گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

در مورد تقسیم کارم نه آقا امیرحسین بچه اس نه فاطمه و فکر نمی کنم این موضوع به ما مربوط باشه خودشون می تونن هماهنگ کنن که کی کی چی کار کنه و کی کدوم نیست

و حتی اگه بخوان یه تغییر اساسی در تالار ایجاد کنن،مثه دفه قبل حاضریم کمکشون کنیم
تمام.:cool:

کلا" درست یا غلط خانوما هوا همو دارن...انتظار بیشتریم نمیره خداییش
مهندس من به شخصه طرفدار حقم..کاری به خانم یا اقا ندارم

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
و حتی اگه بخوان یه تغییر اساسی در تالار ایجاد کنن،مثه دفه قبل حاضریم کمکشون کنیم

مهندس من به شخصه طرفدار حقم..کاری به خانم یا اقا ندارم
ما میخوایم تالار پیشرفت کنه وگرنه اصن اهمیتی نداره کی بیاد و کی بره..من همین الان از صب تا حالا رو پروژم کار میکنم..ی وقتیم برا اینجا میذارم کوه که نمیخوام جابه جا کنم

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
مهندس موضوع اینه که بعضی وقت ها جواب ندادن سبب میشه طرف فکر کنه حق با اونه واسه همین چیزی گفته نشده در حالی که بعضی وقتا دلیل جواب ندادن اینه که اون شخص منتظره که طرف خودش متوجه اشتباهش بشه .پس دلیل اینکه ما همه مون نظر دادیم این بود که نشون بدیم با این نظر مخالفیم نه اینکه بخواهیم نشون بدیم که بدیم هوای فاطیما رو داریم ما به جاش هوای همه بچه های تالارمون رو داریم و خواهیم داشت .( یعنی بحث دختر - پسری نیسن)

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
مهندس موضوع اینه که بعضی وقت ها جواب ندادن سبب میشه طرف فکر کنه حق با اونه واسه همین چیزی گفته نشده در حالی که بعضی وقتا دلیل جواب ندادن اینه که اون شخص منتظره که طرف خودش متوجه اشتباهش بشه .پس دلیل اینکه ما همه مون نظر دادیم این بود که نشون بدیم با این نظر مخالفیم نه اینکه بخواهیم نشون بدیم که بدیم هوای فاطیما رو داریم ما به جاش هوای همه بچه های تالارمون رو داریم و خواهیم داشت .( یعنی بحث دختر - پسری نیسن)
من که یادم نمیاد به عنوان مثال کسی هوای منو داشته باشه..یا همینطور یکی دیگه(اسمش محفوظه)

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
من که یادم نمیاد به عنوان مثال کسی هوای منو داشته باشه..یا همینطور یکی دیگه(اسمش محفوظه)
به خاطر اینکه پسر خوبی هستی و هیچ کس بهت جمله ای نمیگه که مخالف نظرمون باشه بخواهیم هواتو داشته باشیم.:)

mitra.it

عضو جدید
کسیم هواتو نداشته باشه خودم ی تنه هواتو دارم مهندس..خیلی عزیزی
بعدشم سخت نگیر فاطمه خب گفت بیماره...هروقت بتونه میادش.

IRANI91

عضو جدید
اینکه بعضی ها علاقه دارن اینده رو ببینن. به خاطر هیجان انگیز بودنش یا پیدا کردن علایق نیست.

تنها دلیلش ارضا کردن حس کنجکاویه که این افراد کنجکاون بدونن چند سال دیگه چی میشن و چیکار میکنن.

اگه این افراد کمی خودشون رو نگاه کنن , معمولا این حس کنجکاوی رو در بقیه ی قسمت های زندگیشون هم به راحتی میبینن.
و این حس در بیشتر اوقات همراشون هست.

اصلا این طوری که میگی نیست, حداقل برای من!!!
وقتی که سفر در زمان را شنیدم, اولین چیزی که تو ذهنم بولد شد خود سفر بود, من از بچگیم عاشق سفر و کارهای هیجان انگیز بودم.
و اتفاقا علاقه ای به دیدن خودم در اینده ندارم, چون ترجیح می دم در لحظه زندگی کنم بدون تکرار!!!

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا این طوری که میگی نیست, حداقل برای من!!!
وقتی که سفر در زمان را شنیدم, اولین چیزی که تو ذهنم بولد شد خود سفر بود, من از بچگیم عاشق سفر و کارهای هیجان انگیز بودم.
و اتفاقا علاقه ای به دیدن خودم در اینده ندارم, چون ترجیح می دم در لحظه زندگی کنم بدون تکرار!!!

من در مورد دیدن زمان اینده و استفاده اش در زمان حال صحبت کردم. و صحبتم دقیقا در مورد دیدن زمان اینده بود .
قبلا هم دقیقا همین بحث مطرح شده بود که امیر داشت دیدن زمان اینده رو زیر سوال میبرد.
کاری به هیجانات سفر و ... نداشته و ندارم.
و اصولا مخاطب اون پستم شما نبودید و کاملا شخص دیگه ای بوده :D

----------------------------------------------------------

پ ن 1: چه خودجوش همگی تو یک ساعت یادشون افتاد که باید از یک نفر دفاع کنن :D:D دفعه دیگه خواستید یک نفر رو پشت خودتون مخفی کنید کمی استراتژی های مرتبط باهاش رو رعایت کنید :D:D

پ ن 2: دلیل اینکه امیر یا فاطیما و یا کربلایی تو یه زمان خاصی نبودن به خودشون مربوط میشه. و ما اینجا از کسی انتظار نداریم مشکلات خصوصی زندگیش رو بیاد عمومی شرح بده.
ولی این دلیل نمیشه که مدیران و یا همکاران مدیر در مقابل کاربران نخوان پاسخگو باشن. پاسخگو بودن ربطی به شرح دادن مشکلات زندگی نداره که مثل اینکه بعضی ها که میخوان از کسی دفاع کنن یا متوجه این مسئله نیستن و یا خودشون رو به متوجه نشدن میزنن.

پ ن 3 : اینجا ارث پدری کسی نیست . مدیران و همکاران مدیر وقتی قبول کردن که مدیر بشن یعنی پذیرفتن که یه سری مسئولیت هایی اینجا دارن (فکر میکنم تو این مورد یه چند ده پستی دارم )
اگه کسی تمایل داره که برای مسئولیت هایی که اینجا پذیرفته پول بگیره. خیلی راحت میتونم بگم که کسی ایشون رو مجبور به پذیرفتن اون مسئولیت نکرده.
کسی نگفته که مدیر ها 24 ساعته باید حضور داشته باشن . ولی کسی هم توقع نداره که مدیرها 2 ماه 2 ماه به باشگاه سر نزنن یا وقتی هم سر میزنن تو تالارهای ازاد پست بزنن ولی تو تالاری که مسئولیت دارن پستی نزنن.

