سلام..
یعنی اینجا هیشکی کنکور ِ ارشد نداشته؟؟
قصدم از این پست فقط تشکر از امیرحسین عزیز هست که در غیاب دو مدیر و یک دستیار بار اینجا را به دوش میکشه...کربلایی عزیز که قربونش برم دیگه مشغله نمیذاره ی سر بزنه اینجا...خب وقتی ی نفر نمیرسه دلیلی نداره عنوانشو هنوز داشته باشه...کوانتوم عزیز(خانم رضایی) هم کاربر فعال بود و ی مدت نیومد شد عضو فعال.از فاطمه خانم هم انتظار بیشتری میره که لااقل کمک حال امیرحسین باشه ناسلامتی دستیار مدیر هس.بچه هایی هستن که با وجود مدت عضویت کم شایسته ارتقا هستن امیدوارم مدیریت یعنی امیرجان این موضوع رو حواسش باشه.
آمارونظریه گراف خودخوان ارائه شده.کدومو میشه خودمون بخونیم؟
سلام ویژه و یه خسته نباشید مخصوص به دوستانی که ارشد دادن. منم همونطور که دانیال گفت شنیدم که تعداد سوالات مدیریت و معماری زیاد شده و چیزی که برام عجیب اومد این بود که زمان پاسخگویی هیچ تغییری نکرده بود البته به گفته ی دوستانی که ارشد دادن. خودم دفترچه رو ندیدم .انصافا اگه راستش رو بخواین , من داشتم !!
البته 8 تا درس این ترمم که ربط کمی هم به ارشد داشتن و همچنین تنبلی باعث شده بود برای ارشد نخونم.
ولی به نظر میرسید سوال های راحتی طرح کردن. حداقل من حس کردم که از سالهای قبل راحت تر بود !
انشالله که سال اینده درس بخونم
شما چطور دادین ؟؟
از تفاوت های کنکور امسال نسبت به سال های گذشته :
تعداد سوالات مدیریت بود که 15 تا طرح شده بود.
تعداد سوال های معماری هم 12 بود.
بقیه همون 6 سوال بودن.
پایگاه داده و هوش مصنوعی و سیستم عامل هم که جزو سوال های تخصصی شدن . کلا 18 تا بودن و هر کدوم 6 تا (ضریب 2)
از ریدینگ 1 زبانش هم خیلی خوشم اومد. داستان گوگل و سرگئی برین و لری پیج بود !!
سوال های گسسته اش هم به نظم خیلی سخت بود.
کاملا موافقم.
عنوان بنده نیز باید بر داشته بشه که امیدوارم زودتر انجام بشه.
-----
البته کلا تالار ایتی به دلیل کمبود اعضای فعال دچار رخوت و سستی هست و فعالیت خاصی داخلش انجام نمیگیره. (تالار های دیگه هم دست کمی از این تالار ندارن)
با اینکه با حرفای تو و همچنین امیر دراگو موافقم. و حضور مدیریت رو الزامی میدونم ولی به نظرم تو چنین شرایطی خیلی مدیریت نمیتونه تاثیر گذار باشه و خیلی نمیتونه ایده هاش رو پیاده کنه که سرنوشتش سرد شدن نسبت به تالاره (با این حال به نظرم درست نیست کلا تالار بدون مدیر باشه)
قصدم از این پست فقط تشکر از امیرحسین عزیز هست که در غیاب دو مدیر و یک دستیار بار اینجا را به دوش میکشه...کربلایی عزیز که قربونش برم دیگه مشغله نمیذاره ی سر بزنه اینجا...خب وقتی ی نفر نمیرسه دلیلی نداره عنوانشو هنوز داشته باشه...کوانتوم عزیز(خانم رضایی) هم کاربر فعال بود و ی مدت نیومد شد عضو فعال.از فاطمه خانم هم انتظار بیشتری میره که لااقل کمک حال امیرحسین باشه ناسلامتی دستیار مدیر هس.بچه هایی هستن که با وجود مدت عضویت کم شایسته ارتقا هستن امیدوارم مدیریت یعنی امیرجان این موضوع رو حواسش باشه.
سلام..
بله که میشناسمتو هر زمینه IT تو ایران افرادی که سواد بسیار بالایی دارند رو میشناسم
.
سلام ویژه و یه خسته نباشید مخصوص به دوستانی که ارشد دادن. منم همونطور که دانیال گفت شنیدم که تعداد سوالات مدیریت و معماری زیاد شده و چیزی که برام عجیب اومد این بود که زمان پاسخگویی هیچ تغییری نکرده بود البته به گفته ی دوستانی که ارشد دادن. خودم دفترچه رو ندیدم .
اتفاقا تو تالاری که هیچ حرکت مثبتی دیده نمیشه ، مدیر لازم نیست . البته کلمه هیچ درست نیست ولی واقعا تالار مثل قبل فعالیت نداره .یکی این تاپیکه که داره پیش میره و یکی تاپیک نه چندان جذاب صندلی داغ. من نمیدونم هدف از تاپیک صندلی داغ چیه . مثلا یکی فهمید من از فلان چیز بدم میاد یا چیزای دیگه ، خب فهمید که فهمید . چه حرکت مثبتی توش ایجاد میشه ؟؟پرسیدن و فهمیدن خیلی از چیزا تو صندلی داغ با ندونستن اونا هیچ فرقی نداره. الان دراگو حرف من رو نقل قول میکنه و میگه پیشنهاد . پیشنهادی ندارم ولی من بعنوان یه کاربر این تالار از وضع تالار راضی نیستم .
پ.ن: من مخالف صندلی نیستم .شاید یه جور تفنن حساب میشه . فقط نظر خودمو گفتم .
علاقه من که شبکه نیست ، خودم یادمه تو یکی از تاپیکهای شما پست زدم که از خوندن مطالب لذت میبرم ولی چون تو حیطه کاری من نیست ، صرفا فقط میخونم و گاهی تشکر هم میزنم (اگه مطلب جالبی دیدم).راستش منم می خوام نظرمو بگم ولی باز مثل همیشه 80% غیر اون هدفم رو برداشت می کنن
خوب به نظرم از ماست که برماست یعنی هرکس از خودش در نظر بگیره واقعا چه قدر واسه تالار وقت میذاریم که انتظار داریم فعال بشه.واقعا هیچ کس در بحث های درسی شرکت نمی کنه چه بلد باشه چه نباشه مثال می تونم از تاپیک های خودم بگم من سه تاپیک درسی درست کردم چند بارم گفتم بیاین بحث کنیم ولی هیچ کس استقبال نکرد سه تاپیک شبکه : mcitp زدم
واسه ccna زدم, بحث شبکه باز اونم هیچ کس نیومد پس وقتی هیچ کسی همکاری نمی کنه پس انتظار نداشته باشین تالار فعال داشته باشیم ( این جمله ام منظورم فقط تو نیستی کلا میگم)
یا دانشجو های ارشد تالارمون مثل شما و آقا امیر و آقا محمد چه قدر در مورد موضوع های مهم ارشد پست می زنین که یاد بگیریم
یا دوستانی مثل خودت که طراحی وب یا برنامه نویسی بلدن چند در صد آموخته هاشون رو اینجا میگن تا بقیه هم استفاده ای کنند
نتیجه : هدفم این نیست که مجبور کنم چون هیچ اجباری نیست و هم چین حقی هم ندارم هدفم اینه تا وقتی نخواهیم اونایی که بلدیم یک سهمی رو به بقیه هم یاد بدیم و هم بقیه هم استقبال نکنند همین آش هست و همین کاسه پس نباید انتظار داشته باشیم تالار فعالی داشته باشیم.
1)خوب درسته شما علاقه تون شبکه نیست ولی دوستان هستن که شبکه خوندن یا دوست دارن بخونن منظورم از این جمله اون دوستان بودن که بیان بحث کنیم.علاقه من که شبکه نیست ، خودم یادمه تو یکی از تاپیکهای شما پست زدم که از خوندن مطالب لذت میبرم ولی چون تو حیطه کاری من نیست ، صرفا فقط میخونم و گاهی تشکر هم میزنم (اگه مطلب جالبی دیدم).
