گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

ماهك

عضو جدید
نه بابا امیر جان این واسه این ترمه :دی
هنوزم نگفته جزئیاتشو! مارو گذاشته تو آب نمک:razz:

ترم پیش پروژه شبیه ساز چراغ راهنمایی چهار راه بود من نمره چهارم شدم 16.4 :دی
دهنمونو اتوبوس مدرسه کرد! :surprised: تا وسط تابستون داشتیم پروژه می نوشتیم:cry: :razz:
حالا این ترمم که بازی باید بنویسیم...

زبان هم #C هستش.

راستی یه موضوع خیلی جالب امروز سر کلاس برنامه سازی پیشرفته مطرح شد
WWF یا همون Windows Workflow Fundation که تو 3 Net. اضافه شده

Workflow در مقابل Dataflow قرار می گیره و...
یه تحقیق باید در این مورد بعلاوه دو موضوع دیگه بنویسیم که دو نمره خود تحقیقه و پنج نمره هم تو امتحان پایانی از همین تحقیق قراره سوال بیاد...

استاد بسی به ما لطف دارند:cry:
راستی بکس ما امروز از ACM برگشته بودن
دو سوال حل کرده بودن که یکیش accept نشده بود...
رتبه 69 فک کنم شده بودن
فقط من بگم که اعضای تیم یه ترم چهاری و دوتا از هم دوره ایای من یعنی ترم دومیا بودن!

:gol:
راستي اين استادتون كه اينقدر به شما لطف دارن اسمشون چيه:que:

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سؤال

سؤال

مي خواستم بدونم كي ميتونم خودم يك تاپيك جديد بگذارم.نوشتن تاپيك چه شرايطي داره؟

mohandeseit

کاربر ممتاز
بيشتر بدانيد

بيشتر بدانيد

سلام به همگي.ميخواهم يه مطلب جديد به شما بگويم كه مطمئنم هيچكدام از شما نمي دانيد:
آيا ميدانستيد كه آژانس امنيت ملي آمريكا(NSA) تقريبا" تمامي ايميلها و به طور كلي تمامي
مسيج هايي را كه از طريق اينترنت رد وبدل ميشودرااز طريق واژه هاي كليدي كنترل مي كند؟:confused:
آمريكا16 نهاد اطلاعاتي دارد كه هماهنگي همه ي آنها به عهده ي NIE است و چهار سازمان عمده
وبدون ابتدا وانتهاي آنها عبارتند از:CIA-DIA-NSA-FBI .
در سازمان NSA حدود17000 متخصص كامپيوتر ورياضيدان ورمزياب و... فعاليت مي كنند.:eek:

من درمورد امنيت سيستمهاي اطلاعاتي تحقيق و پژوهش مي كنم و نكاتي براي شما خواهم گفت .من دانشجوي مهندسي IT نيز هستم.
MyEmail: itazizi@yahoo.com
ضمنا"شرايط ارسال تاپيك چيست؟http://www.secit.wordpress.com

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مي خواستم بدونم كي ميتونم خودم يك تاپيك جديد بگذارم.نوشتن تاپيك چه شرايطي داره؟
تاپيك جديد زدن شرايط نداره.شرطش اينه كه عضو باشيد كه شما عضوي.به عنوان اولين پست هم مي تونيد تاپيك بزنيد
موفق باشيد

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاكر اتفاقا تنها كاري كه نمي كنم درس خوندنه البته مهر ماه خواستم يه كارايي بكنم ولي چون نمي دونستم چيكار كنم بيخيال درس شدم:cool: (البته تا بهمن)
در ضمن اميدوارم اين ترمم بلا هاي خوب خوب سرتون بياد:D:w10:
منم تقریبا هینطوری بودم
هی می گفتم امروز می خونم هی می گفتم فردا آخر سرم هیچی نخوندم :دی
ولی بهتره یه مروری رو ریاضی پیش داشته باشی
همین طور یه نگاهیم به برنامه نویسی با #C بنداز بدک نیس;)

مرسی خدا از دهنت بشنوه:gol:
راستي اين استادتون كه اينقدر به شما لطف دارن اسمشون چيه:que:
استاد نصراللهی
اگه بیای یونی در خاطرت می مونه اسمشون:cry: :دی
استادیه که خیلی حالیشه اما... خیلی خیلی خیلی...خیلی سخت گیره:surprised::cry::cry:
استاد راهنمای گروه آی تی هم هستن
کارشناسی نرم افزار از دانشگاه صنعتی شریف دارن و طبق آخرین اخبار فک کنم دکتراشونم گرفتن البته هنوز تایید نشده این خبر:دی
خلاصه استاد خیلی توپیه;):gol:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استاد خودش بلد نيست! گفته هركي هك كرد اگه به من هم ياد بده 2 نمره ديگه ميدم!!!
ولي كلا من بدم نمياد ياد بگيرم.مخصوصا به خاطر علاقم به امنيت.
اون 4 مورد هم خيلي خيلي كم اطلاعات دارم.
آقاي مدير نظرتون در مورد يه تاپيك در اين مورد(آموزش هك) چيه؟

wwf؟
workflow؟
dataflow؟
ACM؟
(چيه ميخواي بگي پس تو چطور دانشجوي IT هستي؟!! خوب نميدونم ديگه...)

نظر من که مساعد هست:gol:
ولی باید چند نفر حرفه ای برای پیش برد اون تاپیک باشه.
اگر حد اقل 6-7 نفر حرفه ای بیان جلو می تونم حتی یه زیر بخش جدا براش ایجاد کنم.;)

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام به همگي.ميخواهم يه مطلب جديد به شما بگويم كه مطمئنم هيچكدام از شما نمي دانيد:
آيا ميدانستيد كه آژانس امنيت ملي آمريكا(NSA) تقريبا" تمامي ايميلها و به طور كلي تمامي
مسيج هايي را كه از طريق اينترنت رد وبدل ميشودرااز طريق واژه هاي كليدي كنترل مي كند؟:confused:
آمريكا16 نهاد اطلاعاتي دارد كه هماهنگي همه ي آنها به عهده ي NIE است و چهار سازمان عمده
وبدون ابتدا وانتهاي آنها عبارتند از:CIA-DIA-NSA-FBI .
در سازمان NSA حدود17000 متخصص كامپيوتر ورياضيدان ورمزياب و... فعاليت مي كنند.:eek:

من درمورد امنيت سيستمهاي اطلاعاتي تحقيق و پژوهش مي كنم و نكاتي براي شما خواهم گفت .من دانشجوي مهندسي IT نيز هستم.
ضمنا"شرايط ارسال تاپيك چيست؟http://www.secit.wordpress.com

سلام
اين ادعاي شما براي من خيلي جالبه!
اگه ميشه بيشتر توضيح بديد. منظورتون از واژه كليدي چيه؟
اين آژانس چطوري ميتونه همه ترافيك اينترنت رو كنترل كنه؟
...
اگه لطف كنيد و بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم.
موفق باشيد

ماهك

عضو جدید
منم تقریبا هینطوری بودم
هی می گفتم امروز می خونم هی می گفتم فردا آخر سرم هیچی نخوندم :دی
ولی بهتره یه مروری رو ریاضی پیش داشته باشی
همین طور یه نگاهیم به برنامه نویسی با #C بنداز بدک نیس;)

مرسی خدا از دهنت بشنوه:gol:

استاد نصراللهی
اگه بیای یونی در خاطرت می مونه اسمشون:cry: :دی
استادیه که خیلی حالیشه اما... خیلی خیلی خیلی...خیلی سخت گیره:surprised::cry::cry:
استاد راهنمای گروه آی تی هم هستن
کارشناسی نرم افزار از دانشگاه صنعتی شریف دارن و طبق آخرین اخبار فک کنم دکتراشونم گرفتن البته هنوز تایید نشده این خبر:دی
خلاصه استاد خیلی توپیه;):gol:
ممنون از راهنمايي ات:gol:

majmaj

عضو جدید
با تصويب نمايندگان مجلس هر كس به طور غير مجاز به اطلاعات يا سامانه‌هاي رايانه‌اي يا مخابراتي كه به وسيله تدابير امنيتي حفاظت شده، دست يابد به 91 روز تا يك سال حبس و 5 تا 20 ميليون ريال جزاي نقدي يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

به گزارش فارس، نمايندگان مجلس هشتم در ادامه جلسه علني امروز يكشنبه با تصويب شور دوم لايحه جرايم رايانه‌اي، مصوب كردند هر كس به طور غيرمجاز اطلاعات و علائم موجود در كارت‌هاي حافظه يا فايل پردازش در سامانه ملي رايانه‌اي و مخابراتي را با ايجاد يا وارد كردن متقلبانه اطلاعات، مخدوش كند، جاعل محسوب شده و به يك تا پنج سال حبس يا 20 تا 100 ميليون ريال جزاي نقدي يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

همچنين بر اساس يكي ديگر از مواد لايحه جرايم رايانه‌اي هر كس به طور غيرمجاز محتواي در حال انتقال ارتباطات غيرعمومي در سامانه‌هاي رايانه‌اي يا مخابراتي يا امواج الكترو مغناطيسي يا نوري را شنود كند به 6 ماه تا 2 سال حبس يا 10 تا 40 ميليون ريال جزاي نقدي و يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

براساس ماده 3 اين لايحه نيز هر كس به طور غيرمجازات نسبت به اطلاعات سري در حال اطلاع يا ذخيره شده در سامانه‌هاي يارانه‌اي يا مخابراتي يا حامل‌هاي داده شده مرتكب اعمال زير شود به مجازات‌هاي مقرر محكوم خواهد شد:

الف) دسترسي به اطلاعات مذكور يا تحصيل آنها يا شنود محتواي سري در حال انتقال به يك تا سه سال حبس يا 20 تا 60 ميليون ريال جزاي نقدي يا هر دو مجازات
ب) در دسترس قرار دادن اطلاعات مذكور براي اشخاص فاقد صلاحيت به 2 تا 10 سال حبس
ج) افشا يا در دست قرار دادن اطلاعات مذكور براي دولت، سازمان، شركت يا گروهي بيگانه يا عامل‌ آنها به 5 تا 15 سال حبس.

بر اساس تبصره اين ماده، اطلاعات سري به داده‌هايي گفته مي شود كه افشاي آنها به امنيت كشور يا منافع ملي لطمه مي‌زند. همچنين بر اساس تبصره دو ماده فوق الذكر، آئين نامه نحوه تعيين تشخيص اطلاعات سري و نحوه طبقه بندي و حفاظت آنها ظرف 3 ماه از تاريخ تصويب اين قانون توسط وزارت اطلاعات با همكاري وزارتخانه‌هاي كشور دادگستري، ارتباطات و فناوري اطلاعات و دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح تهيه و به تصويب هيئت وزيران خواهد رسيد.

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني امروز 17 ماده از 57 ماده لايحه جرايم رايانه اي را تصويب كردند و ادامه بررسي مواد آن به جلسات بعدي موكول شد.

تعجب نكنيد اين خبر رو براي اونايي گذشتم كه مي‌خوان هك ياد بگيرن. اما نه باسه همشون بلكه فقط براي كلاه سياها.

شما ها هم اگه دوست داريد هكر شيد كلاه سفيد يا فوقش كلا خاكستري بشيد.:w16:

blackberry

عضو جدید
سلام.من تازه عضو شدم!کاملا شانسی ای تی روانتخاب کردم!الان میگم ای تی یعنی زندگی!!!!به رشتمون با تمام وجود عشق میورزم!!چون که اینده مال ماست!بدون شک!تو شاخه های آی تی هم دیوونه ی امنیت هستم!!!:smile:

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام دوستان!
1.اگه دقت كنين ميبينين كه من هم مثل شما رتبه ام رفته بالا و ديگه از will be famous soon enough در اومدم!
2.بالاخره تونستم يكي از بچه هاي كلاسو بيارم باشگاه!
پاكر جان مرسي كه بهش امتياز دادي.
3.blackberry ببينم چيكار ميكني ها! آبرومونو جلوي بقيه مهندسين IT حفظ كن.
4.دوستان پيام نوري كه ساختمان گسسته برداشتين 14ام امتحانه ها! من كه تا جبر بول بيشتر نخوندم!!!

