ممنون .خبر ندارید تاریخ خود کنکور 15 بهمن هست ؟ یا 17 ؟
علی جان تا اونجا ک من خبر دارم هنوز دقیق اعلام نکردن!
ولی منطقی نیس ک 14 کارت بدن،15 کنکور باشه!!
اگ مثل سالای قبل باشه!برق پنجشنبه هست!یعنی 17

ممنون .خبر ندارید تاریخ خود کنکور 15 بهمن هست ؟ یا 17 ؟
دوستان یه سوال
شما اگه هنگام پاسخ دادن به سوالات یه درس از کنکور اصلیمون، سه سوال متوالی یه گزینه بشه (مثلا گزینه 1) چکار میکنید ؟ به اشتباه بودن بعضیاشون شک نمیکنید ؟ به نظر شما باید برگشت و سوالا رو حل کرد ؟؟ شما در برخورد با این مسئله معمولا چکار میکنید ؟؟
حالا ک بحث ب اینجا رسید،منم یه سوال یادم اومد!
قبلش سلام ب همتون
گاهی پیش میاد ک سوالی ب نظر ساده میاد یا اینکه فکر میکنید میتونید حلش کنید،ولی بعد از 2-3دقیقه هی گیر و گور توی روند حل پیش میاد و روند حل اونجوری ک انتظار داشتید پیش نمیره! وقتی رو صرف کردید،حالا باید وقتی هم بذارید تا درباره سوال فکر کنید تا شایدددد بشه کاریش کرد!
شما توی این وضعیت سوال رو رها میکنید یا بخاطر 2-3 دقیقه ای (یا گاها خیلی بیشتر!) ک صرف کردید باز ادامه میدید؟؟
دوستان یه سوال
شما اگه هنگام پاسخ دادن به سوالات یه درس از کنکور اصلیمون، سه سوال متوالی یه گزینه بشه (مثلا گزینه 1) چکار میکنید ؟ به اشتباه بودن بعضیاشون شک نمیکنید ؟ به نظر شما باید برگشت و سوالا رو حل کرد ؟؟ شما در برخورد با این مسئله معمولا چکار میکنید ؟؟
حالا ک بحث ب اینجا رسید،منم یه سوال یادم اومد!
قبلش سلام ب همتون
گاهی پیش میاد ک سوالی ب نظر ساده میاد یا اینکه فکر میکنید میتونید حلش کنید،ولی بعد از 2-3دقیقه هی گیر و گور توی روند حل پیش میاد و روند حل اونجوری ک انتظار داشتید پیش نمیره! وقتی رو صرف کردید،حالا باید وقتی هم بذارید تا درباره سوال فکر کنید تا شایدددد بشه کاریش کرد!
شما توی این وضعیت سوال رو رها میکنید یا بخاطر 2-3 دقیقه ای (یا گاها خیلی بیشتر!) ک صرف کردید باز ادامه میدید؟؟
دوستان سوالای مدار ابزار دقیق یکم زیادی آسون نیست؟؟؟
یه چیز دیگه،من تو درس مدار سوالای سالای 90 به بعد رو خیلی خوب می زنم اما قبل از اون رو نه.راستش زورم میاد محاسباتش رو انجام بدم.به نظرتون امسال هم مثل این 2،3 سال آخر میاد؟
یه چیز دیگه،من تو درس مدار سوالای سالای 90 به بعد رو خیلی خوب می زنم اما قبل از اون رو نه.راستش زورم میاد محاسباتش رو انجام بدم.به نظرتون امسال هم مثل این 2،3 سال آخر میاد؟
سوالات ابزار دقیق وحشتناک آسون ه!
الان داشتم سوالای ریاضیشو میدیدم،جدا ساده بودن!
منم توی مدار همچین نظری دارم!
امیدوارم مثل سالای قبل باشه! گرچه اگرم نباشه،کنکور یه مسابقه هست ک شرایطش برای همه یکسان هست!! نگران نباش داداش!هماهنگ کردیم بروبچ iran-eng رو پخش کنن تو شریف و امیرکبیر و دانشگاه تهران!
![]()
سلام
می خواستم بدونم اگه امسال کنکور ارشد قبول شم با توجه به اینکه تو یه کار دولتی مشغول هستم حضور تو کلاسا اجباریه یا نه؟ (دانشگاه های تهران روزانه یا شبانشون)
اگه اجباریه به نظرتون چیکار کنم؟ کارو ول کنم یا دانشگاهو؟
سلام
می خواستم بدونم اگه امسال کنکور ارشد قبول شم با توجه به اینکه تو یه کار دولتی مشغول هستم حضور تو کلاسا اجباریه یا نه؟ (دانشگاه های تهران روزانه یا شبانشون)
دقیقا منم مشکل شما رو دارم . خدا کنه امسال هم مثل دو سال اخیر بدن
سلام
امتحان چندم هستش دوستان ؟
و کی کارت ها رو میدن ؟
سلام دوستان اگه بخوام از 4 تا فصل زیر دوتاشو انتخاب کنم به خوندن به نظرتون کدومارو بخونم؟با تشکر
1.آپ امپ
2.فیدبک
3.توان
4.رگولاتور
1 و 4سلام دوستان اگه بخوام از 4 تا فصل زیر دوتاشو انتخاب کنم به خوندن به نظرتون کدومارو بخونم؟با تشکر
1.آپ امپ
2.فیدبک
3.توان
4.رگولاتور
سلام دوستان اگه بخوام از 4 تا فصل زیر دوتاشو انتخاب کنم به خوندن به نظرتون کدومارو بخونم؟با تشکر
1.آپ امپ
2.فیدبک
3.توان
4.رگولاتور