موفق باشی.
مدرک فنی حرفه ای دوره شبکه تاریخ انقضا داره ؟ دوره طراحی وب ما که داشت
نه نداره منم network+----mcse-----ccna رو رفتم هيچكدوم از مدركام تاريخ انقضا نداره
موفق باشی.
مدرک فنی حرفه ای دوره شبکه تاریخ انقضا داره ؟ دوره طراحی وب ما که داشت
ممنون عزیزم .دیگه می تونی اسمم رو بگی یعنی دیگه با گذاشتن کتابم اسم اصلیم لو رفت .موفق باشي صنم جان
بسيار عالي
سلام خیلی ممنون مرسی. ارزش سوپریز رو داشت؟؟؟ یعنی اون دفعه که گفتم سوپریزی دارم گفتین حتما بازم شبکه اس گفتم یک چیز متفاوت تره .یعنی فکر کرده بودین این باشه؟سلام
خیلی خیلی تبریک میگم
به نظرم تاپیک جداگانه ای براش بزنید. و توضیحاتی در مورد کتاب تو پست اول همون تاپیک بدید.
این توضیحات میتونه شامل نامکتاب و مقدمه ای ازش. اسم نویسنده ها یا مترجمان و سرفصل و فهرست کتاب باشه
انشالله که کتاب مفیدی برای همه اونایی که میخونن باشه.
البته میدونم بحث درامد از این کتاب مطرح نبود. ولی به نظرم میشد سیستم donate برای این کتاب هم راه اندازی کرد.
موفق باشید
ممنون عزیزم .قدیما بیشتر فعال بودم یعنی یک مدته فقط نتیجه ی کارهایی که سال قبل کرده بودم رو می بینم یعنی فنی حرفه ای و کتاب کاری بود که من سال قبل کرده بودم و امیدوارم فعال تر بشم و کارهای جدید هم بتونم به نتیجه برسونم .
در مورد اون انتقادتون هم دلیل این نیست که نمی خوایم باشین بلکه کلا موضوع اینه که نظر دادن و بحث کردن یک موضوع شخصی و اختیاریه .مثلا یک موضوعی بحث میشه مثل شبکه م یک چیزهایی بلدم و در بحث شرکت می کنم و یک روز میشه بحثی میشه مثل فوتبال که من هیچ نظری ندارم و در این بحث شرکت نمی کنم واسه همین هیچ کس نمیگه بیا شما هم نظر بده.در نتیجه شما اگه در زمینه ای بود که خواستین نظر بدین بفرمایین ما هم اگه در مورد پستتون نظری داشتیم حتما بحث رو ادامه میدیم
اینم بالاخره کتاب ما
دانلود کتاب ICND2
ممنون عزیزم .دیگه می تونی اسمم رو بگی یعنی دیگه با گذاشتن کتابم اسم اصلیم لو رفت .![]()
راستش نظر واقعیم اینه که مدرک هیچ آموزشگاهی در ایران ارزش نداره و هیج جایی هم ارزش نمیدن .اگه واقعا می خواین مدرک بگیرین یک بار عزم کنین امتحان بین المللی بدین در عیر این صورت تنها چیزی که ارزش داره دانش و سابقه کار شماست یعنی به این دو ارزش میدن نه مدرک .من دلیل اینکه فنی حرفه ای رو هم دادم معرفی آموزشگاه بود یعنی دوستان می دونن من mcitp خیلی خیلی طول کشید و یک جورایی خسته ام کرده بود واسه همین از تموم شدن این مراحل اداری و آموزشگاهی خوشحال شدم.در تاپیک icnd2 توضیح دادم مرسیبله درست میگین صنم جان.بعضی وقتا از کمبود اطلاعاته که آدم حرفی برا گفتن نداره...راستی واقعا مبارکهکتابتونو دانلود کردم...به نظرم پیشنهاد دانیالم جالبه.اگه یه جایی یکم در مورد کتاب توضیح بدین عالی میشه.
