ممنون عزیزم ولی در بالا جواب آقا امیر نوشتم تا وقتی یاد نگرفتم این جوریه
درسته كه بايد اتفاقو خودمون ايجاد كنيم و لي اينقدر همه بي حالند كه ادم همون انرژي كه داره واسه انجام كاري يا تغييري ازت ميگيرند...ما رو از پسرا جدا كردن و فقط دختريم تو دانشگاه...اين دخترا هم عينوهو كنيز حاج باقر غر ميزنند....يك سمت ميري اون غر ميزنه كه اگر جا و مكان نداشتن چرا ما رو جدا كردن...اينور ميري اون غر ميزنه ميگه شده عين دبيرستان...اونور ميري يكي يك بهونه جديد واسه غر زدن پيدا كرده...هم هرچي هم ميگي بابا اين دانشگاهو زدي قبول شدي ديگه بيخيال يك ترم گذشت خسته نشدين از اين همه غر زدن..قراره 4سال اينجا تحصيل كتي يا تحمل كن يا برو يا ديگه ساكت باش ولي كيه كه گوش بده!!!!!!!!!منم ديگه خسته شدم از بچه هاي اطرافم چون همش موج منفي ميدن...دانشگامونو عوض كردن بردن جاي ديگه هم چششونو نميگيره كه بابا اوردنت جاي بهتر يكم كنار بيا...نميتونند!!!خيييييييييييلي پر توقع اند.
مرگ تدریجی اینترنت اکسپلورر و سلطه گوگل کروم
محبوبیت فایرفاکس در ایران
سلام خسته امتحانا نباشيد.خوش به حالتون من كه هنوز 2تا ديگه دارم تا تموم شه...اتفاقا پستتون به بحث مربوط ميشه.من مشكلي نداريم ولي از اين كه بقيه اينقدر سخت يك مشكلي رو مي پذيرند عصبي ميشم...ما حتي استادامون موج منفي ميدن تو اين قضيه بعد انتظار داريد من حالم خوب بمونه؟؟؟؟؟باشه سعي ميكنم با چشم اندازي از اينده ي كه ميخوام داشته باشم درست كنم ببينم چي ميشه...s.1.8.1.18;59382 گفت:شما کدوم یونی بودید؟؟
خب باید خودت این تغییر رو ایجاد کنی تقریبا" بهت حق میدم که روت تاثیر داشته باشه ولی نه دیگه تا این حد.
تو اگه خودت انرژیت زیاد باشه وقتی دیگران از این حرفا میزنن به جای وایسادن و گوش دادن به حرفاشون میتونی جو رو عوض کنی همه چیز دست خودته.
یکی از استادای ما هست فکر کنم دیگه آخر این ترم بره کانادا این استاد انقد با انرژِی هست انقد اهداف بزرگی داره که وقتی تو میخوای پیشش از مشکلاتت حرف بزنی واقعا" خجالت میکشی!
مشکلات همه گذری هستن فقط مهمه این هست تو با چه دیدی به مشکل نگاه میکنی. اصلا" مشکل میبینیش یا نه؟
یا یه تجربه یه راه جدید....
این دید ماست که جهان اطرافمون میسازه! با همین دید میتونی دانشگاه رو برای خودت تبدیل به یه معظل بکنی که چرا جدا شده!
یا نه میتونی قسمت پر لیوان رو ببینی هرچند کم باشه!!
و یا اینکه فقط به هدفت فکر کنی ببینی میخوای به کجا برسی..
یه چشم انداز از آینده ی خودت داشته باشی این خیلی کمکت میکنه!
من فقط متن این پستتون رو خوندم پس اگه حرفام ربطی به بحثتون نداشته ببخشید دیگه...
