[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

hothit

عضو جدید
:biggrin: دقیقا بارهاگفت من هی خجالت میکشیدم ولی فصلای اول که راحتن اونجاکه راکتورها پلاگ و میکس واینا میشن من دیگه میرم توی تعطیلات ولی طاهری روی ترمو و راکتور ومکانیک تسلط خوبی داشت ولی کاربردریاضیات رو نه زیاد

سلام.شما تو این مورد تنها نیستید منم راکتور خیلی مشکل دارم! در صورتی که همه میگن اسونترین و درصد بیارترین درسه.جزوه طاهری کتابه یا به صورت دستنویس؟کلا به جز راهیان چی برای راکتور خوبه؟

niusha t

عضو جدید
جزوه طاهری خوب هست دستنویسه ولی یه کتابم داره که خیلی شبیه راهیانه زیادفرقی باهم ندارن
سلام.شما تو این مورد تنها نیستید منم راکتور خیلی مشکل دارم! در صورتی که همه میگن اسونترین و درصد بیارترین درسه.جزوه طاهری کتابه یا به صورت دستنویس؟کلا به جز راهیان چی برای راکتور خوبه؟

hothit

عضو جدید
جزوه طاهری خوب هست دستنویسه ولی یه کتابم داره که خیلی شبیه راهیانه زیادفرقی باهم ندارن

من یه جزوه دستنویس برای طاهری دارم که 30 صفحس وبیشتر خلاصه است.شما جزوه دستنویسشو دارین که کامل باشه؟یا لینک جایی که بشه ازش دانلود کرد؟

niusha t

عضو جدید
پارسه انتشاراتش داره - ولی کلا میگم ترجیحاکتاب رو بخونیدچون کاملتره
من یه جزوه دستنویس برای طاهری دارم که 30 صفحس وبیشتر خلاصه است.شما جزوه دستنویسشو دارین که کامل باشه؟یا لینک جایی که بشه ازش دانلود کرد؟

ئدز

عضو جدید
جزوه باستانی واقعاخوبه - باستانی توی مکانیک عالی تسلط داره - من 3سال پیش باهاش داشتم نخونده رفتم سرپارسه 27% زدم میانگین 20 %بود اگرکتابای تست روخوندین نتیجه نگرفتین جزوه باستانی روبخونین

من دانشجوی باستانی بودم کو جزوشم دارم به هیچ دردی نمیخوره.............بچه ها من خیلی استرس دارم من یه دور جرم خوندم-اصلیای ترمو رو خوندم ریاضی کاربردی خوندم-راکتور یه دور خوندم عمل 1 خوندم اما دارم از استرس میمیرم بازم به ازمون 25 درصد دوم نرسیدم چیکار کنم

DEPOR

عضو جدید
دوستان سال و ماه مدرک کارشناسی اونایی که دانشجون چی زدین ؟//////؟من خرداد تموم میکنم چی بزنم؟

E.AP

عضو جدید
دوستان سال و ماه مدرک کارشناسی اونایی که دانشجون چی زدین ؟//////؟من خرداد تموم میکنم چی بزنم؟

منم خرداد تموم می کنم اما حداکثر زمانی که میشد براش بزنی رو زدم یعنی شهریور 93 (93.06)

ئدز

عضو جدید
فکر کنم باید 31/6/93 بزنی خوش تو بند معدلا نوشته که حداکثر تا این تاریخ ....
تو بیند 31 من که شاغل نیستم سایر رو باید بزنم؟
بند 35 من که تهرانم 16 رو بزنم یا کدهای داخلی تهران؟

E.AP

عضو جدید
من دانشجوی باستانی بودم کو جزوشم دارم به هیچ دردی نمیخوره.............بچه ها من خیلی استرس دارم من یه دور جرم خوندم-اصلیای ترمو رو خوندم ریاضی کاربردی خوندم-راکتور یه دور خوندم عمل 1 خوندم اما دارم از استرس میمیرم بازم به ازمون 25 درصد دوم نرسیدم چیکار کنم
شما که خیلی خوب خوندید چرا استرس دارید!!!

E.AP

عضو جدید
فکر کنم باید 31/6/93 بزنی خوش تو بند معدلا نوشته که حداکثر تا این تاریخ ....
تو بیند 31 من که شاغل نیستم سایر رو باید بزنم؟
بند 35 من که تهرانم 16 رو بزنم یا کدهای داخلی تهران؟

تو بند 31 باید سایر رو بزنید
تو بند 35 هم باید استان تهران رو انتخاب کنید

ئدز

عضو جدید
شما که خیلی خوب خوندید چرا استرس دارید!!!

