[ گفت و گو ] - ارشـــد 91

فیو

عضو جدید
سلام
منم امسال قراره شرکت کنم .چند روزیه میام اینجا پیگیر این موضوع میشم.
یه نکته خیلی کوچولو که بین بچه ها هست و به نظرم تاثیر بسیار مخربی داره استرس داشتن بچه هاست به خصوص خودم!!!!!!
من کتاب های پارسه و راهیان ارشد می خونم.
فقط یه خواهش از دوستان دارم اونم اینه که حرفای استرس زا نزنید.
ان شاالله هممون باهم شریف اگه نشد کبیر اگه نشد تهران اگه نشد شیراز اگه نشد اصفهان.

ان شالله دوست عزیز;)

shimi 88

عضو جدید
انتخاب واحد تو ارشد چه طوریه ؟ مثل کارشناسی در مرحله 2 و بعد از اعلام رتبه انجام می شه یا اول ثبت نام ؟

k_siroos

مدیر بازنشسته
انتخاب واحد تو ارشد چه طوریه ؟ مثل کارشناسی در مرحله 2 و بعد از اعلام رتبه انجام می شه یا اول ثبت نام ؟

مثل کارشناسیه ، برای داشنگاه سراسری اول رتبه میاد و بعد انتخاب رشته می کنید ، برای دانشگاه ازاد هم فکر کنم مثل همون لیسانس باشه . البته من آزاد شرکت مکردم ، دقیق نمی دونم .

chem engineer

عضو جدید
درس راکتور رو نمیدونم چطور بخونم.همش فرمولای حفظیه.نمیدونم اثباتشو باید یاد گرفت یا فرمولا رو حفظ کرد که ممکن نیست این همه فرمول سخت رو حفظ کرد.اگر کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه!

anjirizadeh

عضو جدید
سلام دوست من. ومن امسال می خوام شرکت کنم. کنکور 89 شرکت کردم با ماهان هم خوندم . هم بسته آموزشیشو خریدم هم آزمون شرکت کردم. ولی هیچکدومش بدردم نخورد.آخرش انقد عقب افتادم که از قبولی نا امید شدم.
ولی امسال یه هفتس شروع کردم ولی هیچ استرسی هم ندارم. چون آزمون شرکت نکردم. خیالم راحته. اگه اضطراب گرفتت بدون دیگه پیشرفت نمی کنی.

سی کن با آرامش دروس بنیادی مثل ترمو و زبان و ریاضیاتو بخونی. بالای 20 که بزنی ترمو و ریاضیو کافیه. بقیه رو هم خوب بخون. راحت راحت باش.

موفق باشی

anjirizadeh

عضو جدید
درس راکتور رو نمیدونم چطور بخونم.همش فرمولای حفظیه.نمیدونم اثباتشو باید یاد گرفت یا فرمولا رو حفظ کرد که ممکن نیست این همه فرمول سخت رو حفظ کرد.اگر کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه!

من خودم تو زمان دانشگا همراه بقیه درسام سنتیک تدریس می کردم. نمرم 19 بود.

مهمترین عاملی که تونست کمکم کنه واسه یادگیری فرمولها اثبات آنها بود. وقتی اثبات می کنی تو متن راکتور میری. عاشق سیستم راکتور میشی. وقتی اولین سوال رو خودت حل کردی دیگه حال می کنی. کتاب راهیان هم خیلی خوبه.
سوالی داشتی در خدمت هستم.

موفق باشی

anjirizadeh

عضو جدید
میز گرد ارشد 91 مهندسی شیمی

میز گرد ارشد 91 مهندسی شیمی

:)با عرض سلام خدمت همه ی دوستانی که به تاپیک تشریف اوردن.

:redface:من خودم دارم واسه ارشد امسال می خونم

هدف از ساخت این تاپیک اشتراک گذاشتن اطلاعات و تجربه های همه ی دوستانی که مشغول خوندن برای کنکور ارشد امسال 91 هستند.

هرکی سوالی داره هم مطرح کنه

با آرزوی موفقیت همه ی انهایی که تلاش می کنند.:gol::gol::gol:

anjirizadeh

عضو جدید
از دوستان کسی هست که درس ریاضیات رو خوب خونده باشه؟؟

کتابشم معرفی کنید.

من خودم مدرسان شریف گرفتم ولی هنوز نمی تونم نظری بدم.

anjirizadeh

عضو جدید
بچه ها من ترمو پوران پژوهشو خریدم. یه جلده ولی واقعا می تونم بهترین کتاب تو ترمودینامیک خودشه. من کنکور 89 با راهیان خوندم اصلا جالب نبود

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه تنها ترمو بلکه در همه دروس پوران قویتر از راهیانه.....خیلی کم اشتباه تر مفهومی تر
من که نتیجه گرفتم

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام به همه بچه های گل مهندسی شیمی :gol:

این تاپیک رو قفل می کنم و ادامه بحث رو در تاپیک ارشـد 91 خواهیم داشت .

به امید موفقیت همه شما عزیزان
:gol:

آخرین ویرایش:

???zendegi

عضو جدید
سلام
دوستان کسی هست به من کمک کنه راکتور و با این همه فرمول و رابطه چکارکنم؟ یه راهی که توی کنکور یادم بیاد.ممنون میشم اگر کسی مباحث مهم راکتور وریاضی رو واسم بذاره.
با آرزوی موفقیت واسه همه

anjirizadeh

عضو جدید
دوستان سلام.

میگم کتاب ارشد واسه سنتیک وطراحی راکتور چی خوبه؟

anjirizadeh

عضو جدید
به عنوان كسي كه به حرف دوستان گوش نكردم و خواستم خودم آزون هاي اين موسسات رو امتحان كنم مي گم كه اين كارو نكنين . از گذشتگان عبرت بگيرين . اين آزمونا بسيار بسيار مزخرفن . در كنار كتاب تست حتما كتاب هاي مرجع رو بخونين و فقط تست بزنين . اينطوري تهران قبولين . روي صحبتم با افراذيه كه چيز بالا ميخان . اگه چيز كوچيك مي خواهين پس اصلا درس نخونين . همه قبولين

منم همین نظرو دارم. جز استرس هیچی ندارن. من ماهانو تجربه کردم. خودتون بشین با خیال راحت هرجور راحت ترید بخونید.

کنکورتو عشق است. فقط یه برنامه کلی که دارای چند ریز برنامه هست واسه خودتون بنویسید. من اینکارو کردم خیلی خوب هم هست

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام
دوستان کسی هست به من کمک کنه راکتور و با این همه فرمول و رابطه چکارکنم؟ یه راهی که توی کنکور یادم بیاد.ممنون میشم اگر کسی مباحث مهم راکتور وریاضی رو واسم بذاره.
با آرزوی موفقیت واسه همه

دوستان سلام.

میگم کتاب ارشد واسه سنتیک وطراحی راکتور چی خوبه؟

سلام .

اگه مدل سوالات کنکور 90 در درس سینیتیک مشابه کنکور 89 و ماقبل باشه ، بهتون شدیدا پیشنهاد می کنم کتاب سینیتیک راهیان رو بخونید و دیگر هیچ . قول میدم اگه تست های این کتاب رو دوبار بزنید و روش مسلط باشین ، زیر 75% نزنین. در ضمن راکتور بیشتر از اینکه فرمولی باشه ، نکته های مشخص داره که اونها رو یاد بگیرین (به واسطه همین کتاب) می بینید که زیاد هم سخت نیست.

eli banoo

عضو جدید
برای ریاضی من میخوام فقط معادلات بخونم.چه کتابی رو پیشنهاد میدین؟پوران یا راهیان؟

k_siroos

مدیر بازنشسته
برای ریاضی من میخوام فقط معادلات بخونم.چه کتابی رو پیشنهاد میدین؟پوران یا راهیان؟

حالا چرا فقط معادلات ؟؟؟ به بخش محاسبات عددی نگاه کردین ؟ واقعا ساده است و با یکم تمرکز می تونید خیلی جلو بیافتین و اعتماد به نفستون بالا بره . (راهیان محاسبات عددی رو خوب توضیح داده)

من واسه معادلات هم راهیان رو خوندم و هم بخش هایی از کتاب پارسه ، به نظرم پارسه رو در مبحث معادلات دیفرانسیل از دست ندین .

_arash

عضو جدید
سلام .

اگه مدل سوالات کنکور 90 در درس سینیتیک مشابه کنکور 89 و ماقبل باشه ، بهتون شدیدا پیشنهاد می کنم کتاب سینیتیک راهیان رو بخونید و دیگر هیچ . قول میدم اگه تست های این کتاب رو دوبار بزنید و روش مسلط باشین ، زیر 75% نزنین. در ضمن راکتور بیشتر از اینکه فرمولی باشه ، نکته های مشخص داره که اونها رو یاد بگیرین (به واسطه همین کتاب) می بینید که زیاد هم سخت نیست.

