گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

Ay La

عضو جدید
این طرح نهاییمه اصلا هم کپی نیست دس کار خودمه این یکی چطوره ؟‌نظر بدین مشاهده پیوست 183210

یکم این طرح تو مقطعش مشکل ساز میشه
مسلما این طرح خب توی پیاده رو وارد میشه و اون گوشه تیز کار برای این که با شیب مناسب به زمین برسه مساحتی به ابعاد زمین در اسمون رو اشغال میکنه!!! علاوه برا اون مشکل سرگیر شدن داره شدیدا
در ضمن ورودی و محل انتظار خانمها و اقایان جداست
اما خب خیلی خیلی بهتر از اون طرح اولیه ست
کتاب افرینش فرم رو اگه داشتید یه ورق بزنید

Ay La

عضو جدید
این طرح نهاییمه اصلا هم کپی نیست دس کار خودمه این یکی چطوره ؟‌نظر بدین مشاهده پیوست 183210

یکم این طرح تو مقطعش مشکل ساز میشه
مسلما این طرح خب توی پیاده رو وارد میشه و اون گوشه تیز کار برای این که با شیب مناسب به زمین برسه مساحتی به ابعاد زمین در اسمون رو اشغال میکنه!!! علاوه برا اون مشکل سرگیر شدن داره شدیدا
در ضمن ورودی و محل انتظار خانمها و اقایان جداست
اما خب خیلی خیلی بهتر از اون طرح اولیه ست
کتاب افرینش فرم رو اگه داشتید یه ورق بزنید

m_sharajabian

عضو جدید
کجا سر گیر میکنه من اون قسمت که انتظاره شکل مستطیلی میدم اون سقفشه که شیب پیدا کرده در اصل یه ورق رو سقفش گذاشتم
قسمت تیزیشم نمیدونم چیکار کنم اینم میشه اصلا تیزی ندم از یه جا به بعد صاف یه کج بیام پایین
مقطع نمیخوام بزنم فقط استاد گفته ماکتشو بیارین

m_sharajabian

عضو جدید
کجا سر گیر میکنه من اون قسمت که انتظاره شکل مستطیلی میدم اون سقفشه که شیب پیدا کرده در اصل یه ورق رو سقفش گذاشتم
قسمت تیزیشم نمیدونم چیکار کنم اینم میشه اصلا تیزی ندم از یه جا به بعد صاف یه کج بیام پایین

Ay La

عضو جدید

شما فکر میکنید که شکل مستطیل میدید اما توی واقعیت خیلی کم پیش میاد که بتونید این شیب رو درست حل کنید مگر اینکه صرفا یه نگاه حجمی داشته باشید که از نظر من خیلی بازیهای دیگه با یه سطح میشه داشتuntitled.jpg

توی تصویر باکس مستطیلی رو به ابعاد 2*2 گذاشتم که احتمالا برای مامور کنترل بلیط و ... هست حالا ابعاد رو ببینید 9 متر طول پوسته که فقط پوسته ست و 4.7 متر حداکثر ارتفاعی که بتونه حجم رو متناسب کنه

کارتون هم اگه فقط طراحی حجمیه این نمونه داخلی رو هم ببینید که حالا که تونستید به جای حجم از سطح استفاده کنید الان وقتشه که عناصر خطی هم به کار اضافه کنید

آخرین ویرایش:

Ay La

عضو جدید

شما فکر میکنید که شکل مستطیل میدید اما توی واقعیت خیلی کم پیش میاد که بتونید این شیب رو درست حل کنید مگر اینکه صرفا یه نگاه حجمی داشته باشید که از نظر من خیلی بازیهای دیگه با یه سطح میشه داشتمشاهده پیوست 183272

توی تصویر باکس مستطیلی رو به ابعاد 2*2 گذاشتم که احتمالا برای مامور کنترل بلیط و ... هست حالا ابعاد رو ببینید 9 متر طول پوسته که فقط پوسته ست و 4.7 متر حداکثر ارتفاعی که بتونه حجم رو متناسب کنه

کارتون هم اگه فقط طراحی حجمیه این نمونه داخلی رو هم ببینید که حالا که تونستید به جای حجم از سطح استفاده کنید الان وقتشه که عناصر خطی هم به کار اضافه کنید

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه نه او ترح نهایی منظورم طرح اخری که به ذهنم رسید برا ایستگاه حالا بگو این چطور بود :cry:
اگه میخوای کار حرفه ای انجام بدی فرمو ول کن. یا مشکلات ایستگاه های کنونی رو شناسایی و رفع کن یا یه خلاقیت جالب به کار ببر.
اگر هم میخوای کارت فقط فرمال باشه همین خوب نیس باز کنج ها و اتصالات قوی و گیرا نیستن(از نظر سازه ای نمیگم از نظر بصری) بعدم اون پنجره ای که زدی هیج همخونی با هندسه ی سطحش نداره بعدم این هیچ الحاقی نداره که بهش کیفیت بده.
تصورت از ایستگاه اتوبوس این نباشه یه ردیف صندلیه که یه سایه بون روش قرار داره ریتم صندلی هارو بهم بزن و یه کار جدید کن.
میتونی بهتر از این کار کنی دوستم.

et-rt

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه نه او ترح نهایی منظورم طرح اخری که به ذهنم رسید برا ایستگاه حالا بگو این چطور بود :cry:
اگه میخوای کار حرفه ای انجام بدی فرمو ول کن. یا مشکلات ایستگاه های کنونی رو شناسایی و رفع کن یا یه خلاقیت جالب به کار ببر.
اگر هم میخوای کارت فقط فرمال باشه همین خوب نیس باز کنج ها و اتصالات قوی و گیرا نیستن(از نظر سازه ای نمیگم از نظر بصری) بعدم اون پنجره ای که زدی هیج همخونی با هندسه ی سطحش نداره بعدم این هیچ الحاقی نداره که بهش کیفیت بده.
تصورت از ایستگاه اتوبوس این نباشه یه ردیف صندلیه که یه سایه بون روش قرار داره ریتم صندلی هارو بهم بزن و یه کار جدید کن.
میتونی بهتر از این کار کنی دوستم.

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
روز قلم های تیز، روز فکر های خلاق:surprised:

روز اندیشه های نو، روز تو، روز دانشجو مبارک . . .

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
روز قلم های تیز، روز فکر های خلاق:surprised:

روز اندیشه های نو، روز تو، روز دانشجو مبارک . . .

mary94

کاربر فعال
ترم زندگیت بی مشروطی،لحظاتت همیشه پاس،،معدل شادیات الف. روز دانشجو مبارک:w40::w14::w31::w32::w34::w21::w17::thumbsup2::)

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااام برو بچ قدیمی و جدید

دفا کردیم و خلاص 19:)

بالا