[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

gadireye

عضو جدید
برو سال 90 نگاه کن یه تست هست مشابه همینه مرکز تاثیر نیرو ربطی به سیال نداره

من دقیقا همین سوال رو در تست ها دیدم فقط با این اختلاف که سیال ثابت فقط ارتفاع سیال فرق می کرد آقا بیا تجربی فکر کن تو یه سطل پر از نفت داشته باشی سنگین تره یا همون سطل پر از آب ؟؟

هر کدوم سنگین تر باشه به همون نسبت هم نیرو به دیواره یا دریچه وارد می کنه ( یعنی بیشتر میشه ) سیالات کلا درس تحلیله

H_RZ

عضو جدید
سوال 44 من اصن نزدم این سوالا ریسکیه چه جراتی دارین شماها!! ;)

H_RZ

عضو جدید
اقا امسال با میانگین 31 یا 32 میشه رتبه 900 تا 1000 اورد به نظرتون؟

salar1998

عضو جدید

والانمیدونم عمق فاجعه واسم یکم زیاده نمیتونم حلاجی کنم با چه میانگین درصدی میشه چه رتبه ای آورد خداییش زحمت کشیده بودم به باد رفت

gadireye

عضو جدید

به نظرم بدون احتساب زبان و کنترل امسال با میانگین 35 رتبه زیر 500 یا 600 بیاد ولی امسال یه خورده قضیه فرق می کنه چون درس ریاضیات که نفرات اول بیشتر می زدن و همین طوری از بقیه می افتادن جلو امسال خبری نیست و از اون بدتر هم که بعید می دونم درصد حرارت نفر اول از 50 بیشتر بشه

H_RZ

عضو جدید
به نظرم بدون احتساب زبان و کنترل امسال با میانگین 35 رتبه زیر 500 یا 600 بیاد ولی امسال یه خورده قضیه فرق می کنه چون درس ریاضیات که نفرات اول بیشتر می زدن و همین طوری از بقیه می افتادن جلو امسال خبری نیست و از اون بدتر هم که بعید می دونم درصد حرارت نفر اول از 50 بیشتر بشه
برا ما که 15 درصده!!!:biggrin:

gadireye

عضو جدید

ضمنا من یه جایی خوندم یکی می گفت که پارسال یکی از کارکنای سازمان سنجش گفته بوده ( البته قبل از اومدن رتبه ها ) امسال هر کی میانگینش 30 باشه رتبه اش زیر 300 میشه ( الله اعلم )

H_RZ

عضو جدید
من یه کارنامه واسه سال پیش دیدم طرف ریاضی زده بود 90!!گرخیدم!!

H_RZ

عضو جدید
ضمنا من یه جایی خوندم یکی می گفت که پارسال یکی از کارکنای سازمان سنجش گفته بوده ( البته قبل از اومدن رتبه ها ) امسال هر کی میانگینش 30 باشه رتبه اش زیر 300 میشه ( الله اعلم )
خالی بسته بوده

بالا