سلام, تستای کتابا زیاد فرقی با هم نمیکنن
پارسه, پوران و یا راهیان, همه ش شبیه به همه تقریبن

من خودم پوران خوندم و این درس رو به پایان رسوندم
ازش راضی بودم و از همینطور, با شما موافقم
فرمول که زیاد نداره
در واقع فرمولاش همه به هم وابسته هستش و نباید اونا رو حفظ کرد, یاد بگیرین فقط! از طریق معادله سرعت واکنش
و همینطور یک سری نکات که شما اشاره کردین

_arash

عضو جدید
حالا چرا فقط معادلات ؟؟؟ به بخش محاسبات عددی نگاه کردین ؟ واقعا ساده است و با یکم تمرکز می تونید خیلی جلو بیافتین و اعتماد به نفستون بالا بره . (راهیان محاسبات عددی رو خوب توضیح داده)

من واسه معادلات هم راهیان رو خوندم و هم بخش هایی از کتاب پارسه ، به نظرم پارسه رو در مبحث معادلات دیفرانسیل از دست ندین .

این پارسه تو معادلات خیلی خلاصه گفته, ولی خیلی خوبه
کلن ریاضی بخش محاسبات خیلی لذت بخشه هرچند طولانی و فرار هستن, ولی با کمی دقت میشه اون رو به خوبی به یاد سپرد, همینطور تمرین زیاد

بخش معادلات و ریاضیات تکمیلی هم به نظر سخت میاد, ولی به نکات توجه بشه, میشه درصد خوبی ازش رو زد!

هرچند, علاوه بر مطالعه, همه چیز به خود کنکور و حال روحی روانی و جسمی شخص موقع کنکور دادن نیز, بستگی داره

eli banoo

عضو جدید

من هدفم اينه كه بتونم رياضي رو حدود40 بزنم.روي قسمت هاي روش عددي تمركز كنم بهتره يا قسمت معادلات ديفرانسيل معمولي؟

anjirizadeh

عضو جدید
من دارم می خونم. ولی نمی دونم همه درسهارو با هم بخونم یا اول یه درسو تموم کنم بعد برم سراغ بعدی. کسی می تونه کمکم کنه؟

???zendegi

عضو جدید
دوست عزیز استانداردش اینه که دروس رو باهم پیش ببرید.تک درس خوندن هم کسل کننده هست هم بخاطر فاصله زمانی زیادی که واسه مرور پیش میاد درصد فراموشیش بالاست و ممکنه شما واسه یه درس خیلی بیشتر از برنامتون وقت صرفش کرده باشید اینجوری استرس نخوندن و تمام نکردن بقیه درس ها هم میاد سراغتون.
اگر به برنامه ریزی موسسه ها هم توجه کرده باشید میبینید که تمام دروس ،ولی با سر فصلای مشخص در یه بازه ی زمانی معین با هم دنبال میکنن.
موفق باشید
من دارم می خونم. ولی نمی دونم همه درسهارو با هم بخونم یا اول یه درسو تموم کنم بعد برم سراغ بعدی. کسی می تونه کمکم کنه؟

k_siroos

مدیر بازنشسته

دوست عزیز استانداردش اینه که دروس رو باهم پیش ببرید.تک درس خوندن هم کسل کننده هست هم بخاطر فاصله زمانی زیادی که واسه مرور پیش میاد درصد فراموشیش بالاست و ممکنه شما واسه یه درس خیلی بیشتر از برنامتون وقت صرفش کرده باشید اینجوری استرس نخوندن و تمام نکردن بقیه درس ها هم میاد سراغتون.
اگر به برنامه ریزی موسسه ها هم توجه کرده باشید میبینید که تمام دروس ،ولی با سر فصلای مشخص در یه بازه ی زمانی معین با هم دنبال میکنن.
موفق باشید

من هم کاملا با این موضوع موافقم که درس ها رو با هم پیش ببرید . علاوه بر این پیشنهاد می کنم که وقت هایی که سرحال تر هستین رو اختصاص بدین به درس هایی که خیلی در اونها قوی نیستین ، شاید در ابتدا احساس کنید که وقت مفیدتون به دلیل روند کند مطالعه درس هایی که مورد علاقتون نیست داره از بین میره ولی در دراز مدت متوجه میشین که ضرر نکردین

فیو

عضو جدید
دوستان لطفه کمک

دوستان لطفه کمک

سلام دوستان امیدوارم که همگی تا اینجای کار موفق بوده باشند .منم دارم به خوندن ادامه میدم فقط اینکه نمی دونم چرا از درس مکانیک سیالات خیلی خوشم نمیاد و هر کاری میکنم که برم سراغش خیلی برایم آسون نیست نمی دونم چطوری فرمولهایش را به خاطر بسپارم .دوستان اگه میشه راهنماییم کنید که چطوری این درس رو بخونم یا چیکار کنم که نسبت به این درس علاقه پیدا کنم یا اگه کتاب خاصی مد نظرتون هست که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم معرفی کنید من خودم کتاب دو جلدی راهیان رو دارم که برام شده مثل یه غول.:cry:

k_siroos

مدیر بازنشسته
سلام دوستان امیدوارم که همگی تا اینجای کار موفق بوده باشند .منم دارم به خوندن ادامه میدم فقط اینکه نمی دونم چرا از درس مکانیک سیالات خیلی خوشم نمیاد و هر کاری میکنم که برم سراغش خیلی برایم آسون نیست نمی دونم چطوری فرمولهایش را به خاطر بسپارم .دوستان اگه میشه راهنماییم کنید که چطوری این درس رو بخونم یا چیکار کنم که نسبت به این درس علاقه پیدا کنم یا اگه کتاب خاصی مد نظرتون هست که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم معرفی کنید من خودم کتاب دو جلدی راهیان رو دارم که برام شده مثل یه غول.:cry:

عزیزم مکانیک سیالات یکی از درس های درصد بیار در کنکور هست . چون من دو سال نتیجه گرفتم از مکانیک سیالات ، پیشنهاد می کنم حتما کتاب پارسه رو بخونی که خیلی ساده هم نوشته . من که دو سال خوندم و بالای 60 زدم .

فیو

عضو جدید
بازم کمک

بازم کمک

عزیزم مکانیک سیالات یکی از درس های درصد بیار در کنکور هست . چون من دو سال نتیجه گرفتم از مکانیک سیالات ، پیشنهاد می کنم
حتما کتاب پارسه رو بخونی که خیلی ساده هم نوشته . من که دو سال خوندم و بالای 60 زدم .

ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تان من این کتاب رو دارم همین طور کتاب راهیان رو فقط نمیدونم چرا نمی تونم برم سمتش میدونم به نظرتون دارم بهانه میارم ولی نمی دونم چرا وقتی شکل های سوال های تستی رو تو این درس میبینم هول میکنم و کلا این درس برام یه جوریه خواهش میکنم به نظرتون من باید چه کار کنم که با علاقه برم سمت این درس ؟هنوز هیچ سرفصلی از این درس رو نخوندم و زمان هم داره همین جور میگذره.اگر چیزی به نظرتون میرسه که بتونه به من کمک کنه ممنوم میشم از شما و با کمال میل به توصیه هاتون عمل میکنم.:cry:

nazanin fazelii

عضو جدید
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تان من این کتاب رو دارم همین طور کتاب راهیان رو فقط نمیدونم چرا نمی تونم برم سمتش میدونم به نظرتون دارم بهانه میارم ولی نمی دونم چرا وقتی شکل های سوال های تستی رو تو این درس میبینم هول میکنم و کلا این درس برام یه جوریه خواهش میکنم به نظرتون من باید چه کار کنم که با علاقه برم سمت این درس ؟هنوز هیچ سرفصلی از این درس رو نخوندم و زمان هم داره همین جور میگذره.اگر چیزی به نظرتون میرسه که بتونه به من کمک کنه ممنوم میشم از شما و با کمال میل به توصیه هاتون عمل میکنم.:cry:

منم اصلا نمی تونم طرف سیالات و ریاضی برم.

k_siroos

مدیر بازنشسته

خیلی کوتاه می گم ... از هرچی که می ترسین بهش حمله کنین . این بهترین کاره . مطمئن باشین نتیجه می گیرین .

اول آروم آروم جلو برین ، مثلا یک مبحث کوتاه رو بخونین ، چون سیالات آنچنان به هم ربط نداره ، بعد تست هاش رو بزنین . وقتی دیدین که چقدر ساده است اعتماد به نفستون بالا میره و می تونین برین به مبحث های دیگه برسین .

بالا