trosa063
عضو جدید
استادمون بهمون گفته درمورد تعالی و قدرت ماکت مانند بسازید که این مفاهیم رو داشته باشه کسی ایده نداره ؟
احجام ثلاثه مصر یکی از ماندگار ترین و بزرگترین حجم ساخته بشر هست
دیدن این احجام شاید بتونه کمکت کنه
مشاهده پیوست 177664
استادمون بهمون گفته درمورد تعالی و قدرت ماکت مانند بسازید که این مفاهیم رو داشته باشه کسی ایده نداره ؟
سلام دوستان![]()
سلام دوستان![]()
سلام،چرا اینجا سوالتونو پرسیدید؟ تو قسمت نظام مهندسی باشگاه باید میرفتیدسلام، من کاردانی معماریم رو گرفتم و الان ترم اول کارشناسی علمی کاربردی (معماری داخلی) هستم. میخواستم بدونم نظام مهندسی به ما هم حق طراحی وحق نظارت میده؟ خواهش میکنم کمکم کنید، آخه اگه حق امضا نداشته باشیم خیلی بد میشه!!
سلام،چرا اینجا سوالتونو پرسیدید؟ تو قسمت نظام مهندسی باشگاه باید میرفتیدسلام، من کاردانی معماریم رو گرفتم و الان ترم اول کارشناسی علمی کاربردی (معماری داخلی) هستم. میخواستم بدونم نظام مهندسی به ما هم حق طراحی وحق نظارت میده؟ خواهش میکنم کمکم کنید، آخه اگه حق امضا نداشته باشیم خیلی بد میشه!!
عامو از حالو عذا را ننداز..ملت ایران به اندازه کافی عزا دارن...![]()
عامو از حالو عذا را ننداز..ملت ایران به اندازه کافی عزا دارن...![]()
نه، فقط خواستم بگم ما از الان برای محرم تعطیل کردیم
خواستم بگم شما هم نرین![]()
نه، فقط خواستم بگم ما از الان برای محرم تعطیل کردیم
خواستم بگم شما هم نرین![]()
فخط همین؟ینی نمیخواستی پیشاپیش عزا را بندازی؟
پ.ن:مطمین باشم بسیجی نیستی؟
فخط همین؟ینی نمیخواستی پیشاپیش عزا را بندازی؟
پ.ن:مطمین باشم بسیجی نیستی؟
بابا یکی به این معمار کمک کنه بدجوری گیر ترکیب حجمه.سلام،کسی میتونه نمونه هایی از ترکیب حجمی برام بذاره؟؟؟![]()
بابا یکی به این معمار کمک کنه بدجوری گیر ترکیب حجمه.سلام،کسی میتونه نمونه هایی از ترکیب حجمی برام بذاره؟؟؟![]()
آره بدجور!بابا یکی به این معمار کمک کنه بدجوری گیر ترکیب حجمه.
مهندس تو گوگل سرچ کردی چیزی گیر نیوردی ؟