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.من تازه عضو شدم!کاملا شانسی ای تی روانتخاب کردم!الان میگم ای تی یعنی زندگی!!!!به رشتمون با تمام وجود عشق میورزم!!چون که اینده مال ماست!بدون شک!تو شاخه های آی تی هم دیوونه ی امنیت هستم!!!:smile:
سلام بلک-بری جان
خوش اومدی
منم امنیت رو خیلی دوس دارم:دی:gol:
سلام دوستان!
1.اگه دقت كنين ميبينين كه من هم مثل شما رتبه ام رفته بالا و ديگه از will be famous soon enough در اومدم!
2.بالاخره تونستم يكي از بچه هاي كلاسو بيارم باشگاه!
پاكر جان مرسي كه بهش امتياز دادي.
3.blackberry ببينم چيكار ميكني ها! آبرومونو جلوي بقيه مهندسين IT حفظ كن.
4.دوستان پيام نوري كه ساختمان گسسته برداشتين 14ام امتحانه ها! من كه تا جبر بول بيشتر نخوندم!!!
1. تفریک امیر جان ایشالا مدیر شدنتم ببینیم;):gol:
2. چاکریم، دوست تو دوست ما نیز هس دیگه:دی:gol:

ما که گسستمون یه میان ترم گرفت تا همین جبر بول که هفت نمره از پایان ترم بود!
گفتش امتحان پایانی دیگه این قسمتا نمیاد! :دی:دی
امتحان پایانی از فصلای رابطه بازگشتی، گراف و درخته و از سیزده نمره:دی:gol:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

سلام به شما.
خوش اومدین به تالار خودتون ;)
امید وارمک که هرچه زود تر شما رو بین اعضا فعالمون مثل (Pari , Fariba , Zakaria , el2rado , Majmaj , Paker , Melody , SMaryam ,) و دیگه امممم ... داشته باشیم :w12: اگه کسی از اعضای فعال فعلی جا افتاد پوزش می طلبم .اگه کسی رو دیدم اضاف می کنم ;)

موفق باشید

Smaryam

عضو جدید
سلامی دوباره دوستان
من تقریبا ده روزی میشد که به باشگاه سری نزده بودم،به علت فوت یکی از اقوام!:( از شما می خوام که براش طلب مغفرت کنید.

واقعا دلم برای باشگاه تنگ شده بود.
سعی میکنم دوباره فعالیتمو شروع کنم. در ضمن من دوره Mcse رو هم شروع کردم و بعد از network+ الان دارم XP pro می خونم . سعی می کنم تا هر جا که بتونم اطلاعاتم رو باهاتون share کنم.
موفق باشید.

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامی دوباره دوستان
من تقریبا ده روزی میشد که به باشگاه سری نزده بودم،به علت فوت یکی از اقوام!:( از شما می خوام که براش طلب مغفرت کنید.

سعی میکنم دوباره فعالیتمو شروع کنم. در ضمن من دوره Mcse رو هم شروع کردم و بعد از network+ الان دارم XP pro می خونم . سعی می کنم تا هر جا که بتونم اطلاعاتم رو باهاتون share کنم.
موفق باشید.
سلام .مریم جان (درست گفتم؟) خوبی؟
خیلی بابت فامیلتون ناراحت شدم . خدا رحمتش کنه ..
خیلی خشحالیم که اومدی .. و خوشحال میشیم که از اطلاعاتت استفاده کنیم ..

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلامی دوباره دوستان

موفق باشید.

سلام مریم جان.
So Welcome back
بابت این خبری که دادید واقعا متاسّفم مریم جان.امید وارم که جاشون اون دنیا خوب باشه.

چه خوب و عالی .با دوستان یک صلاح و مشورت کنیم ببینیم چند نفر مایل هستند تا مثل +Network که توسط دوست خوبمون Majmaj ایجاد شد شروع کنیم با هم Win XP Pro رو هم آموزش بدیم.;)

برای دوره ی بعد اسم نویسی می کنیم تا یه تعدادی که درخواست کردن شروع کنیم.
نظرات ؟؟؟؟

mohandeseit

کاربر ممتاز
بيشتر بدانيد

بيشتر بدانيد

سيستم مديريت امنيت اطلاعات
استراتژي امنيتي سازمان بايد به گونه اي طراحي شودكه سه اصل مهم زير همواره رعايت گردد:
1-confidentiality: محرمانه بودن اطلاعات- تنها افراد مجازبه اطلاعات دسترسي خواهندداشت.
2-Integrity: جامعيت- كامل بودن وصحت اطلاعات وروشهاي پردازش اطلاعات بايد تضمين شود.
3-Availability: دردسترس بودن- اطلاعات به طور صحيح درسترس افرادي كه حق دسترسي به آنرا دارند قرار گيرد.

يك سيستم جامع امنيتي بر سه پايه بنا مي شود:
1-سيستمها ودستورالعمل هاي امنيتي
2-تكنولوژي ومحصولات امنيتي
3-عوامل اجرايي
مورد1 شامل طرحها و برنامه هاي مرتبط بانحوه محافظت از سيستمهاي اطلاعاتي وداده هاي آنها مي شود.مورد2 شامل تمام ابزارهاي مورد استفاده در بخشهاي امنيتي مي شود.مورد3 هم كه بديهي است.
Please visit: www.secit.wordpress.com:heart::gol:

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم الان ترم اول دانشگاهم و هیچ اینده ی روشنی رو برای خودم نمیبینیم تو رشته ی it .امیدوارم با عضو شدن در اینجا و زیاد شدن اطلاعاتم علاقم به این رشته بیشتر بشه.واقعا از سایتتون ممنونم.:(

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم الان ترم اول دانشگاهم و هیچ اینده ی روشنی رو برای خودم نمیبینیم تو رشته ی it .امیدوارم با عضو شدن در اینجا و زیاد شدن اطلاعاتم علاقم به این رشته بیشتر بشه.واقعا از سایتتون ممنونم.:(

خیلیا مثل شما بودن ولی الان خیلی با انگیزه و علاقه مند به رشتشون دارن میان جلو.
پس حتما به این تاپیک مراجعه کنید.

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها
يه سوال داشتم، كسي برنامه كامل امتحانات آي تي پيام نور طرح سنتي رو داره؟
من اين ترم كلا پامو تو دانشگاه نزاشتم!!!(از محاسن پيام نور خونيه ديگه!)
توي سايت پيام نور هم چيزي نديدم(البته زياد نسرچيدم)
خلاصه اگه يكي از دوستان برنامه كامل رو آپ كنه، كلي مخلصش ميشم بخدا
موفق باشيد
(فكر كنم تا پايان امتحانات كمتر بتونم بيام)

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
اگه طرح تجميع بودي با ما همدرد بودي كمكت ميكرديم!
آقاي مدير!:(:crying::(

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
.

چه خوب و عالی .با دوستان یک صلاح و مشورت کنیم ببینیم چند نفر مایل هستند تا مثل +Network که توسط دوست خوبمون Majmaj ایجاد شد شروع کنیم با هم Win XP Pro رو هم آموزش بدیم.;)

برای دوره ی بعد اسم نویسی می کنیم تا یه تعدادی که درخواست کردن شروع کنیم.
نظرات ؟؟؟؟
منم همینجا به طور کاملا رسمی موافقت خودم رو اعلام میکنم .و اماده ام که اولین شگارد این کلاس باشم ... :)

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه طرح تجميع بودي با ما همدرد بودي كمكت ميكرديم!
آقاي مدير!:(:crying::(
سلام .. خوبی؟
میگم مگه درس نداری؟؟؟ شنبه مگه امتحان نداری ؟ چرا نمیشینی سراغ درست ؟؟؟؟؟
ببین من چقدر دارم تلاش میکنم ؟؟:whistle:

طه احدی

عضو جدید
سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه من یه سوالی داشتم کسی میتونه فرق مهندسی IT و ودیریت IT رو بگه؟؟؟؟؟؟

طه احدی

عضو جدید
سلام منم بدون شناخت وارد این رشته شدم ولی حالا خیلی دوستش دارم یه سوال : میدونید فرق مهندسی IT و مدیریت IT چیه؟؟؟؟ میشه لطفا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام منم بدون شناخت وارد این رشته شدم ولی حالا خیلی دوستش دارم یه سوال : میدونید فرق مهندسی IT و مدیریت IT چیه؟؟؟؟ میشه لطفا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.اميدوارم روز به روز علاقه تون بيشتر بشه.;)
دوست عزيز اگر توي همين تالار يه جستجويي كنيد تفاوت اين ها توضيح داده شده

بالا