نمیزارین که ..
از دست شماها
هی زودتر تبریک بگین ..
شک کردم که نکنه امشب یلدا بوده ..
یلدا مبارک ..
کلیک کنید کادوی مدیریتی![]()
مدیر نمونه ممنون
نمیزارین که ..
از دست شماها
هی زودتر تبریک بگین ..
یلدا مبارک ..
اون که بله ، با یه دیکشنری معمولی حل شده است . تخصصی هم نبود۱.
کلماتش تخصصی هم نبود،یعنی یه دیکشنری معمولی هم جواب میداد.واضح که بود؟
نمیزارین که ..
از دست شماها
هی زودتر تبریک بگین ..
یلدا مبارک ..
بله خبرایی هست؟؟![]()
dzzv_13;5823522 مرسی:D ما هم جو زده شدیم پستتون رو خوندیم :D مبارک باشه شغل جدید .. (تا اونجا که یادمه دنبال کار بودین) ما نیز عاشق زندگی هستیم :)[/QUOTE گفت:الان دقيقا نيشم تا بنا گوش بازه پستمو خوندين...
آره چند ماهي ميشه ميرم سركار تو بيمه ايران با معلم هامم كه بسيار در ارتباطيم چون طرف قراداديم تو گل سرسبداشوني خدايي
نخيرم خبرا پيش شماست
الان دقيقا نيشم تا بنا گوش بازه پستمو خوندين...
آره چند ماهي ميشه ميرم سركار تو بيمه ايران با معلم هامم كه بسيار در ارتباطيم چون طرف قراداديم تو گل سرسبداشوني خدايي
این نیش تا بنا گوش باز بودن نشون میده خبرا پیش شماس عزیزم
این نیش تا بنا گوش باز بودن نشون میده خبرا پیش شماس عزیزم
با اجازه بزرگترا......................بلهپيش هر دوتامونه ميدوني كه
[
1. بالاخره خبرا پیش کیه ؟!!1. نخيرم خبرا پيش شماست
الان دقيقا نيشم تا بنا گوش بازه پستمو خوندين...
2. آره چند ماهي ميشه ميرم سركار تو بيمه ايران با معلم هامم كه بسيار در ارتباطيم چون طرف قراداديم تو گل سرسبداشوني خدايي
آقا آرش گل باز هم اینجا درخواستتون رو زدین کهبچه ه من یه پروپوزال در مورد طراحی سایت می خواستم ممنون میشم کسی اگه بدونه برام بده.ممنون.
من دیوونه ی رشته ی it هستم خیلی زیاد دارم از این ماه شروع میکنم برای کنکور 92 خوندن ایا میتونم دانشگاه اصفهان قبول شم چه رتبه هایی و درصد هایی میخاد برای قبولی من فقظ باید اصفهان قبول شم لطفا راهنمایی کنید من و ممنون میشم .
عجب ضدحالي!!ادیشب بالاخره زود خوابیدم که صبح با بابام برم کوه .. بماند که ساعت تقریبا یک رفتم بخوام و خوابم نمیبرد
صبر بلند شدیم بریم .. بابام میگه بخواب امیرجان بخواب .. داره بارون میاد چجورررررررررر
حالم گرفته شد
کاش برف بود ..
آخه وقتی بارون میاد همه جا میشه گِل
منم موافقم حالا شما ها بگین ما بگیم خبرا پیش کی بودما آخر نفهمیدیم خبرا پیش کیه![]()
خبرا پیش عمو خبرنگارهمنم موافقم حالا شما ها بگین ما بگیم خبرا پیش کی بود![]()
منم موافقم حالا شما ها بگین ما بگیم خبرا پیش کی بود![]()
خبرا پیش یکی هست دیگه فقط رو نمیکنه
![]()
![]()
![]()
![]()
1. بالاخره خبرا پیش کیه ؟!!
2.اینی که با قرمز مشخص کردم رو تفسیر میکنی .. جمله بندیتون عالیه .. من که نگرفتم چی گفتین
======================
دیشب بالاخره زود خوابیدم که صبح با بابام برم کوه .. بماند که ساعت تقریبا یک رفتم بخوام و خوابم نمیبرد
صبح بلند شدیم بریم .. بابام میگه بخواب امیرجان بخواب .. داره بارون میاد چجورررررررررر
حالم گرفته شد
کاش برف بود ..
خبر در خبر با بعد از خبر در بالاتر از خبرچه خبر تو خبري شده ها![]()
21 دسامبر هم تموم شد ولي خبري نشد ولي يه چيزي بهتون بگم ما خونه نشسته بوديم داشتيم ميگفتيم هه هه دنيا تموم نشد تو همون لحظه يه صدايي مهيبي اومد يه چيزي مثل گاز تركيدگي كل محل ريختن بيرون فك ميكردن دنيا داره تموم ميشه ولي خونه يكي رفت رو هوا......دنياي اونا تموم شدجزييات و فردا ميگم بهتون...كاش خونه خالي باشه
1. بالاخره خبرا پیش کیه ؟!!
2.اینی که با قرمز مشخص کردم رو تفسیر میکنی .. جمله بندیتون عالیه .. من که نگرفتم چی گفتین
آقا آرش گل باز هم اینجا درخواستتون رو زدین که
گل پسر قرار شد هر پستی سر جای خودش
ممنون میشم بیایی و توی تاپیک " سوالات و درخواستها " درخواستت رو مطرح کنی
سلام .. خوش امد میگم
خیلی خوبه .. از دیوونه شدم خوشم میاد .. به شرطی که اولش با عقل رفته باشی جلو![]()
دوست عزیز لطف کنین سوالاتتون رو توی تاپیک سوالات مطرح کنید
اینکه کدوم دانشگاه چه رتبه هایی رو برای چه رشته ایی میگیره بهترین کار رفتن به اون دانشگاه و پرسیدن از دانشجوهای اونجا هست .. چون بسته به شرایط مختلف قبولی ها فرق میکنه .. ولی در کل بنظرم باید رتبه ایی حدود 5 هزار بیارین ..
======================
دیشب بالاخره زود خوابیدم که صبح با بابام برم کوه .. بماند که ساعت تقریبا یک رفتم بخوام و خوابم نمیبرد
صبح بلند شدیم بریم .. بابام میگه بخواب امیرجان بخواب .. داره بارون میاد چجورررررررررر
حالم گرفته شد
کاش برف بود ..
منم اميدوارم كسي تو اون خونه نبوده باشه اينطور مرگا خيلي وحشتناك...21 دسامبر هم تموم شد ولي خبري نشد ولي يه چيزي بهتون بگم ما خونه نشسته بوديم داشتيم ميگفتيم هه هه دنيا تموم نشد تو همون لحظه يه صدايي مهيبي اومد يه چيزي مثل گاز تركيدگي كل محل ريختن بيرون فك ميكردن دنيا داره تموم ميشه ولي خونه يكي رفت رو هوا......دنياي اونا تموم شدجزييات و فردا ميگم بهتون...كاش خونه خالي باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |