گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
۰ .
کسی که میره کتاب CentOS ترجمه می‌کنه حتما باید توی جامعه لینوکسی هم باشه و یافتن این چیزهایی که این آقا درخواست کرده توی جامعه لینوکسی فکر نکنم خیلی سخت باشه.
حتی می‌تونه با یه قیمت مناسب توی فروشگاه هایی مثل «سیتو» بفروشه.

این چیزایی که درخواست کرده من هرچی نگاه می‌کنم خیلی هم چیزای عجیب و غریبی نیست که گیر نیاد.
snortrules رو میشه snapshotهاش رو رایگان از اینجا گرفت. اگه قصد صرفا آموزشه نیازی به دسترسی real-time نیست.
fwscript هم که سورس فورج واسه دانلود گذاشته.
sec-info نمیدونم چیه، لطفا توضیح بدید.
سرور اختصاصی که شرمنده، اما VPS ارزون تا ماهی ۲۰ تومن هم هست، لینوکسی ای که یه VPS واسه خودش نداشته باشه لینوکسی نیست!
آقا من بی‌سوادم، یکی به من توضیح بده که دامین به چه درد ایشون میخوره. با آی پی کارش راه نمیفته؟؟؟
SSL Certificate معتبر لازم داره؟ چرا؟ اگه برای آموزشه چرا باید معتبر باشه؟

من هی سوال میاد توی ذهنم : اگه این امکانات واسه آموزش این مبحث لازمه و ایشون این امکانات رو نداره، چجوری روی این مباحث تسلط پیدا کرده؟
اگه هم تسلط نداره چجوری به خودش جرات داده کتاب بده بیرون؟

شما هم اگه خواستی عکسی رو به کسی لینک بدی لطفا لینک به عکس بده، واقعا از من برنمیاد که سرویس آپلود از من بخواد معطل بمونم بعد یه فایل zip رو دانلود کنم، بعد بازش کنم بعد محتواش رو چک کنم.
اقا امير اول از همه مننونم بابت پستت كه وقت گذاشتي اينا رو لينك اينا دادي ولي چند مورد هس مي خوام بگم
اولي اينكه كتاب مال من نيست و من اطلاعات زيادي در مورد لينوكس ندارم فقط يك طرحيه خواستم اطلاع رساني كنم تا اگه دوستان خواستن حمايت كنند
مورد دوم اينه كه نوشتين سيتو ايشون سعي مي كنه رايگان تموم كنه تا بتونه رايگان شر كنه يعني بيشترش سعي اش اينه با حمايت بقيه تموم كنه ولي اگه نشد ميده دانشگاه كرج براش چاپ كنند
مورد سوم : شرمنده وقتتون رو براي اپلود سنتر كرفتم از اين دفعه اين مورد رو مدنظر قرار ميدم
علاقه ای به مشارکت تو این قضیه ندارم.
هر جور راحتين اصراري نيست اين فعاليت داوطلبانه اس

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
با سلام به همه دوستان.
امیدوارم دوستانی که امتحان ارشد دادن، مزد زحماتشون رو بگیرن. البته نباید فراموش کرد که اینجا ایرانه.

یه نکته جالب:
تا حالا فکر کردین چرا مدرکی مثل تافل که از طرف یک موسسه صادر میشه بعد از این همه سال همچنان یک مدرک معتبره؟ تا قبل از اینکه آیلتس بیاد تو کل دنیا فقط تافل لازم بود.
جوابش ساده است: چون امتحان تافل یک امتحان کاملاً استاندارده.
من برا تافل می خونم، الان بعد از 18 سال درس خوندن تازه فهمیدم امتحان استاندارد چیه. در امتحان تافل هیچ گونه سورپرایزی وجود نداره، برا همین استاندارده. قبل امتحان همه می دونن تک تک سوالای تافل چطور سوالیه. مثلاً سوال اول بخش speaking همیشه یک سوال شخصیه. سوال دوم یک سوال با دو گزینه است که باید یکی رو با دلایل شخصی انتخاب کنی و...
جالبش اینجاست در صورتی که تغییری در سوالا باشه ets شرکت کننده ها رو مطلع می کنه. مثلاً یک هفته قبل امتحان یک نمونه برات ارسال میشه که چهارچوب امتحان رو بدونی.
برگزاری چنین امتحان استانداردی به صورت هفتگی در تعداد زیادی کشور دنیا واقعاً سخته ولی ets با تمام وجود سعی می کنه که کاری کنه که اعتبارش حفظ بشه. تو امتحان تافل سوال اشتباه نمی بینی، سوال ناقص نمی بینی، اشتباه تایپی خیلیییییییی کمه و سوال با مفهوم اشتباه یا دو گانه که دیگه اصلاً نیست.

حالا اینو مقایسه کنید با کنکورهای برگزار شده در ایران. ما برای هر دوره تخصیلی سالی یک کنکور برگزار میکنیم، اونم نمیتونیم استاندارد برگزارش کنیم. هیچ گونه اطلاع رسانی نیست(مثلاً تو ارشد 90 یهو تو جلسه فهمیدیم که تعداد سوالات هر درس به 6 تا کاهش پیدا کرده). امتحان هم پر از سوالات غلطه.

هفته پیش امتحان دکترای ازاد بود. با توجه به تنفری که از دانشگاه آزاد دارم، من شرکت نکردم ولی بچه های رفته بودند.
در درس هوش مصنوعی، 2 تا از سوالات 2 بار تکرار شده بودند!!!
خب همه میدونن که مرجع هوش راسل هست. حالا سوالهای هوش مصنوعی آزاد رو ببینید:
اولین دانشمند ایرانی که در حوزه هوش کار کرده که بود؟
اولین فردی که از اصطلاح هوش مصنوعی استفاده کرد، که بود؟
تعداد سیناپس های یک سلول عصبی چند است؟
یک سلول عصبی از چه طریقی به سلول عصبی دیگر وصل می شود؟
و...
(شاید سوالا رو دقیق نگفته باشم چون خودم ندیدم، از هفته پیش همینا یادم بود)
واقعاً طرح سوال از کتابی مثل راسل اینقدر سخته؟؟؟؟؟ تو کنکور 90، 3تا از 6 سوال از یک صفحه از کتاب 600 صفحه ای طرح شده بود.

واقعاً برای من قابل درک نیست که چرا تو ایران نمیخوان سوال استاندارد بدن دست داوطلب!
حالا منطق سوالا به درک، مشکلات دیگه هم کم نیست. اگه سوالای دکترا ازاد رو میدادن دست یه بچه 10 ساله، بچه فوری می گفت عمو جون سوالا تکراری هستن!! یا مثلاً تو کنکور میده در شکل زیر ولی شکل زیر یادشون رفته!!! یا در یک سوال گزینه تکراری می بینی.
یعنی خیلی سخته بدن سوالارو یک نفر یه دور فقط بخونه که حداقل ایرادات این جوری نباشه توش!!!

من شدیداً مخالف حذف کنکورم و از اینکه الان دانشگاه ها دانشجو کیلویی میگیرن واقعاً ناراحتم. ولی اخه کنکور ما هم درست نیست. بیان کنکور استاندارد بگیرن. هر کی خونده قبول شه، هر کی نخونده بره دنبال کارش، نه اینکه ملت رو بذارن سر کار.

آخرین ویرایش:

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
من باهات موافقم طاها،واقعا" مقطع دکتری را با این کارها نابود کردن..منم شنیدم اینا را.آخه چه فکری کردن؟این کارا یعنی چی؟
مثلا" هی میگن ما فلان تعداد مقاله منتشر کردیم..خب ما که میدونیم قسمت اعظم این مقالات چی هس و کجاها چاپ میشه..دقیقا" داریم راه چینی ها را میریم، این چینی ها (زمینه خودما میگم امنیت)مثل چی دارن مقاله میدن اما اکثرا" سطحی و به دردنخور که حتی یک دانشجوی فوق ترم دومی میتونه ایراداشونا به وضوح با یکبار خوندن ردیف کنه.در سالهای اخیر تعداد ارجاعات به مقالات ما کمتر شده یعنی کیفیتش افت کرده.متریک های IF و SRJ خیلی مهمن.

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
‍‍۱. من برا تافل می خونم
۲. الان بعد از 25 سال درس خوندن تازه فهمیدم امتحان استاندارد چیه
۳. من شدیداً مخالف حذف کنکورم و از اینکه الان دانشگاه ها دانشجو کیلویی میگیرن واقعاً ناراحتم.
۱. چرا؟ چرا واسه تافل می‌خونی؟ دلیل خاصی داره؟

۲. WTF؟؟! تو ۲۵ ساله درس میخونی؟!
۵ سال دبستان، ۳ سال راهنمایی، ۳ سال دبیرستان، ۱ سال پیش دانشگاهی = ۱۲ سال
۴ سال کارشناسی ، ۲ سال کارشناسی ارشد = ۶ سال
جمعا باید بشه ۱۸ سال. حالا شما ۳ سال دکتری هم اضافه کنید میشه ۲۱ سال!!

۳. چرا مخالف حذف کنکوری؟ چرا اصلا دانشگاه باید دولتی باشه؟ دانشگاه باید خصوصی باشه، با هزینه متعادل.
اینجوری هیچکی نمیگه دانشگاه داره بودجه می‌گیره پس مردم حق دارن رایگان استفاده کنن، از اون طرف هم دانشگاه می‌تونه امتحان ورودی خودشو هر جور دوست داره بگیره. یکی می‌خواد معدل دوره دبیرستان رو در نظر بگیره و یکی می‌خواد در نظر نگیره، لازم نیست قانون برای این کار تصویب بشه. اینطوری حتی شرایط دانشگاه رقابتی میشه : اون دانشگاهی که امکانات بهتری داره طرفدار بیشتری هم پیدا می‌کنه، اعتبار بالاتری هم خواهد داشت، خروجی های بهتری هم میده. اما اینجا می‌ری به رئیس دانشگاه می‌گی مرد حسابی آب خوردن توی دانشگاه پیدا نمیشه حتما باید بری از بوفه بخری، میگه بودجه نیست.
الان دانشگاه داره شما رو انتخاب می‌کنه، اما اونجا شما دانشگاهتو انتخاب می‌کنی. میگی من می‌خوام برم این دانشگاه ، خب شرایطش چیه؟ بعد اون شرایط رو فراهم می‌کنی. اما الان شما سعی می‌کنی بهترین باشی ببینی بالاخره کجا راهت میدن.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
من باهات موافقم طاها،واقعا" مقطع دکتری را با این کارها نابود کردن..منم شنیدم اینا را.آخه چه فکری کردن؟این کارا یعنی چی؟
مثلا" هی میگن ما فلان تعداد مقاله منتشر کردیم..خب ما که میدونیم قسمت اعظم این مقالات چی هس و کجاها چاپ میشه..دقیقا" داریم راه چینی ها را میریم، این چینی ها (زمینه خودما میگم امنیت)مثل چی دارن مقاله میدن اما اکثرا" سطحی و به دردنخور که حتی یک دانشجوی فوق ترم دومی میتونه ایراداشونا به وضوح با یکبار خوندن ردیف کنه.در سالهای اخیر تعداد ارجاعات به مقالات ما کمتر شده یعنی کیفیتش افت کرده.متریک های IF و SRJ خیلی مهمن.
اتفاقاً با دوستم صحبت می کردم، تو تحصیلات تکمیلی کرمان، استادش تقریباً 30 تا مقاله داره، رفته چک کرده دیده فقط 3تاش ISI هست، از اون 3 تا هم یکیشو سال بالایی دوستم نوشته و استاد هیچ کاری براش نکرده.
ولی من شخصا مخالف اندازه گیری سواد افراد با مقالات هستم. من شده از اساتید مثلاً استنفورد چک کردم دیدم تعداد مقالات ژورنالیشون خیلی کمه، البته اونا تو کنفرانس زیاد شرکت می کنند. چون اونجا هم و غمشون ارتقای علمی براساس مقالات و دریافت حقوق بیشتر نیست. کلا سیستم اشتباهه دیگه.

۱. چرا؟ چرا واسه تافل می‌خونی؟ دلیل خاصی داره؟

۲. WTF؟؟! تو ۲۵ ساله درس میخونی؟!
۵ سال دبستان، ۳ سال راهنمایی، ۳ سال دبیرستان، ۱ سال پیش دانشگاهی = ۱۲ سال
۴ سال کارشناسی ، ۲ سال کارشناسی ارشد = ۶ سال
جمعا باید بشه ۱۸ سال. حالا شما ۳ سال دکتری هم اضافه کنید میشه ۲۱ سال!!

۳. چرا مخالف حذف کنکوری؟ چرا اصلا دانشگاه باید دولتی باشه؟ دانشگاه باید خصوصی باشه، با هزینه متعادل.
اینجوری هیچکی نمیگه دانشگاه داره بودجه می‌گیره پس مردم حق دارن رایگان استفاده کنن، از اون طرف هم دانشگاه می‌تونه امتحان ورودی خودشو هر جور دوست داره بگیره. یکی می‌خواد معدل دوره دبیرستان رو در نظر بگیره و یکی می‌خواد در نظر نگیره، لازم نیست قانون برای این کار تصویب بشه. اینطوری حتی شرایط دانشگاه رقابتی میشه : اون دانشگاهی که امکانات بهتری داره طرفدار بیشتری هم پیدا می‌کنه، اعتبار بالاتری هم خواهد داشت، خروجی های بهتری هم میده. اما اینجا می‌ری به رئیس دانشگاه می‌گی مرد حسابی آب خوردن توی دانشگاه پیدا نمیشه حتما باید بری از بوفه بخری، میگه بودجه نیست.
الان دانشگاه داره شما رو انتخاب می‌کنه، اما اونجا شما دانشگاهتو انتخاب می‌کنی. میگی من می‌خوام برم این دانشگاه ، خب شرایطش چیه؟ بعد اون شرایط رو فراهم می‌کنی. اما الان شما سعی می‌کنی بهترین باشی ببینی بالاخره کجا راهت میدن.
1- آره، اگه مشکل خاصی پیش نیاد از ایران میرم.بعد از عید هم سربازی میرم تا راحت بتونم برم. چون دانشگاه های اینجا رو دیگه در سطحی نمیدونم که بشه دکترا خوند. الان برا کنکور دکترا هم به اصرار خانواده ثبت نام کردم ولی شاید اصلاً سر جلسه نرم. اگه هم اتفاق خاصی بیوفته که نتونم از ایران برم و موندگار شم، دکترا نمیخونم و با همین ارشد میرم دنبال کار.

2- اوووووووووووووووووووه، آقا دعوام نکن، الان مغزم کار نمیکنم. سنمو با تعداد سالهایی که درس خوندم اشتباه گرفتم.:biggrin:

3- اول اینکه یک امتحان سراسریه، یعنی همه همزمان تست میشن و اگه استاندارد برگزار بشه، یک امتحان عادلانه است. کنکور یه قابلیت ها خاصی داره. مثلاً یکی از بچه ها میگفت یک مهندس قراره تو یک مرکز هسته ای، پتروشیمی و... کارکنه و ممکن بعضی شرایط سخت و پراسترسی رو مجبور شه تحمل کنه. در کنکور تو محدودیت زمانی داری. در کنکور تو 1 سال درس میخونی و باید از مطالعه یک ساله ات امتحان بدی. این اموزش دانش آموز در دراز مدت رو می سنجه و خیلی چیزای دیگه. البته قبول دارم که میشه برخی از این موارد رو با روش های بهتر سنجید.

دوم. من کاملاً با خصوصی سازی موافقم، خصوصی سازی باعث رقابت میشه اما شرایط کشور ما فرق داره. الان همون امتحان تافلی که من قبولش دارم توسط یه موسسه غیر دولتی برگزار میشه نه دولت خاص.
امیر یک خواهشی دارم. خیلی خوبه که آدم آرمانی هستی ولی بعضی وقتا به محیطی که در اون زندگی می کنی نیگا کن. به دولتی که بالا سرت هست، به فرهنگ عموم مردم و ....
اون چیزی که تو در ذهن داری خیلی رویایی هست و تا 50 سال دیگه هم تو ایران محقق نمیشه. اینجا ایرانه، امریکا نیست.
تا سال 89 یا 90 دکترا کنکور نداشت و هر دانشگاه خودش دانشجوهاشو می گرفت. اما برا دکترا اومدن کنکور گذاشتن؟چرا؟ علتش ساده بود، دانشگاه ها دانشجوی خودشون رو برمیداشتن و شرایط عادلانه نبود، پس من نمیتونستم به دانشگاه دیگه ای برم.(همین الان من کلی استاد میشناسم که به حاطر روابط تونستن وارد مقطع دکترا شده و نهایتاً استاد بشن)
از طرفی در ایران به دلیل بی توجهی بخش صنعت به علم روز و عدم انجام تحقیقات مناسب توی دانشگاه(دو طرفه است)، هیچ ارتباطی بین دانشگاه و صنعت نیست، پس دانشگاه نمیتونه خودش هزینه هاشو تامین کنه. پس چی کار میکنه، از دانشجو پول می گیره و برای جلب رضایت دانشجو الکی بهش نمره میده. من ترم قبل سر کلاس بچه های ارشد پردیس نشستم. این ترم هم کلاس دکترا پردیس میرم.(یه دلایلی داشته مثلاً این ترم با یک استاد برای یکی از سازمان ها یه پروژه ای قراره کار کنیم، استاد گفته سر این کلاس بیا بهت کمک می کنه)
خب همه مثه هم نیستن، هر کسی تو یه چیزی استعداد داره. واقعاً اینو میگم، همه قرار نیست دکتر بشن. من پایین بودن سطح علمی و هوشی اکثر بچه های پردیس رو دیدم، البته استثنا هم هست. (اگه خواستی از وصعیت دانشجوها مثال می زنم تا علت حرفمو بدونی)
این وضعیت یکی از دانشگاه های خوبه ایرانه که بخاطر درآمد اینجوری دانشجو می گیره. حالا دانشجوهای دانشگاه های آزاد و پیام نور و غیرانتفاعی و علمی کاربردی شهرستان های دور افتاده که دیگه... دوستم دانشجوی دکترا عمران هست. ترم قبل تو اردبیل تو پیام نور بهش واحد دادن که 2تاش ازمایشگاه بود و گفتن آزمایشگاه نداریم، همینجوری تئوری تو کلاس یه چیزی بگو.

چندتا مثال میخوای بزنم که دانشگاه خصوصی با شرایط و فرهنگ فعلی مملکت جور درنمیاد الان دانشگاه های سراسری به حد کافی نابود شدن، دانشگاه های غیر سراسری هم فقط تبدیل به مراکزی شدن برای پرداخت پول و دریافت مدرک.

