[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

bage_aseman

عضو جدید
سلام بچه ها من خیلی نگران معدلم همین باعث شده روحیم خراب شه معدلم حدودا 15 هست بنظرتون امیدی هست؟ اگه کسی از دوستاتون باهمچین معدلی رتبه ی خوب آورده بهم بگید که یخورده روحیه بگیرم:(

اینم روحیه ;)
کنکور 92
زبان 0
حرارت 51
ترمو 63
جرم و عملیات واحد 48
سیالات 19
راکتور 73
ریاضی 46
رتبه 364
معدل 13
---------------------------------
زبان0
حرارت 33
ترمو76
جرم38
سیالات19
کنترل40
راکتور46
ریاضی43
رتبه475
معدل موثر14.61

bage_aseman

عضو جدید
تاثیر معدل

تاثیر معدل

با سلام اق من معدلم 12.70 به نظرتون خیلی تاثیر داره ؟ ی هفتس شروع کردم تو دور اول که تست میزنم واسم فوق العاده سخته مخصوصا جرم :( به نظرتون طبیعیه ؟ از راهیان میخونم

همانطور كه مي­ دانيد معدل در آزمون كارشناسي ارشد به اندازه 20%در تعيين رتبه شما اثرگذار است.
تاثیر معدل به صورت تراز در رتبه داوطلب ظاهر می شود و ضریب دو دهم دارد. تاثیر معدل در رتبه های پایین(رتبه های خوب) بسیار ناچیز است و حداکثر 3 یا 4 رتبه، رتبه داوطلب را جا به جا می کند. به عنوان مثال قبولی در امیرکبیر با علم و صنعت عوض شود که شاید در آینده داوطلب تاثیر خیلی زیادی نداشته باشد. اما در رتبه های بالاتر تاثیر آن بیشتر است. باید توجه کرد برای قبولی در یک دانشگاه سراسری در اکثریت رشته های مقطع ارشد باید حداقل رتبه زیر 300 را کسب کرد که در این رتبه ها تاثیر معدل به 30 یا 40 رتبه بیشتر به نظر نمیرسد. که به عنوان مثال قبولی در دانشگاه بوعلی با دانشگاه کرمان عوض شود که این موضوع نیز اهمیت چندانی ندارد.
اما خود اين معدل با توجه به دانشگاه محل تحصيل در مقطع كارشناسي در يك عدد بزرگتر از 1 ضرب شده و معدل موثر نام گذاري مي­گردد. معمولا اين ضريب بين 1 تا 1/1 مي­باشد. به عنوان مثال ممکن است ضریب تاثیر معدل دانشگاه صنعتی امیرکبیر 1.08 و دانشگاه صنعتی خواجه نصیر 1.06 و دانشگاه آزاد اسلامی 1.02 باشد.(این اعداد فقط برای مثال هستند)
علاوه بر این تاثیر کمی معدل، از لحاظ کیفی تاثیر معدل از دو جنبه بررسی می شود:
- معدل برای رتبه های نه چندان خوب، خیلی موثر نبوده ولی برای رتبه های خوب تاثیرگذار و سرنوشت ساز خواهد بود. زیرا در رتبه های خوب رقابت برای به دست آوردن یک کرسی دانشگاه بسیار نزدیک و فشرده می باشد.
- معدل های بالاتر از 16.5 تاثیر مثبت قابل ملاحظه ای دارند، معدل های در حدود 14.5 تا 16.5 تاثیر چندان زیادی ندارند زیرا اکثر دانشجویان رتبه ای در این حدود دارند بنابراین تاثیر معدل برای این دسته از دانشجویان تقریبا خنثی می باشد و در نهایت معدل های زیر 14.5 تاثیر منفی زیادی دارند.

bage_aseman

عضو جدید
[FONT=&quot]براساس تخمین سال­های اخیر در آزمون مهندسی شیمی
برای کسب رتبه زیر 50 ، میانگینوزنی درصد نمره های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 63 باشد[/FONT]
[FONT=&quot]برای کسب رتبه زیر 100 [/FONT]میانگین وزنی درصد نمره­ های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 58 باشد و[FONT=&quot]برای رتبه زیر 500 میانگین وزنیدرصد نمره­ های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 45 و[/FONT][FONT=&quot] برای رتبه زیر 1000 ، میانگین وزنی درصد نمرههای شما به طور تقریبی باید بالاتر از 37 باشد.:cool:[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

E.AP

عضو جدید
سلام دوستان
عزیزانی که جرم راهیان رو میخونن تو حل تستای فصل 5 مشکل ندارن؟ یجا ورودی رو y1گرفته یجاy2 (مشخصا تستای 5 و 30 این مشکل رو دارن)
من ديده ام كه درجه سعادت اشخاص بستگي به اراده و ميل خود آنها دارد. آبراهام لينكلن
سلام
مطمئنید که منظورتون تست های شماره 5 و 30 هستش؟ آخه این دو تاتست عینا مثل هم حل شدند و در هر دو تاشون ورودی ها و خروجیها یکسان در نظر گرفته شده ! تنها تفاوت این دو تا تست اینه که در تست شماره 5 , X رو رندش نکرده اما در تست شماره 30 رندش کرده و نوشته 0.1

ئدز

عضو جدید
سلام تو مکانیک راهیان فصل سوم بخش برنولی سوال 3 چه جوری اختلاف فشار دوسر بارومتر رو اندازه گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه اینکه همجاش ارتفاع ها فرق داره

saman001

عضو جدید
سلام
مطمئنید که منظورتون تست های شماره 5 و 30 هستش؟ آخه این دو تاتست عینا مثل هم حل شدند و در هر دو تاشون ورودی ها و خروجیها یکسان در نظر گرفته شده ! تنها تفاوت این دو تا تست اینه که در تست شماره 5 , X رو رندش نکرده اما در تست شماره 30 رندش کرده و نوشته 0.1

سلام
ممنون که پیگیر سوالم بودید آره تو این دوتا تست درسته فقط رند کرده(البته تو تست پنج غلظت خروجی رو برابر 0.1 گرفته ولی تست 30 اومدهXرو برابر 0.1 گرفته(ایکس بزرگ) که احتمالا اشتباه چاپی بوده).... اگه وقت داشتید تستای 22 و 24 رو هم مقایسه کنید اونجا هم ی همچین مشکلی هست.

E.AP

عضو جدید
سلام
ممنون که پیگیر سوالم بودید آره تو این دوتا تست درسته فقط رند کرده(البته تو تست پنج غلظت خروجی رو برابر 0.1 گرفته ولی تست 30 اومدهXرو برابر 0.1 گرفته(ایکس بزرگ) که احتمالا اشتباه چاپی بوده).... اگه وقت داشتید تستای 22 و 24 رو هم مقایسه کنید اونجا هم ی همچین مشکلی هست.
خواهش میکنم ...
احتمالا اشکال چاپی هستش اما در مورد تست های 22 و 24 درست میگید در تست 22 , X2 رو برابر با صفر در نظر گرفته و در تست 24 , X1 رو !!
نمی شه گفت که توی تست ها به اشتباه در نظر گرفته شده چون شما با توجه به معیاری که خودتون در نظر می گیرید شماره گذاری می کنید که در جریان های ناهمسو برای راحتی کار بهتره که مقطع ابتدایی دستگاه شماره 1 در نظر گرفته شه (یعنی هر ورودی و خروجی که داریم با اندیس یک نشون داده بشه) و مقطع انتهایی دستگاه شماره 2 در نظر گرفته بشه (یعنی هر ورودی و خروجی که داریم با اندیس 2 بیان بشه)
یعنی مثل تست 22 در نظر گرفته بشه اینطوری دیگه در رابطه با ورودی و خروجی ها به مشکل برنمی خورید

niusha t

عضو جدید
مرسی ازاین اطلاعات - این 2تا مال دانشگاه سراسری هستن یا ازاد؟؟؟:smile:
اینم روحیه ;)
کنکور 92
زبان 0
حرارت 51
ترمو 63
جرم و عملیات واحد 48
سیالات 19
راکتور 73
ریاضی 46
رتبه 364
معدل 13
---------------------------------
زبان0
حرارت 33
ترمو76
جرم38
سیالات19
کنترل40
راکتور46
ریاضی43
رتبه475
معدل موثر14.61

saman001

عضو جدید
خواهش میکنم ...
احتمالا اشکال چاپی هستش اما در مورد تست های 22 و 24 درست میگید در تست 22 , X2 رو برابر با صفر در نظر گرفته و در تست 24 , X1 رو !!
نمی شه گفت که توی تست ها به اشتباه در نظر گرفته شده چون شما با توجه به معیاری که خودتون در نظر می گیرید شماره گذاری می کنید که در جریان های ناهمسو برای راحتی کار بهتره که مقطع ابتدایی دستگاه شماره 1 در نظر گرفته شه (یعنی هر ورودی و خروجی که داریم با اندیس یک نشون داده بشه) و مقطع انتهایی دستگاه شماره 2 در نظر گرفته بشه (یعنی هر ورودی و خروجی که داریم با اندیس 2 بیان بشه)
یعنی مثل تست 22 در نظر گرفته بشه اینطوری دیگه در رابطه با ورودی و خروجی ها به مشکل برنمی خورید
ممنون...بله درسته ما فاز سبک رو در ورودی y1 و فاز سنگین رو x2 در نظر میگیریم.
کسی اطلاع داره مهندسی شیمی چند نفر شرکت کننده داره آزمون ارشدش؟

هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد. توماس كارلایل

• Like
واکنش ها: E.AP

Flamenc0

عضو جدید
بچه ها توی قسمت اتباع غیر ایرانی باید گزینه هیچ کدام رو انتخاب کنیم یا اصلاً هیچ گزینه ای رو انتخاب نکنیم؟؟

Flamenc0

عضو جدید
هیچ کدام رو که زدی بعد که تایید رو زدی توی فرم پیش نمایش چاپ نهایی جلوی قسمت اتباع ایرانی چی نوشته واست الان ؟؟
مطمئنی ؟ اگه اینطور باشه من بد بخت شدم که!!!چون یه گزینه سایر موارد داشت یه هیچکدام منم هیچکدامو زدم حلا چه جوری اصلاح کنم

mohandes-87

عضو جدید
نوشته اتباع غیر ایرانی بعد جلوی اونم هیچی ننوشته مثل مدت حضور داوطلبانه در جبهه که جلوش خالیه

adaryabaz

عضو جدید
سلام من تا حالا با ریاضی مشکل نداشتم ولی الان حل معادلات با مشتقات جزئی خیلی اذیتم میکنه واقعا سنگین و پیچیدست ازش ناامید شدم:(
شما باهاش چکار کردید از رو چی خوندید؟ یاد گرفتید؟
سلام اگه وقت داری ریاضی مهندسی مدرسان یه نگاهی بنداز

E.AP

عضو جدید
ممنون...بله درسته ما فاز سبک رو در ورودی y1 و فاز سنگین رو x2 در نظر میگیریم.
کسی اطلاع داره مهندسی شیمی چند نفر شرکت کننده داره آزمون ارشدش؟

هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد. توماس كارلایل

خواهش میکنم....
تقریبا 2700 تا 2800 نفر شرکت کننده به طور متوسط در سه سال اخیر داشته

niusha t

عضو جدید
الهه جان مطمئنی؟ من یه نفررومیشناسم پارسال رتبه اش 4000 شد تازه پیام نورغیرانتفاعی هم مجازشد:eek: من فکرمیکردم حدود 6000-7000 نفرباشن ازکجامیشه فهمیدچندنفرشرکت کردن؟؟
خواهش میکنم....
تقریبا 2700 تا 2800 نفر شرکت کننده به طور متوسط در سه سال اخیر داشته

bage_aseman

عضو جدید
مرسی ازاین اطلاعات - این 2تا مال دانشگاه سراسری هستن یا ازاد؟؟؟:smile:

نوشته اصلي بوسيله atefe24
زبان 0
حرارت 51
ترمو 63
جرم و عملیات واحد 48
سیالات 19
راکتور 73
ریاضی 46
رتبه 364
معدل 13 :d

ایشون طراحی فرآیند دانشگاه تبریز قبول شد!
نوشته اصلي بوسيله kamyab.chem

زبان0
حرارت 33
ترمو76
جرم38
سیالات19
کنترل40
راکتور46
ریاضی43
رتبه475
معدل موثر14.61
دانشگاه کارشناسی: امیرکبیر ماهشهر
ایشون چون فقط تهران رو زدن متاسفانه قبول نشدن

bage_aseman

عضو جدید
آمار قبولی

آمار قبولی

چند مورد از نتایج قبولی کنکور 92

رتبه 890 دانشکده کاسپین دانشگاه تهران شبانه
رتبه 614 پیشرفته صنعتی شیراز
رتبه 252 ترموسنتیک علم و صنعت روزانه
رتبه 1263 دانشگاه گیلان شبانه بدون گرایش
رتبه 1117 طراحی روزانه زاهدان
رتبه 680 پلیمر فردوسی روزانه
رتبه 127طراحي فرايند روزانه علم و صنعت
رتبه 954 طراحی مالک اشتر
رتبه 65 طراحی امیرکبیر
رتبه 445 مهندسی هسته ای دانشگاه شریف
رتبه 1273 شبانه سهند تبریز بدون گرایش
رتبه 317، علم و صنعت گرایش طراحی ، شبیه سازی و کنترل فرآیند ها شبانه
رتبه 483 جداسازی سهند روزانه
رتبه 364 طراحی فرآیند دانشگاه تبریز

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
اینقد کم؟؟؟؟ یکی از دوستام میگفت شاید نزدیک به 12 هزار شرکت کننده داشته باشه
آره منم شنیده بودم حدود 11000 تا شرکت کننده داره...........
من یکیو میشناسم امسال 3500 آورده بود!!

• Like
واکنش ها: E.AP
بالا