-------------------------------------------------

پ ن 4 : این رو بارها گفتم. این بار به امیرحسین میگم که به اشخاص خاصی :D برنخوره :
امیرحسین جان . خواهشا اگه میبینی برای مدت زمان زیادی نمیتونی سر بزنی و یا تمایلی نداری که به تو تالار پست بدی و یا حس میکنی باید برای مسئولیتی که پذیرفتی پول بگیری و یا هر چیز دیگه ای ...
خواهشا تو مرحله اول یه خداحافظی کوتاه مدت تو تالار کن و تو مرحله دوم یه خداحافظی بلند مدت تر کن و تو مرحله سوم اگر این زمان طولانی شد و دیدی نمیتونی به این مسئولیت ادامه بدی لطفا پیش افراد بالادستی استعفا بده و ساز و کارهای لازم برای منتقل شدن مسئولیت به اشخاص دیگه که میتونن این مسئولیت رو قبول کنن , انجام بده .
(برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد بگم که : من از خدامه که همگی شما مدیران حضوری فعال داشته باشین )
( و برای اینکه فکر نشه حس مدیر شدن دارم و برای این پست میدم هم بگم که نه قبلا که تاپیک های مرتبط باهاشی رو به وجود اوردم( مثلا نظرسنجی که به سرانجام نرسید ولی نتایج خوبی مثل اضافه شدن دستیاران رو داشت) و نه الان و نه اینده تمایلی برای این کار ندارم )
متاسفانه باشگاه مهندسان ادمین های بسیار بسیار ضعیفی داره که رسیدگیشون به موارد مرتبط با مدیران تالارها بسیار ضعیف هست.

----------------------

حرفام رو در مورد مدیریت برای بار چندم تو این پست زدم و کامل هم همه چیز رو بیان کردم. تو این برهه زمانی دیگه در این مورد بحثی نخواهم داد حتی اگر پستی زده بشه که نیاز به جواب دادن از طرف من داشته باشه.

آخرین ویرایش:

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
من در مورد دیدن زمان اینده و استفاده اش در زمان حال صحبت کردم. و صحبتم دقیقا در مورد دیدن زمان اینده بود .
قبلا هم دقیقا همین بحث مطرح شده بود که امیر داشت دیدن زمان اینده رو زیر سوال میبرد.
کاری به هیجانات سفر و ... نداشته و ندارم.
و اصولا مخاطب اون پستم شما نبودید و کاملا شخص دیگه ای بوده :D

----------------------------------------------------------

پ ن 1: چه خودجوش همگی تو یک ساعت یادشون افتاد که باید از یک نفر دفاع کنن :D:D دفعه دیگه خواستید یک نفر رو پشت خودتون مخفی کنید کمی استراتژی های مرتبط باهاش رو رعایت کنید :D:D

پ ن 2: دلیل اینکه امیر یا فاطیما و یا کربلایی تو یه زمان خاصی نبودن به خودشون مربوط میشه. و ما اینجا از کسی انتظار نداریم مشکلات خصوصی زندگیش رو بیاد عمومی شرح بده.
ولی این دلیل نمیشه که مدیران و یا همکاران مدیر در مقابل کاربران نخوان پاسخگو باشن. پاسخگو بودن ربطی به شرح دادن مشکلات زندگی نداره که مثل اینکه بعضی ها که میخوان از کسی دفاع کنن یا متوجه این مسئله نیستن و یا خودشون رو به متوجه نشدن میزنن.

پ ن 3 : اینجا ارث پدری کسی نیست . مدیران و همکاران مدیر وقتی قبول کردن که مدیر بشن یعنی پذیرفتن که یه سری مسئولیت هایی اینجا دارن (فکر میکنم تو این مورد یه چند ده پستی دارم )
اگه کسی تمایل داره که برای مسئولیت هایی که اینجا پذیرفته پول بگیره. خیلی راحت میتونم بگم که کسی ایشون رو مجبور به پذیرفتن اون مسئولیت نکرده.
کسی نگفته که مدیر ها 24 ساعته باید حضور داشته باشن . ولی کسی هم توقع نداره که مدیرها 2 ماه 2 ماه به باشگاه سر نزنن یا وقتی هم سر میزنن تو تالارهای ازاد پست بزنن ولی تو تالاری که مسئولیت دارن پستی نزنن.

-------------------------------------------------

پ ن 4 : این رو بارها گفتم. این بار به امیرحسین میگم که به اشخاص خاصی :D برنخوره :
امیرحسین جان . خواهشا اگه میبینی برای مدت زمان زیادی نمیتونی سر بزنی و یا تمایلی نداری که به تو تالار پست بدی و یا حس میکنی باید برای مسئولیتی که پذیرفتی پول بگیری و یا هر چیز دیگه ای ...
خواهشا تو مرحله اول یه خداحافظی کوتاه مدت تو تالار کن و تو مرحله دوم یه خداحافظی بلند مدت تر کن و تو مرحله سوم اگر این زمان طولانی شد و دیدی نمیتونی به این مسئولیت ادامه بدی لطفا پیش افراد بالادستی استعفا بده و ساز و کارهای لازم برای منتقل شدن مسئولیت به اشخاص دیگه که میتونن این مسئولیت رو قبول کنن , انجام بده .
(برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد بگم که : من از خدامه که همگی شما مدیران حضوری فعال داشته باشین )
( و برای اینکه فکر نشه حس مدیر شدن دارم و برای این پست میدم هم بگم که نه قبلا که تاپیک های مرتبط باهاشی رو به وجود اوردم( مثلا نظرسنجی که به سرانجام نرسید ولی نتایج خوبی مثل اضافه شدن دستیاران رو داشت) و نه الان و نه اینده تمایلی برای این کار ندارم )
متاسفانه باشگاه مهندسان ادمین های بسیار بسیار ضعیفی داره که رسیدگیشون به موارد مرتبط با مدیران تالارها بسیار ضعیف هست.

----------------------

حرفام رو در مورد مدیریت برای بار چندم تو این پست زدم و کامل هم همه چیز رو بیان کردم. تو این برهه زمانی دیگه در این مورد بحثی نخواهم داد حتی اگر پستی زده بشه که نیاز به جواب دادن از طرف من داشته باشه.

