گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

sara.mortazavi

کاربر حرفه ای
:cry:من رشتم ict ااااا اما چون تو ایکنا نبود it انتخاب کردم..........اشتباه نکنید رشته الانمم ictمعنیشم اینه information connection technology ارهههههههه...حالا کسی میتونه در مورد شبکه های بین بانکها(بانکای مختلف) راهنماییم کنه.............مطلب میخوام
ای سی تی یعنی فناوری اطلاعات و ارتباطات
ای تی یعنی فناوری اطلاعات:eek:

sara.mortazavi

کاربر حرفه ای
سلام
کلا یکی بگه ای تی چه درسایی داره
کدومش باحال تره
چند واحد باید پاس کرد
کدومش مهمتره ؟
وکدومشو از الان باید بلد باشیم توپ توپ
چطوری میشه که در این سن در ترم های 1و2 کار کرد؟
از کجا باید بفهمیم که بار علمی باندازه کافی هست یانه؟

farzad.20

کاربر فعال
سلام
کدومش باحال تره
چند واحد باید پاس کرد
کدومش مهمتره ؟

سلام
درمورد اینکه کدوم شاخه ی آی تی بهتره نمیتونم چیزی بگم چون خودم زیاد نمیدونم، ولی راجع به اینکه چند واحد باید پاس کنید و چه جوریاست بهتره سیلابس درسی رو ( که حتما تو سایت دانشگاه تون است) نگاه کنید ، دروس پیش نیاز و هم نیاز هم تو سیلابس مشخصه ، یعنی مشخصه که از الان چه درسایی رو خوب بخونید که ترم های بالا مشکلی نداشته باشید.
درسای اصلی ترم 1و2 برنامه نویسی و مبانی فناوری اطلاعات و اصول مدیریته که این دوتا تئوریه . ترم 1و2 برنامه نویسی مهمه.

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سلام
کدومش باحال تره
چند واحد باید پاس کرد
کدومش مهمتره ؟

چون خیلی کلی پرسیدی کلی هم جواب میدم
درس های زیادی هست حدود 50 تا 60 تا درس که نمیشه اینجا ذکر کرد در سایت دانشگاهتون هست
من که عاشق سیستم عامل و طراحی الگوریتم و شبکه و امنیت هستم که واقعا به نظر من توی دنیا بالاتر از این دروس , درسی نیست
پیام نوری ها 144 واحد بقیه رو نمی دونم
درسایی که توی ترم بر میداری همه مهم است حتی اندیشه
خلاصه اینکه من اگر بر میگشتم ترم اول و دوم دوتا چیز رو خیلی خیلی بها میدادم یکی زبان سی و یکی زبان انگلیسی
همین :razz::razz:

آخرین ویرایش:

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
کدومش باحال تره
چند واحد باید پاس کرد
کدومش مهمتره ؟
سلام مهندس . بنظر من در کل باید 142 واحد پاس کنی ولی مونده تو کدوم یونی باشی . مهم بودن سوال خوبی نیست چون همه درسا به قول dzz عزیز مهمه حتی اندیشه . مونده به خودت که با چه دیدی به درسا نگاه کنی . مونده به علاقه خودت که کدوم رو بلد باشی . منم با نظر دوستمون موافقم . از همون اول زبان برنامه نویسیت رو قوی کن . بار علمی هم مونده به میزان فعالیت و مطالعه خودت . تلاش تلاش تلاش
موفق باشی

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
ملتمسانه

ملتمسانه

این علوم تحقیقات تهران هست یا شیراز؟توروخدا یکی بگه!!!