دیدم یک تاپیک برا آموزش جاوا زدین، کار خیلی عالی هست، امیدوارم استقبال بشه و ادامه پیدا کنه.
نخواستم اونجا پست بدم تا پست ها بهم نخورن. به همه دوستان توصیه میکنم دوره آموزشی جاوا شرکت لیندا رو ببینید. میتونید دوره مقدماتی و حرفه ای رو از اینجا دانلود کنید:اموزش انگلیسی هست اما عالیه.
کلا یه توصیه دوستانه دارم، اگه می خواین مهارتی یاد بگیرین از مجموعه آموزشی لیندا برای اون مهارت استفاده کنید.

آخرین ویرایش:

Drago

کاربر ممتاز
1- آره، اگه مشکل خاصی پیش نیاد از ایران میرم.

۲.امیر یک خواهشی دارم. خیلی خوبه که آدم آرمانی هستی ولی بعضی وقتا به محیطی که در اون زندگی می کنی نیگا کن. به دولتی که بالا سرت هست، به فرهنگ عموم مردم و ....
اون چیزی که تو در ذهن داری خیلی رویایی هست و تا 50 سال دیگه هم تو ایران محقق نمیشه. اینجا ایرانه، امریکا نیست.
تا سال 89 یا 90 دکترا کنکور نداشت و هر دانشگاه خودش دانشجوهاشو می گرفت. اما برا دکترا اومدن کنکور گذاشتن؟چرا؟ علتش ساده بود، دانشگاه ها دانشجوی خودشون رو برمیداشتن و شرایط عادلانه نبود، پس من نمیتونستم به دانشگاه دیگه ای برم.(همین الان من کلی استاد میشناسم که به حاطر روابط تونستن وارد مقطع دکترا شده و نهایتاً استاد بشن)

============
۳.کلا یه توصیه دوستانه دارم، اگه می خواین مهارتی یاد بگیرین از مجموعه آموزشی لیندا برای اون مهارت استفاده کنید.
۱. پذیرش گرفتی یا می‌خوای بگیری یا چی؟ (بگو به تو چه؟!)

۲.اتفاقا برعکس، من آدم واقع گرایی هستم. ما معمولا هرجا می‌خوایم کم بذاریم فرهنگ و مردم و غیره رو بهونه می‌کنیم. خیلی ها در موارد مختلفی اینو گفتن و بعدا حرفشون غلط دراومد. یارو نه تحقیقی کرده، نه ایده ای داده، هیچ کاری نکرده، میگه الان تو ایران فناوری اطلاعات پذیرفته نمیشه...بعد یه نفر که اهل کاره میره و ایده میده و پذیرفته هم می‌شه و پول خوبی هم در میاره.
دولت که رسما تبدیل به دشمن ملت شده، اما همین مردم به خوبی همچین مسائلی رو میپذیرن.
اون رفیقمون دکتر کینگ هم شعار معروفش این بود : «من رویایی دارم». آره این طرح رویای منه، اما خیلی هم رویایی نیست. من توی همچین سیستم آشغالی تحصیل کردم و دارم می‌کنم، اما دلیلی نداره بچه‌ی منم همین کارو بکنه. اینجا امریکا نیست چون من و تو امریکایی نیستیم، نمیخوایم مثل اون امریکایی فکر کنیم، اما دوست داریم به جایی که اون رسیده برسیم!

الان ورودی کنکور دکترا هم باز ۳۰ - ۷۰ شده، ۳۰ درصد کنکور، ۷۰ درصد مصاحبه...دوباره داریم برمیگردیم به همون سالها. چرا؟ چون دانشگاه ها دوست ندارن یه عده «خرخون» رو به جای یه عده «محقق» بپذیرن. مهم نیست که شما چقدر می‌تونی مطلب حفظ کنی، مهم اینه که چطور پژوهش می‌کنی.

اما فکر می‌کنی بقیه دانشگاه های دنیا دوست ندارن شاگردهای برتر خودشون رو به جای دانشجوی متفرقه بگیرن؟ یا فکر می‌کنی نمیگیرن؟! میگیرن اما چون دانشگاه میبینه ظرفیت ۲ نفر کافی نیست و منابع مالی و امکانات هم داره میاد ظرفیتو میکنه ۱۰ نفر.

۳. مهندس کار و کاسبی ما رو کساد نکن :D

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
۱. پذیرش گرفتی یا می‌خوای بگیری یا چی؟ (بگو به تو چه؟!)

۲.اتفاقا برعکس، من آدم واقع گرایی هستم. ما معمولا هرجا می‌خوایم کم بذاریم فرهنگ و مردم و غیره رو بهونه می‌کنیم. خیلی ها در موارد مختلفی اینو گفتن و بعدا حرفشون غلط دراومد. یارو نه تحقیقی کرده، نه ایده ای داده، هیچ کاری نکرده، میگه الان تو ایران فناوری اطلاعات پذیرفته نمیشه...بعد یه نفر که اهل کاره میره و ایده میده و پذیرفته هم می‌شه و پول خوبی هم در میاره.
دولت که رسما تبدیل به دشمن ملت شده، اما همین مردم به خوبی همچین مسائلی رو میپذیرن.
اون رفیقمون دکتر کینگ هم شعار معروفش این بود : «من رویایی دارم». آره این طرح رویای منه، اما خیلی هم رویایی نیست. من توی همچین سیستم آشغالی تحصیل کردم و دارم می‌کنم، اما دلیلی نداره بچه‌ی منم همین کارو بکنه. اینجا امریکا نیست چون من و تو امریکایی نیستیم، نمیخوایم مثل اون امریکایی فکر کنیم، اما دوست داریم به جایی که اون رسیده برسیم!

الان ورودی کنکور دکترا هم باز ۳۰ - ۷۰ شده، ۳۰ درصد کنکور، ۷۰ درصد مصاحبه...دوباره داریم برمیگردیم به همون سالها. چرا؟ چون دانشگاه ها دوست ندارن یه عده «خرخون» رو به جای یه عده «محقق» بپذیرن. مهم نیست که شما چقدر می‌تونی مطلب حفظ کنی، مهم اینه که چطور پژوهش می‌کنی.

اما فکر می‌کنی بقیه دانشگاه های دنیا دوست ندارن شاگردهای برتر خودشون رو به جای دانشجوی متفرقه بگیرن؟ یا فکر می‌کنی نمیگیرن؟! میگیرن اما چون دانشگاه میبینه ظرفیت ۲ نفر کافی نیست و منابع مالی و امکانات هم داره میاد ظرفیتو میکنه ۱۰ نفر.

۳. مهندس کار و کاسبی ما رو کساد نکن :D
1- میخوام بگیرم.

2- نه واقع گرا نیستی. تغییر یک شبه اتفاق نمی افته. در سالهای گذشته در ایران خیانت هایی شده که تا سالها نمیذاره اون سیستمی که تو فکر می کنی پیاده بشه.
در سالهای اخیر اساتیدی با روابط دکترا گرفتن و وارد دانشگاه شدن که در سطح بسیار پایینی هستند، و این اساتید 30 سال دانشجوهای ضعیفی تربیت خواهند کرد و همین ها به بچه تو درس خواهند داد.
من نمیدونم چرا به سطح علمی صدها دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور و جامع علمی کاربردی که در این سالها تاسیس شده نگا نمی کنی. نگاه نمیکنی که چطور هزاران هزار مهندس بی سواد ریختن تو مملکت. نگاه نمیکنی به مسئولینی که با مدارک پولی سکان یه جای مهم رو به دست گرفتن و چه گندهایی که نمیزنن. واقع بین بودن نگاه کردن به ایناست.

با چند نفر از کسانی که تو دانشگاه های پیام نور و آزاد و ... درس دادی صحبت کردی؟ 4تا از دوستان من تو چنین دانشگاه هایی اونم تو مراکز استان درس می دن. دوست من تو غیرانتفاعی کرمان هوش مصنوعی درس می داد. گفت فقط تونستم 3فصل اولو، اونم از پوران پژوهش بگم، دانشجوهاش نمیکشیدن. دقیقا گفت فقط یک دانشجو بود که کمی خوب بود. بقیه تعطیلات زمستانی بودن.
دوست دیگم تو غیرانتفاعی اردبیل درس می داد. روز بعد امتحان باهاش بودم، موبایلش هی زنگ میخورد. اکثر دانشجوهاش زیر 10 بودن و برا نمره زنگ میزدن. از طرفی مسئولین دانشگاه هم فشار می اوردن که دوستم نمره بده. طوری شد که دیگه از این ترم واحد برنداشت. گفت دیوونم کردن.
طرف تو ازاد جلفا کاردانی به کارشناسی میخونه، 2میلیون داده مدیر گروه، کلاسا رو نره.
طرف تو تهران جنوب میخونه، استاد سوالا رو بهش داده، شاکیه که عجب استاد نفهمی، من حوصلم کجا بود جوابا رو دربیارم. تو یه امتحان دیگه که ورقه خالی داده بود، 15 شده، داشت فحش میداد که چرا 17 نداده، معدلم اومد پایین.
اینا همون دانشگاه هایی هستن که تو به شدت طرف داریشو میکنی. بله همه میتونن با پولوارد اینا بشن ولی نتیجه اش چیه؟ کلی مهندس بی سواد. نمیدونم چرا این همه دانشگاه رو که پول میگیرن و مدرک میدن نمیبینی!!!

من مخالف این نیستم که همه راحت وارد دانشگاه شن، خیلی هم عالی میشه. اما مخالف اینم که همه راحت از دانشگاه بیان بیرون.

یک مساله دیگه، خودت رو با بقیه مقایسه نکن. چون تو این کارو کردی پس بقیه هم باید بتونن و بکنن. چون تو خودت درس خوندی پس بقیه هم باید این طور باشن. هر فردی خصوصیات خاص خودشو داره. بله همه جا استثنا داریم، تو دانشگاه های افتضاح دانشجوی خوب داریم، تو دانشگاه خوب هم دانشجوی افتضاح داریم اما به اکثریت نگاه کن. به اکثر دانشجوهای این دانشگاه ها. به استادهای این دانشگاه ها، به امکانات این دانشگاه ها.

با دانشجوهای دانشگاه های خوب صحبت کن. شاید از بعضی چیزا بی خبر باشی. علت این که ضریب دکترا رو عوض کردن فشاری بود که اساتیدی اوردن که نمیتونستن با رابطه دانشجو بردارن. تو دانشگاه ما استادی هست که پارتیش تو وزارت کلفته، 3تا از دانشجوهای خودش رو الان تو دانشگاه استاد کرده، که اساتید خوب دانشگاه مخالف این کار بودن. ایشون همین طوری هم دانشجو دکترا می گرفت و اتفاقاً امسال هم یکی گرفت که اساتید دیگه باز صداشون دراومد اما نتونستن کاری بکنن.

3- آقا بازار رقابتیه :D

Drago

کاربر ممتاز
تغییر یک شبه اتفاق نمی افته. در سالهای گذشته در ایران خیانت هایی شده که تا سالها نمیذاره اون سیستمی که تو فکر می کنی پیاده بشه.
من گفتم تغییر یه شبه اتفاق میفته؟
من گفتم رویام اینه که شرایط دانشگاهی به اون شکلی که عرض کردم باشه. بله، همه چی یهو درست نمیشه، به قول تو تغییر یه شبه اتفاق نمیفته،اما باید از یه جایی این تغییر شروع بشه یا نه؟ ما هی وایسیم بگیم «تغییر یه شبه اتفاق نمیفته»؟
این کثافت کاری هایی هم که گفتی زاده‌ی سیستم دولتیه. اگه دانشگاه خصوصی بود، هیات مدیره شلوار اون مدیرگروه و استاد رو در‌میاورد. البته بازم بگم، اینکه یکی سفارش بشه و بهش نمره بدن و اینا توی اون سیستم هم هست و خواهد بود، اما از ۱۰۰۰ نفر میشه ۱ نفر.

mohandeseit

کاربر ممتاز
در امریکا انقد صنعت قوی هست که دانشجوهای دکترا و دکترها را جذب خودش میکنه(نقل از پروفسور آقاجان استاد تمام برق استنفورد) اما تو ایران چی؟دکترا خوندن یعنی استادی مگه اینکه خودت با هزار زحمت و کلی سنگ اندازی بری ی شرکت بزنی تا بلکم بتونی تو فناوریهای نوین کم کم وارد یشی.

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
در امریکا انقد صنعت قوی هست که دانشجوهای دکترا و دکترها را جذب خودش میکنه(نقل از پروفسور آقاجان استاد تمام برق استنفورد) اما تو ایران چی؟دکترا خوندن یعنی استادی مگه اینکه خودت با هزار زحمت و کلی سنگ اندازی بری ی شرکت بزنی تا بلکم بتونی تو فناوریهای نوین کم کم وارد یشی.

رشته هم داریم (MBA) توی دانشگاهی (هاروارد) برای جذب دکتراش باید چندین سال سابقه مدیریت داشته باشی که جذبت کنن برای دکترا
یعنی دانشگاهِ یکِ دنیا بفکر این نیست فقط چندتا کتاب خونده باشی یا مثلا از دست مصاحبه چندتا آدم براومده باشی .. بلکه عملکردت رو توی دنیای واقعی میسنجن و در بازه هایی که میتونستی خودت رو نشون بدی , نه اینکه در سه ساعت که ممکنه بخاطر سرماخوردگی آمادگی خوبی نداشته باشی معیاری بزارن برای عملکرد چندسالت
=======================
طاها کجاها مدنظرته بری برای ادامه تحصیل ؟؟
=========================
امیردراگو بخونه :
امیر کل هارد فرمت کردم (قیافم دیدنی بود اون زمان :دی ) و دوباره پارتیشن بندی کردم
بعداظهر که برگشتم خونه نشستم درستش کردم .. فکرشو بکن تمام فایلها رو با همان ساختار قبلی برگردوندم
برای ریکاوری از EaseUS Data Recovery استفاده کردم که بنظرم عالی بود

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
من گفتم تغییر یه شبه اتفاق میفته؟
من گفتم رویام اینه که شرایط دانشگاهی به اون شکلی که عرض کردم باشه. بله، همه چی یهو درست نمیشه، به قول تو تغییر یه شبه اتفاق نمیفته،اما باید از یه جایی این تغییر شروع بشه یا نه؟ ما هی وایسیم بگیم «تغییر یه شبه اتفاق نمیفته»؟
این کثافت کاری هایی هم که گفتی زاده‌ی سیستم دولتیه. اگه دانشگاه خصوصی بود، هیات مدیره شلوار اون مدیرگروه و استاد رو در‌میاورد. البته بازم بگم، اینکه یکی سفارش بشه و بهش نمره بدن و اینا توی اون سیستم هم هست و خواهد بود، اما از ۱۰۰۰ نفر میشه ۱ نفر.
من میگم که شرایط تغییر مهیا نیست و تغییر به هر قیمتی اشتباهه. جریان خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج هست. بله اون دیوار باید ساخته بشه، ولی مهمه که چطور ساخته شه. اول باید بنا و آجر و ملات خوب درست کرد، بعد شروع به کار کرد. وقتی تغییرات از ابتدا اشتباه انجام شه، نتیجه اش فاجعه می شه. گفتم میشه مدیران و اساتید بی سوادی که سالهای سال مملکت رو ویران میکنن.
وقتی سیستم غلطه، وقتی کارکنان سیستم درست نیستند، وقتی امکانات مهیا نیست و...
نه اتفاقاً مربوط به سیستم دولتی نیست. دانشگاه های غیر انتفاعی که هیئت مدیره دارن، در چه حالی هستن!!! تو دانشگاه غیر انتفاعی به استاد فشار میارن که نمره بده، بذار دانشجوها راضی باشند تا افراد بیشتری بیان تو دانشگاه ما ثبت نام کنند.

نه محمدجان این قضیه دوطرفه است.
دانشگاه ها و تحقیقات ما هم خیلی ضعیفه. شاید تا حالا تو 20 تا جلسه دفاع ارشد بودم. فقط کار یکی از بچه ها واقعاً کاربردی و جالب بود و من واقعاً از کارش لذت بردم، بقیه هیچی نبودند. نه بار علمی زیادی داشتند نه کاربردی بودند.
بله از طرفی بیشتر سازمان ها و صنایع ایران از لحاظ تکنولوژی ضعیف هستند و علاقه زیادی به بهبود یا پیشرفت ندارند. اینو من تو چندین شرکت و سازمان بزرگ دیدم که میتونن خیلی راحت فعالیت هاشونو بهینه کنن، درآمدهاشونو بالا ببرن ولی درک نمیکنم چرا تکنولوژی رو باور نمیکنن.

یادتونه یه موقع در مورد مدل‌های کسب و کار حرف میزدیم؟
اینو هم ببینید جالبه : http://khorooskhoon.com
جالب بود. به جورایی مثل مستر دیزی بود. فک کنم از رو اون کپی زدن.

رشته هم داریم (MBA) توی دانشگاهی (هاروارد) برای جذب دکتراش باید چندین سال سابقه مدیریت داشته باشی که جذبت کنن برای دکترا
یعنی دانشگاهِ یکِ دنیا بفکر این نیست فقط چندتا کتاب خونده باشی یا مثلا از دست مصاحبه چندتا آدم براومده باشی .. بلکه عملکردت رو توی دنیای واقعی میسنجن و در بازه هایی که میتونستی خودت رو نشون بدی , نه اینکه در سه ساعت که ممکنه بخاطر سرماخوردگی آمادگی خوبی نداشته باشی معیاری بزارن برای عملکرد چندسالت
=======================
امیردراگو بخونه :
چه جالب، نمیدونستم همچین کاری میکنن. ولی آخه تو ایران نمیشه عملکرد بیشتر مدیرهارو در اورد چون هر نوع داده مربوطه محرمانه هست و هر مدیری براخودش یه امار میده(آماری که رئیس جمهور قبلی از خودش داد رو با آماری که رئیس جمهور فعلی از 8 سال قبل داد مقایسه کنید):biggrin:
========================
فعلاً چون رفتنم 100% نیست، دانشگاه خاصی رو انتخاب نکردم(یه مسائلی هست که باید حل بشه بعد رفتنم قطعی میشه). فعلاً دنبال اینم که سربازی برم و شرایط مقاله هام و زبانم رو تو اون بازه درست کنم، بعد برم. دنبال اینم که یه زبان دیگه به جز انگلیسی یادبگیرم. احتمالاً فرانسه(برا اروپا و کانادا به درد میخوره) یا آلمانی(برا اروپا خیلی خوبه) هم یاد بگیرم.
راستش خیلی دوست داشتم تو اروپا زندگی کنم. شرایط اونجا بیشتر با روحیات من می خوره ولی خب برای تحصیل رفتن به اروپا منطقی نیست، چون سیستم دانشگاه هاش زیاد جالب نیست. در ثانی به دلیل سیستم سوسیالیستیش بعد اتمام تحصیل نمیتونی راحت اقامت بگیری و بمونی. باید یا برگردی ایران یا بری یه جای دیگه.
پس عملاً 3تا انتخاب وجود امریکا، کانادا و استرالیا.
علاوه بر دوستانی که میشناسم، یکی از دایی های من کاناداست و دایی دیگم آمریکاست. برا همین یه شناخت نسبی از فرهنگ واقعیشون دارم(نه فرهنگی که تو فیلما نشون میده).
شاید امریکا برای خیلی ها دریم لند باشه ولی من زیاد از فرهنگ و جامعه امریکا خوشم نمیاد. آرامش زندگی در آمریکا خیلی کمه و فشار کار و زندگی خیلی زیاده.
من شخصاً بعد اروپا کانادا رو برای زندگی ترجیح میدم. دایی من تو اتاوا شرکت حسابداری داره و از زندگیش هم راضیه، میگه که درامد و پیشرفت تو آمریکا بیشتر هست ولی آرامش کانادا متفاوته.

