sara.mortazavi
کاربر حرفه ای
che joooooooor komaki?
سلام
با عرض پوزش ولي رشته بدي هست راستي كسي هست اينجا به من كمك كند
سلامسلام
با عرض پوزش ولي رشته بدي هست راستي كسي هست اينجه به من كمك كند
سلامیکی به من بگه نیازی به یاد گرفتن پاسکال هست یا نه؟چه زبانهای برنامه نویسی را باید حتما یاد بگیریم؟
سلام به همه بچه های تالار IT
من قبلا تو این سایت عضو بودم اما به دلیل مشغله کاری و البته پایان نامه خیلی کم می اومدم اینجا.حالا خداروشکر دیگه سر کارم و وقتم مال خودمه.
من با علاقه تمام این رشته رو انتخاب کردم و فوق العاده رشته خوبی هست.دانشگاه صنعتی شاهرود تحصیل کردم و قصد ارشد دارم اما نه امسال.یه راهنمایی به بچه های IT از زمان دانشجویی سعی کنید دوره های mcse و ccna رو بگذرونید که به شدت در پیدا کردن کار بهتون کمک می کنه.
همگی موفق باشین.
bad khodetiسلام
سلام
خوش اومدی!!سلام من نیلوفرم
یکی از دانشگاه های تهران درس میخونم و ورودی امسالم
امیدوارم دوست خوبی براتون بشم
سلام من نیلوفرم
من IT نخوندم ولی بچه های IT رو دوس دارم..................
من هم برای شما آرزوی موففقیت میکنم.سلام به برو بچ گل آی تی
خوب خلوت شده اینجا
ولی بعد از امتحانات جبران میکنیم
امیدوارم کسانی که مث دوستمون "ویرا" امتحاناتشون تموم شده نتیجه ی خوبی بگیرن
دوستانی هم که مث ما هنوز امتحاناتشون شروع نشده ، امتحاناتشونو خوب بدن
موفق باشید
سحر خانم خوش آمدید .بعضی مواقع وقتی از من هم همین سوال میپرسن من میگم تقریبا همون کامپیوترهسلام من سحرم
دانشگاه تهران جنوب درس می خونم و ورودی 89 هستم.
من تا حدودي راجع به رشتم ميدونم
يه بار يكي ازم پرسيد رشته ات چيه گفتم IT.
گفت : چيه؟ همون هوا فضا هستش!!!!
متشکرم رشته ی شما هم خیلی خوبه....من IT نخوندم ولی بچه های IT رو دوس دارم..................
سلام من نیلوفرم
سلامسلام من سحرم
دانشگاه تهران جنوب درس می خونم و ورودی 89 هستم.
اینو قبلا حل کردیم با بچه های اینجا!من تا حدودي راجع به رشتم ميدونم
يه بار يكي ازم پرسيد رشته ات چيه گفتم IT.
گفت : چيه؟ همون هوا فضا هستش!!!!
کسی که وقتی بهش میگی فناوری اطلاعات ( یا حتی فناوری) سریع ذهنش میره طرف کامپیوتر مثل کسیه که تا میگی موبایل سریع ذهنش میره طرف نوکیا.در حالی که ممکنه اصلا Mobile SAM (سیستم ضدهوایی متحرک) مد نظرت باشه!!!
اونی که استاد امیر(سایکیک) گفته هم واسه همه و توسط همه قابل اجرا نیست و فکر هم نمیکنم جواب بده! اون استاد میتونه بزنه تو دهن دانشجویی که اینو میگه ولی مثلا من 23 ساله نمیتونم بزنم تو دهن یه مرد 54 ساله! حالا به فرض هم که زدیم...جواب میگیره؟ نه این راهش نیست.
اینو قبلا به یکی از دوستان هم گفتم : بستگی به سواد ، موقعیت و سطح فکر طرف جواب بدید.
اگه با فرد کوته فکر طرف هستید که میدونید صحبت باهاش فایده نداره از عبارات "آره همونه" یا مثلا "همونه ولی یه کم باکلاس تر" یا حتی "کامپیوتره ولی مخابرات هم بهش اضافه شده" استفاده کنید.طور دیگه جواب نمیده.
اگه موقعیت مناسب نیست یا میخواید از زیر سوال در برید میتونید از "مباحث مدیریتی بهش اضافه شده" هم استفاده کنید.
اگه فقط سطح دانشش کمه (یعنی نمیشه سطح بالا براش توضیح داد : مثلا دایی شما که دیپلم داره و 53 سالشه) سعی کنید با مثال براش توضیح بدید.مثلا براش از همین تلفن همراه بگید،یا شبکه های کامپیوتری یا مثلا تجارت الکترونیک(در سطح پایین! نرین شروع کنید B2B و B2C گفتن!!!).
اگه فقط اطلاعات تخصصیش کمه (مثلا عموی شما که دکترای زمین شناسی داره) میتونید فنی تر صحبت کنید.مثلا از وظایف جزئی و ریز شده یه مهندس IT در سازمان ، یا از زیرساخت فناوری اطلاعات یا نحوه تحلیل و حل مساله و تفاوت دیدگاه مهندس نرم افزار و مهندس IT براش توضیح بدید.
من هم صنایع نخوندم ولی آواتار شما رو دوست دارم!من IT نخوندم ولی بچه های IT رو دوس دارم..................
جالبه که من چند وقت پیش فهمیدم امیر هنوز گاهی به اینجا سرمیزنه ولی وقت نداره مداوم بیاد...سلام مسعودی چرا ناناحتی؟!!!!!!!!!!!!
میبینم که اعضا داره روز به روز بیشتر میشه و فعالیت هم روز به روز کمتر هر چند که خودم آخر فعالیت هستم
ولی من میگم اینجا به یه مدیر فعال و با اطلاعات نیاز داره وگرنه آب از آب تکان نمیخوره (امیر آقا مدیر این انجمن کجایی ؟ چرا اینجا اینقدر سوت کوره شما باید بیایید و بچه ها رو ترغیب کنید !!!!!!!!!!)
حال کو گوش شنواااااااااااااا
سلام تو این بخش (کامپیوتر یا فناوری اطلاعات) واقعا جای خالی بخش مدیریت سرور حس میشه
اگر این بخش وجود داشت میشد حرفه ای به مسائل مجازی سازی - وب سرور ها - اکانتینگ - لینوکس و.... پرداخت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |