H_RZ
عضو جدید
من گزینه 2 رو گفتممن گفتم با افزایش ارتفاع h زیاد میشه.
بابا ما توی خلا ک دیگه هدایت نداریم!
من گزینه 2 رو گفتممن گفتم با افزایش ارتفاع h زیاد میشه.
نه h کاهش پیدا میکنه چه در حالت جا به جایی ازاد و چه اجباری در هر دو صورت با افزایش فاصله از لبه دیواره h کاهش پیدا میکنهمن گفتم با افزایش ارتفاع h زیاد میشه.
33 به نظر من میشه گزینه 2. درخارج از جو چون جاذبه وجود نداره انتقال حرارت جابه جایی رخ نمیده و میتونه هدایتی باشه
نه h کاهش پیدا میکنه چه در حالت جا به جایی ازاد و چه اجباری در هر دو صورت با افزایش فاصله از لبه دیواره h کاهش پیدا میکنه
نه حرف شما صحیحه اما چون گفته درون سفینه شاید در داخل سفینه هوا وجود داشته باشه پس ممکنه هدایت هم موجود باشه ,اما میشه گفت که صد در صد جابهجایی نداریم چون نیروی جاذبه نداریمدر خلا ما نه جابجایی داریم نه هدایت
غیره اینه؟
نه حرف شما صحیحه اما چون گفته درون سفینه شاید در داخل سفینه هوا وجود داشته باشه پس ممکنه هدایت هم موجود باشه ,اما میشه گفت که صد در صد جابهجایی نداریم چون نیروی جاذبه نداریم
اما در مورد گزینه 2 مطمئنم که درسته چون تو ازمون ازمایشیام از این مبحث خیلی سوال طرح میشد
در خلا ما نه جابجایی داریم نه هدایت
غیره اینه؟
عیبی نداره حالا
در خلا ما نه جابجایی داریم نه هدایت
غیره اینه؟
آخه بقیه گزینه ها که صحیح هستد
من این سوالو تحلیل کردم ولی نزدم آخ زورم میگیره!!از نظر من گزینه 3 نادرست بود که الان با توضیحات دوستان ظاهرا 2 نادرسته
آقا اوضاع خیلی بی ریخته.بدجور.
حرارتو همه گند زدنآقا اوضاع خیلی بی ریخته.بدجور.
شایدم جواب ماها نادرست باشه فعلا معلوم نیست
در خلا ما هدایت داریم اینو می دونم اصلا تجربی فک کن ، یک جسم در فضا هم ممکنه گرم بشه و ضمنا من این گزینه رو توی یکی از تست های گاز فک کنم دیده بودم و همون جا فهمیدم درسته
چی شده؟ولش کن فکرشو نکن
در مورد گزینه 4 فکر میکنم منظور این باشه که وقتی ما یه سیال داریم که درون لوله هست وداره گرم میشه پس وقتی گرم میشه جنب و جوش ذرات بیشتر میشه پس حجم بزرگتر میشه و چگالی کم میشه پس سیال به طرف بالا حرکت میکنه یعنی جهت انتقال حرارت جا به جایی ازاد از پایین به بالا هستش از طرفه دیگه گفته نسبت عدد گراشف به رینولدز 1 هستش این یعنی هم انتقال حرارت به روش جابه جایی ازاد داریم هم اجباری حالا من فکر میکنم منظوره این گزینه این بوده که اگر انتقال حرارت جابه جایی اجباری هم از پایین به بالا باشه یعنی همسو با انتقال حرارت جابه جاییه ازاد پس انتقال حرارت افزایش پیدا میکنه و سیال زودتر گرم میشه نسبت به حالتی که جابه جایی اجباری در خلاف جهته جابهجاییه ازادهکسی فعلا نگفته چرا گزینه 4 صحیحه و موردی نداره؟؟
ببینید دوستان گفته هوای داخل سفینه. اگه محیط بیرون رو میگفت که خلا بود و اصلا هوایی وجود نداشت
در مورد گزینه 4 فکر میکنم منظور این باشه که وقتی ما یه سیال داریم که درون لوله هست وداره گرم میشه پس وقتی گرم میشه جنب و جوش ذرات بیشتر میشه پس حجم بزرگتر میشه و چگالی کم میشه پس سیال به طرف بالا حرکت میکنه یعنی جهت انتقال حرارت جا به جایی ازاد از پایین به بالا هستش از طرفه دیگه گفته نسبت عدد گراشف به رینولدز 1 هستش این یعنی هم انتقال حرارت به روش جابه جایی ازاد داریم هم اجباری حالا من فکر میکنم منظوره این گزینه این بوده که اگر انتقال حرارت جابه جایی اجباری هم از پایین به بالا باشه یعنی همسو با انتقال حرارت جابه جاییه ازاد پس انتقال حرارت افزایش پیدا میکنه و سیال زودتر گرم میشه نسبت به حالتی که جابه جایی اجباری در خلاف جهته جابهجاییه ازاده
داداش منم حالم گرفتس به خاطر حرارتنمیشه ولش کرد مهندس
داداش منم حالم گرفتس به خاطر حرارت
امسال کلا سخت بود دیگهنمیدونم چه اتفاقی افتاده و داره میفته و خواهد افتاد
واقعا نمیدونم
نه موافقم نیستم این که گفته میشه برای جابه جایی ازاد باید نیروی جاذبه وجود داشته باشه برای حرکت اولیه سیال در کنار دیواره هستش چون در ابتدا که سیال میخواد در کنار دیواره حرکت کنه تا انتقال حرارت انجام بشه اگر وسیله ای مثله پمپ و کمپرسور وجود نداشته باشه تا سیال رو به حرکت دربیاره (جا به جایی اجباری) پس باید خود سیال به گونه ای حرکت داشته باشه در غیر این صورت که میشه مکانیسم هدایتی !! به همین خاطر گفته میشه که باید نیروی جاذبه وجود داشته باشه اما بعد از مدتی با انتقال حرارت از دیواره به سیال با توجه به اینکه سیال داره سرد میشه یا داره گرم میشه حرکت سیال به طرف بالا یا پایین هستشداداش وقتی جابجایی آزاد داریم باید حرکت رو به پایین باشه که جاذبه اثر کنه نه اینکه از پایین به بالا باشه که اصلا جابه جایی آزاد به حساب نیاد. موافقی؟
امسال کلا سخت بود دیگه