با این وضع کار ما اومدیم داریم تست حل می کنیم. بچه ها کسی از وضعیت استخدام نفت و گاز برا سال آینده خبر داره ؟
مگه حتما باهاس نفت یا گاز استخدام شیم ؟
با این وضع کار ما اومدیم داریم تست حل می کنیم. بچه ها کسی از وضعیت استخدام نفت و گاز برا سال آینده خبر داره ؟
بچه ها سوال 52 پدیده های انتقال بیو رو کسی زده؟
برو سال 90 نگاه کن یه تست هست مشابه همینه مرکز تاثیر نیرو ربطی به سیال نداره
خب مرتبط با رشته ماست و امنیت شغلیش بالاست. منم خودم تو کار تبلیغات هم کار می کنم اما بازم دل خوش نیستم بهشمگه حتما باهاس نفت یا گاز استخدام شیم ؟
داداش ما شرکت نفت ستاره خلیج فارس قبول شدیم کلا مالیده شد رفت کنسل شد!!!با این وضع کار ما اومدیم داریم تست حل می کنیم. بچه ها کسی از وضعیت استخدام نفت و گاز برا سال آینده خبر داره ؟
داداش ما شرکت نفت ستاره خلیج فارس قبول شدیم کلا مالیده شد رفت کنسل شد!!!
135 کی حل کرده؟؟
135 ان شا الله 4 درسته عین سوالات در فرمولاسیون بود با این اختلاف که به جای جرم دما مطرح بود
گفتن هنو به بهره برداری نرسیده!!چرا داداش؟
سوال 44 من اصن نزدم این سوالا ریسکیه چه جراتی دارین شماها!!![]()
اقا امسال با میانگین 31 یا 32 میشه رتبه 900 تا 1000 اورد به نظرتون؟
شما که خوب زدی فک کنموالانمیدونم عمق فاجعه واسم یکم زیاده نمیتونم حلاجی کنم با چه میانگین درصدی میشه چه رتبه ای آورد خداییش زحمت کشیده بودم به باد رفت
برا ما که 15 درصده!!!به نظرم بدون احتساب زبان و کنترل امسال با میانگین 35 رتبه زیر 500 یا 600 بیاد ولی امسال یه خورده قضیه فرق می کنه چون درس ریاضیات که نفرات اول بیشتر می زدن و همین طوری از بقیه می افتادن جلو امسال خبری نیست و از اون بدتر هم که بعید می دونم درصد حرارت نفر اول از 50 بیشتر بشه
شما که خوب زدی فک کنم
برا ما که 15 درصده!!!![]()
نه بخدا راس میگمبیخیال داداش مارو سیاه نکن ماخودمون اینکاره ایم
خالی بسته بودهضمنا من یه جایی خوندم یکی می گفت که پارسال یکی از کارکنای سازمان سنجش گفته بوده ( البته قبل از اومدن رتبه ها ) امسال هر کی میانگینش 30 باشه رتبه اش زیر 300 میشه ( الله اعلم )
نه بخدا راس میگم
خالی بسته بوده
اصلا!!!!کیا دلشون میخواد دانشگاه کارشناسیشون قبول شن؟
اصلا!!!!![]()
من ازاد بودم فنی مهندسی تهران جنوب خیلی سخت گیر بودن البته من 2 سال درسم تموم شدهچرا؟میتونم بپرسم کدوم دانشگاه بودی؟