منم سیستم اونجا رو اول زدم خدا به دادم برسهضنعتی که جوش واویلاست
من دوستم اونجا برق میخوند سیستم
معدلش شده 17.50 بعد تو 10 نفر ورودیش رتبه اش شده 6
به شبانه ام خو.ابگاه میدن
منم سیستم اونجا رو اول زدم خدا به دادم برسهضنعتی که جوش واویلاست
نه بابا معدل 17.5 نفر 6 ام!!!اگه اونجا بیاریم همش باید درس بخونیم.جوش جوری نیست که خوش بگزره؟ بچه هاش باحالن یا فقط درس میخونن؟ضنعتی که جوش واویلاست
ببخشيد تو جمع خانوم هست وگرنه بهت ميگفتم سربازي من چه شكلي بود.خروس تخم ميزاره رو شنيدي حتما ديگه اون مال ٠٥بود.اهوازم زرهي نرفتي مغزت مثل سيال تيكسوتروپ تو كلت مايع ميشه.خاشم كه نگم.
خوبه که مجبور نبودی آب خوردنتو بخری
دیگه بقیشو نمی گم ریا نشه
صفر 5 که یه جای عادیه
هین طور پیش برید به جا های بهتر میرسید !!میگم خوبه توکلی تو خواب ی غلتی بخوره بیفته رو لپ تاپش.ی دکمه ایه بزنه جوابا ارسال بشن
با همین قدرت تخیل میخام ارباب حلقه های4 رو بسازم![]()
بجایی میرسم که خودم دیگه میتونم بغلتونمشهین طور پیش برید به جا های بهتر میرسید !!![]()
نه بابا معدل 17.5 نفر 6 ام!!!اگه اونجا بیاریم همش باید درس بخونیم.جوش جوری نیست که خوش بگزره؟ بچه هاش باحالن یا فقط درس میخونن؟
نه بابا معدل 17.5 نفر 6 ام!!!اگه اونجا بیاریم همش باید درس بخونیم.جوش جوری نیست که خوش بگزره؟ بچه هاش باحالن یا فقط درس میخونن؟
فقط درس !!نه بابا معدل 17.5 نفر 6 ام!!!اگه اونجا بیاریم همش باید درس بخونیم.جوش جوری نیست که خوش بگزره؟ بچه هاش باحالن یا فقط درس میخونن؟
یکی از رفقام یزد میخونه
میگفت یکی از صنعتی ی ترم اومده بود اونجا.میدید ملا ما مخندیم و شوخی میکنیم سر کلاس تعجب میکرد!!!
فک کنم اونجا اتو میذاشتن رو صورتشون![]()
فقط درس !!
خود اساتیدشم دامن میزننند به این نوع رقابت هااا !!
دوس ها تو زمینه درس چشم ندارن همدیگه رو ببیند !! یه وضعی هااا
حالا اینقدر بد گفتم 4 تا خصوصیت خوبشم بگم افسرده نشید از حالا ....
خصوصیت اول خوبش اینه با این طور سخت گیری هااا دکترا قبول شدنتون راحت تر میشه !!
تریاهاشم فوق العاده کیفت غذاهاشون عالیه !! رستوران ازاد هاشم با کمترین قیمت ها غذاها خوبی دارن
کتابخونه و اینترنتشم حرف نداره
شرایط آزمایشگاهی و وسایلشم توپه البته تعداد گلخونه هاش به پا خوراکسفورد ما نمیرسه!!!
تو فصل بهار محوطه بیرونش زیباستت
اقا من گشنمه.شام نخوردم
برم ی سوسیس سیب زمینی زمینی
مامانمم اهوازه.توکیلم خو خوابه.خدایااااا تا کی غربت و تنهایی؟؟
یا علی