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
http://www.iran-eng.../images/smilies/huh.gif http://www.iran-eng.../images/smilies/huh.gif:huh::huh:مهندس جان سوالت همينه يا قبلا پرسيدي من نديدم الان داري تاكيد مي كني؟!!
علوم تحقيقات فارس داريم(دانشگاه آزاد ها)البته تو شهراي ديگه هم واحد همون هست..ولي اينا معروفه

آخرین ویرایش:

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
دانشگاه علوم و تحقیقات تهران هست یا فارس یا هردو؟یعنی شعبه اصلی و مرکزیش کجاست؟
من فکر میکنم مثل آزاده...یعنی توی هر شهری دانشگاه واحد اون شهرو داره .
======================
اون موسسه ما یادتونه؟ همون NGO که داشتیم...
میخوایم یه کارگاه ۳ روزه برگزار کنیم،روزی ۲ تا کلاس.بعد میخوایم موضوعات خوب،مناسب،جالب و قابل بحث در مورد IT رو توش مطرح کنیم.قرار نیست آموزش صرف داشته باشیم ها،قراره بحث و گفتگو باشه دیگه..کارگاه!
خواستم ببینم نظرتون چیه؟ موضوع چی پیشنهاد میکنین؟

Drago

کاربر ممتاز
http://www.iran-eng.../images/smilies/huh.gif http://www.iran-eng.../images/smilies/huh.gifمهندس جان سوالت همينه يا قبلا پرسيدي من نديدم الان داري تاكيد مي كني؟!!
علوم تحقيقات فارس داريم(دانشگاه آزاد)
آخه من تهرانم دیدم،شهر خودمونم دیدم...فکر کنم بیشتر شهرا داره...
این علوم تحقیقات یه واحدی از دانشگاه آزاد نیست؟؟؟

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آخه من تهرانم دیدم،شهر خودمونم دیدم...فکر کنم بیشتر شهرا داره...
این علوم تحقیقات یه واحدی از دانشگاه آزاد نیست؟؟؟
داشتم ويرايشش مي كردم كامل بگم http://www.iran-eng.../images/smilies/biggrin.gif:D
اين علوم تحقيقات دقيقا همونيه كه هردفه درموردش حرف مي زدن من گيج مي زدم! http://www.iran-eng.../images/smilies/biggrin.gif:D
چرا ديگه اگه همون باشه.دانشگاه آزاده..منتها واحد فارس و تهرانش سري از بقيه سوا كرده!

دراگو جان من در جريان NGOنيستم!
يعني كلا براي آي تي برپا شده؟

sara.mortazavi

کاربر حرفه ای
سلام
درمورد اینکه کدوم شاخه ی آی تی بهتره نمیتونم چیزی بگم چون خودم زیاد نمیدونم، ولی راجع به اینکه چند واحد باید پاس کنید و چه جوریاست بهتره سیلابس درسی رو ( که حتما تو سایت دانشگاه تون است) نگاه کنید ، دروس پیش نیاز و هم نیاز هم تو سیلابس مشخصه ، یعنی مشخصه که از الان چه درسایی رو خوب بخونید که ترم های بالا مشکلی نداشته باشید.
درسای اصلی ترم 1و2 برنامه نویسی و مبانی فناوری اطلاعات و اصول مدیریته که این دوتا تئوریه . ترم 1و2 برنامه نویسی مهمه.

چون خیلی کلی پرسیدی کلی هم جواب میدم
درس های زیادی هست حدود 50 تا 60 تا درس که نمیشه اینجا ذکر کرد در سایت دانشگاهتون هست
من که عاشق سیستم عامل و طراحی الگوریتم و شبکه و امنیت هستم که واقعا به نظر من توی دنیا بالاتر از این دروس , درسی نیست
پیام نوری ها 144 واحد بقیه رو نمی دونم
درسایی که توی ترم بر میداری همه مهم است حتی اندیشه
خلاصه اینکه من اگر بر میگشتم ترم اول و دوم دوتا چیز رو خیلی خیلی بها میدادم یکی زبان سی و یکی زبان انگلیسی
همین :razz::razz:

سلام مهندس . بنظر من در کل باید 142 واحد پاس کنی ولی مونده تو کدوم یونی باشی . مهم بودن سوال خوبی نیست چون همه درسا به قول dzz عزیز مهمه حتی اندیشه . مونده به خودت که با چه دیدی به درسا نگاه کنی . مونده به علاقه خودت که کدوم رو بلد باشی . منم با نظر دوستمون موافقم . از همون اول زبان برنامه نویسیت رو قوی کن . بار علمی هم مونده به میزان فعالیت و مطالعه خودت . تلاش تلاش تلاش
موفق باشی

منظورم از اینکه میگم همتره این بود که کدومش هیجانش بیشتره؟کدومتون هک کردن بلده؟توی گروپس گوگل ویاهو رفتین؟
کی میشه ترم 1 تموم بشه بریم سراغ دروس اصلی و تخصصی........

JUMONG360

کاربر فعال تجارت الکترونیک
.

.

منظورم از اینکه میگم همتره این بود که کدومش هیجانش بیشتره؟کدومتون هک کردن بلده؟توی گروپس گوگل ویاهو رفتین؟
با توجه به شورو هیجانی که تو بحث امنیت داری{هک و این چیزا...}فکر میکنم از درس مباحث نو در فناوری اطلاعات خوشت بیاد البته من ترم 7 هستم که اینو برداشتم واحد اختیاریه شاید بتونی زود برداری اما بهتره قبلش مهندسی فناوری اطلاعات1 رو پاس کنی تا یخورده آمادگی برای مطالب پیدا کنی...(to be continue...)زیاد عجله نکن راه درازی در پیش داری سعی کن خیلی منطقی و با تمرکز یکی یکی واحدای همون ترمو پاس کنی وقت برای خالی کردن هیجانت هست وقتی ایشالا مدرکتو گرفتی.موفق باشید:gol:

dzzv_13

مدیر تالار
مهندس جان من گفتم که زبان سی و زبان انگلیسیتو قوی کن بی جهت که نگفتم
کسی که این دو رو بلد نباشه به نظر من نمی تونه نیمی از راه رو بره
اگر در زمینه امنیت بخواهد کار کند که این دو به نظر من 80 درصد کار هستن
(البته برای شروع لازم هستند و در ادامه فقط و فقط خلاقیت در امنیت حرف اول رو میزنه)
جالبه بدونید که در دانشگاه های معتبر کشور هم بخاطر اینکه استاد خوب و یک سری امکانات در اختیار نیست ظرفیت پذیرش این رشته (امنیت)در ارشد انگشت شمار است

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من فکر میکنم مثل آزاده...یعنی توی هر شهری دانشگاه واحد اون شهرو داره .
======================
اون موسسه ما یادتونه؟ همون NGO که داشتیم...
میخوایم یه کارگاه ۳ روزه برگزار کنیم،روزی ۲ تا کلاس.بعد میخوایم موضوعات خوب،مناسب،جالب و قابل بحث در مورد IT رو توش مطرح کنیم.قرار نیست آموزش صرف داشته باشیم ها،قراره بحث و گفتگو باشه دیگه..کارگاه!
خواستم ببینم نظرتون چیه؟ موضوع چی پیشنهاد میکنین؟

اومدم پيشنهاد بدم

به نظرم همون بحث لزوم كامپيوتر رو مطرح كن...بعد نتيجه شو بيا به ماهم بگو

آينده اينترنت و محيط مجازي...وب 3 و ....
زبان هاي برنامه نويسي
شبكه هاي اجتماعي
..........

بازم ميگم چون نميدونم انجنمتون چطوريه درست نمي تونم بگم:w05:

درضمن دراگو جان يعني فيد انقد ارزش نداشت كه تشكر كني؟!

(اينو شوخي كردم فقط براي يادآوري خاطرات بود
همين كه نظر دادي خيلي خوشحالم كرد....راستش قبل از اين كه بزارمش هي مي گفتم اين بايد زودتر گفته ميشد ولي حالا اشكال نداره..ببين بچه ها چه حرفايي كه واسه گفتن ندارن..چقد مطالب بهتر ميگن درموردش!!!!!:w05:.....چقدر هم كه همين طور شد!!!!!!!!:razz:!
آقا مسعود روي زبان هاي برنامه نويسي خيلي كار كن...بعدا هر رشته اي كه بخواي بري اين حسابي لازمته
باباجون تو چرا انقد هولي؟!:biggrin:مگه همين ترم تخصصي نداري؟
ترماي بالاتر مياي ميگي چي ميشد همه ش عمومي بود

hamed13712000

عضو جدید
سلام
من حامدم دانشجوی ترم اول کارشناسی فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد کاشان هستم
خوشحال میشم با هم همکاری داشته باشیم

sogand.sogand

عضو جدید
سلام

سلام حامد جان ورودت و تبريك مي گم اميدوارم اينجا و تو رشته ات دوستاي خوبي پيدا كني.
ما اينجا همه با هم دوستيم هر وقت كمكي خواستي بيا اينجا

Drago

کاربر ممتاز
دراگو جان من در جريان NGOنيستم!
يعني كلا براي آي تي برپا شده؟
ما یه NGO یا به قول فارسی زبان ها سمن(سازمان مردم نهاد) تاسیس کردیم تقریبا پارسال همین موقع ها.اصل موضوع فعالیتمون رو هم همون فناوری اطلاعات گذاشتیم.
راستش چون اینور اونور سرمون گرمه زیاد کاری نکردیم ولی خب مثلا واسه اینکه از رکود در بیایم همین کارگاه رو خواستیم برگزار کنیم.
تصور کن یه شرکت منتها با مسئولیت و درگیری خیلی کمتر+تجاری هم نباشه
راستش خودمون هم نمیخوایم زیاد درگیر آموزش بشیم.نمیخوایم بقیه به چشم آموزشگاه نگاهمون کنن(الان یه سری از ان جی او ها بیشتر فعالیتشون آموزشیه)
قصدمون فرهنگ سازی و آشنایی و کاربردی کردن آی تی توی اول شهرمون و بعد هم کشور هست.
http://teo-ngo.com

تا وقتی ام درس روشه هیچ کدوم هیجان نداره! اما هر کدوم رو اگه بخوای توی یه فضای خوب بخونی میتونه جذاب باشه.باید بدون اینکه به امتحان فکر کنی بخونی تا بتونی بفهمی کدوم به دلت میشینه.
هک کردن بلده؟؟ یعنی چی؟ واسه چته؟
راستش گروپس از اون اول واسم جالب نبود! هرچند که خیلی استفاده ها داره و میتونه داشته باشه ولی انقدر اسپم فرستادن واسمون که بیخیال شدیم.اگه علاقه داری به شبکه های اجتماعی هم سر بزن.من از اونا بیشتر خوشم اومد.
دروس ترم ۱هم تموم میشه نترس.وقتی نظریه زبانها مجبور شدی بخونی دعا میکنی کاش ترم ۱ یه چند سالی طول میکشید.

مهندس جان من گفتم که زبان سی و زبان انگلیسیتو قوی کن بی جهت که نگفتم
کسی که این دو رو بلد نباشه به نظر من نمی تونه نیمی از راه رو بره
اگر در زمینه امنیت بخواهد کار کند که این دو به نظر من 80 درصد کار هستن
(البته برای شروع لازم هستند و در ادامه فقط و فقط خلاقیت در امنیت حرف اول رو میزنه)
جالبه بدونید که در دانشگاه های معتبر کشور هم بخاطر اینکه استاد خوب و یک سری امکانات در اختیار نیست ظرفیت پذیرش این رشته (امنیت)در ارشد انگشت شمار است
تنها چیزی که باعث میشه توی امنیت رفتنم شک بندازه همین برنامه نویسیه! البته با اون جهان بینی من (مهندس IT برنامه نویسی را تا حد فهمیدن کامل کد بداند کافیست) همچین بی ربط هم نیست.
مهندس انگشت شمار که میگی آدم یاد دو تا دست میفته ولی امنیت ۵ نفر بیشتر نمیگیره...یکیش منم،یکیش حامده(دوستم) شما هم میای؟
اومدم پيشنهاد بدم

به نظرم همون بحث لزوم كامپيوتر رو مطرح كن...بعد نتيجه شو بيا به ماهم بگو

آينده اينترنت و محيط مجازي...وب 3 و ....
زبان هاي برنامه نويسي
شبكه هاي اجتماعي
..........

بازم ميگم چون نميدونم انجنمتون چطوريه درست نمي تونم بگم:w05:

درضمن دراگو جان يعني فيد انقد ارزش نداشت كه تشكر كني؟!

(اينو شوخي كردم فقط براي يادآوري خاطرات بود
همين كه نظر دادي خيلي خوشحالم كرد....راستش قبل از اين كه بزارمش هي مي گفتم اين بايد زودتر گفته ميشد ولي حالا اشكال نداره..ببين بچه ها چه حرفايي كه واسه گفتن ندارن..چقد مطالب بهتر ميگن درموردش!!!!!:w05:.....چقدر هم كه همين طور شد!!!!!!!!:razz:!
ممنون از پیشنهادات خوبت.نمیخوایم زیادم تخصصی باشه مثل زبان های برنامه نویسی.البته بیشتر مخاطبین فکر میکنم دانشجوی IT باشن ولی چون ممکنه مخاطب عام هم داشته باشیم نمیخوام حوصله اشون سر بره.یا بازم چون نمیخوام شبیه کلاس دانشگاه بشه یا چیزی توش به صورت استاد و شاگردی آموزش داده بشه یه کمی میخوام موضوع ها قابل بحث باشه،همه به خودشون ببینن که در موردش حرف بزنن.
مثلا شبکه های اجتماعی،آینده اینترنت یا لزوم کامپیوتر خیلی عالی و مناسب بود.
خانم ملودی شما هم آره؟!
یه موقع چقدر از این شوخی ها میکردیم.اتفاقا جدیدا من به مسعود شرافتی گفتم به جای ایول گفتن از دکمه تشکر یا ستاره امتیاز استفاده کن!!
در ضمن من از اون ستاره واسه امتیاز استفاده میکنم.معلوم نمیشه ولی امتیاز بیشتری میده نسبت به تشکر.
ای بابا دست رو دلم نزار که خونه! من خودم اونطور که باید(شایسته است!) نمیرم دنبال چیزهای جدید ولی خب بقیه هم وضعشون از من بهتر نیست!
سلام
سلام
خوش اومدی.
ما هم خوشحال میشیم.

==============
به نظر شما این تاپیک عکس های دراگو رو ادامه بدم یا از این بیشتر به حجم و پهنای باند باشگاه آسیب نرسونم؟

dzzv_13

مدیر تالار
تنها چیزی که باعث میشه توی امنیت رفتنم شک بندازه همین برنامه نویسیه! البته با اون جهان بینی من (مهندس IT برنامه نویسی را تا حد فهمیدن کامل کد بداند کافیست) همچین بی ربط هم نیست.
مهندس انگشت شمار که میگی آدم یاد دو تا دست میفته ولی امنیت ۵ نفر بیشتر نمیگیره...یکیش منم،یکیش حامده(دوستم) شما هم میای؟
سلام مهندس(اول از همه افتخار میدید ما رو هم راه میدید)
نمی خوام بحث فلسفی باز کنم ولی اینو باید بدونیم که ارشد رو دیگه باید درست و حسابی ادامه بدیم آخه من شنیدم علت کم گرفتن این رشته این است که یکی یا دوتا استاد اون هم نه زیاد خوب در کشور نیست :cry::cry:

یعنی این رو میخوام بگم ارشد رو باید طوری رفت که اولا دانشگاهش امکانات خوبی داشته باشد و هم استاد خوب:):)( نه فقط اینکه رشته اش خوب باشه چون در ارشد رشتمون همه گرایشها خوب است)

با این حساب فکر نکنم که به جز امیرکبیر و شریف و علم وصنعت و آزاد قزوین ارشد جایی دیگه برم چون اون وقت میشه وقت تلف کردن:razz::razz:

در ضمن امنیت کار کسی است که مخ شبکه و برنامه نویسی (نه کد زن) باشه چون دنیایش شبکه و راه رفتنش با زبان برنامه نویسی (در بعضی جاها زبان سطح پایین)است :confused::confused:

پس من هم چون از کوچیکی هام
مخ
بودم احتمال داره اگر استاد خوب پیدا بشه من هم گرایش امنیت برم :razz::razz:

(برام دعا کنید امسال یکی از این دانشگاه ها قبول شم و گرنه باید یکسال پشت کنکور بمونم:(:()

Drago

کاربر ممتاز
سلام مهندس(اول از همه افتخار میدید ما رو هم راه میدید)
نمی خوام بحث فلسفی باز کنم ولی اینو باید بدونیم که ارشد رو دیگه باید درست و حسابی ادامه بدیم آخه من شنیدم علت کم گرفتن این رشته این است که یکی یا دوتا استاد اون هم نه زیاد خوب در کشور نیست :cry::cry:

یعنی این رو میخوام بگم ارشد رو باید طوری رفت که اولا دانشگاهش امکانات خوبی داشته باشد و هم استاد خوب:):)( نه فقط اینکه رشته اش خوب باشه چون در ارشد رشتمون همه گرایشها خوب است)

با این حساب فکر نکنم که به جز امیرکبیر و شریف و علم وصنعت و آزاد قزوین ارشد جایی دیگه برم چون اون وقت میشه وقت تلف کردن:razz::razz:

در ضمن امنیت کار کسی است که مخ شبکه و برنامه نویسی (نه کد زن) باشه چون دنیایش شبکه و راه رفتنش با زبان برنامه نویسی (در بعضی جاها زبان سطح پایین)است :confused::confused:

پس من هم چون از کوچیکی هام
مخ
بودم احتمال داره اگر استاد خوب پیدا بشه من هم گرایش امنیت برم :razz::razz:

(برام دعا کنید امسال یکی از این دانشگاه ها قبول شم و گرنه باید یکسال پشت کنکور بمونم:(:()

ایول پس هم گرایشی میشیم ولی شما یه سال از ما جلوتر میفتی.
بعد امنیت اینطور که من شنیدم 2 نفر روزانه میخواد 3 نفر شبانه فقط و فقط!

در ضمن من چکاره ام که بخوام کسی رو راه بدم یا ندم! دانشجوی بی سوادی بیش نیستم،چیزی که باعث میشه شما به اونجا راه پیدا کنی تلاش خودته.

خوش به حالت که مشکل سربازی اینا نداری (از اینکه میگی باید یک سال وایسم به نظر میرسه) ما اگه قبول نشیم باید بریم سربازی...

=====
این سوال باید در تاپیک سوالات پرسیده بشه و اونجا هم پرسیدم ولی اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه : برای botnet حتما باید از IRC استفاده بشه؟ مقاله یا مطلبی در مورد یه botnet بدون IRC سراغ دارید؟
اون موقعی که پاکر(وحید) اینا در موردش صحبت میکردن من تو غیبت صغری بودم...الان هم که دیگه کی وحیدو گیر بیاره.

آخرین ویرایش:

sara.mortazavi

کاربر حرفه ای
والا من این کتابای دانشگاهیو به چشم درس مرس نمیبینم حالا امتحان هم بگیرن مطمئنم پاس میشن ولی حوصله اک از عمومیاسر میره مخصوصا از اندیشه وادبیات
زبانم ضعیف هست ولی نه خیلی اونم اوکیه درحد 15-16هستش......
فقط میمونه برنامه نویسی که مثل چی چی توش موندم........ولی اونم میتونم برسم به استاد یاحتی ازش جلوبزنم فقط مشکل زمانه که همش بادوستام بیرونم.......
خانوادمونم زیاد با این رشته اشنایی ندارند براهمین وقتی میرم تونت همشون یادشون میوفته که پسری دارند و میان باهام میحرفن که تمرکز ادم میریزه بهم
این بدتراز بقیه اشه........موقعی بدتر میشه که پدرت بخواد بیاد نصیحتت کنه.....فکر میکنن میرم چت.............
گرایش امنیت فکرکنم خیلی سخته همتونم که میخواین همین امنیته روبرین.............
من میخوام زودتر یادبگیرم ........................

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
آقا یکی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی که البته دویا سه سال دیگه بازار حرف ای اش درست میشه و یکی هم امنیت که بچه ها گفتن.عشق است آی تی نه رشته های دیگه که ته اونا دراومده.

dzzv_13

مدیر تالار
والا من این کتابای دانشگاهیو به چشم درس مرس نمیبینم حالا امتحان هم بگیرن مطمئنم پاس میشن ولی حوصله اک از عمومیاسر میره مخصوصا از اندیشه وادبیات
فقط میمونه برنامه نویسی که مثل چی چی توش موندم........ولی اونم میتونم برسم به استاد یاحتی ازش جلوبزنم فقط مشکل زمانه که همش بادوستام بیرونم.......
خانوادمونم زیاد با این رشته اشنایی ندارند براهمین وقتی میرم تونت همشون یادشون میوفته که پسری دارند و میان باهام میحرفن که تمرکز ادم میریزه بهم
این بدتراز بقیه اشه........موقعی بدتر میشه که پدرت بخواد بیاد نصیحتت کنه.....فکر میکنن میرم چت.............

سلام
احسنت به پدر شما که بچشو در اینترنت تنها نمی زاره
راستش رو بخواهی از اینترنت من این توصیف رو دارم که مثل یک فنر میمونه که میتونی بپری روش و از اینکه هستی بالاتر بروی ولی اگر حواست نباشه پاهات داخل فنر میره و گیر میکنه و بدجوری می خوری زمین که تا عمر داری نمی تونی کمر راست کنی
پس اول حق به پدرت بده
من بعضی موقع ها پدرم رو کنار خودم می خونم و براش توصیف می کنم از کارهام تا هم اون خیالش راحت باشه و هم من حواسم باشه که یک بچه مسلمونم و یک خدا بالا سرم که حواسش بهم است که دست از پا خطا نکنم
از اینکه نصیحتت می کنن باید خیلی خیلی خوشحال باشی چون این نشون می ده براشون مهمی:gol::gol::gol:

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
سلام
خوش اومدين:gol:
ما هم خوشحال ميشيم كه بتونيم با هم تبادل اطلاعات كنيم

ممنون از پیشنهادات خوبت.نمیخوایم زیادم تخصصی باشه مثل زبان های برنامه نویسی.البته بیشتر مخاطبین فکر میکنم دانشجوی IT باشن ولی چون ممکنه مخاطب عام هم داشته باشیم نمیخوام حوصله اشون سر بره.یا بازم چون نمیخوام شبیه کلاس دانشگاه بشه یا چیزی توش به صورت استاد و شاگردی آموزش داده بشه یه کمی میخوام موضوع ها قابل بحث باشه،همه به خودشون ببینن که در موردش حرف بزنن.
مثلا شبکه های اجتماعی،آینده اینترنت یا لزوم کامپیوتر خیلی عالی و مناسب بود.
خانم ملودی شما هم آره؟!
یه موقع چقدر از این شوخی ها میکردیم.اتفاقا جدیدا من به مسعود شرافتی گفتم به جای ایول گفتن از دکمه تشکر یا ستاره امتیاز استفاده کن!!
در ضمن من از اون ستاره واسه امتیاز استفاده میکنم.معلوم نمیشه ولی امتیاز بیشتری میده نسبت به تشکر.
ای بابا دست رو دلم نزار که خونه! من خودم اونطور که باید(شایسته است!) نمیرم دنبال چیزهای جدید ولی خب بقیه هم وضعشون از من بهتر نیست!

==============
به نظر شما این تاپیک عکس های دراگو رو ادامه بدم یا از این بیشتر به حجم و پهنای باند باشگاه آسیب نرسونم؟
خواهش مي كنم
همون ديگه..چون نمي دونستم چقد مي خواي تخصصي باشه نمي شد دقيق گفت
آره يادش بخير...
نه دراگو..اونو واقعا به خاطر تشكر و امتياز و اينا نگفتم..جدي ميگم.شايد بيشتر به خاطر اين بود كه گله رو بايد از يه جايي شروع كرد ديگه!
اين مقدمه خوبي بود!!!:w05:
البته خيلي هم در گله كردن محق نيستم ولي خب..دله ديگه..گاهي اوقات........

:w05:
جالبن:gol:

sogand.sogand

عضو جدید

سلام منم مشكل مسعو د و دارم مي تونم درسام و با نمره هاي خوب بپاسم اما متاسفانه مشكل اينجاست كه چيز درست و حسابي بهمون ياد نمي دن.
خودمون هم كه تنبلي مي كنيم و تفريح و با دوستان بيرون رفتن و به ياد گيري ترجيح مي ديم.