در مورد موضوع های مهم ارشد!!!! چی میخوای بدونی ؟ شما پرسیدی و ما جواب ندادیم !!!! دانیال یه تاپیک مختص ارشد برا شخص بنده ساخته . شما سوالی توش پرسیدی که جواب داده نشده !!!؟؟ نمیدونم منظورت از موضوع های مهم چیه صنم عزیز!!
ببین بحث وب چیزی نیست که بشه براش یه تاپیک جدا زد. دوستانی که به بحث وب و برنامه نویسی علاقمند هستن ، خود من اعلام امادگی کردم که کمکشون میکنم . تا اونجا که بتونم سوالاتشون رو جواب میدم . حالا شما زمان شروعتون رو برا من پیام زدید ، اگه شروع کردید ، منم راهنماییتون میکنم .
شاد و پیروز باشید.
پ.ن: جمله بابا پاشو بیکاری هم به نظر من ، نظر کسی رو جلب نکرده . گاهی جواب بعضی سوالات ، سوالای دیگه رو به ذهن ادم میاره
سلام..
۸.معیار همسر مناسب برات چیه؟
میگم بابا پاشو برو بیکاری ؟؟؟کلی کار دارم
اون سوال های پازلی هم بپرس
از همون سوالهایی که میگی فرض کن فلان جایی این اتفاق بیافته چی کار می کنی از اون جور سوالا![]()
لطفا واضح تر حرف بزنین متوجه منظورتون نشدم .با کیا؟خدایا , ما رو با کیا کردی 77 میلیون نفر !!!!!!!!!!!!
انصافا اگه راستش رو بخواین , من داشتم !!
البته 8 تا درس این ترمم که ربط کمی هم به ارشد داشتن و همچنین تنبلی باعث شده بود برای ارشد نخونم.
ولی به نظر میرسید سوال های راحتی طرح کردن. حداقل من حس کردم که از سالهای قبل راحت تر بود !
انشالله که سال اینده درس بخونم
شما چطور دادین ؟؟
از تفاوت های کنکور امسال نسبت به سال های گذشته :
تعداد سوالات مدیریت بود که 15 تا طرح شده بود.
تعداد سوال های معماری هم 12 بود.
بقیه همون 6 سوال بودن.
پایگاه داده و هوش مصنوعی و سیستم عامل هم که جزو سوال های تخصصی شدن . کلا 18 تا بودن و هر کدوم 6 تا (ضریب 2)
از ریدینگ 1 زبانش هم خیلی خوشم اومد. داستان گوگل و سرگئی برین و لری پیج بود !!
سوال های گسسته اش هم به نظرم خیلی سخت بود.
نمیدونم چی باید بگم دانیال . یا من خوب ندادم . یا اینطور نیست که شما میگی .
ولی یک چیز رو با اطمینان بهت میگم . از سال های پیش سخت تر بود
من کنکور 91 رو نخونده خیلی راحت تر زدم . خصوصا هوش،طراحی و ساختمانشو
ولی امسال هم جدید بود و هم سخت!
.
اینم سندش :منبع اصلی این درس : 4. مبانی مدیریت/ استیفن رابینز/ ترجمه محمد اعرابی، محمدعلی رفیعی، بهروز اسراری/انتشارات دفتر پژوهش های فرهنگی
راستش یادم رفت نقل قول بگیرم ولی اون جملهی « دلیل غیبت هامو [...] لازم نمیبینم اینجا دوباره توضیح بدم» خانم Fatima رو باید با خط خوش نوشت قاب کرد زد سردر تاپیک دفتر مدیریت تالار!
اصلا چه معنی داره آدم به کسایی که در برابرشون مسئوله پاسخگو باشه؟؟ مدیر یا مودراتور علاف و بیکار که نیست بیاد توی تالاری که مدیر یا مودراتوره فعالیت کنه که،هزارتا کار مهم تر داره.همین که از دور دستی بر آتش داشته باشه کافیه.
