داداش وقتی جابجایی آزاد داریم باید حرکت رو به پایین باشه که جاذبه اثر کنه نه اینکه از پایین به بالا باشه که اصلا جابه جایی آزاد به حساب نیاد. موافقی؟
نه موافقم نیستم این که گفته میشه برای جابه جایی ازاد باید نیروی جاذبه وجود داشته باشه برای حرکت اولیه سیال در کنار دیواره هستش چون در ابتدا که سیال میخواد در کنار دیواره حرکت کنه تا انتقال حرارت انجام بشه اگر وسیله ای مثله پمپ و کمپرسور وجود نداشته باشه تا سیال رو به حرکت دربیاره (جا به جایی اجباری) پس باید خود سیال به گونه ای حرکت داشته باشه در غیر این صورت که میشه مکانیسم هدایتی !! به همین خاطر گفته میشه که باید نیروی جاذبه وجود داشته باشه اما بعد از مدتی با انتقال حرارت از دیواره به سیال با توجه به اینکه سیال داره سرد میشه یا داره گرم میشه حرکت سیال به طرف بالا یا پایین هستش
اینو میشه ب راحتی با فرمول چگالی اثبات کرد
شما کاملا دارین اشتباه میکنین این موردی که توی این سال مطرح شده کلا ربطی به ویسکوزیته نداره شما باید چگالی رو در نظر بگیرین با توجه به فرمول چگالی p=m/v , پس وقتی دیواره گرم باشه گرمای خودش رو میده به سیال و جنب و جوش ذرات سیال بیشتر میشه پس حجم افزایش پیدا میکنه (حجم توی مخرجه پس با افزایش حجم ,چگالی کم میشه) وقتی چگالی کم بشه سیال به طور طبیعی به سمت بالا حرکت میکنه اصلا منشا اصلی اختلاف بین جابه جایی ازاد و اجباری همینه و همچنین اگه دیواره سرد باشه برعکس حالت پیش میشه, h هم با افزایش فاصله از لبه دیواره کم میشه نه زیادآخه اینو در نظر بگیر ویسکوزیته کلا رو به سمت پایین کمتر میشه و حرکت بیشتر و در نتیجه انتقال حرارت بیشتر میشه ولی به سمت بالا سرعت کم تر میشه به خاطر جاذبه ( h قوی تر میشه و انتقال حرارت بیشتر )
شما کاملا دارین اشتباه میکنین این موردی که توی این سال مطرح شده کلا ربطی به ویسکوزیته نداره شما باید چگالی رو در نظر بگیرین با توجه به فرمول چگالی p=m/v , پس وقتی دیواره گرم باشه گرمای خودش رو میده به سیال و جنب و جوش ذرات سیال بیشتر میشه پس حجم افزایش پیدا میکنه (حجم توی مخرجه پس با افزایش حجم ,چگالی کم میشه) وقتی چگالی کم بشه سیال به طور طبیعی به سمت بالا حرکت میکنه اصلا منشا اصلی اختلاف بین جابه جایی ازاد و اجباری همینه و همچنین اگه دیواره سرد باشه برعکس حالت پیش میشه, h هم با افزایش فاصله از لبه دیواره کم میشه نه زیاد
شما کاملا دارین اشتباه میکنین این موردی که توی این سال مطرح شده کلا ربطی به ویسکوزیته نداره شما باید چگالی رو در نظر بگیرین با توجه به فرمول چگالی p=m/v , پس وقتی دیواره گرم باشه گرمای خودش رو میده به سیال و جنب و جوش ذرات سیال بیشتر میشه پس حجم افزایش پیدا میکنه (حجم توی مخرجه پس با افزایش حجم ,چگالی کم میشه) وقتی چگالی کم بشه سیال به طور طبیعی به سمت بالا حرکت میکنه اصلا منشا اصلی اختلاف بین جابه جایی ازاد و اجباری همینه و همچنین اگه دیواره سرد باشه برعکس حالت پیش میشه, h هم با افزایش فاصله از لبه دیواره کم میشه نه زیاد
جواب سوال 76 سیالات مگه جریانات موازی هم نیستند؟ خب اگه موازی باشن دبی ها جمع و تلفات h با هم برابرند که میشه گزینه 1 پس چرا ماهان 2 رو زده
؟
والله من خودم موندم اینا که میگن ما قطب کنکور مهندسی شیمیم ما الیم ما بلیم چرا انقد اشتباه دارن. دانشجو بدبخت باید چیگار کنه؟آقا همون 1 باید درست باشه
کلید ماهان اشتباه زیاد داره.
من ک نزدم![]()
والله من خودم موندم اینا که میگن ما قطب کنکور مهندسی شیمیم ما الیم ما بلیم چرا انقد اشتباه دارن. دانشجو بدبخت باید چیگار کنه؟
والا نمیدونم ولی فک کنم یا 3 بشه یا 4 .
یادم نیست. نمیدونم کدوم زدم یا اصن نزدم. وقت واقعا کم بود77 کدومه؟
یادم نیست. نمیدونم کدوم زدم یا اصن نزدم. وقت واقعا کم بود
فک کنم 4 زده بودم.فک کنم.
آقا همون 1 باید درست باشه
این حرفت منو یاد جوک اون پسره میندازه که پایتخت فرانسه رو زده بود لندن و رفته بود خونه دعا می کرد خدابا لندن پایتخت فرانسه کن.خداکنه 4باشه
تابلوی یک درسته تو جریانات موازی دبی ها رو جمع میکنی اما افت ها برابرند. خود دکتر خداکرمی تو کتاب راهیان اینطوری نوشتهمنم همن استدلال رو دارم منم 1 زدم
خداکنه 4باشه
اگه 1 بخواد درست باشه باید Q2 باشه نه Qآقا همون 1 باید درست باشه
ی ربع مون تو دفترچه توزیع کردن اینا هدر دادن تو جلسهاگه 15minبیشتر وقت داشتم اوضاع بهتر میشد![]()
تو خود شکل Q نوشته تو آخرش و گزینه یک هم Q نوشتهاگه 1 بخواد درست باشه باید Q2 باشه نه Q
اگه 1 بخواد درست باشه باید Q2 باشه نه Q