گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

mary94

کاربر فعال
بابا یکی به این معمار کمک کنه بدجوری گیر ترکیب حجمه.
مهندس تو گوگل سرچ کردی چیزی گیر نیوردی ؟
آره بدجور!:confused:گشتم ولی چیزی پیدا نکردم،بهترین جا باز همین باشگاه خودمونه.... یه چیزایی ساختم استاد گفت بیشتر باید گسترشش بدی.فرمودند آخرشم چیزی نباید بشه...!

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره بدجور!:confused:گشتم ولی چیزی پیدا نکردم،بهترین جا باز همین باشگاه خودمونه.... یه چیزایی ساختم استاد گفت بیشتر باید گسترشش بدی.فرمودند آخرشم چیزی نباید بشه...!

تاپیک ماکتارم یه نیگاهی بنداز..

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تاپیک ماکتارم یه نیگاهی بنداز..

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام من امروز با این تاپیک آشنا شدم دوست خوبم همراهی جون معرفی ام کرد - چقدر صمیمیه که جمع خیلی از مدیران باشی- اما دیر اومدم دیگه به اندازه 1051 page-
منم به نوبه خودم رسیدن ماه عزا روبه همه عزاداران آقا تسلیت می گم انشاالله خدا به واسطه این شبا نظر کنه وبرای همه مون فقط عاقبت به خیری بنویسه وعمر باعزت -
قربون رفیقم
بچه ها زهرا
زهرا بچه ها
با هم اشنا شدین حتما قبلا:D
ما داریم واسه کنکور میخونیم و الانم ثبت نامه خیلی هم وقت داریم تا روز موعود :w22:

کاراتو بذار ببینیم تا نظر بدیم :twisted:

راستی یه سلام به همه ی دوستام :gol:

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام من امروز با این تاپیک آشنا شدم دوست خوبم همراهی جون معرفی ام کرد - چقدر صمیمیه که جمع خیلی از مدیران باشی- اما دیر اومدم دیگه به اندازه 1051 page-
منم به نوبه خودم رسیدن ماه عزا روبه همه عزاداران آقا تسلیت می گم انشاالله خدا به واسطه این شبا نظر کنه وبرای همه مون فقط عاقبت به خیری بنویسه وعمر باعزت -
قربون رفیقم
بچه ها زهرا
زهرا بچه ها
با هم اشنا شدین حتما قبلا:D
ما داریم واسه کنکور میخونیم و الانم ثبت نامه خیلی هم وقت داریم تا روز موعود :w22:

کاراتو بذار ببینیم تا نظر بدیم :twisted:

راستی یه سلام به همه ی دوستام :gol:

m_sharajabian

عضو جدید
سلام بچه ها دیروز از یه استاده که بد نمره میده ازش A گرفتم دو روزه از خوشحالی دارم پر میزنم :biggrin::w21:

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها دیروز از یه استاده که بد نمره میده ازش A گرفتم دو روزه از خوشحالی دارم پر میزنم :biggrin::w21:
:دی..جو هوای بارونیه عامو:دی
خب اره، فقط همین:redface:
نه مطمئن نباش چون من بسیجیم:cool:

ها خوبه که فقط همین:D
جدنی؟؟عامو زودتری میگفتی:سوت

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:دی..جو هوای بارونیه عامو:دی
خب اره، فقط همین:redface:
نه مطمئن نباش چون من بسیجیم:cool:

ها خوبه که فقط همین:D
جدنی؟؟عامو زودتری میگفتی:سوت

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
QUOTE=m_sharajabian;6994969]]
کاکو سلام شیرازی ؟‌ :biggrin:
از عامو گفتنت :p[/QUOTE]

هاووو..ینی محل سکونتمو نمیبینی..فقط عامو شاخص بود؟:دی