ولی واقعیت اینه که امریکا، امریکاست و بهترین دانشگاه ها و امکانات تحصیلی رو داره. امکان گرفتن پذیرش هم زیاده. برا همین نمیشه بیخیالش شد و به احتمال زیاد منم برا دانشگاه های آمریکایی اپلای کنم ولی فک نمیکنم بتونم بعد تحصیل اونجا زندگی کنم.
======================
نمیشه منم بخونم!!!

راستی من به عنوان کاربر ویژه انتخاب شدم. یکم بهم تبریک بگین.
آخه امکانات خاصی هم نداره که، حالا نمیشد یه کادویی چیزی میدادن!!!:biggrin:

آخرین ویرایش:

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امنیت طراحی سایت با جوملا و ورد پرس رو از این نظر گفتم که شنیدم زود میشه هک اشون کرد!!! برای این پرسیدم!

mohandeseit

کاربر ممتاز
=======================
امیردراگو بخونه :
امیر کل هارد فرمت کردم (قیافم دیدنی بود اون زمان :دی ) و دوباره پارتیشن بندی کردم
بعداظهر که برگشتم خونه نشستم درستش کردم .. فکرشو بکن تمام فایلها رو با همان ساختار قبلی برگردوندم
بله دقیقا همینه امیرحسین عزیز
پ.ن: طاها جان البته من معتقدم صنعت ضعیف هست که مقصر اصلی محسوب میشه،چون دانشگاه و محقق وقتی ببینه صنعت خیلی ضعیفه و اصلا" اهمیتی به طرح هاش نمیده اگر طرح کاربردی هم بده به درد اونور آب میخوره.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته!

چه خبر دوستان؟ :)

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
امنیت طراحی سایت با جوملا و ورد پرس رو از این نظر گفتم که شنیدم زود میشه هک اشون کرد!!! برای این پرسیدم!

خیر. اینطور نیست.
اگه از اخرین ورژن این cms ها استفاده بشه. میشه اطمینان داشت که به این راحتی ها هک نخواهند شد.

معمولا هم اگر باگی داشته باشن و پیدا بشه و تو فروم های مخفی پخش بشه. توسط تیم توسعه دهنده دیده میشه و باگ مربوطه رفع و ورژن بعدی ارائه میشه.

معمولا برای هک کردن از باگ cms ها استفاده نمیکنن و ماژول ها و کامپوننت ها رو بیشتر مدنظر قرار میدن.

البته فکر میکنم اگه cms اختصاصی طراحی بشه. امنیت بهتری خواهد داشت.

Drago

کاربر ممتاز
lol
ریکاور کردی همه اشو؟! بابا حوصله!

بله، به حرف باشه هر سیستمی رو میشه سریع و راحت هک کرد، اما پای عمل که میاد وسط ساده نیست!
سیستمی مثل وردپرس رو چون همه آدمی ازش استفاده می‌کنه، احتمال اینکه طرف نکات امنیتی رو خوب رعایت نکرده باشه زیاده و همین باعث میشه که سیستم طرف آسیب پذیر بشه. نکته امنیتی که میگم نه اینکه چیز خیلی پیچیده ای باشه ها، مثلا پاک کردن یا تغییر دسترسی پوشه install هست که خیلی ها انجام نمیدن.
سلام علیکم و رحمت الله و برکاته!

چه خبر دوستان؟ :)
سلام پسر.
تو چه خبر؟ شلمزار چه خبر؟!
البته فکر میکنم اگه cms اختصاصی طراحی بشه. امنیت بهتری خواهد داشت.
CMS اختصاصی؟ یعنی از این CMS ها نباشه و یه شرکت واسه خودش یه CMS بزنه؟ به نظرم اتفاقا امنیتش بدتر میشه.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام پسر.
تو چه خبر؟ شلمزار چه خبر؟!

سلامتی، شلمزار که والا در حال تدوین یه سری برنامه برای تصاحب سرزمین ولزی هستیم، یا شاید زبان ولش رو به عنوان زبان دوم در مدارس و دانشگاهها تدریس کنیم، اداره توریسم باز کردیم، سیتیزن میگیریم، کیبرد اختصاصی خودمون رو ارائه کردیم و ... .

فقط خبر کیبرد و سیتیزن گرفتن توی وبسایت هست : http://uesz.ir

احتمالا هم بریم برای ایجاد یک ریشه آلترناتیو DNS (DNS Alternative root) برای ارائه ccTLD خودمون (اگرم نشد احتمالا از دامنه سنت هلن، تریستان و اسنشن .sh استفاده کنیم).

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
فعلاً چون رفتنم 100% نیست، دانشگاه خاصی رو انتخاب نکردم(یه مسائلی هست که باید حل بشه بعد رفتنم قطعی میشه). فعلاً دنبال اینم که سربازی برم و شرایط مقاله هام و زبانم رو تو اون بازه درست کنم، بعد برم. دنبال اینم که یه زبان دیگه به جز انگلیسی یادبگیرم. احتمالاً فرانسه(برا اروپا و کانادا به درد میخوره) یا آلمانی(برا اروپا خیلی خوبه) هم یاد بگیرم.
راستش خیلی دوست داشتم تو اروپا زندگی کنم. شرایط اونجا بیشتر با روحیات من می خوره ولی خب برای تحصیل رفتن به اروپا منطقی نیست، چون سیستم دانشگاه هاش زیاد جالب نیست. در ثانی به دلیل سیستم سوسیالیستیش بعد اتمام تحصیل نمیتونی راحت اقامت بگیری و بمونی. باید یا برگردی ایران یا بری یه جای دیگه.
پس عملاً 3تا انتخاب وجود امریکا، کانادا و استرالیا.
علاوه بر دوستانی که میشناسم، یکی از دایی های من کاناداست و دایی دیگم آمریکاست. برا همین یه شناخت نسبی از فرهنگ واقعیشون دارم(نه فرهنگی که تو فیلما نشون میده).
شاید امریکا برای خیلی ها دریم لند باشه ولی من زیاد از فرهنگ و جامعه امریکا خوشم نمیاد. آرامش زندگی در آمریکا خیلی کمه و فشار کار و زندگی خیلی زیاده.
من شخصاً بعد اروپا کانادا رو برای زندگی ترجیح میدم. دایی من تو اتاوا شرکت حسابداری داره و از زندگیش هم راضیه، میگه که درامد و پیشرفت تو آمریکا بیشتر هست ولی آرامش کانادا متفاوته.

ولی واقعیت اینه که امریکا، امریکاست و بهترین دانشگاه ها و امکانات تحصیلی رو داره. امکان گرفتن پذیرش هم زیاده. برا همین نمیشه بیخیالش شد و به احتمال زیاد منم برا دانشگاه های آمریکایی اپلای کنم ولی فک نمیکنم بتونم بعد تحصیل اونجا زندگی کنم.
======================
نمیشه منم بخونم!!!

راستی من به عنوان کاربر ویژه انتخاب شدم. یکم بهم تبریک بگین.
آخه امکانات خاصی هم نداره که، حالا نمیشد یه کادویی چیزی میدادن!!!:biggrin:

ان شاالله یجای خیلی خوبی اکسپت میشی و میری و پله های ترقی رو یکی پس از دیگری میپیمایی :)
============
گفتم امیر بخونه بخاطر این بود زنگ زده بودم امیر و فقط اون درجریان بود
===============
بودجه به من میدادن همه رو یه سفر علمی به یه کشور پیشرو در زمینه IT میبردم (البته فکر کنم در اون صورت آقایونمون نمیتونستن برن بخاطر سربازی :D )

lol
ریکاور کردی همه اشو؟! بابا حوصله!

یه سری اطلاعات داشتم برام مهم بودن
درضمن 150 گیگ رو توی یک ساعت پیدا و توی دوساعت و نیم ذخیره کرد (توی این زمان هم سیستم رو گذاشتم برنامه های جاوا رو دانلود کنه و چون سر ظهر بود خودمم یه چرتی زدم و بلند شدم همه چیز آماده بود :دی )

روز مهندس بر همگی مبارک :gol:

Drago

کاربر ممتاز
درضمن 150 گیگ رو توی یک ساعت پیدا و توی دوساعت و نیم ذخیره کرد (توی این زمان هم سیستم رو گذاشتم برنامه های جاوا رو دانلود کنه و چون سر ظهر بود خودمم یه چرتی زدم و بلند شدم همه چیز آماده بود :دی )

روز مهندس بر همگی مبارک :gol:
به نظر میاد که مشخصات سیستمتو رو دست کم گرفتم!! خوبه که چیز زیادی از دست ندادی.
=====
دوستم واسم همون شعر معروف «بیل و کلنگ و کاردک...» رو اس ام اس کرد. راستش حس خوبی نداشتم. مگه گفتن یه شعر درپیتی ساده چقدر کار داره؟!
منم یه کم (شاید تقریبا ۲۰ دقیقه یا نیم ساعت شد) فکر کردم و یه شعر واسه IT گفتم! اگه چیز بهتری به ذهنتون رسید استقبال میشه.

سوییچ و سیم و روتر
وای‌فای، اندرویید، کامپایلر
پنج تا نیروی پورتر
روزت مبارک اینجینیر!!

:D

JUMONG360

کاربر فعال تجارت الکترونیک
سلام دوستان خوشحالم که همچنان هستید البته به قول جناب مولانا انسان همیشه باید در حال شدن باشه یعنی اینکه ما به مرحله ای برسیم که بگیم هستیم در واقع داریم میگیم انسان نیستیم.
به به بحث دکتری و کنکور و اپلای و....
خنده داره که هنوزم باید به فکر کتاب تست خوندن باشم و مثل بچه مدرسه ای ها امتحان بدم.
نمیدونم کسی کنکور آزاد شرکت کرده بود یا نه.جالب تر از سوالا برام کسایی بودن که اومده بودن امتحان بدن!
اطلاعاتی که در رابطه با اپلای راجع بهش صحبت شده از کدوم پیج شروع کردین:)....

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
lol

CMS اختصاصی؟ یعنی از این CMS ها نباشه و یه شرکت واسه خودش یه CMS بزنه؟ به نظرم اتفاقا امنیتش بدتر میشه.

نه منظورم رو بد بیان کردم.

منظورم این هست که مثلا ناسا میخواد بیاد سایت طراحی کنه . اونوقت به نظرت از نظر امنیتی بهتره که از جوملا استفاده کنن یا اینکه بیان , اختصاصی سایتی براش طراحی کنن.

============
زنگ زده بودم امیر و فقط اون درجریان بود
===============

یعنی من در جریان نبودم ؟؟ خالی بند :D

منم روز مهندس رو تبریک میگم.

سوییچ و سیم و روتر
وای‌فای، اندرویید، کامپایلر
پنج تا نیروی پورتر
روزت مبارک اینجینیر!!

:D

عااااااالی بود. خوشمان آمد.

Ya Hosen

عضو جدید
بچه ها خاستم بگم خیلی با گروهتون حال کردم خیلی فــــــعال هستین ایولاااااااااااااااااااا دارید

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام به همگی.

کسی جزیره خصوصی رایگان نمیشناسه؟ :D اگه بشناسید من خریدارم (حالا ۵۰-۶۰ هزارتومن خرج محضرش رو تقبل میکنم :D)

Drago

کاربر ممتاز
روز مــــــــهندس بر همه آنانکه مهندس وجود خویشند مبارک باد

مهندس وجود خویشتن؟ یعنی چی؟
بچه ها خاستم بگم خیلی با گروهتون حال کردم خیلی فــــــعال هستین ایولاااااااااااااااااااا دارید
سلام.
شما لطف دارید، اما فعل «خواستن» به این شکل صحیح تره.
سلام دوستان. یه سوال....ADT چیه؟
کجا شنیدی؟ اولین چیزی که با ADT به ذهن من می‌رسه Android Developer Toolkitه ولی خب مسلما کاربردهای دیگه هم داره، مثلا American District Telegraph.

بالا