بد میگم؟
بچه ها به نظرتون اگه سال ۱۳۵۷ اینترنت وجود داشت،انقلاب سال ۵۷ هم اتفاق میافتاد؟
خب به نظرم صد در صد اینترنت تو اون زمان باعث میشد که انقلاب زودتر صورت بگیره
ما هم نگفتیم رسیدگی نمی کنید. در جریان احوالات شما هم هستیم..به امید بهبودی زودترباسلام
قبل از هر چیزی من هم از زحمات آقا امیرحسین تشکرمیکنم
فکرمیکنم تاالان دلیل غیبت هامو به جناب امیر حسین گفتم وازشون عذرخواهی کردم..لازم نمیبینم اینجا دوباره توضیح بدم
درضمن چندروزی هم هست دربستربیماری به سر میبرم بخاطر همین نتونستم تاپیک صندلی داغ رو بزنم
وهمچنین چون کمرنگ شدم دلیلی نمیشه که اصلا به تالار رسیدگی نمیکنم
باتشکر از همگی
اینکه کسی استقبال نمیکنه که قبوله..مثلا" خود من با صنم تاپیک در مورد cloud زدیم خوبم جلو میرفت اما کسی نگاهشم نکرد و به توصیه صنم جان بیخیالش شدیم...منم ترجیح دادم هرکس سوالی داره جوابشو بدم و تو پروژه هاش حمایتش کنم مثه همین شبکه های حسگر بیسیم1)خوب درسته شما علاقه تون شبکه نیست ولی دوستان هستن که شبکه خوندن یا دوست دارن بخونن منظورم از این جمله اون دوستان بودن که بیان بحث کنیم.
2)نه انصافا هرچی تا حالا ازت پرسیدم کامل برام توضیح دادی خیلی ممنون
منظورم این بود مثلا اون روز با آقا محمد بحث حسگر بی سیم بود خوب شماها که ارشد می خونین مقاله اینا می خونین و مطالبی یاد می گیرین یک خلاصه ی کوچیکی از اون بزارین تا ما هم یک آشنایی کوچیکی داشته باشیم .
3)عزیزم به زودی مزاحم میشم فقط منتظرم چند تا کارم روبه را ه بشه بعدا بیام خوب بخونم
4)نه منظورم این بود فکر کردم سو تفاهم شده یعنی شوخی کرده بودم فکر کردم جدی گرفتین که همه اونو می پرسین چون یک بار شما نقل قول گرفتی یکبار آقا امیر یکبار آقا دانیال
شما صد تا سوال به ذهنتون اومد بپرسین من در خدمتم![]()
α) به هر حال [اون شعر] یه تاثیری داشته که به یادت مونده و یه روزی روزگاری ازش استفاده کردی دیگه!
قصد صرفا مزاح بود و میخواستم دوباره نظر متفاوتت رو در این زمینه بگی،شاید ما هم یه چیزی یاد گرفتیم!
β) حالا از کجا میدونی من یه لحظه هم فکر نکردم که ... ؟ اصلا از کجا میدونی تجربه اش نکردم؟! نشد! قضاوت نکن!
γ) آقا سوال : اگه به جای materialize بگیم instantiate نخواهد شد اشتباهه؟
بله آقا سقلمه بزنی به اژدها یهو برمیگرده دیدی دمش خورد توی صورتت!!
δ) این دوست ما عقیده ای داره (که اگر باهاش مخالف باشیم باز هم بسیار برای ما محترمه) که موسیقی نه تنها لذت بخش نیست (چه زودگذر و چه غیر از اون) و نه تنها مفید نیست،که بر ذهن هم تاثیر منفی میذاره و ضرر داره.
ε) ببخشید تو کارتون دخالت میکنم،اما شیعیان از کی تا حالا روز شهادت به هم تبریک میگن؟ امام ۱۱ ام شهید شد،امام ۱۲ ام به امامت رسید.تبعیض آمیز نیست که واسه یکی ۱۵ روز (یا حتی بیشتر) سیاه میپوشید،واسه یکی تبریک میگید؟ بعد یه چیز دیگه ذهن منو مشغول کرده : میدونید که "امام زمان" در چند سالگی به امامت رسید؟ (مخاطبم همه هستند،نه فقط امیرحسین.جواب این سوال هم بله یا خیر هست)
ζ) بچه ها به نظرتون اگه سال ۱۳۵۷ اینترنت وجود داشت،انقلاب سال ۵۷ هم اتفاق میافتاد؟
جوابتون رو شرح بدید،بله یا خیر کافی نیست.پیش فرض های ذهنیتون رو کنار بگذارید و اگر ادعایی میکنید مستند باشه لطفا.
