نه وایمکس نمی خوام یعنی ماله مبین نت و ایرانسل نه از همین مودم همراه که مثل فلشه و تنهایی کار می کنه می خواممن مبین نت دارمسرعتش خوبه ، خالی کردن جیبش فوق العادست
biggrin
ولی پشتیبانیش افتضاحه :|
نه وایمکس نمی خوام یعنی ماله مبین نت و ایرانسل نه از همین مودم همراه که مثل فلشه و تنهایی کار می کنه می خواممن مبین نت دارمسرعتش خوبه ، خالی کردن جیبش فوق العادست
biggrin
ولی پشتیبانیش افتضاحه :|
ببین وقتی میخوای با پراز (proz) یه چیزی رو دانلود کنی،باید از خط فرمان بزنی دیگه،دستور اینه :بیشتر توضیح بده. & تا جایی که میدونم دو تا پروسس رو همزمان شروع میکنه و با kill شدن یکی از اونها اون یکی هم kill میشه.
[amir@laptop ~]$ proz URL
۱.فایرفاکس سریعتر،ایمن تر،زیباتر،قابل کنترل تر،انعطاف پذیرتر و محبوب تره! حالا اینکه میگم محبوب تر بودن باعث رشد میشه اینه که توی دنیای متن باز (فایرفاکس هم اوپن سورس هست) پشتیبانی توسط "جامعهی کاربران" انجام میشه.وقتی که جامعهی کاربری بزرگتر و فعالتر باشه پیشرفت و رشد هم زیادتر میشه.۱.فاير فاكس چيش خوبه كه تو ايران اينقدر رشد كرده؟؟
۲.مگر ويندوز 8 چشه كه باعث شده 7بره بالاتر؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!8كه جديدتره!!!!!
حالا اینا رو با متغیر نمیگفت و مثال میزد نمیشدها!!مثلا مرورگر n روی دستگاه های X نصب هست (سیستم عاملش) و خب با رشد خرید این دستگاه و امتحان پس دادنه مرورگر کسی عوضش نمیکنه. اما توی جامعه m مرورگر Y طرفدار داره و جامعه h از مرورگر کنونی خودش ناراضی هست. نظرات جامعه n رو میخونه و بعد دست به کار میشه![]()
که اون URL آدرس فایل دانلودی هست.حالا یه وقتی میشه که توی این آدرس (که عموما از وب میاد) یه سری پارامترها هم رد و بدل شده،پارامتر توی وب چطور رد و بدل میشه؟ با &! یعنی مثلا یه آدرسی داریم که اینجوریه :
http://www.example.com/file.pdf&username=amir
که بدون اون پارامتر دانلود غیرممکنه.حالا ما اینو بیاریم کپی کنیم توی proz باید جلوی هر & یه دونه \ هم بذاریم دیگه! (وگرنه به عنوان پایان دستور تلقی میکنه)
یه وقتی میبینی ۶ تا پارامتر گرفته،URL هم طولانیه...خیلی دردسر میشه!
خواستم ببینم تو که خط فرمانی دانلود میکنی این مشکلو چطور رفع میکنی.
۱.فایرفاکس سریعتر،ایمن تر،زیباتر،قابل کنترل تر،انعطاف پذیرتر و محبوب تره! حالا اینکه میگم محبوب تر بودن باعث رشد میشه اینه که توی دنیای متن باز (فایرفاکس هم اوپن سورس هست) پشتیبانی توسط "جامعهی کاربران" انجام میشه.وقتی که جامعهی کاربری بزرگتر و فعالتر باشه پیشرفت و رشد هم زیادتر میشه.
۲.ویندوز ۸ به طور خلاصه "ناامید کننده" است.انتظاراتی که کاربران داشتند رو برطرف نکرده.نسبت به ۷ سخت تره اما امکاناتش الزاما بهتر نیست.همین باعث شده کسایی که مثلا XP استفاده میکردن و قصد ارتقا داشتن تصمیمشون رو بگیرن و ۷ نصب کنن (چون میدونن حداقل تا ۲ سال دیگه ویندوز جدیدی نخواهد بود و از ۸ هم راضی نیستن).
حالا اینا رو با متغیر نمیگفت و مثال میزد نمیشدها!!
مثلا اگه میگفت : "اینترنت اکسپلورر روی ویندوز نصبه و کاربران سنتی کسی به فکر عوض کردنش نیست،اما در سطح جهانی فایرفاکس طرفداران زیادی داره،پس کاربران جدید ایرانی که اطلاعات بیشتری دارن نظر کاربران جهانی رو میخونن و به فایرفاکس علاقه مند میشن" اصلا امکان پذیر نبود!!!![]()
والا من در مورد اینکه چی میخوای بخری و چرا میخوای بخری کار ندارم،اما توصیه میکنم از این سایت خرید نکنی!؟این سایت چند تا داره به نظرتون کدوم بهتره ؟http://www.wee.ir/ef/3g/index.htm
حالا اگه نداشتی؟!!لیچر شخصی دارم (روی سرور شخصی نصب کردم) . بعد لیچ هم rename میکنم.
میخواستم واسه میکروب سافت و بیناد موزیلا تبلیغ نشه![]()
حالا اگه نداشتی؟!!
export LINK=http://example.com
proz $LINK
آره با اینکه بگی "سرعت بوت ویندوز ۸ خیلی بالاست" اصلا واسه مایکروسافت تبلیغ نمیشه!! موزیلا هم که خوبه،پس حقشه که تبلیغ بشه براش.
نه هدفم از گذاشتن لینک سایت این بود که مدل های مختلف اش رو ببینین و ویژگی هاشون رو بحث کنیم ؟ مثلا یکی این قابلیت رو داره که مکالمه تصویری داشته باشی یا مثلا یکی 3.75 G هست .منظورم اینه کدوم ویژگی ها مهم هستن .من می خوام یکی بخرم که بعدا که 4G هم بتونم باهاش کار کنم مثلا با تبلت ها .یعنی ویژگی های اصلی رو می خوام نه اینکه می تونی پیام بفرستی اینا . میشه در این مورد توضیح بدی؟والا من در مورد اینکه چی میخوای بخری و چرا میخوای بخری کار ندارم،اما توصیه میکنم از این سایت خرید نکنی!
اصلا یه جوریه،غیرقابل اطمینان به نظر میرسه.طراحیش یه جوری عجیب و درپیته.سایت wee.ir رو رفتی؟ برو یه نگاهی بنداز!
بعد لینکی که میده به سایت ac.i8i.ir میرسه،که جدا از اسم و آدرس ناجورش اون هم طراحی خاصی داره!
پرداخت وجه و دریافت کالا رو سعی کرده که یه جوری معتبر و منطقی جلوه بده،اما به نظر من یه جای کارش میلنگه....
دقت کردی که هیچکدوم از این دو سایت "عنوان" درست درمونی ندارن؟ لینکی که دادی،عنوانش "فروشگاه مودم های پیشرفته" است!!
شما پول رو به اسم یه آدم میریزی.
من باشم اعتماد نمیکنم.
.
بعد یه چیز دیگه ذهن منو مشغول کرده : میدونید که "امام زمان" در چند سالگی به امامت رسید؟ (مخاطبم همه هستند،نه فقط امیرحسین.جواب این سوال هم بله یا خیر هست)
چیو توضیح بدم؟!مثلا یکی این قابلیت رو داره که مکالمه تصویری داشته باشی یا مثلا یکی 3.75 G هست .منظورم اینه کدوم ویژگی ها مهم هستن .من می خوام یکی بخرم که بعدا که 4G هم بتونم باهاش کار کنم مثلا با تبلت ها .یعنی ویژگی های اصلی رو می خوام نه اینکه می تونی پیام بفرستی اینا . میشه در این مورد توضیح بدی؟
فتبارک الله احسن الخالقین!@Drago :
لینک رو اینطوری بنداز توی متغیر :
کد:export LINK="http://example.com/file.pdf@username=amir"
بعدش هم دان کن :
کد:axel $LINK proz $LINK wget -o file.pdf $LINK && echo Done!
هر جوری که دلت میخواد![]()
ترم ۳؟؟؟ من معادلات رو ترم ۷ برداشتم!!سلام دوستان بلاخره امتحاناي منم تموم شد...يك نظر خواهي...ميگن رياضي 2 رو با معادلات ديفرانسيل بر ندارم چون ساختمان گسسته هم هست سنگين ميشه...نظر شما چيه؟؟؟با هم بردارم يا معادلات ديفرانسيلو بندازم واسه ترم 3؟؟؟؟
بعد یه چیز دیگه ذهن منو مشغول کرده : میدونید که "امام زمان" در چند سالگی به امامت رسید؟ (مخاطبم همه هستند،نه فقط امیرحسین.جواب این سوال هم بله یا خیر هست)
سلام دوستان بلاخره امتحاناي منم تموم شد...يك نظر خواهي...ميگن رياضي 2 رو با معادلات ديفرانسيل بر ندارم چون ساختمان گسسته هم هست سنگين ميشه...نظر شما چيه؟؟؟با هم بردارم يا معادلات ديفرانسيلو بندازم واسه ترم 3؟؟؟؟
خوب مشکل اینه که نمی دونم چی بگیرم یعنی کدوم مودم بهترهچیو توضیح بدم؟!
