گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

ویرا

عضو جدید
یکی به من بگه نیازی به یاد گرفتن پاسکال هست یا نه؟چه زبانهای برنامه نویسی را باید حتما یاد بگیریم؟

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام
با عرض پوزش ولي رشته بدي هست راستي كسي هست اينجه به من كمك كند
سلام
خوش اومدید
چی رشته بدی هست؟ مهندسی IT ؟ شوخی میکنی!!!
کمک چجوری؟ مشکل چیه؟
یکی به من بگه نیازی به یاد گرفتن پاسکال هست یا نه؟چه زبانهای برنامه نویسی را باید حتما یاد بگیریم؟
سلام
خیر الزامی به یاد گرفتن تمام و کمال پاسکال ندارید.ولی برای آشنایی راحت و خوبه.
به نظر شخصی من الزامی به یادگیری هیچ زبان برنامه نویسی خاصی نخواهید داشت ( ما IT ها البته) ولی آشنایی خوب و کامل با چند زبان مطرح و پرکاربرد مثل Java یا #C و PHP یا ASP کمک خوبی خواهد بود و بی فایده نیست.همچنین توصیه میشه با بقیه زبان ها نیز بیگانه نباشید.سعی کنید یک "تحلیلگر" خوب باشید نه یک "طراح" یا خدای نکرده "کد نویس" !
در مبحث مهندسی نرم افزار (۱ و ۲) با فرق این سه فرد آشنا میشید.

parsa_aftab

عضو جدید
سلام به همه بچه های تالار IT
من قبلا تو این سایت عضو بودم اما به دلیل مشغله کاری و البته پایان نامه خیلی کم می اومدم اینجا.حالا خداروشکر دیگه سر کارم و وقتم مال خودمه.
من با علاقه تمام این رشته رو انتخاب کردم و فوق العاده رشته خوبی هست.دانشگاه صنعتی شاهرود تحصیل کردم و قصد ارشد دارم اما نه امسال.یه راهنمایی به بچه های IT از زمان دانشجویی سعی کنید دوره های mcse و ccna رو بگذرونید که به شدت در پیدا کردن کار بهتون کمک می کنه.
همگی موفق باشین.

ویرا

عضو جدید
سلام به همه بچه های تالار IT
من قبلا تو این سایت عضو بودم اما به دلیل مشغله کاری و البته پایان نامه خیلی کم می اومدم اینجا.حالا خداروشکر دیگه سر کارم و وقتم مال خودمه.
من با علاقه تمام این رشته رو انتخاب کردم و فوق العاده رشته خوبی هست.دانشگاه صنعتی شاهرود تحصیل کردم و قصد ارشد دارم اما نه امسال.یه راهنمایی به بچه های IT از زمان دانشجویی سعی کنید دوره های mcse و ccna رو بگذرونید که به شدت در پیدا کردن کار بهتون کمک می کنه.
همگی موفق باشین.

سلام من ترم اول ITهستم با اینکه خیلی ITدوست دارم اما تا الان خیلی پیشرفت نکردم (که خیلی مشهود باشه).میشه یکم در مورد ccna وmcse توضیح بدید?:)

ویرا

عضو جدید
سلام بچه ها خبری ازتون نیست !!:w30:
معلوم دارین حسابی درس میخونید حالا امتحان ها را چی کار کردید؟برای ما که خیلی سخت بود با این که بیشتر سوال ها از خود کتاب بود اما اینقدر حجم کتاب ها زیاد بود که نمی تونستی تمامش کنی؟:w23:
این ترم هم گذشت تعطیلات میان ترم خوش بگذره؟:victory:

farzad.20

کاربر فعال
سلام به برو بچ گل آی تی
خوب خلوت شده اینجا
ولی بعد از امتحانات جبران میکنیم;)
امیدوارم کسانی که مث دوستمون "ویرا" امتحاناتشون تموم شده نتیجه ی خوبی بگیرن
دوستانی هم که مث ما هنوز امتحاناتشون شروع نشده ، امتحاناتشونو خوب بدن
موفق باشید

آخرین ویرایش:

s1991

عضو جدید
سلام من سحرم
دانشگاه تهران جنوب درس می خونم و ورودی 89 هستم.
من تا حدودي راجع به رشتم ميدونم
يه بار يكي ازم پرسيد رشته ات چيه گفتم IT.
گفت : چيه؟ همون هوا فضا هستش!!!!

s1991

عضو جدید
سلام من سحرم

ویرا

عضو جدید
سلام به برو بچ گل آی تی
خوب خلوت شده اینجا
ولی بعد از امتحانات جبران میکنیم;)
امیدوارم کسانی که مث دوستمون "ویرا" امتحاناتشون تموم شده نتیجه ی خوبی بگیرن
دوستانی هم که مث ما هنوز امتحاناتشون شروع نشده ، امتحاناتشونو خوب بدن
موفق باشید
من هم برای شما آرزوی موففقیت میکنم.:gol:
سلام من سحرم
سحر خانم خوش آمدید .بعضی مواقع وقتی از من هم همین سوال میپرسن من میگم تقریبا همون کامپیوتره
چون میدونم اگر در مورد ITتوضیح هم بدم متوجه نمیشن.
من IT نخوندم ولی بچه های IT رو دوس دارم..................
متشکرم رشته ی شما هم خیلی خوبه....

Drago

کاربر ممتاز
سلام من نیلوفرم
یکی از دانشگاه های تهران درس میخونم و ورودی امسالم
امیدوارم دوست خوبی براتون بشم

سلام من سحرم
سلام
هر دوی شما خوش اومدین.منتظریم فعالیتتونو ببینیم! البته نیلوفر فک کنم قبلا هم توی این تالار فعالیت داشته...
اینو قبلا حل کردیم با بچه های اینجا!
این نظر من بود:
کسی که وقتی بهش میگی فناوری اطلاعات ( یا حتی فناوری) سریع ذهنش میره طرف کامپیوتر مثل کسیه که تا میگی موبایل سریع ذهنش میره طرف نوکیا.در حالی که ممکنه اصلا Mobile SAM (سیستم ضدهوایی متحرک) مد نظرت باشه!!!
اونی که استاد امیر(سایکیک) گفته هم واسه همه و توسط همه قابل اجرا نیست و فکر هم نمیکنم جواب بده! اون استاد میتونه بزنه تو دهن دانشجویی که اینو میگه ولی مثلا من 23 ساله نمیتونم بزنم تو دهن یه مرد 54 ساله! حالا به فرض هم که زدیم...جواب میگیره؟ نه این راهش نیست.
اینو قبلا به یکی از دوستان هم گفتم : بستگی به سواد ، موقعیت و سطح فکر طرف جواب بدید.
اگه با فرد کوته فکر طرف هستید که میدونید صحبت باهاش فایده نداره از عبارات "آره همونه" یا مثلا "همونه ولی یه کم باکلاس تر" یا حتی "کامپیوتره ولی مخابرات هم بهش اضافه شده" استفاده کنید.طور دیگه جواب نمیده.
اگه موقعیت مناسب نیست یا میخواید از زیر سوال در برید میتونید از "مباحث مدیریتی بهش اضافه شده" هم استفاده کنید.
اگه فقط سطح دانشش کمه (یعنی نمیشه سطح بالا براش توضیح داد : مثلا دایی شما که دیپلم داره و 53 سالشه) سعی کنید با مثال براش توضیح بدید.مثلا براش از همین تلفن همراه بگید،یا شبکه های کامپیوتری یا مثلا تجارت الکترونیک(در سطح پایین! نرین شروع کنید B2B و B2C گفتن!!!).
اگه فقط اطلاعات تخصصیش کمه (مثلا عموی شما که دکترای زمین شناسی داره) میتونید فنی تر صحبت کنید.مثلا از وظایف جزئی و ریز شده یه مهندس IT در سازمان ، یا از زیرساخت فناوری اطلاعات یا نحوه تحلیل و حل مساله و تفاوت دیدگاه مهندس نرم افزار و مهندس IT براش توضیح بدید.

من IT نخوندم ولی بچه های IT رو دوس دارم..................
من هم صنایع نخوندم ولی آواتار شما رو دوست دارم! :D
آیا شما اطلاع دارید که از گذشته ی دور بین بچه های گروه کامپیوتر (شامل مهندسی کامپیوتر نرم افزار/سخت افزار - مهندسی فناوری اطلاعات - علوم کامپیوتر ) و بچه های صنایع همواره دشمنی و درگیری وجود داشته؟!
بچه های باستان شناسی تونستن سنگ هایی به قدمت 450000 (چهارصد و پنجاه هزار)سال پیدا کنن که مهندسین کامپیوتر (اون موقع IT نبوده) در جنگ هایی علیه مهندسین صنایع استفاده میکردن...

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار

سلام مسعودی چرا ناناحتی؟!!!!!!!!!!!!

میبینم که اعضا داره روز به روز بیشتر میشه و فعالیت هم روز به روز کمتر هر چند که خودم آخر فعالیت هستم
ولی من میگم اینجا به یه مدیر فعال و با اطلاعات نیاز داره وگرنه آب از آب تکان نمیخوره (امیر آقا مدیر این انجمن کجایی ؟ چرا اینجا اینقدر سوت کوره شما باید بیایید و بچه ها رو ترغیب کنید !!!!!!!!!!)
حال کو گوش شنواااااااااااااا

Drago

کاربر ممتاز
سلام مسعودی چرا ناناحتی؟!!!!!!!!!!!!

میبینم که اعضا داره روز به روز بیشتر میشه و فعالیت هم روز به روز کمتر هر چند که خودم آخر فعالیت هستم
ولی من میگم اینجا به یه مدیر فعال و با اطلاعات نیاز داره وگرنه آب از آب تکان نمیخوره (امیر آقا مدیر این انجمن کجایی ؟ چرا اینجا اینقدر سوت کوره شما باید بیایید و بچه ها رو ترغیب کنید !!!!!!!!!!)
حال کو گوش شنواااااااااااااا
جالبه که من چند وقت پیش فهمیدم امیر هنوز گاهی به اینجا سرمیزنه ولی وقت نداره مداوم بیاد...
=========
امیر این عکس خودته؟

dr.defacer

عضو جدید
سلام تو این بخش (کامپیوتر یا فناوری اطلاعات) واقعا جای خالی بخش مدیریت سرور حس میشه
اگر این بخش وجود داشت میشد حرفه ای به مسائل مجازی سازی - وب سرور ها - اکانتینگ - لینوکس و.... پرداخت

dr.defacer

عضو جدید
سلام تو این بخش (کامپیوتر یا فناوری اطلاعات) واقعا جای خالی بخش مدیریت سرور حس میشه
اگر این بخش وجود داشت میشد حرفه ای به مسائل مجازی سازی - وب سرور ها - اکانتینگ - لینوکس و.... پرداخت

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار

سلام مهندس تا حالا ندیده بودمت
خوب شما که ایده ی خوب داری آیا نفر خوب هم برای اینکار داری؟!!
مثلا خودتون میتونید استارتر این جور بخشها باشین؟؟

بالا