سلام
احسنت به پدر شما که بچشو در اینترنت تنها نمی زاره
راستش رو بخواهی از اینترنت من این توصیف رو دارم که مثل یک فنر میمونه که میتونی بپری روش و از اینکه هستی بالاتر بروی ولی اگر حواست نباشه پاهات داخل فنر میره و گیر میکنه و بدجوری می خوری زمین که تا عمر داری نمی تونی کمر راست کنی
پس اول حق به پدرت بده
من بعضی موقع ها پدرم رو کنار خودم می خونم و براش توصیف می کنم از کارهام تا هم اون خیالش راحت باشه و هم من حواسم باشه که یک بچه مسلمونم و یک خدا بالا سرم که حواسش بهم است که دست از پا خطا نکنم
از اینکه نصیحتت می کنن باید خیلی خیلی خوشحال باشی چون این نشون می ده براشون مهمی:gol::gol::gol:

منم مثل dzzvچند بار مامانم و صدا كردم و بهش نشون دادم همه ي اينترنت چيزاي بد نيست و مي شه چيزي ازش ياد گرفت ديدم خودش آروم پا شد رفت ديگه هيچ وقتم سئال نكرد دارم چي كار مي كنم.
همه چيز واسه لغزيدن فراهم اين خودمونيم كه بخوايم بريم بالا يا بيايم پايين

rohygol

عضو جدید
سلام
کدومش باحال تره
چند واحد باید پاس کرد
کدومش مهمتره ؟

برای شروع بهتره مبانی برنامه نویسی رو خوب کار کنی

rohygol

عضو جدید
سلام منم مشكل مسعو د و دارم مي تونم درسام و با نمره هاي خوب بپاسم اما متاسفانه مشكل اينجاست كه چيز درست و حسابي بهمون ياد نمي دن.
خودمون هم كه تنبلي مي كنيم و تفريح و با دوستان بيرون رفتن و به ياد گيري ترجيح مي ديم.

منم مثل dzzvچند بار مامانم و صدا كردم و بهش نشون دادم همه ي اينترنت چيزاي بد نيست و مي شه چيزي ازش ياد گرفت ديدم خودش آروم پا شد رفت ديگه هيچ وقتم سئال نكرد دارم چي كار مي كنم.
همه چيز واسه لغزيدن فراهم اين خودمونيم كه بخوايم بريم بالا يا بيايم پايين

مهمترین رمز موفقیت در رشته های کامپیوتر استفاده از منابع زبان اصلی هست. باور کنید هیچ اطلاعاتی بهتر از اطلاعات بدون واسطه نیست یعنی اول زبان تخصصی بعد استفاده از منابع به زبان اصلی. هیچ کدوم از ترجمه هایی که از کتاب های معروف شده به اندازه استفاده از اصل این کتب تاثیر گذار نیست. سعی کنید زبان تخصصی تون رو قوی کنید.
مهندسی میتونه موفق باشه که مبتنی بر ترجمه های داخلی نباشه و مشکلاتش رو بتونه از وب حل کنه همین.

sogand.sogand

عضو جدید
مهمترین رمز موفقیت در رشته های کامپیوتر استفاده از منابع زبان اصلی هست. باور کنید هیچ اطلاعاتی بهتر از اطلاعات بدون واسطه نیست یعنی اول زبان تخصصی بعد استفاده از منابع به زبان اصلی. هیچ کدوم از ترجمه هایی که از کتاب های معروف شده به اندازه استفاده از اصل این کتب تاثیر گذار نیست. سعی کنید زبان تخصصی تون رو قوی کنید.
مهندسی میتونه موفق باشه که مبتنی بر ترجمه های داخلی نباشه و مشکلاتش رو بتونه از وب حل کنه همین.

بابا ايول من اگه زبانم خوب بود الآن وضعم اين نبود نمي گم زبانم بده ها اما اون قدر خوب نيست كه بتونم كتاباي مرجع و خودم ترجمه كنم.

ممنون بابت راهنمايت

بالا