میگی یه چیزی میخوام که امکانات a و b و c رو داشته باشه،خب برو بخر دیگه! من چی بگم؟!
مکالمه تصویری مگه ربطی به نوع خط داره؟ به اینترنت وصل شی و سرعت کافی داشته باشه میتونی دیگه (البته مسلما سرعتی که در 3g و 4g خواهید داشت با 2g یا 2.5g قابل مقایسه نیست).
3.75g مگه توی ایران هست اصلا؟؟ الان رایتل به اصطلاح داره 3g میده،اونم که میگن همچین خیلی هم 3g نیست!!
اون جریان تبلت هم اصلا نفهمیدم.خب وقتی سیم کارت 4g داری،تبلت 4G هم داری،دیگه مودم واسه چته؟؟
.
فتبارک الله احسن الخالقین!
خداوند شما رو با استالین...نه چیز با استالمن مشهور کنه که کار ما رو راه انداختی.
به این میگن پشتیبانی از طریق "جامعه کاربری"!
خوب مشکل اینه که نمی دونم چی بگیرم یعنی کدوم مودم بهتره
در مورد مکالمه تصویری هم فکر کنم سیم کارت های معمولی این امکان رو ندارن سیم کارت های دیتای رایتل داره
در مورد 3.75 هم در مشخصات یکی از همین فلش ها نوشته بود که پشتیبانی می کنه
منظورم هم از تبلت این بود که خوب تبلت 4 g باشه فلش 3g چی میشه ؟ منظورم از عملکرد؟
نتیجه کلی اینکه می خواهم یکی بگیرم که جایگزین adsl باشه چون تا اونجا که تو گوگل گشتم بعضی این مودم ها سرعتشون چند برابر adsl هست.خوب حداقل دو گزینه بگو مثلا بگو مال dlink و vodafone خوبه من اونا رو مقایسه کنم ( چون نمی دونم مال کدوم شرکت ها خوبه و سرعتشون بهتره )
میشه لطفا توضیح بدی؟سعی کن همزمان consistency و heterogeneity موجود باشه.
ببین کلی میگم سعی کن تا اونجایی که میتونی همه از ی مارک باشن که این هم افزایی رو بالا میبره ولی خب ایده آلی هس که همیشه محقق نمیشه در نتیجه باید این قطعات همگون باشن مثلا" از یک نسل مرتبط با هم باشن.اینا تو سیستم عامل پیشرفته و شبکه های کامپیوتری پیشرفته کاملا" مبناس.کلا" سعی کن بهترین کانفیگ رو بدست بیاریمیشه لطفا توضیح بدی؟
ترم ۳؟؟؟ من معادلات رو ترم ۷ برداشتم!!
به نظر من هم همه رو با هم برندار.یه دوزار هم درسهای تخصصی بردار.
سلام
خسته ی امتحانا نباشید
ما که از امتحان خلاص شدیم گیر پروژه افتادیم!
خب من که طبق چارتمون معادلات دیفرانسیل رو ترم 3 برداشتم.
ریاضی 2 به نظرم ساده تر از ریاضی 1 هست یعنی گستردگی کمتری داره نه ساده تر باشه.
معادلات هم خوبه ولی کار زیادی میخواد.
بقیه ی درسایی که میخوای برداری رو بگو تا بیشتر کمک کنیم ببین درسای من ترم 2 اینا بودن:
ریاضی 2 و فیزیک 2 و برنامه نویسی پیشرفته و ریاضیات گسسته و مبانی فناوری اطلاعات با 3تا عمومی!
ترم 3 هم:
معادلات و ساختمان داده و آمار و مدار منطقی با درسای عمومی یا اصلی!
خب به نظر من ترم 2 اگه معادلات رو برمیداشتم برام بهتر بود چون درسا کمتر سنگین بود.
یعنی بنظرم ساختمان داده خیلی سخت تر از ریاضیات گسسته است!
