[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

farhad urmia

عضو جدید
درسته ولی Q که وارد میشه 3 شاخه میشه که مقدارش توی هر لوله فرق میکنه البته من این تستو نزدم تحلیلم اینه
خوب این سه جریان موازی تو آخر میان میشن ی جریان دیگه . کتاب سیالت راهیان ارشد نگاه کنی تو بحث افت انرژی

H_RZ

عضو جدید
خوب این سه جریان موازی تو آخر میان میشن ی جریان دیگه . کتاب سیالت راهیان ارشد نگاه کنی تو بحث افت انرژی
اگه قبل از نقطه a تا بعد از نقطه b میشد Q ولی... نمیدونم شایدم من دارم اشتباه میکنم ایشالا برا شما درست باشه

farhad urmia

عضو جدید
اگه قبل از نقطه a تا بعد از نقطه b میشد Q ولی... نمیدونم شایدم من دارم اشتباه میکنم ایشالا برا شما درست باشه
خب الان خود تست جلومه قبل از A زده Q بعد از B هم زده Q . کلا جریان موازیه و ی اصل داریم تو جریان موازی برای دبی و اتلاف انرژی

gadireye

عضو جدید
تو 66 نمودار 1 مربوط به سیال شبه پلاستیک و نمودار 2 مربوط میشه به دیلاتانت. ماهان هم دو زده اما بعضیا گفتن یک درسته ؟ نمیدونم والا

استدلال من واسه درست بودن گزینه 2 اینه که توان گرادیان سرعت واسه دیالانت بالای یک هست و واسه شبه پلاستیک زیر 1 در نتیجه هر چه قدر توان n بزرگتر باشه سرعت هم بیشتره

saharmohamadi

عضو جدید
والله من خودم موندم اینا که میگن ما قطب کنکور مهندسی شیمیم ما الیم ما بلیم چرا انقد اشتباه دارن. دانشجو بدبخت باید چیگار کنه؟

دوستان ماهانو سمیع پور جواب داده اصلن بهش اعتباری نیست این قدر خودتونو اذیت نکنید

farhad urmia

عضو جدید
راس میگه سمیع پور همرو غلط حل میکنه
پارسال اینجا یکی تو از اعضا خیلی سنگ سمیع پور به سینه میزدن رفتم کتاب حرارتش گرفتم دیدم چیز خاصی نگفته و اصن مثه دکتر خداکرمی مسدله رو به تفصیل توضیح نداده

• Like
واکنش ها: H_RZ

H_RZ

عضو جدید
منم موافقم مرکز تأثیر نیرو ربطی به دانسیته نفت و آب نباید داشته باشه اما شایدم تحلیلم اشتباهه وتست نکته ای داره که من نمیدونم
نگران نباش گزینه 1 درسته ولی کلا زیاد به سیالات گیر ندین درس رتبه سازی نیست

salar1998

عضو جدید
پارسال اینجا یکی تو از اعضا خیلی سنگ سمیع پور به سینه میزدن رفتم کتاب حرارتش گرفتم دیدم چیز خاصی نگفته و اصن مثه دکتر خداکرمی مسدله رو به تفصیل توضیح نداده

فهم آدما از کتابایی که میخونن متفاوته شاید ایشون کتاب سمیع پورو بهتر متوجه میشده پس نمیشه مطلق حرف زدو گفت کدوم کتاب خوبه یابده

H_RZ

عضو جدید
من فک کنم گزینه 3 درسته چون هر چه قدر نیرو وارده به دریچه بیشتر بشه مرکز تاثیر نیرو میره بالا در نتیجه واسه نفت پایین تر از آبه
برو سال 90 نگاه کن یه تست هست مشابه همینه مرکز تاثیر نیرو ربطی به سیال نداره

farhad urmia

عضو جدید
با این وضع کار ما اومدیم داریم تست حل می کنیم. بچه ها کسی از وضعیت استخدام نفت و گاز برا سال آینده خبر داره ؟

salar1998

عضو جدید
44 دو سویه است سوالش. اگر مس بزاریم k مس بالاست و همچنین k مس با افزایش دما کاهش پیدا میکنه. من خودم یادم نیست کدوم زدم .اما در هر صورت یا 1 درسته یا 2.

آخه گفته پایا وقتیم دمای گره حساب میکنی فک کنم kحذف شه نظرت چیه؟

gadireye

عضو جدید
44 دو سویه است سوالش. اگر مس بزاریم k مس بالاست و همچنین k مس با افزایش دما کاهش پیدا میکنه. من خودم یادم نیست کدوم زدم .اما در هر صورت یا 1 درسته یا 2.

چون k المینیوم بیشتر بوده در نتیجه دما رو بهتر انتقال میداده و دمای یه نقطه می رفته بالا اما در مورد بعدی چون مس بوده و k مس پایین تر بوده در نتیجه نسبت به المینیوم کمتر می تونسته دما رو انتقال بده و دما ی همون نقطه می اومده پایین ، پس ان شا الله گزینه 1 درسته

salar1998

عضو جدید
چون k المینیوم بیشتر بوده در نتیجه دما رو بهتر انتقال میداده و دمای یه نقطه می رفته بالا اما در مورد بعدی چون مس بوده و k مس پایین تر بوده در نتیجه نسبت به المینیوم کمتر می تونسته دما رو انتقال بده و دما ی همون نقطه می اومده پایین ، پس ان شا الله گزینه 1 درسته

ایشالا

farhad urmia

عضو جدید
یحتمل 1 درسته و منم یک زدم. اما نمیدانم درست است یا نه. آقا سالار نمیدونم والله که k حذف میشه یا نه

بالا