااااااااااااااااااا.......... من راکتور رو از روی راهیان میخونم الان برای 25 درصد سوم کدوم فصلاس دقیقا.........راستی بچه ها چقدر خلوت شده کجایید حداقل اگه میایید سر بزنید یه پست خالی بزارید دلم خوش باشه تنها نیستم
سوال 129 چی؟ آزمون پارسه یا کتاب راهیان؟ اگه مال راهیانه دقیق بگید تست چه سالیه !

2216261

عضو جدید
سلام.میگم این 25 درصد سوم راکتور میشه فصل های چند تا چند راهیان؟یا چند تا چند پارسه؟گیچ شدم اصن نمیفهمم کدوم مباحث رو میگه

ئدز

عضو جدید
سلام.میگم این 25 درصد سوم راکتور میشه فصل های چند تا چند راهیان؟یا چند تا چند پارسه؟گیچ شدم اصن نمیفهمم کدوم مباحث رو میگه

دقت کردید بودجه پارسه برای راکتور دوره ایی هیچی منظور نکرده و برای حرارت فوق العاده زیاد اخه فصل زیاد جابه جایی +جوشش و.... منم گیجم کدوم فصلا از راکتور راهیانو باید بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2216261

عضو جدید
دقت کردید بودجه پارسه برای راکتور دوره ایی هیچی منظور نکرده و برای حرارت فوق العاده زیاد اخه فصل زیاد جابه جایی +جوشش و.... منم گیجم کدوم فصلا از راکتور راهیانو باید بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فهمیدید به منم بگید حداقل محدودشم بگید خوبه

ئدز

عضو جدید
واکنش A+2Bمیدهد 4C در یک راکتور پلاک انجام میشه که 100 لیتر در ساعت ماده Aو B (هر کدام 100) وارد میشم و درصد تبدیل هم 60 جریان حجمی خروجی ؟
لطفا اینو برام حل کنید حل راهیانو سر در نمیارم گفت جواب اخر 230 است(تو فاز گازی )

bage_aseman

عضو جدید
25% سوم راکتور پارسه

25% سوم راکتور پارسه

فهمیدید به منم بگید حداقل محدودشم بگید خوبه
25% سوم راکتور پارسه
معادله مشخصه راکتورهای مخلوط شونده ،بهم بستن راکتورهای مخلوط شونده( سری)،معادله مشخصه راکتورهای لوله ای (plug)(سری و موازی)،انتخاب بهترین چیدمان راکتور برای انجام یک واکنش

به نظر من
=====> فصل 6 راهیان (اتصال راکتورها به هم)
که البته خود راهیان "اتصال راکتورهای مخلوط شونده و لوله ای غیرهم حجم به هم" رو همراه با تست هاش تو فصل 8 «انتخاب راکتور مناسب» آورده و گفته فصل های 5،6،8 به هم مربوطند.
:warn:توجه:برای حل تست های فصل 6 (اتصال راکتورها به هم) باید فرمول های راکتور های مخلوط شونده و لوله ای رو بلد باشید که مربوط به فصول قبل (2و3) هست.

ئدز

عضو جدید
سلام میشه یه مقدار درمورد طرز درس خوندم تو این زمان توضیح بدید چون باید علاووه بر درسهای جدید دوره 50 درصد اول باشه تا فراموش نکنیم و اگه تو درسی ضعیف هستیم خودمونو تا ازمونای جامع برسونیم .............خواهشا در مورد دوره مفصل توضیح بدید

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
واکنش A+2Bمیدهد 4C در یک راکتور پلاک انجام میشه که 100 لیتر در ساعت ماده Aو B (هر کدام 100) وارد میشم و درصد تبدیل هم 60 جریان حجمی خروجی ؟
لطفا اینو برام حل کنید حل راهیانو سر در نمیارم گفت جواب اخر 230 است(تو فاز گازی )

چون تو صورت تست به نسبت مولی ورودیAو B اشاره نکرده احتمالا باید به نسبت مولی برابر وارد بشن. درصد تبدیل رو هم نگفته راجع به کدوم مادست اما با توجه به اینکه ضریب استوکیومتری Bدو برابر A هست و درصد تبدیل هر ماده ای (مثل B)هم حداکثر 100 میتونه باشه پس درصد تبدیل A حداکثر 50 میتونه باشه بنابراین عدد 60 مربوط به درصد تبدیل B هستش. پس yb=.5 واپسیلون b هم 1/4 و حجم اولیه هم که 200 هست با استفاده از فرمول حجم نهایی به سادگی قابل محاسبست.

ئدز

عضو جدید
چون تو صورت تست به نسبت مولی ورودیAو B اشاره نکرده احتمالا باید به نسبت مولی برابر وارد بشن. درصد تبدیل رو هم نگفته راجع به کدوم مادست اما با توجه به اینکه ضریب استوکیومتری Bدو برابر A هست و درصد تبدیل هر ماده ای (مثل B)هم حداکثر 100 میتونه باشه پس درصد تبدیل A حداکثر 50 میتونه باشه بنابراین عدد 60 مربوط به درصد تبدیل B هستش. پس yb=.5 واپسیلون b هم 1/4 و حجم اولیه هم که 200 هست با استفاده از فرمول حجم نهایی به سادگی قابل محاسبست.

این درصد تبدیل رو از اونجا گفتی که اگه برای Aبود اونوقت برای B میشد 120؟ ابسیلونم بر مبنای 2 مول B گرفتی درسته؟خوب حالا راهیان با همین ابسیلون برای a گرفته و با همون درصد 60؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟1/4 منظورت 25/0 یا 4

بالا