[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

ئدز

عضو جدید
جواب اخر رو هم میشه بفرمایید
108
اگر دما بالاتر از دمای بحرانی باشه با افزایش فشار به مایع نمیرسیم درست پس چه جوری باید ار حالت بحرانی خارج شیم باید ماده رو سردکنیم؟اگر فشار بیشتر از فشار بحرانی باشه شرایط چه جوریه؟ماده خالص رو چی تعریف میکنید؟

E.AP

عضو جدید
در یک سیستم ناهمگن گاز - جامد که فاز جامد در فازگاز معلق است سرعت انجام واکنش بر مبنای فاز جامد به ترتیب برابر 36mol/s.m2و 4 mol/s.kg می باشد اگر فاز جامد به صورت مکعبی با طول 5/0 باشد انگاه دانسیته جامد چقدر است؟(یه چیزایی تو ذهنم هست اما لطفا جواب دقیق رو بدید)
اطلاعاتی در رابطه با جرم ملکولی جامد در اختیار نذاشته؟ مطمئنید که دیمانسیون سرعت ثانویه رو درست نوشتید؟یعنی توی مخرج kg داریم؟

E.AP

عضو جدید
108
اگر دما بالاتر از دمای بحرانی باشه با افزایش فشار به مایع نمیرسیم درست پس چه جوری باید ار حالت بحرانی خارج شیم باید ماده رو سردکنیم؟اگر فشار بیشتر از فشار بحرانی باشه شرایط چه جوریه؟ماده خالص رو چی تعریف میکنید؟
ماده خالص به ماده ای گفته میشه که اولا به صورت همگن باشه (یعنی همه ترکیبات در یک فاز باشند.) و ترکیبات شیمیایی هم در همه جا یکسان باشد مثلا اگر مخلوطی از آب و یخ داشته باشیم چون ترکیب شیمیایی آب و یخ با هم برابر هستش پس یک ماده خالص به حساب میاد
و اما چنانچه فشار بالاتر از فشار بحرانی باشه باز هم مثل زمانی که دما بالاتر از دمای بحرانی باشه حالت سیال مانند داریم یعنی تغییر فازی وجود نداره و اما اگر نمودار دما و حجم مخصوص رو در نظر بگیریم با افزایش فشار بیشتر از فشار بحرانی فقط حجم مخصوص افزایش پیدا می کنه بدون اینکه تغییر فاز داشته باشیم
و چنانچه در شرایط بحرانی داشته باشیم فکر می کنم که بتونیم با سرد کردن مایع از حالت بحرانی خارج بشیم چون با کم شدن دما فکر می کنم در ناحیه مایع متراکم قرار بگیریم البته اینو مطمئن نیستم!!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در یک سیستم ناهمگن گاز - جامد که فاز جامد در فازگاز معلق است سرعت انجام واکنش بر مبنای فاز جامد به ترتیب برابر 36mol/s.m2و 4 mol/s.kg می باشد اگر فاز جامد به صورت مکعبی با طول 5/0 باشد انگاه دانسیته جامد چقدر است؟(یه چیزایی تو ذهنم هست اما لطفا جواب دقیق رو بدید)

دیمانسیون فاز جامد رو عکس میکنیم که بشه 1/4kg.s/mol بعد توی 36 ضرب میکنیم واحدی که بدست میاد kg/m2ه.بعد طول مکعب رو عکس میکنیم که بشه 1/5m سپس توی عدد بدست اوده قبلی ضرب میکنیم چیزی که بدست میاد kg/m3 ه که همون واحد چگالیه

ئدز

عضو جدید
دیمانسیون فاز جامد رو عکس میکنیم که بشه 1/4kg.s/mol بعد توی 36 ضرب میکنیم واحدی که بدست میاد kg/m2ه.بعد طول مکعب رو عکس میکنیم که بشه 1/5m سپس توی عدد بدست اوده قبلی ضرب میکنیم چیزی که بدست میاد kg/m3 ه که همون واحد چگالیه

خب این چه ربطی به مفاهیم راکتور داره بدونه هیچ دانش مربوط به راکتور با دستکاری ابعادی جواب میده؟یعنی طراح هدفی برای مورد سوال قرار دادن بخشی از راکتور که البته من نمیدونستم کجاشه این سوال رو داده؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب این چه ربطی به مفاهیم راکتور داره بدونه هیچ دانش مربوط به راکتور با دستکاری ابعادی جواب میده؟یعنی طراح هدفی برای مورد سوال قرار دادن بخشی از راکتور که البته من نمیدونستم کجاشه این سوال رو داده؟

ازمون پارسه از این بهتر نمیشه :D

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
نگران سوالات این آزمون ها نباشید .. الان چون آزمون های 25درصد رو برگذار می کنند خیلی زیاد نمی تونن سوال از این مباحث کم طرح کنن و مجبور می شن که اینگونه سوالات رو هم قرار بدن تا فقط تعداد کافی سوال رو برای آزمون تهیه کرده باشن ...

