من رتبه 5300 آوردم ترم 5 که بودم آزمایشی شرکت کردم
من که شنیدم حول 12000 نفر
اینقد کم؟؟؟؟ یکی از دوستام میگفت شاید نزدیک به 12 هزار شرکت کننده داشته باشه
الهه جان مطمئنی؟ من یه نفررومیشناسم پارسال رتبه اش 4000 شد تازه پیام نورغیرانتفاعی هم مجازشدمن فکرمیکردم حدود 6000-7000 نفرباشن ازکجامیشه فهمیدچندنفرشرکت کردن؟؟
سلام چرا کسی اینجا از ازمونای ازمایشی چیزی نمیگه؟کسی میدونه پارسه مشاوره تلفنی داره یا نه من راهم دوره خیلی وقتم تلف میشه اینجوری.
اصلا به خودتون استرس ندین و نگران نباشین منم مثل شما خراب کردم.حتی خیلی ها از ترس خراب کردن نیومدن سر جلسه .این امتحانای اول فقط برای تجربه کردن هست و اینکه عادت کنید به 4 ساعت نشستن سر جلسه. امتحانای جامع خیلی مهم هستند که باید برای اونا امده شیم.این امتحانا نقاط قوت و ضعف رو نشون میده مثلا من تو هر دو تا امتحان بالاترین درصدم برای حرارت و پایین ترین درصدم طبق انتطارم راکتور بود! که نشون میده وضعم تو راکتور خرابه.واقعیتش من که هردوروخراب کردم ترجیح دادم چیزی نگم - شباهتی به سوالای کنکورسالهای قیل ندارن چون من هردرسی که خوندم تستای راهیانم زدم ولی نمیدونم چراتوی این آزموناخراب میکنم![]()
سلام.من از مشاور ماهان پرسیدم گفت حدود 9000 نفر شرکت میکنن. ئدز تو پیجت سوالتو بپرس از مشاور خودش بهت زنگ میزنه.
مشاورش چیز خاصی نداره بهترین مشاور خودتی.بازم اگر سوالی داری برو پورتال ماهان عضو شو از مشاور اونجا بپرس جواتو میده.این چیزی که گفتی برای منم پیش اومد این نشونه تسلط نداشتنه نه زیاد دونستن.من با برنامه خودم پیش میرفتم و دو روز مونده به امتحان برمیگشتم سرفصلای ازمونو نگاه میکردم و طبیعتا امتحانارو خوب ندادم.الان تصمیم گرفتم با برنامه امتحانا پیش برم چون اونجوری تمرکزم بهم میخورد یه فکرم به ازمون بود یه فکرمم به برنامه خودم.به نظرم با ازمون پیش بری بهتره عیبش اینه درسارو دیر تموم میکنی.بهترین حالت این بود که ما قبل از شروع ازمونا کل درسارو یه دور تموم میکردیم .الان فقط بچسب به 50 درصد اول .من متاسفانه خودم برای ثبت نام نرفتم گزینه مشاوره برام انتخاب نشده حالا منم بالاترین درسم حرارت بعد ریاضی بعد همه تو یه رنجه موضوع اینه که سر جلسه هر سوالی رو که سر 10 ثانیه نتونم حل کنم رو رد میکنم تا برگردم مخصوصا تو درس ترمو که همه ی سوالارو بلد بودما ار روی زیاد بلد بودم نتونستم حل کنم شما اسم اینطور حماقتارو چی میزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟/حالا تو این دو هفته چیکار کنم فهمیدم باید تو درس راکتور در حد مرگ تست بزنم تا بادیدن سوال راه حل بیاد تو ذهنم و کتاب جرم رو بجوم و ترمو هم همین طورشما هم با ازمونا جلو میرید؟من یه مقدار از حرارت و اخرای ترمو و ریاضی عددی وسطاشم حالا با ازمون جلو ببرمشون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دقیقا موافقم طبق برنامه ازمون ما یک ماه قبل کنکور کل درس رو خوندیم و یه ماه اخر دوره و تست کامل برای دو ازمون 100درصد رو پیش رو داریم پس هم وقت به اندازه داریم و زمان تست زدن اما معمولا دوتا مشکل پیش میادمشاورش چیز خاصی نداره بهترین مشاور خودتی.بازم اگر سوالی داری برو پورتال ماهان عضو شو از مشاور اونجا بپرس جواتو میده.این چیزی که گفتی برای منم پیش اومد این نشونه تسلط نداشتنه نه زیاد دونستن.من با برنامه خودم پیش میرفتم و دو روز مونده به امتحان برمیگشتم سرفصلای ازمونو نگاه میکردم و طبیعتا امتحانارو خوب ندادم.الان تصمیم گرفتم با برنامه امتحانا پیش برم چون اونجوری تمرکزم بهم میخورد یه فکرم به ازمون بود یه فکرمم به برنامه خودم.به نظرم با ازمون پیش بری بهتره عیبش اینه درسارو دیر تموم میکنی.بهترین حالت این بود که ما قبل از شروع ازمونا کل درسارو یه دور تموم میکردیم .الان فقط بچسب به 50 درصد اول .
اصلا به خودتون استرس ندین و نگران نباشین منم مثل شما خراب کردم.حتی خیلی ها از ترس خراب کردن نیومدن سر جلسه .این امتحانای اول فقط برای تجربه کردن هست و اینکه عادت کنید به 4 ساعت نشستن سر جلسه. امتحانای جامع خیلی مهم هستند که باید برای اونا امده شیم.این امتحانا نقاط قوت و ضعف رو نشون میده مثلا من تو هر دو تا امتحان بالاترین درصدم برای حرارت و پایین ترین درصدم طبق انتطارم راکتور بود! که نشون میده وضعم تو راکتور خرابه.
میدوم سخته اما این استرستو تبدیل به یه نیروی محرکه کن برای ازمون بعدی.من چی بگم که عملیات 1 و 2-حرارت 2-ترمو 2 و راکتور رو نداشتم؟شماوضعتون توی راکتورخرابه من غیراز ریاضی و حرارت ومکانیک بقیه درسام روواقعا بد میزنم به خصوص جرم![]()
میدوم سخته اما این استرستو تبدیل به یه نیروی محرکه کن برای ازمون بعدی.من چی بگم که عملیات 1 و 2-حرارت 2-ترمو 2 و راکتور رو نداشتم؟
جرم برای همه درس سختیه اما شاه کلید کنکوره از روی چند تا کتاب بخون پارسه+ راهیان + مرجع+جزوه میرزازاده.فقط درسنامه خوندن هیچ فایده ای نداره اگه بعدش تست نزنی. برای تسلط پیدا کردن و یادگیری بیشتر باید تست زیاد بزنیم.
من جرمو فقط از روی بهمنیار میفهمم فقط اشکالی که هست ترتیب مطالب بهمنیار با کتابای تست فرق داره البته خیلی بهتره اما مثلا باید 3 فصل بهمنیارو بخونم تا بتونم فصل یک راهیانو تست بزنم در ضمن به نظرم تست های راهیان تعدادش کمه اخه 30 تا تو هر موضوع اونم بعضیاش زیادی محاسباتی و فکر کنم منسوخ شدس کتاب بهتری در زمینه تست نیست؟
دوستان کسی عملیات میرزازاده پارسه رو داره ؟
بخش تقطیرش رو چطور درس داده؟؟ راهیان هم دارم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد تو کتم نمیره از رو راهیان .
پیشنهاد بهتری هم دارید واسه عملیات 1 و 2
ميرزازاده عمليات نداره عمليات پارسه براي انتظاري من اين كتاب + راهيان خوندم بد نيست چه ميشه كرد چاره اي نيستدوستان کسی عملیات میرزازاده پارسه رو داره ؟
بخش تقطیرش رو چطور درس داده؟؟ راهیان هم دارم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد تو کتم نمیره از رو راهیان .
پیشنهاد بهتری هم دارید واسه عملیات 1 و 2
منظورت همون کد محل تحصیل و کد رشته هست دیگه؟بچه ها میگم این ردیف 19 و 20 قضیه شون چیه ؟ باید از کجا کدهاشون رو بنویسیم ؟؟؟
ممنونم دوست خوبم پیداش کردم . . .منظورت همون کد محل تحصیل و کد رشته هست دیگه؟
اونو وقتی داری ثبت نام میکنی کنارش زده جستجو بزن جستجو واسه مهندسی شیمی کدش رو میاره.کناره محل تحصیلم جستجو هست همین طور اسم دانشگاتو سرچ بزنی میاره
سلام دوستان
خسته نباشید
دوستان دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد کِی میاد ؟
بچه ها نگفتید عملیات پارسه امیر انتظاری خوب هست یا نه ؟
بچه ها نگفتید عملیات پارسه امیر انتظاری خوب هست یا نه ؟
اگه ميشه خود سوال بگيدسلام سوال 128 ازمون 25 درصد پارسه رو کسی میتونه برام توضیح بده؟چه جوری حل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اصلا مربوط به کدوم قسمت راکتور میشه؟
در یک سیستم ناهمگن گاز - جامد که فاز جامد در فازگاز معلق است سرعت انجام واکنش بر مبنای فاز جامد به ترتیب برابر 36mol/s.m2و 4 mol/s.kg می باشد اگر فاز جامد به صورت مکعبی با طول 5/0 باشد انگاه دانسیته جامد چقدر است؟(یه چیزایی تو ذهنم هست اما لطفا جواب دقیق رو بدید)اگه ميشه خود سوال بگيد
در یک سیستم ناهمگن گاز - جامد که فاز جامد در فازگاز معلق است سرعت انجام واکنش بر مبنای فاز جامد به ترتیب برابر 36mol/s.m2و 4 mol/s.kg می باشد اگر فاز جامد به صورت مکعبی با طول 5/0 باشد انگاه دانسیته جامد چقدر است؟(یه چیزایی تو ذهنم هست اما لطفا جواب دقیق رو بدید)