pari.hosseini
عضو جدید
عزییییزم اینا اصلا مهم نیس مهم اینه ک تو سیبیل داری مگه جوجه کشی بالای8تا چه خبره؟
خوب دیگه بدتر ....شغلتم که ثابت نیس
حالا ببین خودت چه میکنی دیگهههه
ببین من اول زندگی دارم بت می گم!!! کار ندارم، پول ندارم، خونه و ماشینم که هیچی!!! ولی...
ولی فرمایش آقا واس افزایش نرخ رشد جمعیت خیلی برام مهمه!!! زنم بشی بالا 8 تا بچه می خوام!!! غم خرجشونم نخور، وقتی آقا گفته که بیارید، حتما خرجشونم میده...
آقا گفته!!! ینی تو حرف آقا رو قبول نداری؟؟؟ نفر بعدی...عزییییزم اینا اصلا مهم نیس مهم اینه ک تو سیبیل داری مگه جوجه کشی بالای8تا چه خبره؟
چرا غمگینی هم اتاقی جونم؟؟؟؟؟
پاشو بریم خواستگاری مازیار ....پری داره رو هوا مازیارو تیکه پاره میکنه ها ....از ما گفتن
ببین من اول زندگی دارم بت می گم!!! کار ندارم، پول ندارم، خونه و ماشینم که هیچی!!! ولی...
ولی فرمایش آقا واس افزایش نرخ رشد جمعیت خیلی برام مهمه!!! زنم بشی بالا 8 تا بچه می خوام!!! غم خرجشونم نخور، وقتی آقا گفته که بیارید، حتما خرجشونم میده...
شوما میخوای بری عروسی این اقاهه؟وای خدا
مبارک باشه ماهم دعوتیم دیگه![]()
آغا محمد خان قاجارم به این مسائل خیلی علاقمند بود!!! ولی روزگار باش بد تا کرد...اون یکی آقا هم فرمایشات اینچنینی زیاد داشت
اون یکی آقا هم فرمایشات اینچنینی زیاد داشت
آقا گفته!!! ینی تو حرف آقا رو قبول نداری؟؟؟ نفر بعدی...
شوما میخوای بری عروسی این اقاهه؟![]()
دوس ندارم مازیارو ............فردا نفرینه زنش دامن مارو میگیره![]()
چش!!! بوی خون و خونریزی میاد...بچه ها بحثو سیاسی نکنین تورو خدا ....مازیار میخای بترشی...باب مدیرا بیان اخراجمون میکننا
میخای یه مدل قاجاری واست گیر بیارم؟؟؟
محبوس در پشه بند چی میگی قاجار قاجار![]()
هیچی گلم............روزت بخیر.
هوم
خو این بابایی رم زن بدید گونا داره کت شلوارشم پوشیده![]()
هوم
هیچی مارالیینی چی هیچی روز بخیر؟؟؟
چته دختر؟؟؟
واسه این هیچ گزینه ای یافت نشد سرچ زدم اون بالا گوشه سمت چپ ....گفت نداریم ....ریا کار ...بی کار ....مهندس نما ....که عاشق یه رشته دیگس ....معلومه دخترا عقلشون به چشمشونه ها
واسه این هیچ گزینه ای یافت نشد سرچ زدم اون بالا گوشه سمت چپ ....گفت نداریم ....ریا کار ...بی کار ....مهندس نما ....که عاشق یه رشته دیگس ....معلومه دخترا عقلشون به چشمشونه ها
بنظر ناراحت میایهوم
باب تو دیگه کی هستی ..............دمت گرررررررررررممازیار عزیزم برای بار دوم عرض میکنم آیا بنده وکیلم (با8تا بچه)
حیف ک پویان میگه بحث سیاسی نکنین.... فقط ی چیز قبل از اوکی دادنم یه سر بریم آزمایشگاه، شاید زبونم لال بهم نخوردیم...مازیار عزیزم برای بار دوم عرض میکنم آیا بنده وکیلم (با8تا بچه)
هیچی مارالی
گونا داره حالا یه سرچ دیگه بکن.....ب نظر من دالان بهشت گزینه خوبیه براش![]()