خیلیییییییییییی قشنگ بود. ممنون
سلام خانم مهندس خسته نباشین.
واقعاً انگیزه این جوجه هکر ها و بچه هکرها چیه؟ سایت مردمو هک می کنن که چی بشه؟ یکم تفریح کنن؟؟؟ خیلی مسخرست.
تو این شلوغی همین یکی رو کم داشتم.
من 2سالی هست که از تهران وب ریسلر گرفتم و چندتا سایت که کار کردم روی اون گذاشتم تا کنترلش دست خودم باشه. قبلاً از یه جای دیگه گرفته بودم و خیلی ناراضی بودم، سرورشون داغون بود، خدمات پس از فروشش از اون داغون تر. ولی این ریسلرم عالی بود. مخصوصاً خدمات پس از فروشش و پاسخگویی به مشتریشون فوق العاده بود.
از دو هفته پیش دیدم که نه ریسلرم و نه سایت هام بالا نمیان!!!! فک کردم موقتیه، چند روز بعد چک کردم، همچنان نمیومد. سایت شرکت هم از کار افتاده بود و فقط یک صفحه ایندکس گذاشته بودن که پشتش هیچی نبود. خیلی تعجب کردم، چون تو دوسال بی سابقه بود.
ناچاراً با تلفن شرکت تماس گرفتم. کلی عذرخواهی کردن و گفتن که سرورهاشون هک شده

طرف طوری حرف میزد مشخص بود که اشکش داره درمیاد.
گفت که 4تا سرور داشتن، همشون هک شدن و هکر هارد سرورهارو low level format کرده و چون بک آپ های سرور ها روی یکی از سرورها بوده و اونم از بین رفته بنابراین هیچ اطلاعاتی باقی نمونده.
واقعاً عصبانی شدم

، گفتم من با فکر اینکه شما بک آپ برمی دارین از سایت هام بک آپ ندارم، حالا جواب مشتری هامو چی بدم. طرف خیلی مظلومانه گفت باور کنین خودمونم فک نمی کردیم چنین اتفاقی بیافته

.
راستش یه جورایی طرف هم راست می گفت. چون واقعاً شرکت خوبی هستن و خیلی خوب سرویس می دن. قیمت هاشونم پایینه. به محض قراردادن پیغام در سایت جواب می دن. قیمتش به کنار، همین پاسخگویی برای من کافیه.
تو این دو روزه دوباره سرویس هاشونو درست کردن و برای اینکه یکم مشتری ها رو راضی کنن، ریسلرهارو دوماه بیشتر تمدید کردن ولی فک نکنم چنین کاری هم مشتری ها رو راضی کنه.
حالا من موندم و چند تا سایت که دوباره باید آپلودش کنم ولی حوصله و وقتشو ندارم و اعصابمم هم خورده که به صاحبای سایت چی بگم!!!!
دوستان یه توصیه: خودتون بک اپ هفتگی یا حداکثر ماهانه بگیرین و تو کامپیوترتون نگه دارین و برای این کار تنبلی نکنین