*******************************************************************************************
راستی به نظرتون مدرک فنی حرفه ای خوبه که بریم بگیریم؟ یعنی علاوه بر دانشگاه از این موسساتی که وابسته به فنی حرفه ایه استفاده کنم تو آینده به دردم میخوره؟؟؟
هر جور راحتین .به این صنم هم عادت کردم .یعنی از این به بعد مژگان صدات کنیم.درسته؟؟؟![]()
راستی به نظرتون مدرک فنی حرفه ای خوبه که بریم بگیریم؟ یعنی علاوه بر دانشگاه از این موسساتی که وابسته به فنی حرفه ایه استفاده کنم تو آینده به دردم میخوره؟؟؟
سلام
بستگی به سطح شما هم داره
برای شروع خوب هست همین دوره های فنی حرفه ایی .. بیشتر بخاطر اینکه یه دید بهتون بده و با روال کار آشنا بشین و اگر استاد خوبی داشت باشین که تسریع در یادگیری رو افزایش میده
پیشنهاد میکنم حداقل یکی از دوره های فنی حرفه ایی رو برید
اینکه توی یک محیط عملی قرار میگیرین حتی گاهی همین بحث های ساده در بین دوستان هم میتونه براتون مفید باشه
ولی بعدش باید دیدتون رو ببرین بالا .. همینطور که صنم خانم فرمودند برید به سمت مدارک بین المللی
موفق و پیروز باشید
اگه واقعا می خواین مدرک بگیرین یک بار عزم کنین امتحان بین المللی بدین در عیر این صورت تنها چیزی که ارزش داره دانش و سابقه کار شماست یعنی به این دو ارزش میدن نه مدرک .
اونجا که سرفصل هاش فقط مبانی اچ تی ام ال بود ولی مربی اونجا به ما پی اچ پی هم یاد داد، خیلی عالی هم باهامون کار کرد.طراحی وب چه زبانی رفتی؟؟
واقعا خسته نباشید (هم شما و هم دوستاتون ) . تبریک میگم .ممنون عزیزم .قدیما بیشتر فعال بودم یعنی یک مدته فقط نتیجه ی کارهایی که سال قبل کرده بودم رو می بینم یعنی فنی حرفه ای و کتاب کاری بود که من سال قبل کرده بودم و امیدوارم فعال تر بشم و کارهای جدید هم بتونم به نتیجه برسونم .
در مورد اون انتقادتون هم دلیل این نیست که نمی خوایم باشین بلکه کلا موضوع اینه که نظر دادن و بحث کردن یک موضوع شخصی و اختیاریه .مثلا یک موضوعی بحث میشه مثل شبکه م یک چیزهایی بلدم و در بحث شرکت می کنم و یک روز میشه بحثی میشه مثل فوتبال که من هیچ نظری ندارم و در این بحث شرکت نمی کنم واسه همین هیچ کس نمیگه بیا شما هم نظر بده.در نتیجه شما اگه در زمینه ای بود که خواستین نظر بدین بفرمایین ما هم اگه در مورد پستتون نظری داشتیم حتما بحث رو ادامه میدیم
اینم بالاخره کتاب ما
دانلود کتاب ICND2
ممنون عزیزم ولی منظورت رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟واقعا خسته نباشید (هم شما و هم دوستاتون ) . تبریک میگم .
یه نصیحت دوستانه دارم ، امیدوارم این کارت نتیجه فوق العاده خوبی رو کارای بعدیت داشته باشه و فقط صرف ترجمه و افزایش لغات گنجینه لغاتت نباشه صنم جان (متوجه منظورم شدی؟) .
