من در مورد دیدن زمان اینده و استفاده اش در زمان حال صحبت کردم. و صحبتم دقیقا در مورد دیدن زمان اینده بود .
قبلا هم دقیقا همین بحث مطرح شده بود که امیر داشت دیدن زمان اینده رو زیر سوال میبرد.
کاری به هیجانات سفر و ... نداشته و ندارم.
و اصولا مخاطب اون پستم شما نبودید و کاملا شخص دیگه ای بوده
----------------------------------------------------------
پ ن 1: چه خودجوش همگی تو یک ساعت یادشون افتاد که باید از یک نفر دفاع کنن


دفعه دیگه خواستید یک نفر رو پشت خودتون مخفی کنید کمی استراتژی های مرتبط باهاش رو رعایت کنید

پ ن 2: دلیل اینکه امیر یا فاطیما و یا کربلایی تو یه زمان خاصی نبودن به خودشون مربوط میشه. و ما اینجا از کسی انتظار نداریم مشکلات خصوصی زندگیش رو بیاد عمومی شرح بده.
ولی این دلیل نمیشه که مدیران و یا همکاران مدیر در مقابل کاربران نخوان پاسخگو باشن. پاسخگو بودن ربطی به شرح دادن مشکلات زندگی نداره که مثل اینکه بعضی ها که میخوان از کسی دفاع کنن یا متوجه این مسئله نیستن و یا خودشون رو به متوجه نشدن میزنن.
پ ن 3 : اینجا ارث پدری کسی نیست . مدیران و همکاران مدیر وقتی قبول کردن که مدیر بشن یعنی پذیرفتن که یه سری مسئولیت هایی اینجا دارن (فکر میکنم تو این مورد یه چند ده پستی دارم )
اگه کسی تمایل داره که برای مسئولیت هایی که اینجا پذیرفته پول بگیره. خیلی راحت میتونم بگم که کسی ایشون رو مجبور به پذیرفتن اون مسئولیت نکرده.
کسی نگفته که مدیر ها 24 ساعته باید حضور داشته باشن . ولی کسی هم توقع نداره که مدیرها 2 ماه 2 ماه به باشگاه سر نزنن یا وقتی هم سر میزنن تو تالارهای ازاد پست بزنن ولی تو تالاری که مسئولیت دارن پستی نزنن.
-------------------------------------------------
پ ن 4 : این رو بارها گفتم. این بار به امیرحسین میگم که به اشخاص خاصی

برنخوره :
امیرحسین جان . خواهشا اگه میبینی برای مدت زمان زیادی نمیتونی سر بزنی و یا تمایلی نداری که به تو تالار پست بدی و یا حس میکنی باید برای مسئولیتی که پذیرفتی پول بگیری و یا هر چیز دیگه ای ...
خواهشا تو مرحله اول یه خداحافظی کوتاه مدت تو تالار کن و تو مرحله دوم یه خداحافظی بلند مدت تر کن و تو مرحله سوم اگر این زمان طولانی شد و دیدی نمیتونی به این مسئولیت ادامه بدی لطفا پیش افراد بالادستی استعفا بده و ساز و کارهای لازم برای منتقل شدن مسئولیت به اشخاص دیگه که میتونن این مسئولیت رو قبول کنن , انجام بده .
(برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد بگم که : من از خدامه که همگی شما مدیران حضوری فعال داشته باشین )
( و برای اینکه فکر نشه حس مدیر شدن دارم و برای این پست میدم هم بگم که نه قبلا که تاپیک های مرتبط باهاشی رو به وجود اوردم( مثلا نظرسنجی که به سرانجام نرسید ولی نتایج خوبی مثل اضافه شدن دستیاران رو داشت) و نه الان و نه اینده تمایلی برای این کار ندارم )
متاسفانه باشگاه مهندسان ادمین های بسیار بسیار ضعیفی داره که رسیدگیشون به موارد مرتبط با مدیران تالارها بسیار ضعیف هست.
----------------------
حرفام رو در مورد مدیریت برای بار چندم تو این پست زدم و کامل هم همه چیز رو بیان کردم. تو این برهه زمانی دیگه در این مورد بحثی نخواهم داد حتی اگر پستی زده بشه که نیاز به جواب دادن از طرف من داشته باشه.