گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

trosa063

عضو جدید
استادمون بهمون گفته درمورد تعالی و قدرت ماکت مانند بسازید که این مفاهیم رو داشته باشه کسی ایده نداره ؟‌

احجام ثلاثه مصر یکی از ماندگار ترین و بزرگترین حجم ساخته بشر هست
دیدن این احجام شاید بتونه کمکت کنه
مشاهده پیوست 177664

sayna.alone

عضو جدید
سلام دوستان.
سر در بیمارستان باید طراحی کنیم سایتی کتابی سراغ ندارید؟ ممنون ممیشم جواب بدید

ms.shahzad

عضو جدید
سلام، من کاردانی معماریم رو گرفتم و الان ترم اول کارشناسی علمی کاربردی (معماری داخلی) هستم. میخواستم بدونم نظام مهندسی به ما هم حق طراحی وحق نظارت میده؟ خواهش میکنم کمکم کنید، آخه اگه حق امضا نداشته باشیم خیلی بد میشه!!

ms.shahzad

عضو جدید
سلام، من کاردانی معماریم رو گرفتم و الان ترم اول کارشناسی علمی کاربردی (معماری داخلی) هستم. میخواستم بدونم نظام مهندسی به ما هم حق طراحی وحق نظارت میده؟ خواهش میکنم کمکم کنید، آخه اگه حق امضا نداشته باشیم خیلی بد میشه!!

mary94

کاربر فعال
سلام،چرا اینجا سوالتونو پرسیدید؟ تو قسمت نظام مهندسی باشگاه باید میرفتید

mary94

کاربر فعال
سلام،چرا اینجا سوالتونو پرسیدید؟ تو قسمت نظام مهندسی باشگاه باید میرفتید

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه پاییز دیگه بازم تو راهه...... بازم چشــام به راه تو سیاهــه
گفتــی عشق بهـــار جدایی داره...... گفتی خزون که شــد میای دوباره
خزون غــــرور ابـــرا رو شکسته...... زمیـــن پر شده از برگ های خســـته
ولـــی قلبای یادگـــاری ما...... رو سینه ی درخت غم نشــــسته
برگــــــرد، تنم دوباره بــــا عشق تو تب کـــرد...... بازم نبودنـــت، حالم و بد کرد،،برگــــــــــرد

همه ســـهم من از خزون همیـــنه...... بشینــم روز و شب به انتظــارت
همه تــــرسم از اینه مثل هــر سال..... فراموشت بشه قـول و قــرارت
ببین که باد سرد بی تــرهم...... داره بـــاز روی بی کسی میـــاره
آهــای مسافر پاییزی من...... یه وقت گم نکنـــی راه و دوبــاره
برگــــــرد، تنم دوباره بــــا عشق تو تب کـــرد...... بازم نبودنـــت، حالم و بد کرد،،برگــــــــــرد

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه پاییز دیگه بازم تو راهه...... بازم چشــام به راه تو سیاهــه
گفتــی عشق بهـــار جدایی داره...... گفتی خزون که شــد میای دوباره
خزون غــــرور ابـــرا رو شکسته...... زمیـــن پر شده از برگ های خســـته
ولـــی قلبای یادگـــاری ما...... رو سینه ی درخت غم نشــــسته

همه ســـهم من از خزون همیـــنه...... بشینــم روز و شب به انتظــارت
همه تــــرسم از اینه مثل هــر سال..... فراموشت بشه قـول و قــرارت
ببین که باد سرد بی تــرهم...... داره بـــاز روی بی کسی میـــاره
آهــای مسافر پاییزی من...... یه وقت گم نکنـــی راه و دوبــاره

زهر ا

عضو جدید
سلام من امروز با این تاپیک آشنا شدم دوست خوبم همراهی جون معرفی ام کرد - چقدر صمیمیه که جمع خیلی از مدیران باشی- اما دیر اومدم دیگه به اندازه 1051 page-
منم به نوبه خودم رسیدن ماه عزا روبه همه عزاداران آقا تسلیت می گم انشاالله خدا به واسطه این شبا نظر کنه وبرای همه مون فقط عاقبت به خیری بنویسه وعمر باعزت -

زهر ا

عضو جدید
سلام من امروز با این تاپیک آشنا شدم دوست خوبم همراهی جون معرفی ام کرد - چقدر صمیمیه که جمع خیلی از مدیران باشی- اما دیر اومدم دیگه به اندازه 1051 page-
منم به نوبه خودم رسیدن ماه عزا روبه همه عزاداران آقا تسلیت می گم انشاالله خدا به واسطه این شبا نظر کنه وبرای همه مون فقط عاقبت به خیری بنویسه وعمر باعزت -

mary94

کاربر فعال
سلام،کسی میتونه نمونه هایی از ترکیب حجمی برام بذاره؟؟؟:confused:

mary94

کاربر فعال
بابا یکی به این معمار کمک کنه بدجوری گیر ترکیب حجمه.
مهندس تو گوگل سرچ کردی چیزی گیر نیوردی ؟
آره بدجور!:confused:گشتم ولی چیزی پیدا نکردم،بهترین جا باز همین باشگاه خودمونه.... یه چیزایی ساختم استاد گفت بیشتر باید گسترشش بدی.فرمودند آخرشم چیزی نباید بشه...!

بالا