[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

zohalabi

عضو جدید
بچه ها واسه ثبت نام کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی رو چی باید بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟
و همچنین کد موسسه ها رو از چه سایتی باید پیدا کنیم ؟

ئدز

عضو جدید
بچه ها واسه ثبت نام کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی رو چی باید بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟
و همچنین کد موسسه ها رو از چه سایتی باید پیدا کنیم ؟

تو ثبت نام وارد شد دست راست صفحه تو خو سازمان سنجش کد ها رو میده

ئدز

عضو جدید
بچه ها من فارغ التحصیلم اما هنوز نمره از عملیات (فقط یه واحد)که تابستون پاس کردم نیومد حالا حالا هم نمیاد چی کار کنم معدلو..... سایت سنجش به خاطر شلوغی باز نمیشه؟؟؟؟؟حداکثر 2تا رشته میتونیم ثبت نام کنیم؟تو ابزار دقیق منظور از کنترل
خطی و غیر خطی چیه؟

آخرین ویرایش:

معتمدد

عضو جدید
بچه ها من فارغ التحصیلم اما هنوز نمره از عملیات (فقط یه واحد)که تابستون پاس کردم نیومد حالا حالا هم نمیاد چی کار کنم معدلو..... سایت سنجش به خاطر شلوغی باز نمیشه؟؟؟؟؟حداکثر 2تا رشته میتونیم ثبت نام کنیم؟تو ابزار دقیق منظور از کنترل
خطی و غیر خطی چیه؟
خب اگه نمره اون يكي درست نمياد تا معدلت آماده بشه معدل قبلي بزن يعني ترم قبلي
بله دوتا رشته ميتوني ثبت نام كني كنترل خطي مثل همين كنترل خودمون ولي غير خطي اگه اشتباه نكنم يك درس جداست

saman001

عضو جدید
سلام دوستان به نظرشما ترتیب سختی درسا چجوریه؟(سختی+سنگینی) خودم: جرم عملیات - ریاضی - سیالات -ترمو - حرارت - راکتور . (پوریا هم میتونه افتخار بده)

اگر به دنبال چیزی هستید که تا به حال نداشته اید باید کسی باشید که تا به حال نبوده اید
!

انگار ازتون سوال پرسیدما؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام دوستان به نظرشما ترتیب سختی درسا چجوریه؟(سختی+سنگینی) خودم: جرم عملیات - ریاضی - سیالات -ترمو - حرارت - راکتور . (پوریا هم میتونه افتخار بده)

اگر به دنبال چیزی هستید که تا به حال نداشته اید باید کسی باشید که تا به حال نبوده اید
!
سلام
ممنون .. شما هم خیلی برای پاسخ به پستتون عجله دارید ...
اخه درسا از نظر سختی برای هر کسی متفاوت هستند ...
حالا به نظر من درس ها از راحت به سخت :
حرارت - کنترل - ریاضی - سیالات - ترمو - جرم و عملیات

*mehrnaz*

عضو جدید
سلام به همه ی کنکوری های زحمت کش
من تازه عضو شدم و یه سوالی داشتم که فکر کردم شما بهتر از هر کس بتونید منو راهنمایی کنید.
من برای ارشد میخوام تغییر رشته بدم و در رشته ی مهندسی شیمی شرکت کنم.درحال حاضر ترم 7 هستم و متاسفانه نتونستم خودمو برای کنکور امسال آماده کنم ولی میخوام حداقل برای آشنایی بیشتر توی آزمون امسال شرکت کنم.
در رشته ی لیسانسم درس های ترمودینامیک و انتقال حرارت و سیالات و کنترل(البته کمی متفاوت) رو خوندیم ولی نه در حد یه مهندس شیمی (مثلا اگر شما 10 فصل کتاب بهتون تدریس شده من 5 فصل کتاب تدریس شده)و درس انتقال جرم و عملیات رو کلا نداشتم! (برای همین میگم باید حتما یک سال وقت بذارم و درس بخونم.)
حالا با توجه به وقت کم (شاید روزی 2یا3 ساعت)و البته اطلاعات کم من شما پیشنهاد مکیند من توی این مدت به جز درس زبان دیگه چه درسی رو برای کنکور بخونم؟ بین درسایی که برای آزمون هست کدوم رو میشه توی این مدت خوند و لطفا برای اون درس ها کتاب هم به من معرفی کنید.
خیلی ممنونم

niusha t

عضو جدید
خوش به حالتون شمااصلاراکتور رو حساب نمیکنین درحالیکه واسه من همیشه راکتورمشکل بودالانم هست:(
سلام
ممنون .. شما هم خیلی برای پاسخ به پستتون عجله دارید ...
اخه درسا از نظر سختی برای هر کسی متفاوت هستند ...
حالا به نظر من درس ها از راحت به سخت :
حرارت - کنترل - ریاضی - سیالات - ترمو - جرم و عملیات

E.AP

عضو جدید
من تازه عضو شدم و یه سوالی داشتم که فکر کردم شما بهتر از هر کس بتونید منو راهنمایی کنید.
من برای ارشد میخوام تغییر رشته بدم و در رشته ی مهندسی شیمی شرکت کنم.درحال حاضر ترم 7 هستم و متاسفانه نتونستم خودمو برای کنکور امسال آماده کنم ولی میخوام حداقل برای آشنایی بیشتر توی آزمون امسال شرکت کنم.
در رشته ی لیسانسم درس های ترمودینامیک و انتقال حرارت و سیالات و کنترل(البته کمی متفاوت) رو خوندیم ولی نه در حد یه مهندس شیمی (مثلا اگر شما 10 فصل کتاب بهتون تدریس شده من 5 فصل کتاب تدریس شده)و درس انتقال جرم و عملیات رو کلا نداشتم! (برای همین میگم باید حتما یک سال وقت بذارم و درس بخونم.)
حالا با توجه به وقت کم (شاید روزی 2یا3 ساعت)و البته اطلاعات کم من شما پیشنهاد مکیند من توی این مدت به جز درس زبان دیگه چه درسی رو برای کنکور بخونم؟ بین درسایی که برای آزمون هست کدوم رو میشه توی این مدت خوند و لطفا برای اون درس ها کتاب هم به من معرفی کنید.
خیلی ممنونم
سلام دوست عزیز
یکی از مهمترین دروسی که توی رشته مهندسی شیمی هستش انتقال جرم و عملیات واحد است اما با توجه به اینکه شما تا به حال این دروس رو نخوندید و این دروس کاملا مفهومیه پس طبیعتا فرصت نمی کنید که توی این مدت زمان کوتاه روی این دروس مسلط بشید پس به نظر من بهتره دروسی رو که توش یک مقداری پیش زمینه دارید مطالعه کنید مثل ترمودینامیک و حرارت چون این دروس ضریب 3 دارند!!!
امیدوارم که موفق باشید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ممنونم

رشته تون چیه؟؟؟

niusha t

عضو جدید
به نظرمن ترتیب ازسخت به راحت: جرم وعملیات - راکتور -ترمو -سیالات - ریاضی-حرارت- فرایند

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ترتیب سختی دروس:cry:

ریاضی-سیالات-ترمو-جرم-حرارت-کنترل-راکتور

niusha t

عضو جدید
منم باالهه موافقم فقط اینکه واقعااگرتوی زبان تسلط کامل دارین اونو بزنین من بااینکه سطحم پیشرفته اس بیخیال شدم تازمان زبان رو بدم به بقیه درسا برای تمام این درساواقعاراهیان ارشدکامل و خوبه فقط برای مکانیک توصیه میکنم جزوه دکترباستانی رو بخونین - حرارت هم اگرهدفتون اینه که 1سال دیگه ارشدبدین ووقت دارین کتاب امیدبابایی انتشارات جهش واقعاعالیه ولی حجمش زیاده توش خیلی کامل توضیح داده- برای کاربردریاضیات جزوه دکترنیک آذرفوق العاده اس- جرم هم بهمنیار و چالکش خیلی خوب هستن البته من چالکش تعریفشو شنیدم ولی ندیدم-اگرمیخواین توی این مدت درسی رو بخونین همونایی که داشتین وبام شیمی مشترکند بخونین اگرهمه اوناروهم نمیرسین بخونین اونایی رو بخونین که تازه پاس کردین ویه مقداری یادتونه
خیلی ممنونم

niusha t

عضو جدید
شایدباورتون نشه ولی من همین تابستون باخودش راکتور داشتم میدونم که همگی فکرمیکنین من خنگم- توی دانشگاه همه کاربرد8-9 میشدن من شدم 16 البته با نیک آذربودیم - راکتورهمه میشدن 17-18 من شدم 14 حکمت خداروبرم:D
بنده ام همین مشکل رو داشتم ولی جزوه راکتور طاهری رو خوندم از این رو به اون رو شدم

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طاهری خودش میگفت اگه نگهبان دم در این جزوه راکتور منو بخونه 70% میزنه :Dدور از جون ما کی گفتیم خنگید فکرم نکردیم

E.AP

عضو جدید
شایدباورتون نشه ولی من همین تابستون باخودش راکتور داشتم میدونم که همگی فکرمیکنین من خنگم- توی دانشگاه همه کاربرد8-9 میشدن من شدم 16 البته با نیک آذربودیم - راکتورهمه میشدن 17-18 من شدم 14 حکمت خداروبرم:D
دور از جون شما!!! خیلی هم باهوشید;)
میزان سختی و آسونی هر درسی از نظر هر کسی متفاوته من خیلی ها رو هم دیدم که با درس راکتور مشکل داشتند
من توی درس مکانیک اینطوریم هر چی میخونم اصلا نمی فهمم :(

niusha t

عضو جدید
:biggrin: دقیقا بارهاگفت من هی خجالت میکشیدم ولی فصلای اول که راحتن اونجاکه راکتورها پلاگ و میکس واینا میشن من دیگه میرم توی تعطیلات ولی طاهری روی ترمو و راکتور ومکانیک تسلط خوبی داشت ولی کاربردریاضیات رو نه زیاد
طاهری خودش میگفت اگه نگهبان دم در این جزوه راکتور منو بخونه 70% میزنه :Dدور از جون ما کی گفتیم خنگید فکرم نکردیم

niusha t

عضو جدید
جزوه باستانی واقعاخوبه - باستانی توی مکانیک عالی تسلط داره - من 3سال پیش باهاش داشتم نخونده رفتم سرپارسه 27% زدم میانگین 20 %بود اگرکتابای تست روخوندین نتیجه نگرفتین جزوه باستانی روبخونین
دور از جون شما!!! خیلی هم باهوشید;)
میزان سختی و آسونی هر درسی از نظر هر کسی متفاوته من خیلی ها رو هم دیدم که با درس راکتور مشکل داشتند
من توی درس مکانیک اینطوریم هر چی میخونم اصلا نمی فهمم :(

• Like
واکنش ها: E.AP

E.AP

عضو جدید
جزوه باستانی واقعاخوبه - باستانی توی مکانیک عالی تسلط داره - من 3سال پیش باهاش داشتم نخونده رفتم سرپارسه 27% زدم میانگین 20 %بود اگرکتابای تست روخوندین نتیجه نگرفتین جزوه باستانی روبخونین
از کجا می تونم این جزوه رو تهیه کنم؟

بالا