ای بابا شما چقدر نا امید هستید!!!
برای امیدواری بخونش:
بزارید از خدا شروع کنم . من هم مثل شما بودم از همه چیز زندگی ناامید ناامید تا اینکه روزی از یکی یک چیزی شنیدم که هر وقت ناامید میشم اون حرف رو یادم میارم و کلی امیدوار میشم اون شخص میگفت :
ما به خدا اعتقاد داریم ولی اعتماد نداریم
که باید حرفشو طلا گرفت ای مردم آخه چرا به خدا اعتماد نداریم همش فقط میگین خدا یعنی بهترین یار و یاور ولی هیچ وقت بهش اعتماد نمی کنیم خدایی که گفته راه راست رو برو تلاشتو بکن و نگران روزی نباش
بیایید از امروز فقط به خدا
اعتقاد نداشته باشیم بلکه
اعتماد هم داشته باشیم
ما تلاشمون رو میکنیم و خدا هر چی بخواهد که البته بهترین چیز را برای بنده اش می خواهد همون میشه
خوب بزارید یک بار دیگر این رشته مون رو برای دوستان تازه وارد که حوصله گشتن در تاپیک های قبل رو ندارند یک کوچولو مختصری بگم البته با اجازه صاحب نظران گل:
رشته آی تی یعنی اینکه ما بیاییم سخت افزار و نرم افزار و میان افزار ها رو با قواعد و قانونی پیاده کنیم که این قاعده و قانون مثل این است که ما بخواهیم اشتراک منابع داشته باشیم یا حذف مکان داشته باشیم یعنی به یک مکانی وابسته نباشیم ویا ...
در واقع رشته آی تی یعنی همه رشته هایی که تا حالا شنیده اید که میاید همه رو یک جا براتون میاوره و هر کس اون چیزی که علاقه داره رو دنبال کنه
مثلا یکی از دوستامون گفته بود معماری دوست داره خوب در این رشته به نظر من میتونه بهتر از اونهایی که معماری می خونن کار یاد بگیره و پول درآوره مثل اینکه طراح یک سایت بشه طراح آرم و لوگو و سایر طرح هایی که بچه های معماری فقط روی کاغذ میارن شما با نرم افزارهایی مثل فتوشاپ این کار رو میکنی
اگر بخواهم آی تی رو در یک جمله جمعش کنم اینجوری میگم:
در این رشته ما یک جهان دیگه میسازیم با
کامپیوتر و با
شبکه ارتباط برقرار می کنیم با
تجارت الکترونیکی کسب و کار می کنیم و با
امنیت از دنیایمون حفاظت میکنیم حالا تو دوست داری کدوم قسمت این دنیا رو بگیری (کامپیوتر رو بشناسی یا اینکه شبکه کار کنی و یااینکه تجارت یا امنیت کار کنی)
جالبه بدونی چهارتا گرایش ارشد هم همین چهارتا است
به نظر من آی تی یعنی همه چیز و در چند سال آینده بدون آی تی یعنی هیچی
البته این
برای کسانی هست که آی تی رو میدونن نه آنهایی که مدرک آی تی دارند چون خیلی از ما ها فقط دانشجو بودن این رشته رو یدک میکشیم ولی از یکی که اصلا رشته اش این نیست کمتر می دونیم
خلاصه:
خدا رو هیچ وقت یادت نره سعی و تلاش کن و پشتکار به خرج بده تنبلی رو بزار کنار آخه دیگه فردا رو ما باید بسازیم و با نشستن کاری درست نمیشه از همین حالا شروع کن به یاد گرفتن و بدان ناامیدی یعنی مرگ چون کسی که ناامید است
خدا رو فراموش کرده
در پایان از دوستان گلم عذر میخوام که یکمی طولانی شد