سطح سوالات آزمون های 50درصد و 100درصد خیلی بالاتر خواهد بود ...

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدااااااااااااااا از دست این میان یابی عددی ززززله شدممممممممممممممم:mad:

ئدز

عضو جدید
بچه ها کنترل و شروع کردین به خوندن؟؟؟از رو چی میخونین؟؟

اره دیگه با ازمون سعی میکنم برسم من از روی کتاب نیک اذر میخونم یه کتاب قطور راهیانم که مشترک با پلیمر دارم که اصلا لاشم باز نمیکنم اما یه کتاب کم حجم راهیان برای مهندسی شیمی داره که اگه خواستید تهیه کنید حواستون باشه کتاب گندههههههههههه رو نخرید.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره دیگه با ازمون سعی میکنم برسم من از روی کتاب نیک اذر میخونم یه کتاب قطور راهیانم که مشترک با پلیمر دارم که اصلا لاشم باز نمیکنم اما یه کتاب کم حجم راهیان برای مهندسی شیمی داره که اگه خواستید تهیه کنید حواستون باشه کتاب گندههههههههههه رو نخرید.

سلام بر شما
این کتاب قطور(علیه السلام) بدرد بخورم هست؟؟؟

ئدز

عضو جدید
سلام بر شما
این کتاب قطور(علیه السلام) بدرد بخورم هست؟؟؟

یک و نیم برابر کتاب نیک اذر اگه برای فهم درس مشکل دارید قویا کتاب نیک اذرو پیشنهاد میکنم به زبان ساده تمام مفاهیم لازم برای کنکور رو گفته اول متن درس رو کامل بخونید مثالهای متن مخصوصا فصل مربوط به تابع انتقال رو با دقت بخونید تمرینای اخر فصل رو ببینید خوب بعضی هاش تا دو صفحه حل داره که خوب خارج از بحث کنکوره اما بعضی هاشم بدجور کنکوریه به نظرم اینو خوب بخونید با تست های مجموع که میخواهید بزنید برای کنترل کافیه

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یک و نیم برابر کتاب نیک اذر اگه برای فهم درس مشکل دارید قویا کتاب نیک اذرو پیشنهاد میکنم به زبان ساده تمام مفاهیم لازم برای کنکور رو گفته اول متن درس رو کامل بخونید مثالهای متن مخصوصا فصل مربوط به تابع انتقال رو با دقت بخونید تمرینای اخر فصل رو ببینید خوب بعضی هاش تا دو صفحه حل داره که خوب خارج از بحث کنکوره اما بعضی هاشم بدجور کنکوریه به نظرم اینو خوب بخونید با تست های مجموع که میخواهید بزنید برای کنترل کافیه
كتابي كه فقط براي تست خوب باشه چي هست ؟
من تازه ميخوام كنترل شروع كنم جزوه هاي استادمون كامله فقط يه كتابي احتياج دارم كه تستاش خوب باشه

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من چون پلیمریم فک کنم کتاب دکتر رفیع زاده منبع مناسبتری و کنکوری تری برام باشه.برای کنکور کتاب علوی رو میخونم.خداییش جزوه کنترلمو نشونتون میدم ببینید که این استاد ما چی بهمون درس داده!!!! شاید 80 درصد جزوه من درباره یه مبحثه! اصلا خوب به ما درس نداد.ی مبحثایی میبینم اصلا کاملا جدید.تست روث و فرکانسی و از این فحشا.حالا خودم میخام بخونمشون خدا کریمه.ایشالا یاد بگیرم.

جزوه دست نویس پارسه چطوره؟؟؟

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه جزوه هاي طاهري واسه راكتور همين جزوه هاي دست نويس پارسس كه 30 صفحه هم بيشتر نيست؟
كسي كتاب راكتور پارسه رو ديده؟ (اونم تاليف طاهريه آخه) به نظرتون با جزوه هاش خيلي فرق داره؟

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه جزوه هاي طاهري واسه راكتور همين جزوه هاي دست نويس پارسس كه 30 صفحه هم بيشتر نيست؟
كسي كتاب راكتور پارسه رو ديده؟ (اونم تاليف طاهريه آخه) به نظرتون با جزوه هاش خيلي فرق داره؟

من یه جزوه دست نویس پارسه رودیدم که 34 صفحست. توضیخاتش با کتاب طاهری خیلی فرق نداره اما تست هایی که تو جزوه حل کرده با تست آخر هر فصل کتاب فرق داره. کتابشم کم حجمه و لی بنظر من که کامله.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کتاب پارسه طاهری توی همین تاپیک هست.(کتابشون عالیه)جزوه ایشون توی سایت نیست حدودا 200 صفحه اس اگه تهرانید میتونید از نمایندگی پارسه بگیرید
جزوشون خیلی خوبه برای راکتور و ترمودینامیک

