گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

pari.hosseini

عضو جدید
عزییییزم اینا اصلا مهم نیس مهم اینه ک تو سیبیل داری مگه جوجه کشی بالای8تا چه خبره؟

f.babaei

عضو جدید
خوب دیگه بدتر ....شغلتم که ثابت نیس
حالا ببین خودت چه میکنی دیگهههه

الان خونه نیستم صبر کن با ماشینم ( پورشه) برم خونم توی بالا(500متر) شهر بعد یه فکری واسه شغلم میکنم

الان همه فهمیدین دیگه من خونه وماشین دارم:redface:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ببین من اول زندگی دارم بت می گم!!! کار ندارم، پول ندارم، خونه و ماشینم که هیچی!!! ولی...
ولی فرمایش آقا واس افزایش نرخ رشد جمعیت خیلی برام مهمه!!! زنم بشی بالا 8 تا بچه می خوام!!! غم خرجشونم نخور، وقتی آقا گفته که بیارید، حتما خرجشونم میده...

:biggrin: اون یکی آقا هم فرمایشات اینچنینی زیاد داشت

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار دراز کشیدم رو زمین میخندم .....ترکیدم لامصب :biggrin:....پری از من میشنوی بهترین گزینه مازیاره
ببین من اول زندگی دارم بت می گم!!! کار ندارم، پول ندارم، خونه و ماشینم که هیچی!!! ولی...
ولی فرمایش آقا واس افزایش نرخ رشد جمعیت خیلی برام مهمه!!! زنم بشی بالا 8 تا بچه می خوام!!! غم خرجشونم نخور، وقتی آقا گفته که بیارید، حتما خرجشونم میده...

f.babaei

عضو جدید

وای خدا :w15:

مبارک باشه ماهم دعوتیم دیگه:redface:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه این هیچ گزینه ای یافت نشد سرچ زدم اون بالا گوشه سمت چپ ....گفت نداریم ....ریا کار ...بی کار ....مهندس نما ....که عاشق یه رشته دیگس ....معلومه دخترا عقلشون به چشمشونه ها
هوم:(

خو این بابایی رم زن بدید گونا داره کت شلوارشم پوشیده:)

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ینی چی هیچی روز بخیر؟؟؟
چته دختر؟؟؟
هیچی مارالی:)
واسه این هیچ گزینه ای یافت نشد سرچ زدم اون بالا گوشه سمت چپ ....گفت نداریم ....ریا کار ...بی کار ....مهندس نما ....که عاشق یه رشته دیگس ....معلومه دخترا عقلشون به چشمشونه ها

گونا داره حالا یه سرچ دیگه بکن.....ب نظر من دالان بهشت گزینه خوبیه براش:)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

خخخخخخ
پس با پست قبلی من کاملا معلوم شد ک من چشمم ب عقلم نیس:cool::D

بالا