من ازاد بودم فنی مهندسی تهران جنوب خیلی سخت گیر بودن البته من 2 سال درسم تموم شده
خب دانشگاه مام سخت میگرفت اما میخوام برگردم همونجا
من ازاد بودم فنی مهندسی تهران جنوب خیلی سخت گیر بودن البته من 2 سال درسم تموم شده
کجا خوندی شما؟خب دانشگاه مام سخت میگرفت اما میخوام برگردم همونجا
کجا خوندی شما؟
بچه ها من به سوال 123 به اون روشی که یکی از دوستان حل کرده بود مشکوکم از روش لوله ای حل کرده بود نه میکس!
وقتی گفته غلطت r حداکثر یعنی غلظت A در نهایت صفر باشه و جمله دوم صفر میشه و در نیجه تابع فی باید به حداکثر اخلاف غلظت ضرب بشه تا حد اکثر غلظت R بدست بیاد در نتیجه ان شا الله گزینه 3 درسته
گزینه 3 درستهبچه ها من به سوال 123 به اون روشی که یکی از دوستان حل کرده بود مشکوکم از روش لوله ای حل کرده بود نه میکس!
وقتی گفته غلطت r حداکثر یعنی غلظت A در نهایت صفر باشه و جمله دوم صفر میشه و در نیجه تابع فی باید به حداکثر اخلاف غلظت ضرب بشه تا حد اکثر غلظت R بدست بیاد در نتیجه ان شا الله گزینه 3 درسته
ایشالا همون جایی که دوست داری قبول شیمن تبریز خوندم البته کارشناسیم شیمی کاربردیه اما ارشد مهندسی شرکت کردم
کیا دلشون میخواد دانشگاه کارشناسیشون قبول شن؟
ایشالا همون جایی که دوست داری قبول شی
نزدم ولی برا شما که شیمی خوندی فک کنم این سوال راحته107 کدومه؟
107 کدومه؟
من فک کنم 1 بشه ولی نزدم!!!بچه ها سوال 32 می دونین کدوم درسته؟
بچه ها سوال 32 می دونین کدوم درسته؟
استیک اسید با آب تشکیل آزئوتروپ با نقطه جوش ماکزیمم تشکیل بده پس ان شا الله گزینه 1 درسته
فک کنم من 1 زدم خدا کنه درست باشه و الا کارم در کل در حرارت زارهاحساس میکنم یا 1یا 3.سال 89 یه سوال ایطوری داده بود اما حلی بودش. به نظرم اونجا دمای خروجی افزایش می یابد البته مطمئن نیستم شاید تحلیلم غلطه
نزدم ولی برا شما که شیمی خوندی فک کنم این سوال راحته
ایشالا 1 درسته اما من 3 زدم
فک کنم من 1 زدم خدا کنه درست باشه و الا کارم در کل در حرارت زاره
نمیدونم من زدم یا نه ولی نظرم رو 1بود شایدم زدم![]()
آزئوتروب با نقطه جوش ماکزیمم رو می دونم هست اما وقتی آزئوتروپ داریم با افزایش جریان برگشتی کاری از پیش نمی بریم مخصوصا اینکه گفته در فشار اتمسفر هست ( الله اعلم )
خخخخخخخ
فک کنم من 1 زدم خدا کنه درست باشه و الا کارم در کل در حرارت زاره
نمیدونم من زدم یا نه ولی نظرم رو 1بود شایدم زدم![]()
استدلالم واسه این سوال اینه که هر چه قدر آب در لوله بیشتر بمونه بیشتر گرما رو جذب می کنه پس q افزایش پیدا می کنه دما هم مشخصه دیگه بیشتر بمونه دما خروجی بیشتر میشه پس ان شا الله همون 1 درس باشه
الحمدالله یه سوال پیدا کردیم توی حرارت که با درصد شک کمتر از 80 درصد زده باشیم![]()
111 چی؟
دقیقا استدلالت اوکیه