سلامسلام.من میتونم کامل راهنماییت کنم.هر سوالی داشتی بپرس.
مواد امتحانیش شامل:
1.زبان تخصصی(که همش تخصصی بهداشته و ضریبش( 2)------------------------30 تست
2.ریاضیات شامل ریاضیات مهندسی و معادلات دیفرانسیل(ضریب2)---------------15تست
3.مکانیک سیالات1،حرارت 1 و ترمودینامیک1(ض 2)-------------------------------20تست
4.انتقال جرم و عملیات واحد(ض2)--------------------------------------------------20تست
5.ایمنی در صنایع نفت و طراحی سیستم های ایمنی(ض2)----------------------10تست
6.بیماری های حرفه ای و مخاطرات شغلی(ض2)----------------------------------10تست
7.آلودگی آب و هوا و آلودگی صوتی (ض3)-----------------------------------------10تست
8.مدیریت hseو ریسک(ض3)-------------------------------------------------------10تست
9.اصول ایمنی و حفاظت محیط زیست(ض3)--------------------------------------10 تست
مجموع سوالات:135-----------------------زمان پاسخگویی:180
دانشگاههایی که ارائه میده:1.پلی تکنیک2. ماهشهر(آزادو خبر ندارم)
کنکور آسونی به نظر میاد ولی با تجاربی که دارم اکیدا بهت توصیه میکنم دورشو خط بکشی
این گرایش با مهندسی شیمی-محیط زیست فرق داره دیگه آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو دفترچه زده مهندسی شیمی- بهداشت،ایمنی و محیط زیست(hse) کدش 1293
برا ترازش اطلاعی ندارم
سلام.من میتونم کامل راهنماییت کنم.هر سوالی داشتی بپرس.
مواد امتحانیش شامل:
3.مکانیک سیالات1،حرارت 1 و ترمودینامیک1(ض 2)-------------------------------20تست
4.انتقال جرم و عملیات واحد(ض2)--------------------------------------------------20تست
7.آلودگی آب و هوا و آلودگی صوتی (ض3)-----------------------------------------10تست
8.مدیریت hseو ریسک(ض3)-------------------------------------------------------10تست
کنکور آسونی به نظر میاد ولی با تجاربی که دارم اکیدا بهت توصیه میکنم دورشو خط بکشی
ميشه لطف كني منابع مناسب و خوب رو هم معرفي كني...........چرا دورشو خط بكشيمسلام.من میتونم کامل راهنماییت کنم.هر سوالی داشتی بپرس.
مواد امتحانیش شامل:
این گرایش با مهندسی شیمی-محیط زیست فرق داره دیگه آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترازش چنده؟؟؟؟؟؟؟نه این با محیط ریست فرق داره این بازار کارش خیلی خوبه اون ادامه تحصیلش
ترازش چنده؟؟؟؟؟؟؟
این گرایش با مهندسی شیمی-محیط زیست فرق داره دیگه آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا توصیه میکنی که دورشو خط بکشم ؟بخاطر بازار کارش میگی...
ميشه لطف كني منابع مناسب و خوب رو هم معرفي كني...........چرا دورشو خط بكشيم
وااااااا اینو که خودم هم می دونستمشما که دیگه می خوای ارشد بدی این سوال ارت بعیده !!!!
تراز بین شرکت کننده ها معلوم میشه مثلا تو آزاد یکی تو یه واحد امتحان می ده ترازش نسبت به اون شرکت کننده ها مثلا می شه 5700 ولی اگه همونو تو یه واحد دیگه می زد ترازش می شد 6000
یعنی هرچقد نمرت ار میانگین شرکت کننده ها بیشتر باشه ترازت چند برابری بیشتر می شه کلا تراز یه مفهوم آماری داره که هر سال با توجه به پراکندگی نمره داوطلبا تو اون واحد آزمون بدست می اد
بازار کارش خیلی خوبه.کارش ایمنی صنایع نفت و گاز و پتروشیمیه.و هر پتروشیمی که بری قطعا یک واحد hseداره.
برا این میگم دورشو خط بکشی چون شانس قبولی بچه های بهداشتو ایمنی خیلیییی بیشتره.حتی اگه سواد مهندسی شیمیشون خیلییی پایین باشه.یه نگا به ضرائب بندازی متوجه میشی.امسال هم ظرفیتش خیلی کم شده بود.کمتر از سی نفر فک کنم.ولی به خاطر بازار کار خوب و اون لیبل مهندسیش متقاضی زیادی بین دانشجوهای بهداشت و ایمنی و رشته های مربوطه داره.
بهرحال این نظر من بود .میخوای یه سر به تالار بهداشت بزن.
ببخشيد شما خودتون HSE ميخونيد؟؟؟؟؟خواهش میکنم قابل شمارو نداشت
ببخشيد شما خودتون HSE ميخونيد؟؟؟؟؟
تو اين موسسه ها كه بسته هاي آموزشي دارن مثل ماهان و .....اطلاعي داريد كه واسه HSE كدومش بهتره؟؟منابع بهداشت خیلی زیادن و همین کار و سخت میکنه.چند تا از منابعی رو که دیدم لیست میکنم:
1-آلودگی ها(آب-خاک-صوت)کتاب های تست خانیران
2-بهداشت حرفه ای و بیماری ها:قاضی زاده
3-ایمنی برای مهندسین - مهندس حلوانی(کتاب تستشم هست)
4-مدیریت ریسک و hse-راستش نویسدش یادم نیس ولی یه کتاب سبز رنگه
تو اين موسسه ها كه بسته هاي آموزشي دارن مثل ماهان و .....اطلاعي داريد كه واسه HSE كدومش بهتره؟؟
سلام.من میتونم کامل راهنماییت کنم.هر سوالی داشتی بپرس.
مواد امتحانیش شامل:
منم با نظر eng_chemist موافقم تقریبا.امسال میخواستم کنکورش رو شرکت کنم ولی تحقیق کردم دیدم بدرد بچه های مهندسی شیمی نمیخوره.به خصوص به عنوان شناور چون یه درسایی داره با درسهای مهندسی شیمی یکسان نیست از طرفی حجم کنکور مهندسی شیمی هم که خودش فوق العاده زیاده و اگه بخواین فقط خودشو جمع و جور کنید باید حتما از تابستون شروع کنید تا تهران قبول بشید چه برسه به اینکه بخواید یه سری درسهای دیگه هم بخونید.حتی اگر بخواین فقط کنکور hse بدید بازهم توصیه نمیکنم چون ظرفیتش کمه و تو این رشته ها فرق نمیکنه با اختلاف چند نفر رد بشید یا چند هزار نفر.آخر سرم اینکه من خودم پلی تکنیک میخونم.اصلا معلوم نیست استاداشو از کجا آوردند.به جز یکیشون که هیئت علمی خودمونه و یکی دیگه که از شریف اومده بقیه استاداش تعریفی ندارند. اونم بخاطر اینه که فکر کنم این کد رشته 1293 فقط 2 ساله اضافه شده.نکته دیگه هم اینه که بازار کارش تقریبا بد نیست.اما به عنوان نظر آخرم اگه گرایش ارشد محیط زیست مهندسی شیمی رو بخونید به جای hse خیلی بهتره.هم استادای خوبی داره هم بازار کارشم داره رونق میگیره........................................................................................................................................................
چرا اکیدا دورشو باید خط کشید؟؟؟؟
اینکه باید دورشو خط کشید کاملا درسته. چون خیلی کنکورش بی در و پیکره به هزار و یک دلیل، و اینکه اصلا معلوم نمیکنه کجاها میگیره و کجاها نمیگیره. مثلا همین امسال دانشگاه امیرکبیر نگرفت. اما با همه سختیایی که برای ورود به این رشته وجود داره، اتفاقا رشته خیلی خوبی برای مهندسای شیمی هستش. چون گرایش پیدا میکنن به سمت ایمنی فرایند. بحثی که بسیار داغه بین تاسیات فرایندی.
اما در مرود استاداش باید عرض کنم که برای ورودیای 91 دستشون اونقدر باز بود که استادا رو خودشون آوردن که اون هم از استادای خوش نام در زمینه تخصصی خودشون بودن.
حالا اینکه شما نمی شناسی دلیل نمیشه که تعریفی نبوده باشن!!!!
من خودم کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه نفت بودم و الان هم ارشد HSE امیرکبیرم.