شما که ثبت نام نشدی!!!! ایشالله از همین الان بشین بخون واسه ازمون سال آینده اونوقت صد در صد دانشگاه صنعتی شریف قبول میشی. پاشو پاشو به انتظار کارت نشین که ثبت نام نشدی شما!! سال دیگه هم وقت ثبت نام دقت کن!
دوستان من معدلم رو دو صدم زیاد نوشتم به نظرتون مشکل پیش میاد شانس من کامپیوتر معدلم رو الان که نیگاه کردم دو صدم پایین تر زده؟
شوخی کردم، انشالله هیچ مشکلی نیست و همین هفته پرونده کنکور ما بطور کامل بسته میشه.پارسال همین موقع تصمیم گرفتم یه سال دیگه بخونمدیگه از این اشتباها نمیکنم نشده باشم یا خود کشی میکنم یا هم هیچی دیگه کاری از دستم بر نمیاد همون خود کشی میکنم
![]()
میگم دو صدم متفاوته!!!اگه تاییده معدل گرفتی و معدلت تو تاییده با چیزی که زدی یکی هست مشکلی پیش نمیاد
شوخی کردم، انشالله هیچ مشکلی نیست و همین هفته پرونده کنکور ما بطور کامل بسته میشه.
میگم دو صدم متفاوته!!!
میگم دو صدم متفاوته!!!
سلام به دوستان پر انرژی، چقد شاد و پر انرژی اینجا
یکم انرژی تو پیام خصوصی برا منم بفرستین![]()
دلم جوجه میخواد
کارتهارو دزد زده از آقای توکلیتو کیفش بوده دزدیدن ازش
![]()
عصر 5شنبه مراسم جوجه خرونه
هرچی میکشیم هرچی زجر کشیدیم تو بهترین روزای عمرموناز دست این آقای توکلیهما پیر شدیم اون ماشالا چقد خوب مونده
![]()
کجا میدن از اینا؟! مجانیه؟!برو سبد کالا بگیر توش انرژی هست![]()
یکم انرژی تو پیام خصوصی برا منم بفرستین
حتما ویرایش کن، من شنیدم بودن کسایی که حتی به خاطر چند صدم اختلاف، قبولیشون رو باطل کردن!!!
فک کنم فقط به متاهلا می دنکجا میدن از اینا؟! مجانیه؟!![]()
کجا میدن از اینا؟! مجانیه؟!![]()
پارسال همین موقع تصمیم گرفتم یه سال دیگه بخونمدیگه از این اشتباها نمیکنم نشده باشم یا خود کشی میکنم یا هم هیچی دیگه کاری از دستم بر نمیاد همون خود کشی میکنم
![]()
فک کنم فقط به متاهلا می دن
شامل ما که نمیشه![]()
ااا پس بگو ما رو سرمون رو به کنکور گرم کردن خودشون از این چیز میزا بگیرنآره دیگه مجانیه :دی
ندیدی کارمندای سنجش نیستن . رفتن انرژی بگیرن دیگه![]()
میگم چطوری باید ویرایش کنم کسی میدونه ؟
کجا میدن از اینا؟! مجانیه؟!![]()
فک کنم فقط به متاهلا می دن شامل ما که نمیشه![]()
دست به کار شید دیگهزود متاهل شید سبد انرژی بگیرید
![]()
من جمعه فردای کنکور امتحان و مصاحبه شغلی دارمدوستان برنامتون برا بعد دوره ارشد چیه ؟میخواید چکار کنید ؟
![]()
میگم چطوری باید ویرایش کنم کسی میدونه ؟
سبد کالا ...
بابا شماها که وضتون خوبه که . هر کدوم 20 تا کتاب خریدین . سبد رو بزارین واسه بقیه مردم که نیاز دارن . .
در ضمن ....
هرکی حقوق ماهیانه اش بیشتر از 500 هزار تومن باشه بهش نمیدن ها ...
از الان اگه دنبال استخدام هستید برید یه جا که حقوق 300 هزار تومنی بگیرید . بعد سبد کالا تعلغ میگیره .![]()
فكر كنم وقتش تموم شده!! دوهفته بعد از ثبت نام وقت همجين كاري بود!!
نترس بابا ,خيالي نست, جناب مسي هم بعد از كنكور بمب ميسازه!! مسلح ميري براي ثبت نام!
فكرش هم بكني,ميبيني منطقي نيست باطل كنن, مكر اختلاف زياد باشه!! دو صدم كه اين حرفا نداره!
من جمعه فردای کنکور امتحان و مصاحبه شغلی دارم
![]()
یکم انرژی تو پیام خصوصی برا منم بفرستین![]()
پارسال همین موقع تصمیم گرفتم یه سال دیگه بخونمدیگه از این اشتباها نمیکنم نشده باشم یا خود کشی میکنم یا هم هیچی دیگه کاری از دستم بر نمیاد همون خود کشی میکنم
![]()
دوستان من معدلم رو دو صدم زیاد نوشتم به نظرتون مشکل پیش میاد شانس من کامپیوتر معدلم رو الان که نیگاه کردم دو صدم پایین تر زده؟
یعنی تنها با دادن کنکور ارشد میشه وارد بازار کار شد؟من جمعه فردای کنکور امتحان و مصاحبه شغلی دارم
![]()