گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار مهندسی معماری

VictoOry

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهلا و سهلا ، شیرنی که نع ، قرار بود یه چنتا از هنرای دست خودشو که تو فتوشاب به رخ کشیده میخواییم ازش ببینم ، تحویل بگیره یا نگیره ملوم نیس ، بذا فکراشو بکنه حالااا ... اذیتش نکنیم... خخخ
دفاعیشم همین ماه قرار باشه احتمالا تا شیرنیم فاصله ای نمونده...

حسین خان...امضاتون داره هوارو الوده میکنه...بهش بگید اون ملعونو خاموش کنه...:D:w18:

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان کسی میدونه توی گوگل ارت چجوری مساحت میگیرن آیا؟؟

baran270

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم که شیرینی میدید برای دفائیه...منم چندروز دیگه متولد میشم...شیرینی منم بدید من دانشجوام خرج دارم خداوکیلی....:redface::w12:

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمیشه کنار فوتوشاپ دوتا شیرینیم بده؟:(
اخجوون پس یه دفاعیه داریم.البته اگه مثه بقیه نزنن زیرش شام مهمونمون کنن...اتیشش با من
:D
:redface:...اصل داستاد ایجاد حرارته ، والا کعبه و می خان بهانه س ، مقصود چیز دیگیریست...:D
آسیاب به نوبت بروبکسی که دفاعیه داشتن و خودشونم زدنش دمه دله بیان از خجالتمون در بیان ، من خودم با احسان از خجالت ملت درمیاییم، کم و کسریه شیرینه آتیش دار و بدون آتیش منم احسان خان میگیره...
:)

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمیشه کنار فوتوشاپ دوتا شیرینیم بده؟:(
اخجوون پس یه دفاعیه داریم.البته اگه مثه بقیه نزنن زیرش شام مهمونمون کنن...اتیشش با من
:D
:redface:...اصل داستاد ایجاد حرارته ، والا کعبه و می خان بهانه س ، مقصود چیز دیگیریست...:D
آسیاب به نوبت بروبکسی که دفاعیه داشتن و خودشونم زدنش دمه دله بیان از خجالتمون در بیان ، من خودم با احسان از خجالت ملت درمیاییم، کم و کسریه شیرینه آتیش دار و بدون آتیش منم احسان خان میگیره...
:)

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حسین خان...امضاتون داره هوارو الوده میکنه...بهش بگید اون ملعونو خاموش کنه...:D:w18:

یکم داره ایجاد فضای معرفتی میکنه ایجاد سایه و نیم سایه و پویایی هوا و جلوگیری از تابش مستقیم آفتاب و کلی مزیایای نهفته...، نیگران اقیلم و آب و هوا نباش فصل بارونه ، هی نازل میشه رو سرمون هی هوا عسلی میشه به کاممون ...

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

یکم داره ایجاد فضای معرفتی میکنه ایجاد سایه و نیم سایه و پویایی هوا و جلوگیری از تابش مستقیم آفتاب و کلی مزیایای نهفته...، نیگران اقیلم و آب و هوا نباش فصل بارونه ، هی نازل میشه رو سرمون هی هوا عسلی میشه به کاممون ...

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما هم که شیرینی میدید برای دفائیه...منم چندروز دیگه متولد میشم...شیرینی منم بدید من دانشجوام خرج دارم خداوکیلی....:redface::w12:

تبریک میگم پیشاپیش بیس و پنج گردشتو به دور سان جون ، البته شیرینی دادن داستان دست خوتو میطلبه ، منتها ما کادومونم میدیم که بالانس قضیه یکم به نف شوما رعایت بشه ...:king:

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

تبریک میگم پیشاپیش بیس و پنج گردشتو به دور سان جون ، البته شیرینی دادن داستان دست خوتو میطلبه ، منتها ما کادومونم میدیم که بالانس قضیه یکم به نف شوما رعایت بشه ...:king:

m_sharajabian

عضو جدید
سلام استادمون بهمون گفته ایستگاه اتوبوس طراحی کنید نیازی هست چیزی قبلش بدونم ؟؟ کسی میتونه کمک کنه

m_sharajabian

عضو جدید
سلام استادمون بهمون گفته ایستگاه اتوبوس طراحی کنید نیازی هست چیزی قبلش بدونم ؟؟ کسی میتونه کمک کنه

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

جون خودت یچی بیخودی که فقط خوشگله طراحی نکنا..
والو عامو تو سطح شهر اصا به زاویه تابش آفتاب توجه نشده..همیطو برداشتن یه ایسگوی مسخره گذوشتن..آدم باید بره پشتش وایسه که آفتاب نخوره...:confused:

بالا