من که نتونستم کتاب رو دانلود کنم !!!!باز امتحان میکنم ولی اگه نشد زحمت میل زدن رو میندازم رو دوشت خانوم . (دوست دارم نتیجه کارای دوستام رو ببینم و لذت ببرم )
خیلی ممنون از راهنماییتون...به نظرتون برای شروع کودوم زبانو برم بهتره؟؟؟
بذار با یه مثال بگم : تو طول ترم درسا میریم سر کلاس و درسا رو گوش میدیم و شب امتحانی درسا رو میخونیم و یه نمره در حد پاس میگیریم و میریم ترم بعد . اون درسا رو دیگه تو ترم های بعد یادمون نمیاد. منظور من این بود که سعی کن از اطلاعات این کتابی که ترجمه کردی حتما استفاده کنی ، صرف ترجمه چند جمله نباشه . سعی کن همه جملات رو هضم کنی ، چه میدونم درک کنی ، یاد بگیری. میدونم اونجوری هستش و من فقط یاداوری می کنم . موفق باشیممنون عزیزم ولی منظورت رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟
چشم اگه نتونستی بهم بگو برات بفرستم
اینم لینک MIRROR :
dl.ciscoinpersian.com/Tutorial/Book/CCNA_ICND2_-_Gholami_amp_Abdpour.pdf
فهمیدم مرسی .کتاب رو تونستی دانلود کنی ؟نظرت رو نگفتیبذار با یه مثال بگم : تو طول ترم درسا میریم سر کلاس و درسا رو گوش میدیم و شب امتحانی درسا رو میخونیم و یه نمره در حد پاس میگیریم و میریم ترم بعد . اون درسا رو دیگه تو ترم های بعد یادمون نمیاد. منظور من این بود که سعی کن از اطلاعات این کتابی که ترجمه کردی حتما استفاده کنی ، صرف ترجمه چند جمله نباشه . سعی کن همه جملات رو هضم کنی ، چه میدونم درک کنی ، یاد بگیری. میدونم اونجوری هستش و من فقط یاداوری می کنم . موفق باشی
lمرسی عزیزمسلام
تبریک میگم مژگان جان
واقعا" خسته نباشی عالیه![]()
چی بود ؟؟سلاااااااااااااااام بچه هااااااااااااااااا.... وای من امروز خیلی خوشالم.بالاخره پروژه ی سی شارپمو ارائه دادم اونم به خوبی و خوشی....استادم خیلی خوشش اومدو نمرمو داد.خلاصه همینجور که دارم پیش میرم به رشته ی فوق العادمون علاقمندتر میشم...![]()
۱.کجاش مسخره اس؟ قانون خوب و مفیدیه.شما وظیفه ات به عنوان دانشجو اینه که سر کلاس حاضر بشی.پس وقتی ۳ جلسه نمیتونی سرکلاس حاضر بشی بهتره کلا درسو حذف کنی.۱.نمیدونم این چه قانون مسخره ای هست که بیشتر از 3 جلسه غیبت نمره 0 میشه ! و این چه عدالتی هست که یه درس عمومی رو 0 بشی!
۲.جالب اینجاست درس طراحی الگوریتم استادمون 2 نوع سوال داده بود یه سری از سوالا واقعا" سخت بود یه سری واقعا" آسون یعنی عین نابرابری
۳.موندم تو این همه عدالتی که حکم فرماست!
۱.کجاش مسخره اس؟ قانون خوب و مفیدیه.شما وظیفه ات به عنوان دانشجو اینه که سر کلاس حاضر بشی.پس وقتی ۳ جلسه نمیتونی سرکلاس حاضر بشی بهتره کلا درسو حذف کنی.
۲.هیچ ایرادی در استاد نمیبینم.صلاح دیده این کارو بکنه.اصلا داشته یه روش آموزشی رو آزمایش میکرده.حق تالیف سوال با استاده و هر طور دلش بخواد طراحی میکنه.
۳.چرا باید عادلانه باشه؟! همه چیز قرار نیست عادلانه باشه.حالا بگذریم از این که خیلی از چیزهایی که که باید عادلانه باشه عادلانه نخواهد بود و شما مجبورید که اونها رو بپذیرید.
سلام به همگی
تا حالا بدبیاری اوردین؟؟ این ترم یکی از درسای عمومیم رو میخواستم حذف کنم یعنی ساعتش طوری بود که نمیتونستم برم!
گذاشتم برای حذف تک درس! ولی.......... استاد برگه ی حذف تک درسم رو امضا نکرداین یعنی اینکه یه درس عمومی 2 واحدی رو شدم 0
![]()
استاد با 4 جلسه غیبت اسمم رو رد کرده بودند آموزش و نمره ی من 0 اعلام شده بود و اجازه ی حضور سر جلسه هم نداشتم!!!
این یعنی این ترم احتمال مشروطیم خیلی زیاده! واقعا" موندم چی کنم! اکثر استادام باهاش صحبت کردن ولی قبول نکرد حتی نامه برای شورا آموزشی هم نوشتم ولی رای نیورد!
ما 2 نفریم که بهمون به خاطر غیبت 0 داده! یعنی خیلی راحت معدلم حدود 2 نمره می یاد پایین.
نمیدونم این چه قانون مسخره ای هست که بیشتر از 3 جلسه غیبت نمره 0 میشه ! و این چه عدالتی هست که یه درس عمومی رو 0 بشی!
جالب اینجاست درس طراحی الگوریتم استادمون 2 نوع سوال داده بود یه سری از سوالا واقعا" سخت بود یه سری واقعا" آسون یعنی عین نابرابری برای گروه 1 سوالا ظرف 1 ساعت حل میشد
ولی برای گروه 2 که منم جز این گروه بودم 3 ساعت وقتم کم بود ترم پیش همین مدل سوالای ما رو که گروه 2 بودیم استاد 3:30 وقت داده بود
سوالامون هم پرانتزگذاری ماتریس بود هم درخت دودویی بهینه بعلاوه ی 3 تا سوال دیگه! خودتون حساب کنید چقدر زمان کم داشتیم! فقط 2 ساعت بهمون وقت داد! با اون همه محاسبه
کلا" این ترم همه چی داره جوری پیش میره که مشروط بشم!
موندم تو این همه عدالتی که حکم فرماست!!!
بعضی از استادارو فقط باید تحمل کرد.!
مطمئنم به خودش 5 ساعتم وقت میدادی نمیتونست هم محاسبات ماتریس و هم درخت بهینه رو انجام داده بود حالا نمیدونم چی فک کرده بود2ساعت وقت داده بود!!!
احتمالا خودشم نفهمیده بود سوال چی داده بود
بعضی از استادا فقط ادعا دارن.
دوستان بیاین بحث سیا سی کنیم، ادمین بیاد یکم اخطار بارونمون کنه![]()
والا تا حالا تجربه گرفتن اخطار رو نداشتم، می گم یه بار امتحان کنم دیگهالان بحث 30یا 30 مون کجا بود؟؟
1.ببینید من تاریخ یکی از کلاسام بعده تاریخ حذف و اضافه ام عوض شد! درنتیجه میخواستم این درس عمومی حذف اضطراری کنم چون دیگه با برنامه ام جور در نمی اومد.
استادش حاضر نشد برگه ی حذف اضطراری من رو امضا کنه واقعا" به نظرتون چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ استادش دلش نخواسته امضا نکرده همین! خواسته من 0 صفر بشم!
مدیر گروهمون باهاش حرف زد قول داد 0 رد نکنه و با حذفم موافقت کنه ولی چه قولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم دقیقا" میخواستم درس رو حذف کنم نمیخواستم که نرم سر کلاس و برم امتحان بدم! چون نرفته بودم خودم اقدام به حذف اضطراری کردم!
2. فکر میکنم تو این موقعیت قرار نگرفتید که همه ی سوالا رو بلد باشید ولی وقت کم اورده باشید! و کسایی که درسشون از شما ضعیف تر هست چون سوال آسون بهشون افتاده میتونن نمره ی کامل
بگیرن در حالی که شما با اینکه از نظر سوادی از اون بالاترید کمتر بگیرید! (شما که انقد دوست دارید امیدوارم براتون اتفاق بیفته و خودتون این مسئله رو لمس کنید)
3.من پذیرفتم که هیچی تو این جهان عادلانه نیست!
والا تا حالا تجربه گرفتن اخطار رو نداشتم، می گم یه بار امتحان کنم دیگه
الان بحث تو کل کشور همینه، هر جا میری از همین چیزا حرف می زنن، حیف که اینجا دست و بالمون رو بستن(به یاد فیلم مارمولک که دست و بالش رو بسته بودن)
سلام به همه![]()
چه خبرا؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |