دوستان برنامتون برا بعد ارشد چیه ؟میخواید چکار کنید ؟
![]()
استراحت مطلق

دوستان برنامتون برا بعد ارشد چیه ؟میخواید چکار کنید ؟
![]()
من يكي كه احتمالا ازدواج كنمدوستان برنامتون برا بعد ارشد چیه ؟میخواید چکار کنید ؟
![]()
من يكي كه احتمالا ازدواج كنم![]()
دوستان برنامتون برا بعد دوره ارشد چیه ؟میخواید چکار کنید ؟
![]()
نه حتما مخزن پاسخنامه ها روکیو بترکونی؟توکلی؟![]()
آقا دستی دستی خودتو بدبخت نکن. هرچند خودمم چون اردیبهشت میخوام برم سربازی احتمالا عقد کنم!!!!من يكي كه احتمالا ازدواج كنم![]()
آقا دستی دستی خودتو بدبخت نکن. هرچند خودمم چون اردیبهشت میخوام برم سربازی احتمالا عقد کنم!!!!
یکی بیاد نزاره ما بدبخت شیم!!!!
آقا دستی دستی خودتو بدبخت نکن. هرچند خودمم چون اردیبهشت میخوام برم سربازی احتمالا عقد کنم!!!!
یکی بیاد نزاره ما بدبخت شیم!!!!
مبارک باشه ولی چرا اردیبهشت میری خدمت ؟؟
فکر کنم ما با هم دفترچه فرستادیم ، من 1 اسفند میرم خدمت محل اموزشیمم مشخص شده .![]()
تو که داری از هر2 طرف خودتو بیچاره میکنیسربازی + عقد
![]()
هر کی خواست عروسی کنه جوجه کباب شامش با عرفان تخصص داره![]()
سربازا به خط![]()
سربازي صبورم سرشار از غرورم
حسوديتون ميشه شما نميتونين به مملكتتون خدمت كنين آره؟؟![]()
سربازي صبورم سرشار از غرورم
حسوديتون ميشه شما نميتونين به مملكتتون خدمت كنين آره؟؟![]()
اره داداشم باهم فرستادیم ولی من چشمام یکم ضعیفه واسه همین رفتم کمیسیون پزشکی اینطوری شد که اعزامم افتاد عقب، کمیسیون استان رفتم ولی کمیسیون شهرستان نرفت هنوز، بین خودمون باشه: اصلا شاید معاف شدم!!! اونوقت خیلی عالی میشه.مبارک باشه ولی چرا اردیبهشت میری خدمت ؟؟
فکر کنم ما با هم دفترچه فرستادیم ، من 1 اسفند میرم خدمت محل اموزشیمم مشخص شده .![]()
انشالا معاف بشیاره داداشم باهم فرستادیم ولی من چشمام یکم ضعیفه واسه همین رفتم کمیسیون پزشکی اینطوری شد که اعزامم افتاد عقب، کمیسیون استان رفتم ولی کمیسیون شهرستان نرفت هنوز، بین خودمون باشه: اصلا شاید معاف شدم!!! اونوقت خیلی عالی میشه.
خب اگه خدمت نكني مرد نميشيپس جا منم خدمت کن
دستت درد نکنه![]()
سلام بر رقيب ديروز و دوست امروز![]()
با صدای استاد موسوی گرمارودی هم هست
اینجا کلیک کنید
جدا از شوخی واقعا جای نگرانی نداره، به دلم افتاده بچه های این تالار همه با درصدهای بالا موفق میشن، ببین کی گفتم بهت بعد نگی نگفتم ها! می تو!
دلم جوجه میخواد
کارتهارو دزد زده از آقای توکلیتو کیفش بوده دزدیدن ازش
![]()
دوستان برنامتون برا بعد دوره ارشد چیه ؟میخواید چکار کنید ؟
![]()
سبد کالا چی هست؟
سبدشو بگیر چیزی هم توش نبود نبود![]()
راستش مدل همون زنبیله . ولی ورژن جدیدشه .سبد کالا چیه ؟منم میخواام...
عالييييييي بودبه گزارش خبرگزاری ایسنا علت تاخیر سازمان سنجش برای کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد 93 ، شروع توزیع سبد کالا هست. طی آخرین گزارشات تمام کارمندان سازمان سنجش زنبیل به دست سر صف ایستادن منتظر سبد کالاشونن .
چرا اینجوریه ؟؟
بیش از 24 ساعته داره به شدت برف میاد اینجا ولی هیچی رو زمین برف نیست![]()
شما که ثبت نام نشدی!!!! ایشالله از همین الان بشین بخون واسه ازمون سال آینده اونوقت صد در صد دانشگاه صنعتی شریف قبول میشی. پاشو پاشو به انتظار کارت نشین که ثبت نام نشدی شما!! سال دیگه هم وقت ثبت نام دقت کن!من کارتمو میخوام![]()
منم میخوام نمیدن نهمن کارتمو میخوام![]()