سلام خسته امتحانا نباشيد.خوش به حالتون من كه هنوز 2تا ديگه دارم تا تموم شه...اتفاقا پستتون به بحث مربوط ميشه.من مشكلي نداريم ولي از اين كه بقيه اينقدر سخت يك مشكلي رو مي پذيرند عصبي ميشم...ما حتي استادامون موج منفي ميدن تو اين قضيه بعد انتظار داريد من حالم خوب بمونه؟؟؟؟؟باشه سعي ميكنم با چشم اندازي از اينده ي كه ميخوام داشته باشم درست كنم ببينم چي ميشه...
خوب منظورم این بود حتی اونی که تمام بدنش از کار افتاده هم باز فعالیت می کنه .خوب گفتی ورزش خوب مسلما می خواست می تونست به جای فیزیک تو این مدت در این زمینه خودش رو رشد بده مثل بسیاری از معلول ها که در مسابقه های ورزشی شرکت می کنند.۱.
۱.نه نشد.استیون هاوکینگ در زمینه ورزش چی برای گفتن داره؟ در زمینه فعالیت های اجتماعی چطور؟ در بسیاری از زمینه ها ایشون محدود هستن،پس اصولا امکان حضور در اون زمینه ها رو نداره،پی میتونه جای دیگه تمرکز کنه! (البته این رو انکار نمیکنم که اگه من جای اون بودم شاید اصلا عمرم رو به تاسف خوردن میگذروندم،نه فیزیک.)
۲.یعنی فکر میکنی هیچ وضعیتی باشه که توش یه نفر "راضی" باشه؟ فکر نکنه که بهتر از این هم میشد...؟ هر اتفاقی که برات افتاده باشه،هر وضعیتی که داشته باشی مسلما مشکلات و سختی های اون وضعیت رو هم خواهی دید و از اون وضعیت رضایت نخواهی داشت!
اگه دیدی جنگ شده (جنگی ناگزیر که نمیتونی جلوش رو بگیری) و همه چی رو از دست دادی چی؟ یعنی دیگه نه آی تی هست نه زندگی نه هیچی.فایده دیدن همچین چیزی برات چیه؟
!
یا اباصالح المهدی (عج)
.
.
امشب امامت آخرین منجی از دید ما شیعه ها شروع میشه
این عید بزرگ رو تبریک میگم
.
.
ما که شرمساریم
ولی دلخوشیم که منجی به مانند مرتضی علی داریم
و لیاقت اینو داریم که به شیعیانش این روز را تبریک بگیم
یا اباصالح المهدی ادرکنی
![]()
ببین دوست عزیز نمیدونم چجور برنامه ریزی میکنی که میگی نتیجه نداره . کمی بیشتر تامل کن تو کارات. توضیح بیشتر در مورد اون جمله هم این رو میتونم بگم که مثلا به همه چی فکر کن ، به زندگی، به مرگ ، به پیروزی ، به شکست ، ... . به همه چی تا وقتی اون اتفاقات برات افتاد ، بهتر بتونی هضمش کنی . چرا؟؟چون بهشون فکر کردی، فکرکردن به همه چی یعنی یه قدم جلو بودن.1.نتیجه فرق نکرد مثلا امتحان معادلات واقعا خودم رو کشتم تا خوب بشه یه جورایی حداقل جبران بشه ولی بازم نتیجه مثل قبلی ها بود
2.خوب در مورد آینده جواب پایین رو لطفا بخون.در مورد جمله ات میشه بیشتر توضیح بدی؟چه جوری؟
همه واژه هایی که اینجا به کار بردی ، تو ذهن من یه معنی میده و تو ذهن شما یه معنی دیگه . تغییر یعنی چی؟؟ شور و هیجان چیه؟؟ اله بله میشی یعنی چی؟؟بچه ها فكر كنم دارم افسردگي ميگيرم....هي ميگفتن دانشگاه بري اله ميشه دانشگاه ميري بله ميشه...فكر ميكردم وقتي وارد دانشگاه ميشم قراره چه تغيير بزرگي بشه تو زندگيم.......چه اتفاق بزرگي هستش كه قراره بيفته...... ولي ساده تر از اون چه فكر ميكردم اتفاق افتاد و يك ترمشم گذشتو رفت.....اصلا هيچ شورو هيجاني توش نبود....
سلام به همگی
1-بالاخره امتحانام تموم شد!!!!!!!!!!!!!
شما از پارس آنلاین راضی اید؟؟ من سرعت 512 گرفته بودم سرعتش خیلی اوقات پایین بود و اینکه شاید انگشت شمار سرعت دانلودش بالای 300 میرفت!!
نمیدونم چه سری هم داشت روزای 4شنبه ظهر همیشه قطع و وصل میشد!!!!!!!!!! قبلا" که سرعت 256 میگرفتم بهتر بود.
منم چند بار زنگ زدم وضعش تغییر نکرد حالا میخوام از مخابرات اشتراک بگیرم این 3 ماه واقعا" اذیتم کرد.
2-نظرتون چیه؟؟ با کنار بیام یا از مخابرات بگیرم؟ کسی از مخابرات اشتراک گرفته؟؟
سلامسلام...
2-من سرویس 128 مخابرات دارم.پارسال شاتل داشتم، پارس آنلاین تجربه نکردم.مقایسه شاتل و مخابرات از نظر من :
سرعت دانلود مخابرات بیشتر از شاتل هست.
ولی تو باز کردن صفحات وب و بعضی سایتای دانشگاه غیر انتفاعی، مخابرات یه کم مشکل داره البته الان یه کم بهتر از قبل شده.ولی شاتل در این مورد کیفیتش بالاتره.
(برای سرعت های بالا نمیدونم)
یه وقتایی از ساعت 1شب تا7-8 صبح قطعه.بارون شدید باشه هم قطعی زیاد میشه(به سیم کشی منزل مربوط نمیشه چون شاتل این مشکل رو نداره).
جدیدا فکر میکنم ،یعنی توهم میزنم،با اینکه از وقتی سرویس مخابرات گرفتم کمتر نت میام ولی گیگ سرویسم خیلی سریع تموم میشه!
البته ممکنه تو استان و شهرهای دیگه این مشکل نداشته باشه.
الان مخابرات میاد منو ممنوع الAdsl و اینترنت میکنه.
بخاطر سرعت دانلودش انتخابش کردم.
سلام
در کل از پارس آنلاین راضی نیستم. به دلیل تعرفه و تعداد قطعی هائی که در یک بازه زمانی مشخص نسبت به ISP های دیگه در همون بازه زمانی داره.
دوست من سرویسهای مخابرات که مشکل ترافیک ندارند و نامحدود هستند!
البته .
منم همچین توهمی دارم!!سلام...
1-بالاخره تموم شد ولی چشم به هم بزنیم امتحان ترم بعدی شروع میشه.....
2-من سرویس 128 مخابرات دارم.پارسال شاتل داشتم، پارس آنلاین تجربه نکردم.مقایسه شاتل و مخابرات از نظر من :
ولی تو باز کردن صفحات وب و بعضی سایتای دانشگاه غیر انتفاعی، مخابرات یه کم مشکل داره البته الان یه کم بهتر از قبل شده.ولی شاتل در این مورد کیفیتش بالاتره.
یه وقتایی از ساعت 1شب تا7-8 صبح قطعه.بارون شدید باشه هم قطعی زیاد میشه(به سیم کشی منزل مربوط نمیشه چون شاتل این مشکل رو نداره).
جدیدا فکر میکنم ،یعنی توهم میزنم،با اینکه از وقتی سرویس مخابرات گرفتم کمتر نت میام ولی گیگ سرویسم خیلی سریع تموم میشه!
الان مخابرات میاد منو ممنوع الAdsl و اینترنت میکنه.
بخاطر سرعت دانلودش انتخابش کردم.
سلام...
1-بالاخره تموم شد ولی چشم به هم بزنیم امتحان ترم بعدی شروع میشه.....
3.جدیدا فکر میکنم ،یعنی توهم میزنم،با اینکه از وقتی سرویس مخابرات گرفتم کمتر نت میام ولی گیگ سرویسم خیلی سریع تموم میشه!
منم همچین توهمی دارم!!
سلام
در کل از پارس آنلاین راضی نیستم. به دلیل تعرفه و تعداد قطعی هائی که در یک بازه زمانی مشخص نسبت به ISP های دیگه در همون بازه زمانی داره.
دوست من سرویسهای مخابرات که مشکل ترافیک ندارند و نامحدود هستند!
البته هر کدام مزایاهای خودش رو داره که همه اش به استفاده کاربر برمیگرده.
سلام به همگی
بالاخره امتحانام تموم شد!!!!!!!!!!!!!
چقد این صفحات این چند روزه جلو رفته فکر کنم یه 15 صفحه ای هست!
من نرسیدم اکثر پستا رو بخونم سرعت نتم خیلی پایینه!!
شانسم دقیق امروز که من امتحانام تموم شده اشتراک اینترنتم قطع شد!
شما از پارس آنلاین راضی اید؟؟ من سرعت 512 گرفته بودم سرعتش خیلی اوقات پایین بود و اینکه شاید انگشت شمار سرعت دانلودش بالای 300 میرفت!!
نمیدونم چه سری هم داشت روزای 4شنبه ظهر همیشه قطع و وصل میشد!!!!!!!!!! قبلا" که سرعت 256 میگرفتم بهتر بود.
منم چند بار زنگ زدم وضعش تغییر نکرد حالا میخوام از مخابرات اشتراک بگیرم این 3 ماه واقعا" اذیتم کرد.
نظرتون چیه؟؟ با پارس آنلاین کنار بیام یا از مخابرات بگیرم؟ کسی از مخابرات اشتراک گرفته؟؟
۱.بله،پروفسور همه جور نخودی توی آش منتشراتش وجود داره.یعنی کمتر کسی توی دنیا جرات داره بگه من توی همه این زمینه ها تخصص دارم.۱.آقای جعفر نژاد کم مونده هری پاتر رو هم ترجمه کنه و یه اسم توش تغییر بده روش بزنه «مولف»!
۲.من تمام تلاشم تهیه سیستم عامل مناسب برای پردازنده های i386 امروزی هست. یه جورایی نسبت به هرچیز ۳۲ بیت علاقه نشون میدم.
۳. فقط aria2c هست که خط فرمانیه.
۴.مقصود بنده از سوال رفقای کاخ نشین بود نه امثال خودمون که در جامعه هستیم!
به هر حال [اون شعر] یه تاثیری داشته که به یادت مونده و یه روزی روزگاری ازش استفاده کردی دیگه!مگه من از تأثیر حرفی زدم؟ کژ طبعی اشاره به تأثیر یا عدم تأثیر نداره. فقط اشاره داره به برچسبی که بیشتر آدمها به کسی که اهل شعر (یا موسیقی!) نیست میزنند!
موسیقی؟؟؟ شوخی میکنی! تاثیر منفی شاید! ولی اون تأثیری که احتمالا فکر میکنی، اصلا در خودت هم ایجاد نمیشه!
(تو یه لحظه هم فکر نکردی شاید گوش نکردنش بهتر باشه! چون نکتۀ منفی توش ندیدی)
واسه همین اگه عقلم رو از دست ندم، این امیدواری که داری هیچ موقع materialize نمیشه!
-------------
(ضمنا! به اژدها سُقُلمه نزن! Or He will poke you back!!)
این دوست ما عقیده ای داره (که اگر باهاش مخالف باشیم باز هم بسیار برای ما محترمه) که موسیقی نه تنها لذت بخش نیست (چه زودگذر و چه غیر از اون) و نه تنها مفید نیست،که بر ذهن هم تاثیر منفی میذاره و ضرر داره.با این که موسیقی لذتش زودگذر هست اصلا موافق نیستم! بعضی از آهنگا (مثل اکثر ترک های رپ فارس) جوری هستن که لذت دائم همراه دارند![]()
۱.بچه مسلمونید مثلا! سورهی ۵۶ام قرآن : "اذا وقعت الواقعه..."۱.منظورتونو از اين كه به واقعه اعتقاد داشته باشمو نفهميدم...
۲.درسته كه بايد اتفاقو خودمون ايجاد كنيم و لي اينقدر همه بي حالند كه ادم همون انرژي كه داره واسه انجام كاري يا تغييري ازت ميگيرند...ما رو از پسرا جدا كردن و فقط دختريم تو دانشگاه...اين دخترا هم عينوهو كنيز حاج باقر غر ميزنند....يك سمت ميري اون غر ميزنه كه اگر جا و مكان نداشتن چرا ما رو جدا كردن...اينور ميري اون غر ميزنه ميگه شده عين دبيرستان...اونور ميري يكي يك بهونه جديد واسه غر زدن پيدا كرده...هم هرچي هم ميگي بابا اين دانشگاهو زدي قبول شدي ديگه بيخيال يك ترم گذشت خسته نشدين از اين همه غر زدن..قراره 4سال اينجا تحصيل كتي يا تحمل كن يا برو يا ديگه ساكت باش ولي كيه كه گوش بده!!!!!!!!!
۳.منم ديگه خسته شدم از بچه هاي اطرافم چون همش موج منفي ميدن...
۴.دانشگامونو عوض كردن بردن جاي ديگه هم چششونو نميگيره كه بابا اوردنت جاي بهتر يكم كنار بيا...نميتونند!!!خيييييييييييلي پر توقع اند.
IE افت داشته چون مرورگر مزخرفی بوده.از هر نظر از بقیه بدتر بوده : امنیت،تکنولوژی،سرعت،امکانات،ظاهر و ... اگه تا حالا هم سرپا بوده به خاطر اینه که دیفالت روی ویندوزها نصب میشد.بعد از اینکه برداشته شد با سر داره سقوط میکنه.خوب چرا اينقدر IE افت داشته؟؟؟چه مشكلي فني داره كه اين قدر كاربراش كم شده؟؟؟چه برتري نسبت به فايرفاكس داره كه رشدش تو ايران بيشتر شده؟؟؟
این که عادیه که! من در اکثر مواقع همینو میگیرم.دایال آپ هم نمیخواد با ۲۵۶ میرم.داشتم با این اینترنت لاک پشتی دیال آپ سرچ عکس میکردم این رو داد!!
![]()
خیلی خوبه که از تمام چیزهایی که توی جنگ اتفاق میفته به کمک های اولیه فکر میکنی.آدم روحش شاد میشه.خوب اگه می دیدم جنگه پس از حالا شروع می کردم کمک های اولیه اینا یاد می گرفتم چیزهایی یاد می گرفتم که تو جنگ لازمم بشه
ببخشید تو کارتون دخالت میکنم،اما شیعیان از کی تا حالا روز شهادت به هم تبریک میگن؟ امام ۱۱ ام شهید شد،امام ۱۲ ام به امامت رسید.تبعیض آمیز نیست که واسه یکی ۱۵ روز (یا حتی بیشتر) سیاه میپوشید،واسه یکی تبریک میگید؟امشب امامت آخرین منجی از دید ما شیعه ها شروع میشه
این عید بزرگ رو تبریک میگم
ببخشید تو کارتون دخالت میکنم،اما شیعیان از کی تا حالا روز شهادت به هم تبریک میگن؟ امام ۱۱ ام شهید شد،امام ۱۲ ام به امامت رسید.تبعیض آمیز نیست که واسه یکی ۱۵ روز (یا حتی بیشتر) سیاه میپوشید،واسه یکی تبریک میگید؟
بعد یه چیز دیگه ذهن منو مشغول کرده : میدونید که "امام زمان" در چند سالگی به امامت رسید؟ (مخاطبم همه هستند،نه فقط امیرحسین.جواب این سوال هم بله یا خیر هست)
۱.بله،پروفسور همه جور نخودی توی آش منتشراتش وجود داره.یعنی کمتر کسی توی دنیا جرات داره بگه من توی همه این زمینه ها تخصص دارم.
۲.واسه همینه بهت میگم معماری رو شروع کن بخون.بعد تازه معماری کامپیوتر خیلی پایه ایه! بعدش باید بری معماری پیشرفته،بعد ریزپردازنده....اوه،کارت زیاده!!
۳.پراز (پروز؟) هم خط فرمانیه،واسه همینه با & مشکل دارم دیگه.باشه مرسی.
این دوست ما عقیده ای داره (که اگر باهاش مخالف باشیم باز هم بسیار برای ما محترمه) که موسیقی نه تنها لذت بخش نیست (چه زودگذر و چه غیر از اون) و نه تنها مفید نیست،که بر ذهن هم تاثیر منفی میذاره و ضرر داره.
1. آره واقعا"زودی امتحانا می یان! جالبیش اینجاست که هر ترم شبای امتحان میگیم از ترم بعدی دیگه طی ترم میخوانم ولی...
2. خب پس قطعی هم نسبتا" زیاد داره.
اون وقت برای پیگیری قطعی یا کند بودن سرعتش فقط ساعات اداری میشه زنگ زد پیگیری کرد دیگه؟ درسته؟
3. پس یعنی امکان داره اگه اشتراک از مخابرات بگیرم منم این توهم رو بزنم![]()
۱
بعد یه چیز دیگه ذهن منو مشغول کرده : میدونید که "امام زمان" در چند سالگی به امامت رسید؟ (مخاطبم همه هستند،نه فقط امیرحسین.جواب این سوال هم بله یا خیر هست)
سلام1
سلام
خب برای مهم اینه که قطعیش کم باشه.
سرعت دانلودش بالا باشه حداقل 3/4 سرعتی که گرفتی رو داشته باشه!
و اینکه همیشه پاسخگو باشه یعنی پشتیبانیش خوب باشه.
پارس آنلاین پشتیبانیش خوب بود یعنی هر وقت قطع میشد یه نفر بود که جوابت رو بده چرا قطع شده!!!
قطعیش هم برای من فقط روزای 4 شنبه ظهر بود که انقد سرعتش پایین می اومد قطع و وصل میشد!
از لحاظ سرعت میشه گفت اصلا" ازش راضی نبودم! سرعت دانلودم اکثرا" 150 بود در حالی که من 512 گرفته بودم!!!!!!!
ترافیک اضافه پارس آنلاین برای تهران 5 تومان بود پارسال.تنها عیبش هزینه خرید ترافیک اضافی هست که هر گیگش الان 5هزار تومن هست (البته پارسال 6 هزارتومن بود)
.
جل الخالقترافیک اضافه پارس آنلاین برای تهران 5 تومان بود پارسال.
بعضی وقتها تعرفه های پارس آنلاین من رو متعجب میکنه.
یکی از خاطراتی که من با پارس آنلاین داشتم این بود که به دلیل اینکه من از مشترکان قدیمی شان بودم (البته دلیلی ارائه شده از طرف آنها!) تغییرات تعرفه ای جدید که هزینه اش کمتر شده بود بعد از 8 ماه برای من در پنل کاربری اعمال شده بود و من 8 ماه با هزینه قبلی سرویسم رو شارژ میکردم!
من واقعا از تکینیکهای بازاریابی پارس آنلاین تعجب میکنم.
1-اها...۱.بچه مسلمونید مثلا! سورهی ۵۶ام قرآن : "اذا وقعت الواقعه..."
2.البته اعتراض خوبه ها...اینکه دور رو برتون رو ببینید و تغییر بخواید،بخواید که بهتر بشه خوبه.حتی میتونم بگم لازمه.این کوتاه اومدن،راضی شدن،پایین آوردن توقع زیاد خوب نیست.شخصا زود راضی میشم و این یکی از نکته های منفی منه.
اما فقط خواستن هم کافی نیست،یه کارایی هم باید بکنید!
3-خانم نمودار رو ندیدی یا فقط دقت نمیکنی؟ IE کجا رشد کرده توی ایران؟ شیب IE منفیه،داره نزول میکنه.شیب FF مثبته داره رشد میکنه.کروم هم داره رشد میکنه،سافاری هم که فقط یه عده مرفه اپل به دست استفاده میکنن،بقیه هم که اصلا به چشم نمیان!
4-حالا ویندوز ۸ رو نذاشته بود که نشون بده ارائهی ویندوز ۸ چقدر در محبوب شدن ویندوز ۷ موثر بوده!!
من که از 2030 استفاده میکنم پشتیبانی 24 ساعته داره.
خسته امتحانا نباشین
همه دارن زیرآب پارس آنلاین رو میزنن .. ولی من نظرم چیز دیگس
بالای 3 سال هست از یک سرویس پارس آنلاین استفاده میکنم .. (POL-256-2G) .. البته این سرویسش چند باری تغییر کرده
از اون موقع تاحالا هزینه سرویسش کمتر شده (هرچند میدونم باید خیلی کم میشد .. ولی طبق تورم کشور باز منطقی هست 25 درصد کاهش پیدا کردن)
نمیگم قطعی نداشتم .. ولی خیلی خیلی کم بوده .. شاید توی سه سال من کمتر از 15 بار قطعی داشتم (چیزی کمتر از یک قطعی در دوماه)
ازلحاظ سرعت هم نسبت به 256 kbps که گرفتم خوب هست .. توی ماه پیش 430 kbps هم دانلود کردم (فدورا 17 رو گرفتم ولی هنوز وقت نکردم کار کنم باهاش).. و نسبتا به ماه های پیش بهتر شده (معمولش حدود 200 kbps بوده)
تنها عیبش هزینه خرید ترافیک اضافی هست که هر گیگش الان 5هزار تومن هست (البته پارسال 6 هزارتومن بود)
من کاملا راضی هستم ..
1-دقیقا... ولی این ترم دیگه به شروع کلاسا نمیرسه حتما درجا بعده انتخاب واحد شروع میکنم!!
2-زیاد که نه شاید ماهی2-3بار،روزایی که طوفانی باشه (شمال کشور) قطع میشه.قبلا شبانه از1تا8صبح رایگان بود.الان فک کنم تا6-7 باشه.
البته واسه هر استان فرق میکنه.اخبار مخابراتمون که گفتن سیستمشون رو ارتقا دادن و مجهز کردن.ظاهرا که داره جواب میده ووضعیت بهتر شده.
آره درسته تا ساعت2بعدازظهر.(مخابرات ما که اینطوریه)
3-در حده توهمه.فکرنکنم شما دچارش بشید!
فکر کنم فرشته هم مخابرات گرفت.نظرشو بپرس.
سلام
پارس آنلاین از لحاظ پشتیبانی بد نیست. پشتیبانی شبانه روزی داره. ولی به هنگام قطعی ها پاسخ توجیه کننده ای نمی دهند و برای تنظیمات هم معمولا یک سری تنظیمات بی ربط رو هی برای کاربر تکرار میکنن. منظورم این است که پشتیبانی دارد ولی دخلی به حال مشترک ندارد و در آخر مسئله رو خود کاربر باید حل کند.
در مورد سرویس 512 هم انتظار شما یک مقدار بالا هست چون سازمان تنظیم مقررات برای 512، سرعت دانلود را حداکثر 64 kB اعلام کرده که بعضی از شرکتهای سرویس دهنده برای جلب مشتری مدتی به آنها سرعت دانلود بالاتر از قوانین سازمان می دهد مثل همین پارس آنلاین یا نداگستر (صبانت) و . . .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |