گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

behzad.rozban

عضو جدید
سلام من می خوام تو حوزه ی هوش تجاری Business intelligence کار کنم.
از دوستان کسی هست که application هائی که این framework رو درش پیاده سازی می کنند رو معرفی کنه؟

behzad.rozban

عضو جدید
از دوستان کسی در زمینه ی ERP اطلاعاتی داره یا اینکه سایتی رو بتونه به من معرفی کنه که در بر دارنده ی اطلاعاتی پیرامون این حوزه باشه؟

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ...خسته نباشید

دوستان برای نفر بعدی صندلی داغ لطفا به افرادزیررای بدید هرکسی میتونه فقط به یک نفررای بده تافرداآخرشب هم مهلت دارید نظر بدید
اگه کسی روهم ازقلم انداختم بهم بگید
اونایی که تولیستنداگه تایه هفته نمیتونندباشگاه بیان بگن تا خط بخورند فعلا
کسانی هم که تولیست جدید نیستن به خواسته ی خودشون بوده

کسایی رو که اضافه کردم اگه مایل نیستن به خودم بگند حذفشون کنم
درضمن دلیل قانع کننده باید بیاریدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/65064-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-IT/images/smilies/biggrin.gif
سپاسhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/65064-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-IT/images/smilies/wink.gif

1-mahmood_IT

2-farzad.20

3-danialfx

4-asal71

5-sogand.sogand

6-[h=2]NAZIY0[/h]

7-hedayat94

8-

mitra.it

9-amir_4475

10-sanamsayna

11-
کوروش کبیر 90

12-
titi1370

13-hooman_hooman

14- donya.e

15-*shidrokh*

تافرداشب ساعت21 هرکی بیشترین رای رو آورد پس فردارو صندلی داغ میشینه

رای من هم شماره 10

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
بچه ها رای تون رو آقا دانیال بدین تا آقا دانیال بشینن .(توطئه علنی )یعنی دو بار رای گیری دقیقه 90 نتیجه عوض شد.دیگه این بار تا سه نشه بازی نشه :D
رای من : 3

farzad.20

کاربر فعال

دوستان برای نفر بعدی صندلی داغ لطفا به افرادزیررای بدید هرکسی میتونه فقط به یک نفررای بده تافرداآخرشب هم مهلت دارید نظر بدید

درضمن دلیل قانع کننده باید بیاریدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/65064-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-IT/images/smilies/biggrin.gif
سپاسhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/65064-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-IT/images/smilies/wink.gif

1-mahmood_IT

2-farzad.20

3-danialfx

4-asal71

5-sogand.sogand

6-NAZIY0

7-hedayat94

8-

mitra.it

9-amir_4475

10-sanamsayna

11-
کوروش کبیر 90

12-
titi1370

13-hooman_hooman

14- donya.e

15-*shidrokh*

تافرداشب ساعت21 هرکی بیشترین رای رو آورد پس فردارو صندلی داغ میشینه

رای من هم شماره 10

سلام به همه ی دوستان
به نظر من نوبت دانیاله (danialfx)

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا شانس شما بارونم مشهد اومدو هوا نسبتا سرد شد...
نه به اون معنا نیست.

نه اتفاقا . هوا خیلی خیلی گرم و عالی بود .
البته برای پنج شنبه و جمعه هوا بارون اومد و کمی سرد شد. ولی به طور کلی هوای خیلی خوبی بود.( از ساری گرمتر بود )

بماند که دلم رو برای دیدن برف صابون زده بودم :D

دیو خییییییییییییلی وحشتناک تره!

یعنی شما میدونید دیو سیاه قهوه ای چه نوع جانوریه !!!

اگه میدونید لطفا بگید چه رنگیه ؟؟ :D:D

3-danialfx

لطفا اسم من رو از لیست حذف کنید. تمایلی ندارم تو نظر سنجی باشم.

ممنون.

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
لطفا اسم من رو از لیست حذف کنید. تمایلی ندارم تو نظر سنجی باشم.

ممنون.
فکر کنم لازمه این جمله را یادآوری کنم که در رای گیری های قبلی شما به آقا امیرحسین گفته بودین:

" حالا دست خودت بود میتونستی نشینی. ولی دیگه دست تو نیست. انتخاباته. بدون هیچگونه مشکلی قراره همونقدر که امیر گفت رای بیاری."
پس همون گزینه ها جاشه
:smile:
مستند مکتوب :biggrin::
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ی-IT/page871?p=5560292&viewfull=1#post5560292
پس فعلا دو رای جاشه

آخرین ویرایش:

NAZIY0

عضو جدید
یعنی شما میدونید دیو سیاه قهوه ای چه نوع جانوریه !!!

اگه میدونید لطفا بگید چه رنگیه؟

خوب معلومه!همونطور كه اقاي دراگو گفت سياهو قهوه اي ولي اين ديو پس زمينش سياهه با خالاي قهوه اي!:D
================
منم رايم danialfx هستش.

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
خب دیشب برگشتم. دلم برای همتون تنگ شده بود.

-----------------------------

پ ن 1 : نظرتون در مورد پراید 19 میلیون تومانی و 206 با قیمت 36 میلیون تومان چیه؟؟

پ ن 2 : نظرتون در مورد سکه 1 و 560 و ربع سکه 505 هزار تومانی چیه؟؟

پ ن 3 : تا 2 روز دیگه پسر ها باید برای مهریه 14 سکه ای هم تنشون بلرزه. :biggrin:

خوش برگشتی .. زیارت قبول
-----------

ای بابا .. کجا داریم میریم خدا میدونه ..
سکه از اون هفته تاحالا 150 رفته روش .. :surprised:
پراید 20 روزه 6 میلیون رفته روش :surprised:
این ثبات اقتصادی ویران کننده هست

قیمت خونه طرفای شما چند شده ؟!!
تو شهر ما دیگه بعیده متری زیر 2 میلیون توی شهر پیدا کنی (شهرک ها رو میشه 1500 هم گرفت)

یعنی نسل سوخته که میگن همینه ..

===================

برا صندلی هم رایم صنم خانم

asirebaran

عضو جدید
خب دیشب برگشتم. دلم برای همتون تنگ شده بود.
:biggrin:

زیارت قبول.
انشاا... هر کی دلش میخواد بتونه بره زیارت.

سلام آجی.

10-sanamsayna

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
بچه ها کسی از آقا امیر سایکیک خبر داره؟؟ خیلی وقت نیستن ؟ براشون مشکلی شیش نیومده؟

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
من 10 سال بچگیمو تو امریکا زندگی کردم
به! چه سعادتی! کدوم ایالت بودید؟ ساحل غربی یا شرقی؟! نیوپورت بیچ رفتید؟
بچه ها رای تون رو آقا دانیال بدین
هر کسی به جز دانیال :D
شماره ۴ چون اسمش عسله و به نظر میاد متولد ۷۱ باشه.

همونطور كه دراگو گفت سياهو قهوه اي
من کجا گفتم سیاه و قهوه ای؟؟؟ من گفتم سیاه قهوه ای (بخوانید : siyahe ghahve'ee)
یعنی سیاهه ولی قهوه ایه.مثل «تک شاخ صورتی نامرئی» که هم نامرئیه هم صورتی! (لینک فارسی هم داره ولی *****ه).
بچه ها کسی از آقا امیر سایکیک خبر داره؟؟
اتفاقا من هم دقیقا میخواستم همینو بگم.
امیدوارم امیر(سایکیک) اینو بخونه چون دوست ندارم به حرف زدن پشت سر کسی متهم بشم،اما یه زمانی دانیال اعتراض میکرد که ایشون چرا به طور منظم و مداوم حضور نداره،و چون در اون برهه امیر منظم حضور داشت و فعالیت هایی رو هم برنامه ریزی کرد من به دانیال معترض شدم و گفتم امیر حالا حضور داره و داره کار میکنه،دیگه غر زدن نداره.اما الان اگه کسی معترض بشه کاملا بهش حق میدم.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام به همه :)

ماجرای خنده دار فصل احتمال در کلاس جبر :biggrin: دیروز اتفاق افتاد! بچه ها صدا میکردند، معلم یه فضای نمونه ای ۳۶ عضوی (که توی هر زوج مرتب هم حدود ۶ تا پ یا ر قرار میگرفت) رو گفت بنویسید :biggrin: . بعدش هم دو تا پیشامد باحال ازش گفت بنویسیم و احتمال حساب کنیم.

