[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

salar1998

عضو جدید
من کشته مرده بچه های این تاپیکم ازبس که هر سوالی میپرسم جواب میدن ایول دارین دمتون گرم ;)

• Like
واکنش ها: H_RZ

gadireye

عضو جدید
بچه ها من به سوال 123 به اون روشی که یکی از دوستان حل کرده بود مشکوکم از روش لوله ای حل کرده بود نه میکس!
وقتی گفته غلطت r حداکثر یعنی غلظت A در نهایت صفر باشه و جمله دوم صفر میشه و در نیجه تابع فی باید به حداکثر اخلاف غلظت ضرب بشه تا حد اکثر غلظت R بدست بیاد در نتیجه ان شا الله گزینه 3 درسته

salar1998

عضو جدید
بچه ها من به سوال 123 به اون روشی که یکی از دوستان حل کرده بود مشکوکم از روش لوله ای حل کرده بود نه میکس!
وقتی گفته غلطت r حداکثر یعنی غلظت A در نهایت صفر باشه و جمله دوم صفر میشه و در نیجه تابع فی باید به حداکثر اخلاف غلظت ضرب بشه تا حد اکثر غلظت R بدست بیاد در نتیجه ان شا الله گزینه 3 درسته

این سوال تکراریه جوابشم3

H_RZ

عضو جدید
گزینه 3 درسته

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کیا دلشون میخواد دانشگاه کارشناسیشون قبول شن؟

من به دو دلیل دوس ندارم
1. دنشگاه ما فقط جنرال داره
2. 4سال با این اساتید بودیم 2 سال دیگه هم بخوایم باشیم سخت خواهد بود واقعا!! البته نه اینکه بد باشنااااا...

gadireye

عضو جدید
احساس میکنم یا 1یا 3.سال 89 یه سوال ایطوری داده بود اما حلی بودش. به نظرم اونجا دمای خروجی افزایش می یابد البته مطمئن نیستم شاید تحلیلم غلطه
فک کنم من 1 زدم خدا کنه درست باشه و الا کارم در کل در حرارت زاره

gadireye

عضو جدید
ایشالا 1 درسته اما من 3 زدم

آزئوتروب با نقطه جوش ماکزیمم رو می دونم هست اما وقتی آزئوتروپ داریم با افزایش جریان برگشتی کاری از پیش نمی بریم مخصوصا اینکه گفته در فشار اتمسفر هست ( الله اعلم )

gadireye

عضو جدید
نمیدونم من زدم یا نه ولی نظرم رو 1بود شایدم زدم :biggrin:

استدلالم واسه این سوال اینه که هر چه قدر آب در لوله بیشتر بمونه بیشتر گرما رو جذب می کنه پس q افزایش پیدا می کنه دما هم مشخصه دیگه بیشتر بمونه دما خروجی بیشتر میشه پس ان شا الله همون 1 درس باشه
الحمدالله یه سوال پیدا کردیم توی حرارت که با درصد شک کمتر از 80 درصد زده باشیم :biggrin:

salar1998

عضو جدید
استدلالم واسه این سوال اینه که هر چه قدر آب در لوله بیشتر بمونه بیشتر گرما رو جذب می کنه پس q افزایش پیدا می کنه دما هم مشخصه دیگه بیشتر بمونه دما خروجی بیشتر میشه پس ان شا الله همون 1 درس باشه
الحمدالله یه سوال پیدا کردیم توی حرارت که با درصد شک کمتر از 80 درصد زده باشیم :biggrin:

دقیقا استدلالت اوکیه

gadireye

عضو جدید

نقطه فشار مینیمم یعنی پایین برج آزئوتروپ ضمنا چون نگفته بود قبل یا بعد آزئوتروپ معلوم نبود که A داریم یا B در نتیجه گزینه های 2 و 3 رده می مونه 4 که احتمالا واسه بالای برج صحیحه ، پس ان شا الله گزینه 1 صحیحه

بالا