بچه ها واسه ثبت نام کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی رو چی باید بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟
و همچنین کد موسسه ها رو از چه سایتی باید پیدا کنیم ؟
خب اگه نمره اون يكي درست نمياد تا معدلت آماده بشه معدل قبلي بزن يعني ترم قبليبچه ها من فارغ التحصیلم اما هنوز نمره از عملیات (فقط یه واحد)که تابستون پاس کردم نیومد حالا حالا هم نمیاد چی کار کنم معدلو..... سایت سنجش به خاطر شلوغی باز نمیشه؟؟؟؟؟حداکثر 2تا رشته میتونیم ثبت نام کنیم؟تو ابزار دقیق منظور از کنترل
خطی و غیر خطی چیه؟
سلام دوستان به نظرشما ترتیب سختی درسا چجوریه؟(سختی+سنگینی) خودم: جرم عملیات - ریاضی - سیالات -ترمو - حرارت - راکتور . (پوریا هم میتونه افتخار بده)
اگر به دنبال چیزی هستید که تا به حال نداشته اید باید کسی باشید که تا به حال نبوده اید!
سلامسلام دوستان به نظرشما ترتیب سختی درسا چجوریه؟(سختی+سنگینی) خودم: جرم عملیات - ریاضی - سیالات -ترمو - حرارت - راکتور . (پوریا هم میتونه افتخار بده)
اگر به دنبال چیزی هستید که تا به حال نداشته اید باید کسی باشید که تا به حال نبوده اید!
انگار ازتون سوال پرسیدما؟
سلام
ممنون .. شما هم خیلی برای پاسخ به پستتون عجله دارید ...
اخه درسا از نظر سختی برای هر کسی متفاوت هستند ...
حالا به نظر من درس ها از راحت به سخت :
حرارت - کنترل - ریاضی - سیالات - ترمو - جرم و عملیات
سلام دوست عزیزسلام به همه ی کنکوری های زحمت کش
من تازه عضو شدم و یه سوالی داشتم که فکر کردم شما بهتر از هر کس بتونید منو راهنمایی کنید.
من برای ارشد میخوام تغییر رشته بدم و در رشته ی مهندسی شیمی شرکت کنم.درحال حاضر ترم 7 هستم و متاسفانه نتونستم خودمو برای کنکور امسال آماده کنم ولی میخوام حداقل برای آشنایی بیشتر توی آزمون امسال شرکت کنم.
در رشته ی لیسانسم درس های ترمودینامیک و انتقال حرارت و سیالات و کنترل(البته کمی متفاوت) رو خوندیم ولی نه در حد یه مهندس شیمی (مثلا اگر شما 10 فصل کتاب بهتون تدریس شده من 5 فصل کتاب تدریس شده)و درس انتقال جرم و عملیات رو کلا نداشتم! (برای همین میگم باید حتما یک سال وقت بذارم و درس بخونم.)
حالا با توجه به وقت کم (شاید روزی 2یا3 ساعت)و البته اطلاعات کم من شما پیشنهاد مکیند من توی این مدت به جز درس زبان دیگه چه درسی رو برای کنکور بخونم؟ بین درسایی که برای آزمون هست کدوم رو میشه توی این مدت خوند و لطفا برای اون درس ها کتاب هم به من معرفی کنید.
خیلی ممنونم
سلام به همه ی کنکوری های زحمت کش
من تازه عضو شدم و یه سوالی داشتم که فکر کردم شما بهتر از هر کس بتونید منو راهنمایی کنید.
من برای ارشد میخوام تغییر رشته بدم و در رشته ی مهندسی شیمی شرکت کنم.درحال حاضر ترم 7 هستم و متاسفانه نتونستم خودمو برای کنکور امسال آماده کنم ولی میخوام حداقل برای آشنایی بیشتر توی آزمون امسال شرکت کنم.
در رشته ی لیسانسم درس های ترمودینامیک و انتقال حرارت و سیالات و کنترل(البته کمی متفاوت) رو خوندیم ولی نه در حد یه مهندس شیمی (مثلا اگر شما 10 فصل کتاب بهتون تدریس شده من 5 فصل کتاب تدریس شده)و درس انتقال جرم و عملیات رو کلا نداشتم! (برای همین میگم باید حتما یک سال وقت بذارم و درس بخونم.)
حالا با توجه به وقت کم (شاید روزی 2یا3 ساعت)و البته اطلاعات کم من شما پیشنهاد مکیند من توی این مدت به جز درس زبان دیگه چه درسی رو برای کنکور بخونم؟ بین درسایی که برای آزمون هست کدوم رو میشه توی این مدت خوند و لطفا برای اون درس ها کتاب هم به من معرفی کنید.
خیلی ممنونم
راکتور رو فراموش کردمخوش به حالتون شمااصلاراکتور رو حساب نمیکنین درحالیکه واسه من همیشه راکتورمشکل بودالانم هست![]()
راکتور رو فراموش کردم
به نظر من راکتور راحت ترین درسیه که میشه درصد بالایی رو زد!!!
به نظرمن ترتیب ازسخت به راحت: جرم وعملیات - راکتور -ترمو -سیالات - ریاضی-حرارت- فرایند
خوش به حالتون شمااصلاراکتور رو حساب نمیکنین درحالیکه واسه من همیشه راکتورمشکل بودالانم هست![]()
من راکتور رو از روی جزوه خودم خوندم ولی راهیان رو هم دارم میخونمالهه جان شماراکتور رو ازروی راهیان میخونین؟
سلام به همه ی کنکوری های زحمت کش
خیلی ممنونم
برعکس من هستین!!!![]()
دقیقا .. نظر من هم همینه .. اونجا من هم راکتور رو فراموش کردم ...به نظرمن ترتیب ازسخت به راحت: جرم وعملیات - راکتور -ترمو -سیالات - ریاضی-حرارت- فرایند
بنده ام همین مشکل رو داشتم ولی جزوه راکتور طاهری رو خوندم از این رو به اون رو شدم
دور از جون شما!!! خیلی هم باهوشیدشایدباورتون نشه ولی من همین تابستون باخودش راکتور داشتم میدونم که همگی فکرمیکنین من خنگم- توی دانشگاه همه کاربرد8-9 میشدن من شدم 16 البته با نیک آذربودیم - راکتورهمه میشدن 17-18 من شدم 14 حکمت خداروبرم![]()
دقیقادقیقا من وشماتوی کنکوراشتراکی حل کنیم اولیم![]()
طاهری خودش میگفت اگه نگهبان دم در این جزوه راکتور منو بخونه 70% میزنهدور از جون ما کی گفتیم خنگید فکرم نکردیم
دور از جون شما!!! خیلی هم باهوشید
میزان سختی و آسونی هر درسی از نظر هر کسی متفاوته من خیلی ها رو هم دیدم که با درس راکتور مشکل داشتند
من توی درس مکانیک اینطوریم هر چی میخونم اصلا نمی فهمم![]()
از کجا می تونم این جزوه رو تهیه کنم؟جزوه باستانی واقعاخوبه - باستانی توی مکانیک عالی تسلط داره - من 3سال پیش باهاش داشتم نخونده رفتم سرپارسه 27% زدم میانگین 20 %بود اگرکتابای تست روخوندین نتیجه نگرفتین جزوه باستانی روبخونین
از کجا می تونم این جزوه رو تهیه کنم؟