ئدز

عضو جدید
سلام میشه در مورد ساعت خواب توضیح بدید من تو این چند شب محرم به خاطره مراسم ها خواب شبم دیر شده و سعی کردم چند ساعت بعد از ظهر رو تو شب تامین کنم که عملا نشده چون اگه میخواستم یه مبحث رو تموم کنم باید تا اذان صبح میرفتم حالا صبحا که از خواب بیدار میشم چشمام رو نمیتونم باز نگه دارم اگرچه اصلا ادم خوابالویی نیستم .ساعت خواب رو بگید مخصوصا تو صبح باید چند بیدار شیم چون عملا اگه بعد 9 بیدار شیمروز رو از دست دادیم

ئدز

عضو جدید
کتاب پارسه طاهری توی همین تاپیک هست.(کتابشون عالیه)جزوه ایشون توی سایت نیست حدودا 200 صفحه اس اگه تهرانید میتونید از نمایندگی پارسه بگیرید
جزوشون خیلی خوبه برای راکتور و ترمودینامیک

پیشنهاد اکید دارم اگر درسی رو با کتابی شروع کردید در مباحثی به مشکل خوردید مشکلتون رو با تمرکز کردن و تست زدن و سوال از دیگران حل کنیددنبال منابع جدیییییییییییییییییییید نباشید این کتابا معجزه نمیکنن تا شما تلاش نکنید این تجربه من بود که تو مکانیک در کنار راهیان به سراغ پوران رفتن ولی عملا چیزی نسیبم نشد حالا با همون راهیان دارم خوب جلو میرم خلاصه تلاش تلاش تلاش

حالا یه سوال از ترمو یک تو قانون اول برای سیستم باز تو جمله مربوط به سرعت تو حل تست ها یه عدد 1000 تو مخرج اومده چراااااااااااااااااااااااااا؟بابا به کی بگم من تبدیل واحدم ضعیف.......منتظرم زود بگید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیشنهاد اکید دارم اگر درسی رو با کتابی شروع کردید در مباحثی به مشکل خوردید مشکلتون رو با تمرکز کردن و تست زدن و سوال از دیگران حل کنیددنبال منابع جدیییییییییییییییییییید نباشید این کتابا معجزه نمیکنن تا شما تلاش نکنید این تجربه من بود که تو مکانیک در کنار راهیان به سراغ پوران رفتن ولی عملا چیزی نسیبم نشد حالا با همون راهیان دارم خوب جلو میرم خلاصه تلاش تلاش تلاش

حالا یه سوال از ترمو یک تو قانون اول برای سیستم باز تو جمله مربوط به سرعت تو حل تست ها یه عدد 1000 تو مخرج اومده چراااااااااااااااااااااااااا؟بابا به کی بگم من تبدیل واحدم ضعیف.......منتظرم زود بگید
باید یه درو دیگه موازنه مواد بخونی پس:Dکدوم کتاب کدوم سوال؟؟

mohandes-87

عضو جدید

شاید به خاطر تبدیل کیلوژول به ژول هست چون مثلا میاد وفشارو بر حسب کیلو پاسکال میده که باعث میشه کار بر حسب کیلو ژول محسبه بشه ولی واحد سرعت متر بر ثانیه هست وبرای محاسبه سرعت از کار با واحد کیلو ژول باید کار به ژول تبدیل بشه وبعد سرعت محسبه بشه وبرای این کار 1000ظاهر میشه امید وارم جواب سوالتو داده باشم

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه سوال رو بگید بهتره. ولی کلا شما به واحد همه پارامتر هاتون دقت کنید و باهم تطبیق بدبد. مثلا تو سیستم اگه توسیستم SI باشیم برای قانون اول در سیستم باز کاروگرماو انرژی درونی و آنتالپی برحسب ژول باید باشند. سرعت متر بر ثانیه و شتاب گرانش متربر مجذور ثانیه و ارتفاع بر حسب متر هست. اگه واحد هرکدوم یه چیز دیگه باشه باید تبدیل کنید. من دیدم که آنتالپی رو بر حسب kj میدن و سرعت بر حسب متر بر ثانیه. بخاطر همین برای تبدیل kj به j کل عبارت که شامل ترم سرعت هم هست به 1000 تقسیم میشه.

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
دقیقا تو تست 73 فصل سه پوران جواب سوالتو داده.......برا تبدیل ژول بر کیلوگرم به کیلوژول بر کیلوگرم تقسیم بر 1000 میکنیم........زمانی که مثلا برا محاسبه Q ،جواب تست بر حسب کیلو وات باشه این کارو میکنیم.......

بالا