[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

ئدز

عضو جدید
سلام چرا کسی اینجا از ازمونای ازمایشی چیزی نمیگه؟کسی میدونه پارسه مشاوره تلفنی داره یا نه من راهم دوره خیلی وقتم تلف میشه اینجوری.

E.AP

عضو جدید
من رتبه 5300 آوردم ترم 5 که بودم آزمایشی شرکت کردم
من که شنیدم حول 12000 نفر

اینقد کم؟؟؟؟ یکی از دوستام میگفت شاید نزدیک به 12 هزار شرکت کننده داشته باشه

الهه جان مطمئنی؟ من یه نفررومیشناسم پارسال رتبه اش 4000 شد تازه پیام نورغیرانتفاعی هم مجازشد:eek: من فکرمیکردم حدود 6000-7000 نفرباشن ازکجامیشه فهمیدچندنفرشرکت کردن؟؟

منم توی یکی از سایت ها خوندم که یه آماری از تعداد شرکت کننده ها رو گفته بود شایدم این آمار غلط بوده باشه که احتمالا هم غلطه معذرت میخوام :surprised::redface:

niusha t

عضو جدید
واقعیتش من که هردوروخراب کردم ترجیح دادم چیزی نگم - شباهتی به سوالای کنکورسالهای قیل ندارن چون من هردرسی که خوندم تستای راهیانم زدم ولی نمیدونم چراتوی این آزموناخراب میکنم :redface:
سلام چرا کسی اینجا از ازمونای ازمایشی چیزی نمیگه؟کسی میدونه پارسه مشاوره تلفنی داره یا نه من راهم دوره خیلی وقتم تلف میشه اینجوری.

hothit

عضو جدید
واقعیتش من که هردوروخراب کردم ترجیح دادم چیزی نگم - شباهتی به سوالای کنکورسالهای قیل ندارن چون من هردرسی که خوندم تستای راهیانم زدم ولی نمیدونم چراتوی این آزموناخراب میکنم :redface:
اصلا به خودتون استرس ندین و نگران نباشین منم مثل شما خراب کردم.حتی خیلی ها از ترس خراب کردن نیومدن سر جلسه .این امتحانای اول فقط برای تجربه کردن هست و اینکه عادت کنید به 4 ساعت نشستن سر جلسه. امتحانای جامع خیلی مهم هستند که باید برای اونا امده شیم.این امتحانا نقاط قوت و ضعف رو نشون میده مثلا من تو هر دو تا امتحان بالاترین درصدم برای حرارت و پایین ترین درصدم طبق انتطارم راکتور بود! که نشون میده وضعم تو راکتور خرابه.

ئدز

عضو جدید
سلام.من از مشاور ماهان پرسیدم گفت حدود 9000 نفر شرکت میکنن. ئدز تو پیجت سوالتو بپرس از مشاور خودش بهت زنگ میزنه.

من متاسفانه خودم برای ثبت نام نرفتم گزینه مشاوره برام انتخاب نشده حالا منم بالاترین درسم حرارت بعد ریاضی بعد همه تو یه رنجه موضوع اینه که سر جلسه هر سوالی رو که سر 10 ثانیه نتونم حل کنم رو رد میکنم تا برگردم مخصوصا تو درس ترمو که همه ی سوالارو بلد بودما ار روی زیاد بلد بودم نتونستم حل کنم شما اسم اینطور حماقتارو چی میزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟/حالا تو این دو هفته چیکار کنم فهمیدم باید تو درس راکتور در حد مرگ تست بزنم تا بادیدن سوال راه حل بیاد تو ذهنم و کتاب جرم رو بجوم و ترمو هم همین طورشما هم با ازمونا جلو میرید؟من یه مقدار از حرارت و اخرای ترمو و ریاضی عددی وسطاشم حالا با ازمون جلو ببرمشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

hothit

عضو جدید
من متاسفانه خودم برای ثبت نام نرفتم گزینه مشاوره برام انتخاب نشده حالا منم بالاترین درسم حرارت بعد ریاضی بعد همه تو یه رنجه موضوع اینه که سر جلسه هر سوالی رو که سر 10 ثانیه نتونم حل کنم رو رد میکنم تا برگردم مخصوصا تو درس ترمو که همه ی سوالارو بلد بودما ار روی زیاد بلد بودم نتونستم حل کنم شما اسم اینطور حماقتارو چی میزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟/حالا تو این دو هفته چیکار کنم فهمیدم باید تو درس راکتور در حد مرگ تست بزنم تا بادیدن سوال راه حل بیاد تو ذهنم و کتاب جرم رو بجوم و ترمو هم همین طورشما هم با ازمونا جلو میرید؟من یه مقدار از حرارت و اخرای ترمو و ریاضی عددی وسطاشم حالا با ازمون جلو ببرمشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مشاورش چیز خاصی نداره بهترین مشاور خودتی.بازم اگر سوالی داری برو پورتال ماهان عضو شو از مشاور اونجا بپرس جواتو میده.این چیزی که گفتی برای منم پیش اومد این نشونه تسلط نداشتنه نه زیاد دونستن.من با برنامه خودم پیش میرفتم و دو روز مونده به امتحان برمیگشتم سرفصلای ازمونو نگاه میکردم و طبیعتا امتحانارو خوب ندادم.الان تصمیم گرفتم با برنامه امتحانا پیش برم چون اونجوری تمرکزم بهم میخورد یه فکرم به ازمون بود یه فکرمم به برنامه خودم.به نظرم با ازمون پیش بری بهتره عیبش اینه درسارو دیر تموم میکنی.بهترین حالت این بود که ما قبل از شروع ازمونا کل درسارو یه دور تموم میکردیم .الان فقط بچسب به 50 درصد اول .

ئدز

عضو جدید
مشاورش چیز خاصی نداره بهترین مشاور خودتی.بازم اگر سوالی داری برو پورتال ماهان عضو شو از مشاور اونجا بپرس جواتو میده.این چیزی که گفتی برای منم پیش اومد این نشونه تسلط نداشتنه نه زیاد دونستن.من با برنامه خودم پیش میرفتم و دو روز مونده به امتحان برمیگشتم سرفصلای ازمونو نگاه میکردم و طبیعتا امتحانارو خوب ندادم.الان تصمیم گرفتم با برنامه امتحانا پیش برم چون اونجوری تمرکزم بهم میخورد یه فکرم به ازمون بود یه فکرمم به برنامه خودم.به نظرم با ازمون پیش بری بهتره عیبش اینه درسارو دیر تموم میکنی.بهترین حالت این بود که ما قبل از شروع ازمونا کل درسارو یه دور تموم میکردیم .الان فقط بچسب به 50 درصد اول .
دقیقا موافقم طبق برنامه ازمون ما یک ماه قبل کنکور کل درس رو خوندیم و یه ماه اخر دوره و تست کامل برای دو ازمون 100درصد رو پیش رو داریم پس هم وقت به اندازه داریم و زمان تست زدن اما معمولا دوتا مشکل پیش میاد
1-اونایی که زیاد خوندن با سست میشن یا اعتماد کاذب میگیرن و معمولا از دوره طلایی برای تست زنی و تسلط خوب استفاده نمیکنن
2-اونایی که هنوز بخشایی از درسارو نرسیدن استرس میگیرن که ای بابا دو ماه به کنکوره مثلا من تازه میخوام این مبحث شروع کنم -کی تستشو یزنم-......و به خاطر استرس سطح یادگیری عادی خودشونو پایین میارو که گاهی منم دچارش میشم با هزار بدبختی خودمو خلاص میکنم
راستش دیگه مثل قدیما نیستم قبلا میرفتم سر جلسه امتحان حالا با هر میزان امادگی که داشتم مطمئن بودم ار 50 درصد بچه ها بالاترم و اعصابم انگار فولادی بود پشت در کلاس بچه ها به فکر حذف بودم من حوصله دیدن دوباره ریخت استا درو نداشتم اماحالا...هی روزگار مستهلک شدیم رفت
اینم یه شعر از وصف حالم از شهریار عزیزم
از زندگانیم گله دارد جوانیم
شرمنده ى جوانى از این زندگانیم
دارم هواى صحبت یاران رفته را
یارى کن اى اجل که به یاران رسانیم
پرواى پنج روز جهان کى کنم که عشق
داده نوید زندگى جاودانیم
چون یوسفم به چاه بیابان غم اسیر
وز دور مژده ى جرس کاروانیم
گوش زمین به ناله ى من نیست آشنا
من طایر شکسته پر آسمانیم
گیرم که آب و دانه دریغم نداشتند
چون میکنند با غم بى همزبانیم
اى لاله ى بهار جوانى که شد خزان
از داغ ماتم تو بهار جوانیم
گفتى که آتشم بنشانی، ولى چه سود
برخاستى که بر سر آتش نشانیم
شمعم گریست زار به بالین که شهریار
من نیز چون تو همدم سوز نهانیم

niusha t

عضو جدید
شماوضعتون توی راکتورخرابه من غیراز ریاضی و حرارت ومکانیک بقیه درسام روواقعا بد میزنم به خصوص جرم:cry:
اصلا به خودتون استرس ندین و نگران نباشین منم مثل شما خراب کردم.حتی خیلی ها از ترس خراب کردن نیومدن سر جلسه .این امتحانای اول فقط برای تجربه کردن هست و اینکه عادت کنید به 4 ساعت نشستن سر جلسه. امتحانای جامع خیلی مهم هستند که باید برای اونا امده شیم.این امتحانا نقاط قوت و ضعف رو نشون میده مثلا من تو هر دو تا امتحان بالاترین درصدم برای حرارت و پایین ترین درصدم طبق انتطارم راکتور بود! که نشون میده وضعم تو راکتور خرابه.

hothit

عضو جدید
شماوضعتون توی راکتورخرابه من غیراز ریاضی و حرارت ومکانیک بقیه درسام روواقعا بد میزنم به خصوص جرم:cry:
میدوم سخته اما این استرستو تبدیل به یه نیروی محرکه کن برای ازمون بعدی.من چی بگم که عملیات 1 و 2-حرارت 2-ترمو 2 و راکتور رو نداشتم؟
جرم برای همه درس سختیه اما شاه کلید کنکوره از روی چند تا کتاب بخون پارسه+ راهیان + مرجع+جزوه میرزازاده.فقط درسنامه خوندن هیچ فایده ای نداره اگه بعدش تست نزنی. برای تسلط پیدا کردن و یادگیری بیشتر باید تست زیاد بزنیم.

ئدز

عضو جدید
میدوم سخته اما این استرستو تبدیل به یه نیروی محرکه کن برای ازمون بعدی.من چی بگم که عملیات 1 و 2-حرارت 2-ترمو 2 و راکتور رو نداشتم؟
جرم برای همه درس سختیه اما شاه کلید کنکوره از روی چند تا کتاب بخون پارسه+ راهیان + مرجع+جزوه میرزازاده.فقط درسنامه خوندن هیچ فایده ای نداره اگه بعدش تست نزنی. برای تسلط پیدا کردن و یادگیری بیشتر باید تست زیاد بزنیم.

من جرمو فقط از روی بهمنیار میفهمم فقط اشکالی که هست ترتیب مطالب بهمنیار با کتابای تست فرق داره البته خیلی بهتره اما مثلا باید 3 فصل بهمنیارو بخونم تا بتونم فصل یک راهیانو تست بزنم در ضمن به نظرم تست های راهیان تعدادش کمه اخه 30 تا تو هر موضوع اونم بعضیاش زیادی محاسباتی و فکر کنم منسوخ شدس کتاب بهتری در زمینه تست نیست؟

hadi216

عضو جدید
دوستان کسی عملیات میرزازاده پارسه رو داره ؟
بخش تقطیرش رو چطور درس داده؟؟ راهیان هم دارم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد تو کتم نمیره از رو راهیان .
پیشنهاد بهتری هم دارید واسه عملیات 1 و 2

saman001

عضو جدید
من جرمو فقط از روی بهمنیار میفهمم فقط اشکالی که هست ترتیب مطالب بهمنیار با کتابای تست فرق داره البته خیلی بهتره اما مثلا باید 3 فصل بهمنیارو بخونم تا بتونم فصل یک راهیانو تست بزنم در ضمن به نظرم تست های راهیان تعدادش کمه اخه 30 تا تو هر موضوع اونم بعضیاش زیادی محاسباتی و فکر کنم منسوخ شدس کتاب بهتری در زمینه تست نیست؟

سلام
کتاب راهیان اگه اشتباه نکنم تستای 86 به بعدرو آخر کتاب جمع آوری کرده اونم نه فقط مهندسی شیمی بلکه بیو و انتقال گاز رو هم آورده اگه سری به اونجا بزنی شاید مشکلت حل بشه چون هم تستاش بیشتره هم به روزتره... میتونی تستای بیو و گاز رو تمرین کنی اگه مهنسی شیمی ها رو واسه نزدیک کنکور میخوای.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بخش تقطیرش رو چطور درس داده؟؟ راهیان هم دارم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد تو کتم نمیره از رو راهیان .

مدرسان بدک نیست

معتمدد

عضو جدید
ميرزازاده عمليات نداره عمليات پارسه براي انتظاري من اين كتاب + راهيان خوندم بد نيست چه ميشه كرد چاره اي نيست

معتمدد

عضو جدید
اين قدر نگران نباشيد كه فلان درس ضعيف هستيد خب تا كنكور كه وقت هست ميتونيد جمش كنيد رتبه 1سال 86 فقط رو راهيان تسلط كامل داشت قرار هم نيست كه حتما همه درصد درساتون 100% باشه بقيه هم همين كتاباي كنكوري ميخونن مگه اينكه از فضا اومده باشه:D شما تلاش كنيد ايشالله نتيجش ميگيريد يادتوت باشه كنكور رقابت بين داوطلباست نه اينكه هركي زير 10شد افتاده

ahvaz611

عضو جدید
میگم چرا من هرکاری میکنم نمیتونم به سیستم پرداخت وصل بشم و سریال ثیت نام بخرم ؟؟؟ تووی سایت سنجش اطلاعیه زده ک به دلیل مشکلات در سوییچ های بانکی زمان ثبت نام تا 25 آبان تمدید شد. شما هم همین مشکل رو دارید ؟؟؟

ahvaz611

عضو جدید
بچه ها میگم این ردیف 19 و 20 قضیه شون چیه ؟ باید از کجا کدهاشون رو بنویسیم ؟؟؟

2216261

عضو جدید
بچه ها میگم این ردیف 19 و 20 قضیه شون چیه ؟ باید از کجا کدهاشون رو بنویسیم ؟؟؟
منظورت همون کد محل تحصیل و کد رشته هست دیگه؟
اونو وقتی داری ثبت نام میکنی کنارش زده جستجو بزن جستجو واسه مهندسی شیمی کدش رو میاره.کناره محل تحصیلم جستجو هست همین طور اسم دانشگاتو سرچ بزنی میاره

ahvaz611

عضو جدید
منظورت همون کد محل تحصیل و کد رشته هست دیگه؟
اونو وقتی داری ثبت نام میکنی کنارش زده جستجو بزن جستجو واسه مهندسی شیمی کدش رو میاره.کناره محل تحصیلم جستجو هست همین طور اسم دانشگاتو سرچ بزنی میاره
ممنونم دوست خوبم پیداش کردم . . .:)

mohandes-87

عضو جدید
سلام دوستان خوب وهمکلاسی های آینده!!بچه ها اطلاع دارید از کجا میتونم سوالای 10 سال گذشته مهندسی شیمی بیوتکنولوژی رو پیدا کنم؟

mataa

کاربر فعال
سلام دوستان
خسته نباشید

دوستان دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد کِی میاد ؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها نگفتید عملیات پارسه امیر انتظاری خوب هست یا نه ؟

بدک نیست ولی اگر دارید یه منبع دیگرو میخونید ارزش نداره عوض کنید.جزوه عملیات میرزازاده رو اگر گیر بیارید در کنار یه منبع دیگه مثل راهیان یا مدرسان بخونید بیشتر جواب میده به نظرم

ئدز

عضو جدید
سلام سوال 128 ازمون 25 درصد پارسه رو کسی میتونه برام توضیح بده؟چه جوری حل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اصلا مربوط به کدوم قسمت راکتور میشه؟

ئدز

عضو جدید
اگه ميشه خود سوال بگيد
در یک سیستم ناهمگن گاز - جامد که فاز جامد در فازگاز معلق است سرعت انجام واکنش بر مبنای فاز جامد به ترتیب برابر 36mol/s.m2و 4 mol/s.kg می باشد اگر فاز جامد به صورت مکعبی با طول 5/0 باشد انگاه دانسیته جامد چقدر است؟(یه چیزایی تو ذهنم هست اما لطفا جواب دقیق رو بدید)

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در یک سیستم ناهمگن گاز - جامد که فاز جامد در فازگاز معلق است سرعت انجام واکنش بر مبنای فاز جامد به ترتیب برابر 36mol/s.m2و 4 mol/s.kg می باشد اگر فاز جامد به صورت مکعبی با طول 5/0 باشد انگاه دانسیته جامد چقدر است؟(یه چیزایی تو ذهنم هست اما لطفا جواب دقیق رو بدید)

جواب اخر رو هم میشه بفرمایید

بالا