η) مدیران و مودراتورهای محترم،گوشاتون تیز نشه لطفا،به قول یکی از کارمندان رده بالای دولتی «انقلاب یه بحث اجتماعیه،سیاسی نیست.».
============
θ) راستش یادم رفت نقل قول بگیرم ولی اون جملهی « دلیل غیبت هامو [...] لازم نمیبینم اینجا دوباره توضیح بدم» خانم Fatima رو باید با خط خوش نوشت قاب کرد زد سردر تاپیک دفتر مدیریت تالار!
اصلا چه معنی داره آدم به کسایی که در برابرشون مسئوله پاسخگو باشه؟؟ مدیر یا مودراتور علاف و بیکار که نیست بیاد توی تالاری که مدیر یا مودراتوره فعالیت کنه که،هزارتا کار مهم تر داره.همین که از دور دستی بر آتش داشته باشه کافیه.
بد میگم؟
جوش نزن مهندس..آبی گرم نخواهد شد ازین آتشاینکه کسی استقبال نمیکنه که قبوله..مثلا" خود من با صنم تاپیک در مورد cloud زدیم خوبم جلو میرفت اما کسی نگاهشم نکرد و به توصیه صنم جان بیخیالش شدیم...منم ترجیح دادم هرکس سوالی داره جوابشو بدم و تو پروژه هاش حمایتش کنم مثه همین شبکه های حسگر بیسیم
گریزی هم که دراگو جان درباره مسئولیت پذیری فاطمه خانم زد انصافا" خوب بود حتی به نظرم باید سر در سازمان ملل بزنیم دراگو جان
α)
θ) به ندرت ایرادی غیر از کم حضور داشتن به مدیریت گرفته میشه. این نشون میده که مدیریت علی رغم حضور گاه گاهش داره وظیفشو خوب انجام میده. پس همین یک ایراد هم وارد نیست
سلام
من تازه واردم.خیلی خوش حال میشم که با شما مهندسان گرامی هم کلام بشم.
تازه IT قبول شدم.ترم دوم رو تازه شروع کردم.ولی خیلی دوست دارم که بیشتر با رشتمون آشنا شم.
دوس دارم خیلی بیشتر از اینا راجع به IT بدونم.مثلا این که کاربرد رشته ی ما چیه؟ آیا تو ایران جاافتاده شده و بازارکار داره؟!
اگه راهنماییم کنید مممنون میشم![]()
سلام عسل جان
خوش اومدی به جمعمون
کدوم دانشگاه درس میخونی؟
نگاهی به اینجا بنداز،ضرر نمیکنی:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...شجویان-IT-برای-پیشرفت-در-این-رشته#post6015963
ممنون MISS World عزیز.من از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان هستم.من اینجا هم خیلی سردرگم شدم.کار کردن تو این سایت خیلی سخته انگارمیشه یکم یادم بدید؟
![]()
چون در اون زمان نبودم فقط میتونم نظر بدم که نظر بنده فقط در حد نظر هست و نه قضاوت.بچه ها به نظرتون اگه سال ۱۳۵۷ اینترنت وجود داشت،انقلاب سال ۵۷ هم اتفاق میافتاد؟
جوابتون رو شرح بدید،بله یا خیر کافی نیست.پیش فرض های ذهنیتون رو کنار بگذارید و اگر ادعایی میکنید مستند باشه لطفا.
مدیران و مودراتورهای محترم،گوشاتون تیز نشه لطفا،به قول یکی از کارمندان رده بالای دولتی «انقلاب یه بحث اجتماعیه،سیاسی نیست.».
============
راستش یادم رفت نقل قول بگیرم ولی اون جملهی « دلیل غیبت هامو [...] لازم نمیبینم اینجا دوباره توضیح بدم» خانم Fatima رو باید با خط خوش نوشت قاب کرد زد سردر تاپیک دفتر مدیریت تالار!
بد میگم؟
در مورد اشاره شما به این جمله خانوم فاطیما با نظر خانوم MIss world موافقم که علت پست نگذاشتن ایشون رو نمیشود عدم مدیریت تالار قضاوت کرد و اینکه امکان پاسخ دادن به کنجکاویها و یا توضیح عمومی به همه کاربرها نیست.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |