سلام.بچه ها کدوم رشته های شناور ازمونش بعد از مهندسی شیمی هست؟
هیچ کدوم متاسفانه
سلام.بچه ها کدوم رشته های شناور ازمونش بعد از مهندسی شیمی هست؟
چه بد )-:
سلام بچه ها من خیلی نگران معدلم همین باعث شده روحیم خراب شه معدلم حدودا 15 هست بنظرتون امیدی هست؟ اگه کسی از دوستاتون باهمچین معدلی رتبه ی خوب آورده بهم بگید که یخورده روحیه بگیرم![]()
با سلام اق من معدلم 12.70 به نظرتون خیلی تاثیر داره ؟ ی هفتس شروع کردم تو دور اول که تست میزنم واسم فوق العاده سخته مخصوصا جرمبه نظرتون طبیعیه ؟ از راهیان میخونم
سلامسلام دوستان
عزیزانی که جرم راهیان رو میخونن تو حل تستای فصل 5 مشکل ندارن؟ یجا ورودی رو y1گرفته یجاy2 (مشخصا تستای 5 و 30 این مشکل رو دارن)
من ديده ام كه درجه سعادت اشخاص بستگي به اراده و ميل خود آنها دارد. آبراهام لينكلن
سلام
مطمئنید که منظورتون تست های شماره 5 و 30 هستش؟ آخه این دو تاتست عینا مثل هم حل شدند و در هر دو تاشون ورودی ها و خروجیها یکسان در نظر گرفته شده ! تنها تفاوت این دو تا تست اینه که در تست شماره 5 , X رو رندش نکرده اما در تست شماره 30 رندش کرده و نوشته 0.1
خواهش میکنم ...سلام
ممنون که پیگیر سوالم بودید آره تو این دوتا تست درسته فقط رند کرده(البته تو تست پنج غلظت خروجی رو برابر 0.1 گرفته ولی تست 30 اومدهXرو برابر 0.1 گرفته(ایکس بزرگ) که احتمالا اشتباه چاپی بوده).... اگه وقت داشتید تستای 22 و 24 رو هم مقایسه کنید اونجا هم ی همچین مشکلی هست.
اینم روحیه
کنکور 92
زبان 0
حرارت 51
ترمو 63
جرم و عملیات واحد 48
سیالات 19
راکتور 73
ریاضی 46
رتبه 364
معدل 13
---------------------------------
زبان0
حرارت 33
ترمو76
جرم38
سیالات19
کنترل40
راکتور46
ریاضی43
رتبه475
معدل موثر14.61
ممنون...بله درسته ما فاز سبک رو در ورودی y1 و فاز سنگین رو x2 در نظر میگیریم.خواهش میکنم ...
احتمالا اشکال چاپی هستش اما در مورد تست های 22 و 24 درست میگید در تست 22 , X2 رو برابر با صفر در نظر گرفته و در تست 24 , X1 رو !!
نمی شه گفت که توی تست ها به اشتباه در نظر گرفته شده چون شما با توجه به معیاری که خودتون در نظر می گیرید شماره گذاری می کنید که در جریان های ناهمسو برای راحتی کار بهتره که مقطع ابتدایی دستگاه شماره 1 در نظر گرفته شه (یعنی هر ورودی و خروجی که داریم با اندیس یک نشون داده بشه) و مقطع انتهایی دستگاه شماره 2 در نظر گرفته بشه (یعنی هر ورودی و خروجی که داریم با اندیس 2 بیان بشه)
یعنی مثل تست 22 در نظر گرفته بشه اینطوری دیگه در رابطه با ورودی و خروجی ها به مشکل برنمی خورید
چيزي نزنبچه ها توی قسمت اتباع غیر ایرانی باید گزینه هیچ کدام رو انتخاب کنیم یا اصلاً هیچ گزینه ای رو انتخاب نکنیم؟؟
مطمئنی ؟ اگه اینطور باشه من بد بخت شدم که!!!چون یه گزینه سایر موارد داشت یه هیچکدام منم هیچکدامو زدم حلا چه جوری اصلاح کنمچيزي نزن
مطمئنی ؟ اگه اینطور باشه من بد بخت شدم که!!!چون یه گزینه سایر موارد داشت یه هیچکدام منم هیچکدامو زدم حلا چه جوری اصلاح کنم
نوشته اتباع غیر ایرانی بعد جلوی اونم هیچی ننوشته مثل مدت حضور داوطلبانه در جبهه که جلوش خالیه
نوشته اتباع غیر ایرانی بعد جلوی اونم هیچی ننوشته مثل مدت حضور داوطلبانه در جبهه که جلوش خالیه
منم دقیقا عین شمام نگران نباشید همون هیچکدامه و هیی جلوش مال من نزده
سلام اگه وقت داری ریاضی مهندسی مدرسان یه نگاهی بندازسلام من تا حالا با ریاضی مشکل نداشتم ولی الان حل معادلات با مشتقات جزئی خیلی اذیتم میکنه واقعا سنگین و پیچیدست ازش ناامید شدم
شما باهاش چکار کردید از رو چی خوندید؟ یاد گرفتید؟
ممنون...بله درسته ما فاز سبک رو در ورودی y1 و فاز سنگین رو x2 در نظر میگیریم.
کسی اطلاع داره مهندسی شیمی چند نفر شرکت کننده داره آزمون ارشدش؟
هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد. توماس كارلایل
خواهش میکنم....
تقریبا 2700 تا 2800 نفر شرکت کننده به طور متوسط در سه سال اخیر داشته
مرسی ازاین اطلاعات - این 2تا مال دانشگاه سراسری هستن یا ازاد؟؟؟![]()
خواهش میکنم....
سلام اگه وقت داری ریاضی مهندسی مدرسان یه نگاهی بنداز
آره منم شنیده بودم حدود 11000 تا شرکت کننده داره...........اینقد کم؟؟؟؟ یکی از دوستام میگفت شاید نزدیک به 12 هزار شرکت کننده داشته باشه
یعنی می گین منم برم هیچ کدامو بزنم ؟...یه موقع اتباغ غیر ایرانی محسوبم نکنن ؟!؟!؟![]()
من رتبه 5300 آوردم ترم 5 که بودم آزمایشی شرکت کردمخواهش میکنم....