خداییش هر چقدر جبر شیرینه حسابان مزخرفه :|

NAZIY0

عضو جدید
به! چه سعادتی! کدوم ایالت بودید؟ ساحل غربی یا شرقی؟! نیوپورت بیچ رفتید؟

من کجا گفتم سیاه و قهوه ای؟؟؟ من گفتم سیاه قهوه ای (بخوانید : siyahe ghahve'ee)
من تو ایالت Illinois در یکی از شهرهای نزدیک Chicago به نام Dekalb و بعدنا در Gilberts زندگی کردم.
سیاه قهوه ای هم اگر باشه شما در حد اون دیو سیاه قهوه ای نیستید!!!

dzzv_13

مدیر تالار

dzzv_13

مدیر تالار
من تو ایالت Illinois در یکی از شهرهای نزدیک Chicago به نام Dekalb و بعدنا در Gilberts زندگی کردم.

خیلی عالی
پدرتون که احتمالا علوم رایانه نمیخوندن !!

wow .. شیکاگو هم حتما رفتین ..
در مورد ایالت ایلینوی(سرخ‌پوستی Illiniwek بمعنای «مردمان خوب» ) همین بس که در سال هم ۲۰۰۷ این ایالت تولید ناخالص داخلی برابر با ۶۰۹٫۵۷۰ میلیارد دلار داشت، که تقریباً برابر تولید ناخالص داخلی کشور ترکیه (۶۶۳٫۴۱۹ میلیارد دلار) بوده :|

قصد برگشتن ندارین ؟!!

آخرین ویرایش:

IRANI91

عضو جدید
سلام, من اومدم!:D

که چی بشه؟ توی آینده چی رو میخوای به دست بیاری که الان نمیتونی؟

خوب یه سفر به اینده و برگشت به زمان حال, خیلی چیزا برای دیدن وجود دارد مثلا پیشرفت علم, یا فرهنگ و ... برای من هیجان انگیزه!

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
دانشگاه Illinois هم که دیگه خیلی معروفه....چی شد برگشتین؟

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام, من اومدم!:D

خوب یه سفر به اینده و برگشت به زمان حال, خیلی چیزا برای دیدن وجود دارد مثلا پیشرفت علم, یا فرهنگ و ... برای من هیجان انگیزه!
خوش اومدی کجا بودی؟

NAZIY0

عضو جدید
1-پدرتون که احتمالا علوم رایانه نمیخوندن !!

wow2 .. شیکاگو هم حتما رفتین ..
3-قصد برگشتن ندارین ؟!!
1-پدرم برق صنعتي تو دانشگاه kishwaukee خونده ولي در كنارش دوره هاي شبكه ديده.هر وقت ازش ميپرسيدم كه چي كار ميكنيد يا مدركت چيه ميگفت علوم كامپيوتر.كارش تو ايران با دستگاه هاي سيسكو بود و يكي از كارمنداي شركت پارس انلاين هستش. ولي داشتم مطالب اينجا رو ميخوندم فهميدم كارش شبكست.فكر كنم مهندس اي تي بود كه گفت سيستم عامل سرور 2003 بايد كار كردو اينجور چيزا منم ميدونستم روي يكي از سيستم هاي خونه اين سيستم هست كنجكاو شدم رفتم دنبالش ديد بله!!!25 سال اونجا تو قسمت هاي شبكه كار كرده يعني كار اصليش بوده.
2-chicago دو ساعت بيشتر با ما فاصله نداشت.اره زياد ميرفتيم.موزه هاي خيلي جالبو قشنگي داره.عاشق فستيوال غذاش بودم...lake michigan هم خيليييييييييي قشنگه..واقعا قشنگه...ولي زمستونايه خيييييييييلي سردي داره...خيلي برف ميومد ولي دريغ از يك دونه تعطيلي واسه برف!
3-زندگي تو غربت خيلي سخته...ادم فكر ميكنه اسونه...فكر ميكنه ميتونه تحمل كنه و خيلي چيزاي ديگه...ولي خيلي سخته...بعدم بابام تعصب خاصي رو دختر داره..به همه گفته بود كه وقتي حس كنم دخترم به سني برسه كه لازمه برميگردم ايران...واسه همين برگشتيم...الان حتما ميگين چه فرقي داه..خيييييييييييلي فرق داره...الان طرز فكري كه دارمو اگر اونجا بزرگ ميشدم هيچ وقت پيدا نميكردم...خودم دوست دارم واسه تحصيل برم ولي واسه موندن اصلا...
مهندس فكر كنم جواب شما رو همينجا دادم.

آخرین ویرایش:
بالا