باز این نظر من هستو نظر دوستان مطمئنا" بهتر از من هست چون من تازه میخوام برم ترم 4 و هنوز دیدم به درسا کامل نشده
![]()
۱.بهتر نسبت به شرایط شماست خانم،ببین کدومش برای شرایطی که داری بهتره.۱.خوب مشکل اینه که نمی دونم چی بگیرم یعنی کدوم مودم بهتره
۲.در مورد مکالمه تصویری هم فکر کنم سیم کارت های معمولی این امکان رو ندارن سیم کارت های دیتای رایتل داره
۳.در مورد 3.75 هم در مشخصات یکی از همین فلش ها نوشته بود که پشتیبانی می کنه
۴.منظورم هم از تبلت این بود که خوب تبلت 4 g باشه فلش 3g چی میشه ؟ منظورم از عملکرد؟
۵.نتیجه کلی اینکه می خواهم یکی بگیرم که جایگزین adsl باشه چون تا اونجا که تو گوگل گشتم بعضی این مودم ها سرعتشون چند برابر adsl هست.خوب حداقل دو گزینه بگو مثلا بگو مال dlink و vodafone خوبه من اونا رو مقایسه کنم ( چون نمی دونم مال کدوم شرکت ها خوبه و سرعتشون بهتره )
از استالمن بدت میاد؟؟استالین و استالمن هر دو افراد بزرگی هستند ولی همونقدر که بزرگن مایه نفرت من هم هستند![]()
![]()
از استالمن بدت میاد؟؟
![]()
البته نظرات عجیب و بعضا افراطی هم داره که ممکنه چندان جالب نباشه...اما تنفر؟!!
خوب درساي ديگم فيزيك2 وازمايشگاه فيزيك 1و2.برنامه سازي پيشرفته.2تا درس عمومي.بچه ميگن بچه هاي ترم بالاي گفتن با هم برنداريم رياضي 2 وديفرانسيلو.... چون سنگين ميشه..
جابز بله،البته جابز حق ریچی رو نخورد،اما حق خیلی های دیگه رو خورد!! ریچی نابغهی آروم و بی حاشیه ای بود.آره. چون افرادی مثل جابز (در بین اپلی ها) و استالمن (بین یونیکس من ها) حق ریچی رو خوردند.
آره. چون افرادی مثل جابز (در بین اپلی ها) و استالمن (بین یونیکس من ها) حق ریچی رو خوردند. در ضمن استالمن در GPL میگه «آزادی تا جایی که من بهت میگم حرکت کنی» و این یعنی چیزی دقیقا مغایر آزادی.
جابز بله،البته جابز حق ریچی رو نخورد،اما حق خیلی های دیگه رو خورد!! ریچی نابغهی آروم و بی حاشیه ای بود.
ولی استالمن؟ فکر نمیکنم! باید دوباره برم مطالعه کنم...
تسلیت من و همه دوستان را پذیرا باش ایشالله که غم آخرتون باشه.استالمن هم یکی بدتر از جابز. جابز یه انحصار طلب بود و ادعایی نداشت. ولی استالمن مثل افرادی هست که میخوان به زور وارد بهشتمون کنند.
پ.ن: پسردایی من فوت کرده و من مدتی کمتر حضور دارم![]()
استالمن هم یکی بدتر از جابز. جابز یه انحصار طلب بود و ادعایی نداشت. ولی استالمن مثل افرادی هست که میخوان به زور وارد بهشتمون کنند.
تسلیت میگم ان شالله غم آخرتون باشهاستالمن هم یکی بدتر از جابز. جابز یه انحصار طلب بود و ادعایی نداشت. ولی استالمن مثل افرادی هست که میخوان به زور وارد بهشتمون کنند.
استالمن هم یکی بدتر از جابز. جابز یه انحصار طلب بود و ادعایی نداشت. ولی استالمن مثل افرادی هست که میخوان به زور وارد بهشتمون کنند.
اینکه دنیس ریچی نابغه بود که توش شکی نیست،اما دوتا مسئله :دنیس ریچی از نظر من یه نابغه بوده. اگه اون نبود زبان C هم نبود و همچنین Unix و Linux و............................
واقعا" خیلی دنیای کامپیوتر مدیون دنیس ریچی هست.
استالمن روی گنو و روی GPL تعصب نشون میده و حق هم داره.اگه اون به عنوان پایه گذار تعصب نشون نشده یواش یواش پروژه از خط امام دور میشه.پس اون خط رو تعیین میکنه(خیلی هم سفت و سخت) بعد ماها بسته به علاقه و تفکرمون از اون خط انحراف پیدا میکنیم،یکی خیلی زیاد و یکی خیلی کم.استالمن هم یکی بدتر از جابز. جابز یه انحصار طلب بود و ادعایی نداشت. ولی استالمن مثل افرادی هست که میخوان به زور وارد بهشتمون کنند.
هرچقدر هم تغییر کنی باز هم همینه.اصولا انسانی که به این نتیجه برسه کاری که انجام داده "کافی"ـه و از عملکردش "راضی"ـه همون لحظه تموم شده،دیگه به درد نمیخوره.پ ن : مطمئن هستم اگه عمر من تو این دنیا همین الان به اتمام برسه. اصلا از خودم و عملکردم تو این دنیا راضی نیستم .
خدایا نیروی تغییر بهم بده.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |