H_RZ
عضو جدید
درسته ولی Q که وارد میشه 3 شاخه میشه که مقدارش توی هر لوله فرق میکنه البته من این تستو نزدم تحلیلم اینهتو خود شکل Q نوشته تو آخرش و گزینه یک هم Q نوشته
درسته ولی Q که وارد میشه 3 شاخه میشه که مقدارش توی هر لوله فرق میکنه البته من این تستو نزدم تحلیلم اینهتو خود شکل Q نوشته تو آخرش و گزینه یک هم Q نوشته
خوب این سه جریان موازی تو آخر میان میشن ی جریان دیگه . کتاب سیالت راهیان ارشد نگاه کنی تو بحث افت انرژیدرسته ولی Q که وارد میشه 3 شاخه میشه که مقدارش توی هر لوله فرق میکنه البته من این تستو نزدم تحلیلم اینه
اگه قبل از نقطه a تا بعد از نقطه b میشد Q ولی... نمیدونم شایدم من دارم اشتباه میکنم ایشالا برا شما درست باشهخوب این سه جریان موازی تو آخر میان میشن ی جریان دیگه . کتاب سیالت راهیان ارشد نگاه کنی تو بحث افت انرژی
خب الان خود تست جلومه قبل از A زده Q بعد از B هم زده Q . کلا جریان موازیه و ی اصل داریم تو جریان موازی برای دبی و اتلاف انرژیاگه قبل از نقطه a تا بعد از نقطه b میشد Q ولی... نمیدونم شایدم من دارم اشتباه میکنم ایشالا برا شما درست باشه
تو 66 نمودار 1 مربوط به سیال شبه پلاستیک و نمودار 2 مربوط میشه به دیلاتانت. ماهان هم دو زده اما بعضیا گفتن یک درسته ؟ نمیدونم والابچه ها سوال 66 ، 2 میشد ، نه؟
تو 66 نمودار 1 مربوط به سیال شبه پلاستیک و نمودار 2 مربوط میشه به دیلاتانت. ماهان هم دو زده اما بعضیا گفتن یک درسته ؟ نمیدونم والا
4 نمیشه؟سوال 72 کسی زده؟
1 میشه فک کنم مشابه سال 904 نمیشه؟
والله من خودم موندم اینا که میگن ما قطب کنکور مهندسی شیمیم ما الیم ما بلیم چرا انقد اشتباه دارن. دانشجو بدبخت باید چیگار کنه؟
راس میگه سمیع پور همرو غلط حل میکنهدوستان ماهانو سمیع پور جواب داده اصلن بهش اعتباری نیست این قدر خودتونو اذیت نکنید
1 میشه فک کنم مشابه سال 90
پارسال اینجا یکی تو از اعضا خیلی سنگ سمیع پور به سینه میزدن رفتم کتاب حرارتش گرفتم دیدم چیز خاصی نگفته و اصن مثه دکتر خداکرمی مسدله رو به تفصیل توضیح ندادهراس میگه سمیع پور همرو غلط حل میکنه
آغا گزینه 5 درستهمنم موافقم مرکز تأثیر نیرو ربطی به دانسیته نفت و آب نباید داشته باشه اما شایدم تحلیلم اشتباهه وتست نکته ای داره که من نمیدونم
سوال 72 کسی زده؟
نگران نباش گزینه 1 درسته ولی کلا زیاد به سیالات گیر ندین درس رتبه سازی نیستمنم موافقم مرکز تأثیر نیرو ربطی به دانسیته نفت و آب نباید داشته باشه اما شایدم تحلیلم اشتباهه وتست نکته ای داره که من نمیدونم
44 دو سویه است سوالش. اگر مس بزاریم k مس بالاست و همچنین k مس با افزایش دما کاهش پیدا میکنه. من خودم یادم نیست کدوم زدم .اما در هر صورت یا 1 درسته یا 2.44 چی میشه؟
پارسال اینجا یکی تو از اعضا خیلی سنگ سمیع پور به سینه میزدن رفتم کتاب حرارتش گرفتم دیدم چیز خاصی نگفته و اصن مثه دکتر خداکرمی مسدله رو به تفصیل توضیح نداده
برو سال 90 نگاه کن یه تست هست مشابه همینه مرکز تاثیر نیرو ربطی به سیال ندارهمن فک کنم گزینه 3 درسته چون هر چه قدر نیرو وارده به دریچه بیشتر بشه مرکز تاثیر نیرو میره بالا در نتیجه واسه نفت پایین تر از آبه
نگران نباش گزینه 1 درسته ولی کلا زیاد به سیالات گیر ندین درس رتبه سازی نیست
برو سال 90 نگاه کن یه تست هست مشابه همینه مرکز تاثیر نیرو ربطی به سیال نداره
44 دو سویه است سوالش. اگر مس بزاریم k مس بالاست و همچنین k مس با افزایش دما کاهش پیدا میکنه. من خودم یادم نیست کدوم زدم .اما در هر صورت یا 1 درسته یا 2.
44 دو سویه است سوالش. اگر مس بزاریم k مس بالاست و همچنین k مس با افزایش دما کاهش پیدا میکنه. من خودم یادم نیست کدوم زدم .اما در هر صورت یا 1 درسته یا 2.
چون k المینیوم بیشتر بوده در نتیجه دما رو بهتر انتقال میداده و دمای یه نقطه می رفته بالا اما در مورد بعدی چون مس بوده و k مس پایین تر بوده در نتیجه نسبت به المینیوم کمتر می تونسته دما رو انتقال بده و دما ی همون نقطه می اومده پایین ، پس ان شا الله گزینه 1 درسته
یحتمل 1 درسته و منم یک زدم. اما نمیدانم درست است یا نه. آقا سالار نمیدونم والله که k حذف میشه یا نهچون k المینیوم بیشتر بوده در نتیجه دما رو بهتر انتقال میداده و دمای یه نقطه می رفته بالا اما در مورد بعدی چون مس بوده و k مس پایین تر بوده در نتیجه نسبت به المینیوم کمتر می تونسته دما رو انتقال بده و دما ی همون نقطه می اومده پایین ، پس ان شا الله گزینه 1 درسته
یحتمل 1 درسته و منم یک زدم. اما نمیدانم درست است یا نه. آقا سالار نمیدونم والله که k حذف میشه یا نه