درودمن واس این سوال، اول گزینه صحیح رو زدم ولی بعد شک کردم!
چند میله ی فلزی با اندازه های یکسان اما از جنس های مختلف را از یک سر ناگهان بر روی آتش میگیریم.اگر k ضریب هدایت گرمایی و a (آلفا منظورمه) ضریب نفوذ گرمایی باشد سر دیگر میله ای زودتر داغ خواهد شد که دارای ... باشد.
1) a بزرگتر
2) k بزرگتر
3) k و a بزرگتر
4) a بزرگتر و k بزرگتر
جواب گزینه 1
ولی من میگم طبق فرمول آلفا که k توی صورتشه خب هرچی k بزرگتر باشه طبیعتا آلفا هم بزرگتره! البته اگه بخوایم گزینه ای رو بزنیم که a و k رو بزرگتر گفته که اونوقت دوتا جواب صحیح داریم چون بنظرم 3 و4 یکی هستن!
آلفا دو تا ترم داره یکی در صورت که همون k(رسانس گرما) هست و دیگری در مخرج(دانسیته در گرمای ویژه فشار ثابت) که مفهوم ذخیره گرما رو داره.
اگر k زیاد باشد تضمینی نیست که الفا هم زیاد باشد(جدواول رو ببینید) چرا که ممکنه مخرج(ذخیره گرما) هم زیاد باشد!
آلفا توامان k و ذخیره گرما رو داره لذا در کل آلفای بالاتر یعنی رسانش بیشتر و ذخیره ی کمتر که مقصود سوال همینه و گزینه ی صحیح تر 1 هست

... چون حول زمانو دارم هم درست رو تستا فکر نمی کنم... به خصوص تستای محاسباتی که وقت گیرترن و می ذارمشون برای آخر کار.... به نظرتون باید بار اول رو فارغ از زمان تستای یک مبحث رو زد؟؟؟ ...یا اینکه اوضاع من خیلی خرابه؟؟؟
 ... چون حول زمانو دارم هم درست رو تستا فکر نمی کنم... به خصوص تستای محاسباتی که وقت گیرترن و می ذارمشون برای آخر کار.... به نظرتون باید بار اول رو فارغ از زمان تستای یک مبحث رو زد؟؟؟ ...یا اینکه اوضاع من خیلی خرابه؟؟؟