1. نیازی نداریم کسی رو پشتمون قایم کنیم کسی قایم موشک بازی نمی کنه
2.بحث این نیست که بیای هر چی می خوای بگی بعد بگی هر چی بگن جواب نمیدن بحث اینه نظرتو بگی نظر بدن اگه جوابی داری بدی یا قانع کنی یا قانع بشی
3. در مورد جملاتتون هم هر وقت اون قدر رو راست و با جرات بودین که مستقیم از جمله ی خودم نقل قول بگیرین نظر بدین منم جواب می دم

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
عجب جنگ داخلی ای :cool: فقط نظاره (و همچنین اسپم) میکنم :D

samira.it

عضو جدید

محمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هواي همو داشتن باعث عدم پيشرفت تالار ميشه...البته اين باشگاه كلا زياد بار علمي نداره بيشتر تاكيد بر روابط افراد داره تا سواد مهندسي
پس انتظار بيشتر ازينم نبايد داشته باشي

آخرین ویرایش:

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی

بهتر نیست تمومش کنیم؟
به جای اینکه وضعیت رو بهتر کنیم داریم بدترش میکنیم. این راهش نیست ها.
میتونم یه خواهش از همتون کنم؟
خواهش میکنم این بحث رو همین جا تموم کنید. اگه واقعا" دلمون میخواد ابن تالار درست بشه.

میشه مشکلات موجود رو با انتقادها دوستانه هم حل کرد بدون تیکه انداختن به همدیگه.

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
طبق رسوم کهن که در کتیبه های پشت تپه های تالار کشف شده،اول تازه واردها :
سلام
من تازه واردم.خیلی خوش حال میشم که با شما مهندسان گرامی هم کلام بشم.
تازه IT قبول شدم.ترم دوم رو تازه شروع کردم.ولی خیلی دوست دارم که بیشتر با رشتمون آشنا شم.
دوس دارم خیلی بیشتر از اینا راجع به IT بدونم.مثلا این که کاربرد رشته ی ما چیه؟ آیا تو ایران جاافتاده شده و بازارکار داره؟!
سلام.
خوش اومدید.
ما هم خوشحال میشیم با شما همکلام بشیم.راستش رو بخواهید همه دوست دارن بیشتر با رشته اشون آشنا بشن (همه بچه های آی تی رو میگم) و این آشنا شدن تقریبا هیچوقت تموم نمیشه! همیشه چیزهای جدید و جنبه های مختلف برای کشف وجود داره.
چی میخوای بدونی؟ به قول یه کانال ماهواره ای فارسی زبان : «پرسش کلید دانش»!! اما قبل از پرسش بهتره یه دوری هم توی همون تاپیک هایی که بهت گفتن (کمک به پیشرفت دانشجویان آی تی و کاربردها و مشاغل آی تی ) بندازید.البته صفحاتش میدونم یه کم زیاده و یه کم هم اولاش قدیمیه اما بدک نیست.بعدش هم توی همون تاپیک ها یا اینجا بپرس تا هرچی بلدیم جواب بدیم.

الان چی شد شما انقلاب و به اینترنت ربط دادین؟
راستش چون ایام پیروزی انقلاب هست و آدم از اینور و اونور چیزهایی میخونه،بعدش ممکنه احیانا به فکر فرو بره دیگه،نه؟

در جریانات اخیر منطقه اینترنت همچین خیلی هم بی تاثیر نبوده.
۱.هدف از "جواب این سوال هم بله یا خیر هست" اینه که اگه جواب بله هست، پس چرا فکر نمیکنید که با سن کم چطور میشه حجت خدا بود! هدف همین بود دیگه، درست میگم؟

۲. آیتی از همون جایی بی مزه میشه که مدیریت و اقتصاد و علوم اجتماعی و علوم سیاسی و علوم آشپزی و ... باهاش قاطی میشه! نه اینکه مدیریت و اینها بی مزه باشند، بلکه منظورم اینه که وقتی از شتر و گاو و پلنگ سیگما بگیری میشه شترگاوپلنگ و هارمونی و انسجام خودش رو از دست میده!

۳.با کلمات چرا بازی میکنی! اجتماعی و سیاسی به هم مربوطن دیگه!
۴.انقلاب شد و اونایی که نباید میومدن سرِ کار، اومدن! حالا با اینترنت یا بدون اون چه فرقی میکنه!

===========
۵.به ندرت ایرادی غیر از کم حضور داشتن به مدیریت گرفته میشه. این نشون میده که مدیریت علی رغم حضور گاه گاهش داره وظیفشو خوب انجام میده. پس همین یک ایراد هم وارد نیست

۶.خیلی کم برای پاسخ دادن سر میزنم. پس ممکنه اگه سوالی بپرسی جوابش موکول بشه برای قرن آینده! هم دیر و زود داره، هم سوخت و سوز!
۱.نیت خوانی میکنید؟ خیر،همچین هدفی نبوده.
۲.اتفاقا آی تی از همونجایی بامزه میشه که دیدش رو از سطح دستگاه بالاتر میبره.با نرم افزار،سخت افزار و ... به عنوان یک وسیله در جهت پیشبرد هدف سازمانی نگاه میکنه.اون هدف سازمانی باید برای رسیدن بهش مسائل اقتصادی رو هم در نظر گرفت،مسائل مدیریتی و مسائل سیاسی رو هم همینطور.حالا آشپزی که توی کورس های ما نیست،از شریف خبر ندارم!
آی تی یه دید کلی تر داره.شترگاوپلنگ هم نیست،اصطلاحی که به کار میبرن «میان رشته ای» هست.
۳.اتفاقا من بازی نمیکنم،همون آدمی که بهت گفتم دوست داره اینجوری بازی کنه.من همون اول بهش گفتم این یه مسئله سیاسیه و من در این مورد با شما بحثی ندارم،گفت نه،انقلاب سیاسی نیست،اجتماعیه!!
۴.کاری ندارم که کیا اومدن سرکار،اما اینترنت در آگاهی رسانی نقش خیلی مهمی ایفا کرده.مثلا اگه مردم از طریق منابع مختلف میتونستن بفهمن که فلان گروه از کجا اومدن و به کجا میخوان برن ممکن بود بهشون اعتماد نکنن،مثلا همین مجاهدین خلق.(انقلاب یه موج اعتراضی تشکیل شده از گروه های مختلف بود که با هم همکاری کردن،قبول دارید؟)
۵.فرض کنید که ما یه انجمن علمی داریم توی دانشگاه که هر هفته جلسه میذارن.من هر یک ماه و نیم یه بار میرم و یه پیشنهاد خوب میدم.آیا به من اعتراضی به جز حضور کمرنگ میشه؟ اصولا آدمی که فعالیت ویژه ای نکنه،اعتراض ویژه ای هم بهش نمیشه.
۶.عیب نداره،ما هم با سوخت و سوزش کنار اومدیدم و هم دیر و زودش.فقط با این اوضاع سرزدن به تالار فکر میکنم کاملا شرایط مدیریت رو داشته باشی...

منم موافقم درست نیست فاطیما بیاد اینجا بگه همه بدونین من این مشکل رو دارم یا فلان کار رو دارم هرکسی اینجا زحمت می کشه لطف می کنه همین و بس چه آقا امیرحسین باشه چه فاطیما باشه چه آقا امیر باشه مگه اینجا حقوق می گیرن که باید 24 ساعته نشون بدن حاضرن .
در مورد این جمله ی آقا امیر هم "
اصلا چه معنی داره آدم به کسایی که در برابرشون مسئوله پاسخگو باشه؟" چرا فکر می کنی در برابر ما مسئوله و یا این جوری بپرسم مسئول چیه ؟؟؟ دستیار مدیر یعنی در کارهای مدیریتی کمک کنه نه اینکه بیاد بگم من اینجام ببنیند من هستم
در مورد تقسیم کارم نه آقا امیرحسین بچه اس نه فاطمه و فکر نمی کنم این موضوع به ما مربوط باشه خودشون می تونن هماهنگ کنن که کی کی چی کار کنه و کی کدوم نیست
اگر جناب طباطبایی بحث رو به «مقیاس» نکشونه مثال میزنم براتون :
یه کشوری در سیاره اورانوس هست که رئیس جمهورش خبری ازش نیست.معاونش اگه نتونه سر کارش حاضر بشه باید موضوع رو اطلاع بده.قرار نیست با جزئیات بگه،اما توضیحات باید در خور باشه.این افراد در برابر مردم کشور مسئولند.
من مشکل شخصی با کسی ندارم،اما عادت کردم نظرمو بی پرده بگم.اگر روند انتخاب مدیر،معاون و ... دموکراتیک بود،امروز شما نمیومدی بگی «چرا فکر میکنی در برابر ما مسئوله؟»! در برابر ما مسئوله چون حضور ماست که باعث میشه تالار وجود داشته باشه و مدیر و معاون هم داشته باشه.اگه شما یه چیزی رو جستجو میکنی و لینک این سایت توی صفحه اول میاد،دلیلش کاربراش هستن نه الزاما مدیراش(توجه کنید که مدیر یک کاربر هم حساب میشه).پس کسی که «مسئولیت» مدیریت یا دستیاری یا هرچی رو قبول میکنه،در برابر بقیه «مسئول» هست و قبلا هم گفتم که «قدرت بیشتر مسئولیت بیشتر میاره.».کسی از من انتظار نداره که هر روز بیام،من یه کاربر عادی ام،اما مدیر اوضاعش فرق میکنه.
کارهای مدیریتی! کارهای مدیریتی چیه خانوم؟ آیا این کارهای غیر از رسیدگی به امور کاربرانه؟ کارهای مدیریتی...

کسی نمیگه بچه ان،چیزی که من میگم اینه که به قول شما «کار مدیریتی» خاصی مشاهده نمیکنم،دلمون به حضور توی تاپیک ها گرمه که اونم فعلا توی مود «کاپشنم کو؟!» به سر میبره.و اتفاقا برخلاف چیزی که شما میگی،در یه روند دموکراتیک و شفاف،به ما مربوطه که کی داره چیکار میکنه و چطور داره این کارو میکنه.

دقیقا همینجاست که با مطرح شدن یه سری کلیشه جنسیتی بحث به انحراف کشیده میشه و تهش هم به دعوای دخترا فلان-پسرا بیسار کشیده میشه.
بهتر نیست تمومش کنیم؟
خواهش میکنم این بحث رو همین جا تموم کنید. اگه واقعا" دلمون میخواد ابن تالار درست بشه.

چیو تموم کنیم خانم؟! داریم حرف میزنیم! بحث و گفتگوی خودمانی میکنیم.
وضعیت چی؟! من اگه نیام حرفمو بزنم و مدیر یا مودراتور نیاد توضیح بده که هیچی دیگه!
انقدر از بحث کردن نترسید.سریع تیریپ تشنج و الان دعوا میشه و اینا راه نندازید،داریم دوستانه بحثمون رو مینویسیم.من قبلا هم گفتم،ترجیح میدم همینجا بنویسم «چرا امیر دیر به دیر میاد تالار؟» تا برم پشت سرش توی چت یا پیام خصوصی بگم.
البته تالار خراب نیست که بخواد درست بشه،اما به هرحال اگر میخوایم تغییری به سمت مفیدترشدن توش ایجاد بشه مسلما این تغییر با بحث و تبادل نظر خواهد بود،نه با سکوت!

البته تیکه انداختن رو قبول دارم که کار درستی نیست،خودم سعی کردم به این عادت ناپسند غلبه کنم،نمیدونم چقدر موفق بودم.

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی

بهتر نیست تمومش کنیم؟

چیو تموم کنیم خانم؟! داریم حرف میزنیم! بحث و گفتگوی خودمانی میکنیم.
وضعیت چی؟! من اگه نیام حرفمو بزنم و مدیر یا مودراتور نیاد توضیح بده که هیچی دیگه!
انقدر از بحث کردن نترسید.سریع تیریپ تشنج و الان دعوا میشه و اینا راه نندازید،داریم دوستانه بحثمون رو مینویسیم.من قبلا هم گفتم،ترجیح میدم همینجا بنویسم «چرا امیر دیر به دیر میاد تالار؟» تا برم پشت سرش توی چت یا پیام خصوصی بگم.
البته تالار خراب نیست که بخواد درست بشه،اما به هرحال اگر میخوایم تغییری به سمت مفیدترشدن توش ایجاد بشه مسلما این تغییر با بحث و تبادل نظر خواهد بود،نه با سکوت!

البته تیکه انداختن رو قبول دارم که کار درستی نیست،خودم سعی کردم به این عادت ناپسند غلبه کنم،نمیدونم چقدر موفق بودم.

منظورم این نبود انتقاد بده, انتقاد نکنید. منظورم اینه که میشه بدون تیکه انداختن به همدیگه هم انتقاد کرد.
از بحث کردن نمیترسم. خودم همیشه تو کلاسا نفر اولی هستم که بحث میکنم و زیر حرف زور نمیرم. شده با استاد بحثم شده ولی حرفم رو زدم.
ولی میگم بحث رو جنجالی نکنید. خب منم قبول دارم جناب psychic کم سر میزنن و تقریبا" حدود 2ماه هست نیمدن. ولی اعتراض به نبودن ایشون میتونه
درست تر انجام بشه مثلا" در تالار دفتر مدیریت باشگاه.

Drago

کاربر ممتاز
ولی اعتراض به نبودن ایشون میتونه
درست تر انجام بشه مثلا" در تالار دفتر مدیریت باشگاه.
احتمالا شما هم مثل شاعر معتقدید که «معترضی؟ برو تو خونه ات اعتراض کن!» :smile:
اما دفتر مدیریتی که کسی بهش سر نمیزنه آدم بره چی بگه؟!
============
حالا در کنار این بحث هایی که داریم میکنیم (از انقلاب و لینوکس گرفته،تا ارشد و مدیریت) یه تاپیک درست کردم که اگر کسی به «پرداخت الکترونیک» علاقه منده،بیاد یه سری بزنه و خوشحال میشیم که نظرش رو بگه.الزاما دلیلی نداره توی این زمینه تجربه یا علم خاصی داشته باشید،هرچی به ذهنتون میرسه بگید و بحث کنید.یه سری دوستان هم که از قبل اعلام آمادگی کرده بودن جهت بحث،یا رشته ارشدشون مرتبط بوده رو دعوت اختصاصی کردم،البته این دلیل نمیشه که نخوایم بقیه بیان! سعی کردیم این‌ها رو توی رودرواسی بندازیم که بیان نظر بدن :D
یه چیز دیگه : اون تاپیک پرسش و پاسخ نیست.یعنی چیزایی که توش پرسیده شده اصولا سوال نیست که بخوایم جوابش رو از یه منبع در بیاریم.قراره به بهانه گفتگو بریم یه کم در این مورد مطالعه کنیم،بعد بیایم با هم حرف بزنیم و نظر بدیم و این چرخه برای مدت نامحدودی ادامه داشته باشه.

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سلام ..
ترافیک نتم تموم شده بود .. بهونه شد چند روز نباشم ..
همگی خوبین ؟!! :smile::gol:

یه دو روز نبودم .. کلی شورش کردن
:D(دمتون گرم .. خوشحال شدم چون نشون میده هنوز اینجا رو دوست دارین:gol::gol: )

حرف دل من هم هست .. یه مدتی خیلی کسل کننده شده تالار و حرفهای تکراری و روزمره

برای تغییرات باید اولا ایده خوب باشه و دوما نفرات ..
کسی پیشنهادی برای بهتر شدن تالار داره بگه .. استقبال میکنیم

قصدم از این پست فقط تشکر از امیرحسین عزیز هست که در غیاب دو مدیر و یک دستیار بار اینجا را به دوش میکشه...کربلایی عزیز که قربونش برم دیگه مشغله نمیذاره ی سر بزنه اینجا...خب وقتی ی نفر نمیرسه دلیلی نداره عنوانشو هنوز داشته باشه...کوانتوم عزیز(خانم رضایی) هم کاربر فعال بود و ی مدت نیومد شد عضو فعال.از فاطمه خانم هم انتظار بیشتری میره که لااقل کمک حال امیرحسین باشه ناسلامتی دستیار مدیر هس.بچه هایی هستن که با وجود مدت عضویت کم شایسته ارتقا هستن امیدوارم مدیریت یعنی امیرجان این موضوع رو حواسش باشه.

ممنون محمد جان
ولی فاطمه خانم خیلی کمک میکنه ..
از وقتی اومده کلی کار بوده که انجام داده .. و اگر هم مدتی نبوده با دلیل بوده ..
شاید به چشم نیاد .. ولی فاطمه خانم خیلی کارا کرده ..
من همین جا ازشون تشکر میکنم :gol::gol:

در مورد مدیر هم چون کار خاصی فعلا انجام نمیدیم همین دستیار کافیه .. :smile:
مشکل اینجاس که شاخه های کار زیاده و کسایی که پیگیر جدی باشن کم داریم و ...

سلام..

یعنی اینجا هیشکی کنکور ِ ارشد نداشته؟؟

سلام
خوش برگشتین سوگماد خانم

خسته کنکور نباشی ..
انشاالله اونی که برات بهترینه پیش بیاد .. :smile:

سلام
من تازه واردم.خیلی خوش حال میشم که با شما مهندسان گرامی هم کلام بشم.
تازه IT قبول شدم.ترم دوم رو تازه شروع کردم.ولی خیلی دوست دارم که بیشتر با رشتمون آشنا شم.
دوس دارم خیلی بیشتر از اینا راجع به IT بدونم.مثلا این که کاربرد رشته ی ما چیه؟ آیا تو ایران جاافتاده شده و بازارکار داره؟!
اگه راهنماییم کنید مممنون میشم;):w27:

سلام ..
خوش اومدین :gol:
هر چند دیر رسیدم و دوستان تا حدودی راهنمایت کردن
این سوالهایی که پرسیدین توی تالار هست .. و تاپیکهایی در موردشون زده شده و دوستان نظراتشون رو گفتن .. کمی بگردین پیدا میکنین
(پ ن این جستجو هم کاری هست که باید توش قوی باشی ..:smile:)

dzzv_13

مدیر تالار
بچه ها به نظرتون اگه سال ۱۳۵۷ اینترنت وجود داشت،انقلاب سال ۵۷ هم اتفاق می‌افتاد؟

جوابتون رو شرح بدید،بله یا خیر کافی نیست.پیش فرض های ذهنیتون رو کنار بگذارید و اگر ادعایی میکنید مستند باشه لطفا.

مدیران و مودراتورهای محترم،گوشاتون تیز نشه لطفا،به قول یکی از کارمندان رده بالای دولتی «انقلاب یه بحث اجتماعیه،سیاسی نیست.».

============
راستش یادم رفت نقل قول بگیرم ولی اون جمله‌ی « دلیل غیبت هامو [...] لازم نمیبینم اینجا دوباره توضیح بدم» خانم Fatima رو باید با خط خوش نوشت قاب کرد زد سردر تاپیک دفتر مدیریت تالار!
اصلا چه معنی داره آدم به کسایی که در برابرشون مسئوله پاسخگو باشه؟؟ مدیر یا مودراتور علاف و بیکار که نیست بیاد توی تالاری که مدیر یا مودراتوره فعالیت کنه که،هزارتا کار مهم تر داره.همین که از دور دستی بر آتش داشته باشه کافیه.
بد میگم؟

برای یه انقلاب آگاهی مردم لازمه ..
نقش اینترنت میتونست نقش یک کاتالیز باشه
اگر اینترنت به چنین شکلی که مردم جامعه ما دارن و استفاده میکنن , بود .. باید بگم تاثیرش خیلی خیلی کم بود
ولی اگر وجود اینترنت و طریقه استفاده مردم کشوری مثل کره جنوبی رو داشتیم .. خیلی خیلی تاثیر داشت

در صورت دومی هست که میشه واقعا تاثیر رو مشاهده کرد ..
ماها هنوز اعتماد مردم رو نتونستیم جلب کنیم .. و البته سواد کمی داریم .. ;)

===================
اینی که بلدش کردم تیکه بود :D
ولی حق با تو و بقیه هست ..

من و فاطمه خانم یه دستیار ساده اییم .. یعنی فقط حق ویرایش پست ها رو داریم .. و کاری دیگه نمیتونیم بکنیم ..
پس بی انصافیه به فاطمه خانم خورده بگیرین .. چون ایشون هم ترم بالایی نیست
ولی به من میشه خورده بگیرین .. چون درسم تموم شده .. ولی ایده ایی برا پیشرفت تالارمون ندارم (البته یه چندتایی داشتم .. ولی مشابه ش توی تالار کامپیوتر بود .. باید اگر پیشنهادی میدم اولا تا آخرش باشم .. و بعد به نفع بقیه باشه و دوباره کاری نباشه)

جوش نزن مهندس..آبی گرم نخواهد شد ازین آتش

چه خوبه برای گرم شدن آبی که ما هم ازش استفاده میکنیم کمی تلاش کنیم :smile:
نمیخوام بی ادبی کنم .. ولی غیر از این هست که دور همی از دانش هم استفاده کنیم و با کمک هم کاری رو پیش ببریم ؟!!

شلوغ نکن محمد :D

چه خوب ..
پیشنهادی هم دارین ؟!! :smile:

منو میگه ها :d
شوخی کردم .. حالا با هر کی بودی .. ولی قبول دارم که مدیریت ضعیفه و از کاربراش کمتر حمایت میکنه ..

ولی سری بعدی کاری خواستی پیش ببری به من بگو .. اگر من حمایت نکردم کچلم کن :d (باور کن هر کاری در حد توانم بتونم میکنم :smile:)

Drago

کاربر ممتاز
برای یه انقلاب آگاهی مردم لازمه ..
نقش اینترنت میتونست نقش یک کاتالیز باشه
اگر اینترنت به چنین شکلی که مردم جامعه ما دارن و استفاده میکنن , بود .. باید بگم تاثیرش خیلی خیلی کم بود
ولی اگر وجود اینترنت و طریقه استفاده مردم کشوری مثل کره جنوبی رو داشتیم .. خیلی خیلی تاثیر داشت
همین دیگه،آگاهی.
مگه مردم ما چجوری از اینترنت استفاده میکنن که کره‌ی جنوبی استفاده نمیکنن؟
راستش تفاوت زیادی نمیبینم : توی هر جامعه ای یا کشوری،گروه های مختلف یه شکل های مختلف از اینترنت (یا هر چیز دیگه ای) استفاده میکنن،یکی تفریح میکنه،یکی وقت تلف میکنه،یکی علم،یکی خبر ...
حتی سرعت(پهنای باند) و کیفیت هم تاثیر چندانی نداره.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
مردم ما کل وقتشون رو تو اینترنت به تفریح میگذرونن. خیلی کمند کسانی که استفاده درست میکنن! (تفریح بجای خود، مطالعه و ... هم بجای خود!) الان خیلی بزرگترها به اینترنت به چشم دیو سیاه قهوه ای خانمان سوز نگاه میکنن :D (مطمئنم اگر کوکایین دست بچه هاشون ببینن انقدر در مقابلش مقاومت نمیکنن :| ) .

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام به همگی
یک پیشنهاد دارم می خواستم خودم تاپیک بزنم ولی دیدم بهتره اول باهاتون مشورت کنم تا هر کسی پیشنهادی داره بگه
به دلیل اینکه رشته ی ما رشته ای هست که موضوعات تاپ زیاد داره و هرچه قدر هم اطلاعات داشته باشیم کمه پیشنهادم اینه یک تاپیک بزنیم خوب موضوعات جالب و روز رو بنویسیم نظر سنجی کنیم هر هفته یک موضوع به انتخاب اکثریت مشخص بشه هرکس هر چی می تونه بخونه و کلا در موردش تحقیق کنه بعد یک خلاصه از هرچی پیدا کرده و هرچی فهمیده رو بزاره تا هم اطلاعاتمون به روز بشه و هم یک بحث علمی باشه که سبب بشه تحقیق کنیم مثلا من فعلا نظرم اینا رو دارم باز دوستان نظر بدن تا یک تاپیک خوب بشه
خوب اول هفته که موضوعات رو پیشنهاد می کنیم هرکسی با هر کدوم از موضوع ها موافقه تا دو روز رای میده بعد دو روز 1 هفته وقت داریم تا در موردش تحقیق و نتیجه گیری کنیم بعد اون که همه مون خوندیم و هرچی پیدا کردیم رو گذاشتیم در موردش بحث می کنیم که نظرمون چیه
موضوعات پیشنهادی من : شبکه حس گر بی سیم , VOIP ( این دو تا زیاد می تونم بحث کنم موضوعی هستن که من احتمالا واسه درس ارائه می خوام بردارم ) , انواع رمز نگاری داده , پروتکل های مسیر یابی , انواع وی پی ان و تونل فعلا اینا یادم می یاد

آخرین ویرایش:

dzzv_13

مدیر تالار
همین دیگه،آگاهی.
مگه مردم ما چجوری از اینترنت استفاده میکنن که کره‌ی جنوبی استفاده نمیکنن؟
راستش تفاوت زیادی نمیبینم : توی هر جامعه ای یا کشوری،گروه های مختلف یه شکل های مختلف از اینترنت (یا هر چیز دیگه ای) استفاده میکنن،یکی تفریح میکنه،یکی وقت تلف میکنه،یکی علم،یکی خبر ...
حتی سرعت(پهنای باند) و کیفیت هم تاثیر چندانی نداره.

منظورم این هست که چقدر برای کارهای روزمره از اینترنت استفاده میکنیم!! و چقدر به اینترنت اعتماد داریم !! و چندتا سایت داریم که منابع معتبر و مفید ارائه میده !! چقدر دور کاری داریم !! و ...
راستش هنوز برای مردم ما ملموس نیست فرق بین استفاده از نت و استفاده نکردنش (این که میگم عموم مردم که حداقل 70 درصد رو شامل میشه )

یعنی تو سرعت و کیفیت رو عاملی برای جذب مردم نمیدونی ؟!!

=================
نظرت در مورد امضام چیه !! غلط نگارشی که نداره :D

مردم ما کل وقتشون رو تو اینترنت به تفریح میگذرونن. خیلی کمند کسانی که استفاده درست میکنن! (تفریح بجای خود، مطالعه و ... هم بجای خود!) الان خیلی بزرگترها به اینترنت به چشم دیو سیاه قهوه ای خانمان سوز نگاه میکنن :D (مطمئنم اگر کوکایین دست بچه هاشون ببینن انقدر در مقابلش مقاومت نمیکنن :| ) .

مشکل ماها همینه
نه زندگی مجازیمون .. بلکه دنیای واقعی هم همینطوره

جایی مطلب قشنگی خوندم ..
طرف میگفت ماها همش نقل میکنیم از کیفیت زندگی مردم خارج و تفریحات خوبشون .. ولی هیچ وقت به ساعات کاری اونها دقت نمیکنیم .. !!
اگر طرف یه روز تعطیل با خانوادش میره جایی که واقعا لذت میبره .. بخاطر این هست که توی هفته گذشتش واقعا تلاش کرده نه اینکه کل هفته کار مفیدش یک ساعت باشه !!

اینکه خانواده ها چنین برداشتی دارن نشون از درست فرهنگ سازی نشدن و عدم جلب اعتماد خانواده ها هست .. که قبلا با امیر دراگو در مورد فرهنگ سازی حرف زدیم .. :smile:

سلام به همگی
یک پیشنهاد دارم می خواستم خودم تاپیک بزنم ولی دیدم بهتره اول باهاتون مشورت کنم تا هر کسی پیشنهادی داره بگه
به دلیل اینکه رشته ی ما رشته ای هست که موضوعات تاپ زیاد داره و هرچه قدر هم اطلاعات داشته باشیم کمه پیشنهادم اینه یک تاپیک بزنیم خوب موضوعات جالب و روز رو بنویسیم نظر سنجی کنیم هر هفته یک موضوع به انتخاب اکثریت مشخص بشه هرکس هر چی می تونه بخونه و کلا در موردش تحقیق کنه بعد یک خلاصه از هرچی پیدا کرده و هرچی فهمیده رو بزاره تا هم اطلاعاتمون به روز بشه و هم یک بحث علمی باشه که سبب بشه تحقیق کنیم مثلا من فعلا نظرم اینا رو دارم باز دوستان نظر بدن تا یک تاپیک خوب بشه
خوب اول هفته که موضوعات رو پیشنهاد می کنیم هرکسی با هر کدوم از موضوع ها موافقه تا دو روز رای میده بعد دو روز 1 هفته وقت داریم تا در موردش تحقیق و نتیجه گیری کنیم بعد اون که همه مون خوندیم و هرچی پیدا کردیم رو گذاشتیم در موردش بحث می کنیم که نظرمون چیه
موضوعات پیشنهادی من : شبکه حس گر بی سیم , VOIP ( این دو تا زیاد می تونم بحث کنم موضوعی هستن که من احتمالا واسه درس ارائه می خوام بردارم ) , انواع رمز نگاری داده , پروتکل های مسیر یابی , انواع وی پی ان و تونل فعلا اینا یادم می یاد
علیک سلام
مرسی برا پیشنهادت

مزیت :
اینکه اطلاعاتمون به روز میشه
تحقیق میکنیم و مطالب مفید یاد میگیریم

معایب:
اینکه حتما باید در بازه زمانی مشخص انجام بشه که این سخته
شاخه ها و مطالب زیاد و متنوع هست .. شاید برا کسی دونست یه مطلب زیاد مفید نباشه

در کل نظرت خودت هدف این سایت هست
هدف از این تالار چی هست ؟؟
یه عده به طور اشتراکی در مورد مطالبی بحث کنن و مشکلاتشون رو برطرف کنن (+ کنارش هم اسپم:D)

نظر من هم اینه که فعلا دست نگه داری .. و موضوع پیشنهاد بدی و اگر مخاطب داشت چند نفری روی اون موضوع بحث کنید .. یعنی برا شروع حداقل چند نفر باشه :smile:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی

خب الان امیر یه بحثی رو شروع کرده به عنوان سیستم شاپرک.

چرا تو بحث شرکت نمیکنید ؟؟

فکر نمیکنم تو تجارت الکترونیک چیزی مهمتر از سیستم پرداخت الکترونیک و دروازه پرداخت های مربوط به اون داشته باشیم و جزو اصول اولیه تجارت الکترونیک هست.

همینجا هم که پست داده.
اینم لینکش:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/432835-شاپرک-نگاهی-به-پرداخت-الکترونیک

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
خب الان امیر یه بحثی رو شروع کرده به عنوان سیستم شاپرک.

چرا تو بحث شرکت نمیکنید ؟؟

فکر نمیکنم تو تجارت الکترونیک چیزی مهمتر از سیستم پرداخت الکترونیک و دروازه پرداخت های مربوط به اون داشته باشیم و جزو اصول اولیه تجارت الکترونیک هست.

همینجا هم که پست داده.
اینم لینکش:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/432835-%D8%B4%D8%A7%D9%BE%D8%B1%DA%A9-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9

بله دیدم ولی چون در این زمینه اطلاعی ندارم ترجیح دادم یه کمی بخونم بعد نظر بدم تصمیم گرفتم از این به بعد با سند و مدرک حرف بزنم نه همین جوری

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
علیک سلام
مرسی برا پیشنهادت

مزیت :
اینکه اطلاعاتمون به روز میشه
تحقیق میکنیم و مطالب مفید یاد میگیریم

معایب:
اینکه حتما باید در بازه زمانی مشخص انجام بشه که این سخته
شاخه ها و مطالب زیاد و متنوع هست .. شاید برا کسی دونست یه مطلب زیاد مفید نباشه

در کل نظرت خودت هدف این سایت هست
هدف از این تالار چی هست ؟؟
یه عده به طور اشتراکی در مورد مطالبی بحث کنن و مشکلاتشون رو برطرف کنن (+ کنارش هم اسپم:D)

نظر من هم اینه که فعلا دست نگه داری .. و موضوع پیشنهاد بدی و اگر مخاطب داشت چند نفری روی اون موضوع بحث کنید .. یعنی برا شروع حداقل چند نفر باشه :smile:
خوب ممنون بابت پیشنهاد در مورد موضوع من چند تا پیشنهاد دام اونایی که خودت و یا بچه ها پیشنهاد بدن رو یک جا جمع بندی کنیم و در آخر شروع کنین خوب اول خودت بگو تا بگو تا همگی بدونیم کیا با چی موافقن .دلیل اینکه گفتم یک هفته اگه وقت مشخص نباشه همه میگن ( خودمم شامل همه هستم حالا وقت هست و کار نمی کنن ولی اگه وقت محدود باشه کار می کنن و موضوعات متنوع میشه. باز م اگه دیدیم بحث داغ شد هفته رو تمدید می کنیم .خوب پس تو هستی ؟؟:D پس فعلا دو نفر

NAZIY0

عضو جدید
حرفات خیلی بستگی به خود شخص داره . نمیدونم غربت رو چجور تصور میکنی ، شما که از خانواده دور نبودی که بگی دوری از خانواده ، شاید به خاطر ایرانی بودنت یا عشق شاید خوب نباشه بهتره بگم بخاطر دوست داشتن ایران میگی غربت !!!! از غربت خیلی برداشت ها میشه . شاید این حرفم به دیوار حریم خصوصی بخوره ولی میگم ممکنه چیزای دیگه رو هم شامل بشه و بتونی جواب بدی. این محال بودن یادگیری خیلی از چیزها تو کشور دیگه یعنی چی ؟؟ چیا هستش که اونجا نتونستی یاد بگیری؟؟
هرکس نظر خودش رو داره ولی نظر من رو اگه بخوان در مورد خارج رفتن بدونن میگم اگه شرایطم جور شه میرم .(نمیخوام بگم ارزومه نه جز ارزوهام نیست . رویای خارج رفتن رو ندارم ولی میدونم اگه شرایط بذاره میرم چون خیلی وقته ذهن خانواده رو ، رو این موضوع الوده کردم و بهشون گفتم که اگه بشه من میرم و الوده کردن ذهنشون یه پروسه طولانی رو طی کرده ) دوری باعث سردی هم میشه . خانومی که الان داره ارشد تو تهران میخونه با خانومی که تو شهر خودش و کنار خانواده درس میخوند خیلی فرق کرده (این خانوم منم ) . غربت خیلی درسا بهت میده که تا طعم غربت رو نچشی ، نمیتونی این درسا رو یاد بگیری . ادم سنگدلی نبودم، نیستم ، نخواهم شد اتفاقا ادم مهربونی هستم ، دوستانی که منو میشناسن میدونن که صفت مهربونی تو من خیلی بارز هستش ولی گاهی پیش میاد که تو بعضی موقعیت ها باید چشم رو خیلی چیزا ببندی.
به شرایط اون شهری که زندگی می کنی خیلی بستگی داری.ما تئ شهری زندگی میکردیم که تقریبا همه مکزیکی بودن و فقط به هم نوعاشون روابط داشتن..نه عشق به ایران نیست.عشق به هم سان بودن...اونجا همش به چش یک خارجی بهت نگاه میکنند حتی اگر نخبه ناسا هم باشی وکاملا میتونند زیر پاشون لهت کنند...اینجا چون مثل بقیه هستی فرقی با بقیه نداری..من تو مدرسه کلی اسم داشتم واسه این که ایرانی بودم...شاید برگردم شرایط یکم فرق کنه ولی بازم از اینجا بودن با تمام مشکلاتش خوشحالم.بچه های اونجا یک دوره افراطی دارن بعد به تعادل میرسند و تو این راه اسیب های زیادی میبینند ولی من هیچ اسیبی ندیدم واعتدال هر کارو چیزی رو فهمیدم.
==============
حالا در مورد مدیریت تالار!اقای دراگو مگه خود شما نبودید که به من گفتید نباید منتظر باشم بقیه تحولی برام ایجاد کننداینجا که قرار نیست مدیریت تحول عظیمی ایجاد کنه.بله که فعالیتش موثر هستش ولی هر نفر به اندازه ی خلاقیت داره و در توان خلاقیتش کاری انجام میده.اون بنده خدا وقتی که مدیر شده مسولیت کنترل تاپیک ها رو داشته تعهدی امضا نکرده که تالار رو متحول کنه.فقط اون تو تالار وجود خارجی نداره که!مثل مدیر گروه و زیر گروهش!اون فقط کنترلو بررسی گروه رو بر عهده داره و تا حدودی کمک بقیه میکنه ولی قرار نیست تحولی تو گروه ایجاد کنه!گروه تحول ایجاد میکنه!اهای شماهای که تاپیک میزنید!!!!
وقتی تاپیک میزنید بالای اون تاپیک بنویسید که این به درد چه کسانی میخوره!یعنی ادمی مثل من که ترم دوم ایتی هستم مطلبو میتونم بفهمم یا حتما باید یک درسی رو خونده باشم که بتونم این تاپیک رو بخونم!من اصلا نه تو تالار شبکه میرم نه تجارت چون نمیدونم کدوم مطلبش رو میتونم بفهمم کدوم یکی به درد من نمیخوره.اوايل كه اومده بودم رفتم چند مطلبو خوندم اما هيچي نفهميدم.تصميم گرفتم ديگه هيچي نخونم از تو اين تالارها چون كه فقط باعث ميشه ذهنيت خرابي پيدا كنم نسبتشون.بعدم شماهای که تاپیک میزنید به اینجا یا جای دیگه اطلاع رسانی کنید.شمای که تاپیک میزنیدبهتر از هر کسی میدونید این مطلب به درد کی میخوره برید تو صفحه شخصیا بزنید!عین شازده ها نشستید منتظرید همه خدمت برسن!نخیر از این خبرا نیست!شما بیان بگید کم کم تالار به جنبوجوش میوفته بعد دیگه لازم نیست حتما دیگه اطلاع رسانی کنید بقیه خودشون شروع به سر زدن میکنند.
اخ قربونش برم که اقایون اصلا هوای همو ندارین!!!دلت از خانما خیلی پره واسه همین میخوای پوست ما رو بکنی؟!:biggrin:

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهای شماهای که تاپیک میزنید!!!!

وقتی تاپیک میزنید بالای اون تاپیک بنویسید که این به درد چه کسانی میخوره!

من اصلا نه تو تاپیک شبکه میرم نه تجارت چون نمیدونم کدوم مطلبش رو میتونم بفهمم کدوم یکی به درد من نمیخوره.

بعدم شماهای که تاپیک میزنید به اینجا یا جای دیگه اطلاع رسانی کنید.برید تو صفحه شخصیا بزنید!

عین شازده ها نشستید منتظرید همه خدمت برسن!نخیر از این خبرا نیست!

نمیدونم چرا این روز ها اینقدر مطالب خنده دار تالار ایتی زیاد شده. :D

----------
پ ن : خوشبختانه سبک جدیدی از مدیریت به عنوان "مدیریت بدون هیچ حضوری و هیچ کاری" هم ارائه شد که جدا جای تبریکات فراوان داره :D

بالا