منه خنگ به جای اینک برگردم خلاصه تست بخونم هی برگشتم سر کتابای اصلی خیر سرم خواستم خیلی اوصولی کار کنم الان نصف راکتور ترمو معادله حالات و مکانیکم برنولی رو هنوز نخوندم
راستی من تابستون از عمل داشتم بعد درسم تموم شد حالا معدل 148 واحدمو دارم اما هنوز نمره از عملم نیومد چیکار کنم جزوه فارغ التحصیلان تاریخ 31/6/92 ثبت نام کنم یا در حال تحصیل و برم فرم معدل میانگین بگیرم.برای یه واحدددددددددددددددددددددددد

saman001

عضو جدید
سلام دوستان
عزیزانی که جرم راهیان رو میخونن تو حل تستای فصل 5 مشکل ندارن؟ یجا ورودی رو y1گرفته یجاy2 (مشخصا تستای 5 و 30 این مشکل رو دارن)
من ديده ام كه درجه سعادت اشخاص بستگي به اراده و ميل خود آنها دارد. آبراهام لينكلن

niusha t

عضو جدید
شرمنده که اینطورمیگم براساس تجربه شخصیمه زمان کنکورلیسانس یکی ازمعروفترین و بهترین مشاوران ایران به من گفت بااین وضعیت درسی رتبه ات حدود 500 تا1000 میشه براساس پیشینه علمیم گفت ولی سراسریم کاملاخراب شداینو جدی میگم سرجلسه به خاطراسترس زیاد حالم به هم خورد و 15 تاتست شیمی رو جابه جا زدم و... بازم شانس آوردم سراسری قبول شدم ولی داغون- واسه آزاد خیلی ریلکس بودم حدود 1 ساعت هم زودترپاشدم بااین حال انتخاب اول رو قبول شدم اینوگفتم که به این نتیجه برسم شمااگرمعلوماتت درحد انیشتین باشه بااسترس مغزت کندترکارمیکنه اطلاعات قاطی میشه وهمه چیز خراب میشه........... پس اعتمادبه نفس خودتونو بالاببرین و گیج نشین

E.AP

عضو جدید
منه خنگ به جای اینک برگردم خلاصه تست بخونم هی برگشتم سر کتابای اصلی خیر سرم خواستم خیلی اوصولی کار کنم الان نصف راکتور ترمو معادله حالات و مکانیکم برنولی رو هنوز نخوندم
راستی من تابستون از عمل داشتم بعد درسم تموم شد حالا معدل 148 واحدمو دارم اما هنوز نمره از عملم نیومد چیکار کنم جزوه فارغ التحصیلان تاریخ 31/6/92 ثبت نام کنم یا در حال تحصیل و برم فرم معدل میانگین بگیرم.برای یه واحدددددددددددددددددددددددد
با این حال بازم خیلی خوب خوندید من خودم به شخصه خیلی عقب تر از شمام اصلا فرصت نمی کنم زیاد بخونم!!!:(
فکر می کنم باید به عنوان یک محصل ثبت نام کنید

saman001

عضو جدید
بچه ها من نه استاد مشاوره در مورد ارشد مهندسی شیمیم نه شاگرد اول کنکور پارسال فقط به یه چیز اعتقاد دارم که مطمئنم کاملا درسته:الان دیگه وقت خوندن مک کیب و هولمن و شیمز و ون نس و ... نیست کتابای مرجع رو ببوسید بذارید کنار چون نتنها کمکی نمیکنن بلکه فقط تمرکزتون رو به هم میزنن اگه هم بکنن اینقد وقت گیرن که ارزش خوندن ندارن.

saman001

عضو جدید
سلام من تا حالا با ریاضی مشکل نداشتم ولی الان حل معادلات با مشتقات جزئی خیلی اذیتم میکنه واقعا سنگین و پیچیدست ازش ناامید شدم:(
شما باهاش چکار کردید از رو چی خوندید؟ یاد گرفتید؟

ئدز

عضو جدید
سلام من تا حالا با ریاضی مشکل نداشتم ولی الان حل معادلات با مشتقات جزئی خیلی اذیتم میکنه واقعا سنگین و پیچیدست ازش ناامید شدم:(
شما باهاش چکار کردید از رو چی خوندید؟ یاد گرفتید؟

من اولای عددی رو خوندم انتگرال گیری عددی رفتم سراغ مشتق منم مشکل داشتم 5 صفحه درسنامه بود من هی چپ و راستش کردم اخر رفتم سر کاربرد ولی حتما میخونم چون عددی تو ریاضی مهمه مخصوصا مشتق جزیی که اگه توزیع سوالای سال پیشو ببینی حتما 2-3 تا ازش هست .گیر نده بهش درسنامش گمه انقدر بهش رجوع کن تا بفهمی نشد تستا رو نگاه کن لمش بیاد دستت

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
عزیزانی که جرم راهیان رو میخونن تو حل تستای فصل 5 مشکل ندارن؟ یجا ورودی رو y1گرفته یجاy2 (مشخصا تستای 5 و 30 این مشکل رو دارن)
من ديده ام كه درجه سعادت اشخاص بستگي به اراده و ميل خود آنها دارد. آبراهام لينكلن

بسته به نوع عملیات داره که همسو باشه یا متقابل.

bage_aseman

عضو جدید
برنامه همپا پارسه

برنامه همپا پارسه

این همون فایل مشاوره (همپا) پارسه هست که شما ثبت نام نکرده بودی دیگه!

فاز 2 شامل:
1-برنامه ریزی فردی (متوسط ساعت مطالعه لازم برای قبولی یه جای خوب:D)
2-اصول مطالعه صحیح
3-اطلاعات مهندسی شیمی
4-تعداد تست طرح شده از هر سرفصل در کنکور 90.91.92
فاز 3 شامل:
1-نکات دوران جمع بندی و برنامه مرور
2-تعداد تست های کنکور های 85 تا 89 در هر سر فصل

"فاز دوم" زمان اجرا:1 مهر تا 13 دی

http://s1.picofile.com/file/79929447...parse.pdf.html

"فاز سوم "
زمان اجرا:14دی

http://s3.picofile.com/file/79929662...D9%87.pdf.html

2216261

عضو جدید
سلام.یه سوال من تو قسمتی که مربوط به محل ازمون هست تهران رو انتخاب کردم ولی تلفن ثابت و ادرس و کد پستی خونه خودمون تو شهرستان رو نوشتم ؛ باید ادرس و تلفن خوابگاه رو میدادم یا همون خونه خدمون؟
ولی حوزه امتحانیم رو تهران زدم

ahvaz611

عضو جدید
سلام دوستان من یک سوال برای یکی از آشناها داشتم ،، ایشون بهمن ماه فارغ تحصیل میشه ،، این فرم مربوط به استعلام معدل حتما واسه ثبت نام در آزمون ( همین الان ) لازم هستش ؟ یعنی وقتی میخوای ثبت نام کنی جزو مدارک هست یا اینکه الان ثبت نام کنه و خودش معدل الانش رو بزنه و بعدا بره دانشگاه و فرم رو پر کنه و پیش خودش نگه داره مشکل نداره ؟؟؟

خود من هم هنوز ثبت نام نکردم تا ببینم جز مدارک هست یا نه ، البته خب من فارغ التحصیل شدم...
ممنون میشم زودتر جواب دوستمون رو بدید

ئدز

عضو جدید
سلام کتاب بیوشیمی و میکروبیولوژِی عمومی راهیان تو بازار نیست چیکار کنم؟

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان من یک سوال برای یکی از آشناها داشتم ،، ایشون بهمن ماه فارغ تحصیل میشه ،، این فرم مربوط به استعلام معدل حتما واسه ثبت نام در آزمون ( همین الان ) لازم هستش ؟ یعنی وقتی میخوای ثبت نام کنی جزو مدارک هست یا اینکه الان ثبت نام کنه و خودش معدل الانش رو بزنه و بعدا بره دانشگاه و فرم رو پر کنه و پیش خودش نگه داره مشکل نداره ؟؟؟

خود من هم هنوز ثبت نام نکردم تا ببینم جز مدارک هست یا نه ، البته خب من فارغ التحصیل شدم...
ممنون میشم زودتر جواب دوستمون رو بدید
نه واسه الان نیست باید پیشش باشه که اگر بعد آموزش معدلشو تغییر داد بتونه اینو نشون بده وبگه که موقع ثبت نام این معدلو بهش دادن که دچار مشکل نشه!

ahvaz611

عضو جدید
نه واسه الان نیست باید پیشش باشه که اگر بعد آموزش معدلشو تغییر داد بتونه اینو نشون بده وبگه که موقع ثبت نام این معدلو بهش دادن که دچار مشکل نشه!
پس یعنی مهم نیست الان پرش کنه یا 1 ماه دیگه آره ؟

2216261

عضو جدید
سلام.بچه ها کدوم رشته های شناور ازمونش بعد از مهندسی شیمی هست؟

بالا