mary94
کاربر فعال
آره بدجور!بابا یکی به این معمار کمک کنه بدجوری گیر ترکیب حجمه.
مهندس تو گوگل سرچ کردی چیزی گیر نیوردی ؟

آره بدجور!بابا یکی به این معمار کمک کنه بدجوری گیر ترکیب حجمه.
مهندس تو گوگل سرچ کردی چیزی گیر نیوردی ؟
آره بدجور!گشتم ولی چیزی پیدا نکردم،بهترین جا باز همین باشگاه خودمونه.... یه چیزایی ساختم استاد گفت بیشتر باید گسترشش بدی.فرمودند آخرشم چیزی نباید بشه...!
آره بدجور!گشتم ولی چیزی پیدا نکردم،بهترین جا باز همین باشگاه خودمونه.... یه چیزایی ساختم استاد گفت بیشتر باید گسترشش بدی.فرمودند آخرشم چیزی نباید بشه...!
سلام. دیدم نگین جان،یه چیزایی بود ولی اکثر تصاویر دیده نمیشنتاپیک ماکتارم یه نیگاهی بنداز..
سلام. دیدم نگین جان،یه چیزایی بود ولی اکثر تصاویر دیده نمیشنتاپیک ماکتارم یه نیگاهی بنداز..
قربون رفیقمسلام من امروز با این تاپیک آشنا شدم دوست خوبم همراهی جون معرفی ام کرد - چقدر صمیمیه که جمع خیلی از مدیران باشی- اما دیر اومدم دیگه به اندازه 1051 page-
منم به نوبه خودم رسیدن ماه عزا روبه همه عزاداران آقا تسلیت می گم انشاالله خدا به واسطه این شبا نظر کنه وبرای همه مون فقط عاقبت به خیری بنویسه وعمر باعزت -
![]()
قربون رفیقمسلام من امروز با این تاپیک آشنا شدم دوست خوبم همراهی جون معرفی ام کرد - چقدر صمیمیه که جمع خیلی از مدیران باشی- اما دیر اومدم دیگه به اندازه 1051 page-
منم به نوبه خودم رسیدن ماه عزا روبه همه عزاداران آقا تسلیت می گم انشاالله خدا به واسطه این شبا نظر کنه وبرای همه مون فقط عاقبت به خیری بنویسه وعمر باعزت -
![]()
چشم،حتما.تا هفته آینده میذارم...تا تمومش کنمکاراتو بذار ببینیم تا نظر بدیم![]()
چشم،حتما.تا هفته آینده میذارم...تا تمومش کنمکاراتو بذار ببینیم تا نظر بدیم![]()
فخط همین؟ینی نمیخواستی پیشاپیش عزا را بندازی؟
پ.ن:مطمین باشم بسیجی نیستی؟
فخط همین؟ینی نمیخواستی پیشاپیش عزا را بندازی؟
پ.ن:مطمین باشم بسیجی نیستی؟
:دی..جو هوای بارونیه عامو:دیسلام بچه ها دیروز از یه استاده که بد نمره میده ازش A گرفتم دو روزه از خوشحالی دارم پر میزنم![]()
خب اره، فقط همین
نه مطمئن نباش چون من بسیجیم![]()
:دی..جو هوای بارونیه عامو:دیسلام بچه ها دیروز از یه استاده که بد نمره میده ازش A گرفتم دو روزه از خوشحالی دارم پر میزنم![]()
خب اره، فقط همین
نه مطمئن نباش چون من بسیجیم![]()
:دی..جو هوای بارونیه عامو:دی
کاکو سلام شیرازی ؟
از عامو گفتنت![]()
:دی..جو هوای بارونیه عامو:دی
کاکو سلام شیرازی ؟
از عامو گفتنت![]()