گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bage_aseman

عضو جدید
چنتا توصیه

چنتا توصیه

الان فقط تست کنکورهای سال های قبل اول هم اونجاهایی که سال های قبل بیشتر سوال اومده (یعنی حجم تستاش تو کتاب تستت زیادتره) چون همیشه تو کنکور سوالایی میاد که یا نکتش توسالای قبل اومده یا عینا تکراری (اولویت بندی از روشهای نابغه هاست)بعضی دوستان دچار وسواس میشن و می خوان کامل دوره بعد تست(اشتباه) مطالب رو با حل تست یاد بگیر اگه جاهایی که تموم نکردی جز تیترهایی که گفتم نیست ولش کن حتی دو رقمی ها هم بعضی جاها رو حذف می کنند.:warn: نکات و فرمول ها رو با خوندن از خلاصه ها دوره نکنید:warn:( 100% اشتباه) مطالعه چندین بار چیزی که بلدی ذهن رو تنبل میکنه! در عوض باید با آزمون خود را محک زد.باید سعی کنید به یاد بیاوری (اگه نشد یه کوچولو نگاه و دوباره سعی یا بنویس)وکلام آخر:کسانی که 4 سال پشت کنکور مانده اند 4 برابر رتبه های 1-10 همان سال درس خوانده بودند :w10::w47:ولی بازهم نتیجه نگرفتند کمیت مطرح نیست کیفیت مهمه پس باگوشت و پوستت بخون با تک تک سلول هات!:w08:

توصیه های کلیدی پارسه

پیوست ها

• Key Recommendations parseh.pdf
    108.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • nameh.pdf
    35.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

یه برقی

عضو جدید
الان فقط تست کنکورهای سال های قبل اول هم اونجاهایی که سال های قبل بیشتر سوال اومده (یعنی حجم تستاش تو کتاب تستت زیادتره) چون همیشه تو کنکور سوالایی میاد که یا نکتش توسالای قبل اومده یا عینا تکراری (اولویت بندی از روشهای نابغه هاست)بعضی دوستان دچار وسواس میشن و می خوان کامل دوره بعد تست(اشتباه) مطالب رو با حل تست یاد بگیر اگه جاهایی که تموم نکردی جز تیترهایی که گفتم نیست ولش کن حتی دو رقمی ها هم بعضی جاها رو حذف می کنند.:warn: نکات و فرمول ها رو با خوندن از خلاصه ها دوره نکنید:warn:( 100% اشتباه) مطالعه چندین بار چیزی که بلدی ذهن رو تنبل میکنه! در عوض باید با آزمون خود را محک زد.باید سعی کنید به یاد بیاوری (اگه نشد یه کوچولو نگاه و دوباره سعی یا بنویس)وکلام آخر:کسانی که 4 سال پشت کنکور مانده اند 4 برابر رتبه های 1-10 همان سال درس خوانده بودند :w10::w47:ولی بازهم نتیجه نگرفتند کمیت مطرح نیست کیفیت مهمه پس باگوشت و پوستت بخون با تک تک سلول هات!:w08:

توصیه های کلیدی پارسه

دوست عزیز دلم نیومد ازت تشکر کلامی هم نکنم...

خیلی راه گشا بود...
.
سلامت باشی...

rezaele

عضو جدید
دوست عزيز اين كارنامه ي يكي از دوستاي كنترليمه كه مثله شما الك و كنار گذاشته بود و با توجه به اينكه پارسال الك آسون بود يه كمي تو رتبه اش ناثير گذاشت
مشاهده پیوست 190632
رتبش که فوق العاده شده ولی من متاسفانه از آبان شروع کردم وقتم خیلی کم بود به همین خاطر بیخیالش شدم

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوست عزيز اين كارنامه ي يكي از دوستاي كنترليمه كه مثله شما الك و كنار گذاشته بود و با توجه به اينكه پارسال الك آسون بود يه كمي تو رتبه اش ناثير گذاشت
مشاهده پیوست 190632
درسته الک کم زده ولی یه ماشین خیلی خوب داره که با توجه به اینکه بچه های کنترل بهش یکم بی توجهن (از جمله خودم که خیلی پشیمونم هستم!) تراز خیلی عالی ای بهش داده!

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. من خیلی میام اینجا و خیلی چیزا از شما یاد گرفتم.بیشتر مطلباتونو میخونم تا بخوام نظری بدم. باور کنید بهتون باید غبطه خورد... خودتون تو جو خوندن هستید حالیتون نیست:)D )چقدر تلاشتون قابل ستایشه بعداً متوجه تلاشاتون میشید. سعی کنید کم نیارید یه پانزده روزم تلاش کنید خدا تلاشاتونو بی نتیجه نمیذاره مطمئنم;)
منم اوایل مثل شما میخوندم ولی چون دیر شروع کردم دیدم نمیتونم نتیجه ای که میخوامو بگیرم دیگه نخوندم! پشیمونم ولی شماها خیلی زودتر ازمن شروع کردید و با انرژی تر هستید.
میبینم بعضیاتون دانشگاهم میرید این فرصت عالی رو از دست ندید چون الان تو جو درس هستید بهتر نتیجه میگیرید من دو سال از فارغ التحصیلیم میگذره دیگه مثله اونوقتا نیستم.امیدوارم موفق باشید دوستای خوبم، دوست دارم موفقیتاتونو ببینم:)

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش بحال دوستت بخدا،منم به ریاضی و کلا علم خیلی علاقه داشتم،اما هیچ وقت آدم پر تلاشی واسه ی علم نبودم.

اصلا یکی‌ از دلایلی که دارم واسه کنکور می خونم اینه که یه روزی بتونم به یه جایگاه علمی برسم.

واقعا قبطه خوردم به دوستت.

راستی الان از دوستت خبر داری که کجاست و چیکار میکنه؟
منم دقیقاً مثله شما! شما دلیل یا راهکاری واسش پیدا نکردی؟:D

mostafa.bahriny

عضو جدید
اگر من طراح بودم...............

دوستان عزيز بنده ي حقير يك ايده ايي دارم در اين ايام كوتاه مانده تا كنكو:

به هر حال تمامي دوستان عزيز تا به امروز مباحث متفاوتي را با توانايي هاي خود خوانده اند و احتمالاً تا الان بيشتر دوستان تست هاي 91 و 92 را پاسخ داده اند، به نظر من هر نفر از هر درس دلخواه خود فقط و غفط يك سوال را كه به نظرش در كنكور ارشد 93 مطرح مي شود را در سايت قرار دهد، در واقع اگر شما طراح بوديد با توجه به سياست هاي سال گذشته چه سوالي را مطرح مي كرديد.؟؟؟

فوايد:
1- بالاخره در بين اين داوطلبان سايت قطعاً در يك يا دو سوال فركانس ذهن بچه ها با فركانس ذهن طراحان سنكرون ميشه، (امكان نداره كه نشه)

2- در اين روزهاي پاياني بهترين سوالاتي و كه مي تونيد از تحربه هاي ديگران ببنيد و حل كنيد در اختيارتون قرار ميگيره

3- بحث راجع به مهم ترين سوالات ديد بهتري به همه ميده

4- يه مسابقه هم ميشه كه ببنيم كي مي تونست
طراح كنكور باشه!!!!!;)

اگر موافق هستيد نظر خودتون و اعلام كنيد

مخالفم
من وقتم نمي كنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
منم دقیقاً مثله شما! شما دلیل یا راهکاری واسش پیدا نکردی؟:D

فعلا تنها راهکاری که می تونم انجام بدم خوندن واسه کنکوره.چون با ادامه تحصیل فرصت جبران کمکاری های گذشته رو میتونم پیدا کنم

aysan 00500

اخراجی موقت
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد تا پایان هفته

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج نهایی مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال ۹۲ دانشگاه آزاد اسلامی پایان هفته جاری توسط مرکز آزمون این دانشگاه اعلام می شود.

پذیرفته شدگان پس از اعلام نتایج می توانند به واحدهای پذیرفته شده برای ثبت نام مراجعه کنند.

کلاس های درس از بهمن ماه سال جاری آغاز می شود.

مهر

890031156

کاربر ممتاز
سلام خدمت همگی
دوستان کسی فایل آزمون های موسسه مهستان رو نداره؟
اگه کسی داره تو انجمن آپ کنه
ممنون

atena2

عضو جدید
هر وقت اومدم اینجا استرس شدید گرفتم . از آذر ماه حرف جمع بندی بود.. . حالا هم مسابقه سوال !! تا این حد مسلط هستید؟
بعد من با روزی چند ساعت درس خوندن هنوز فرصت نکردم تا درست حسابی تموم کنم و تست بزنم..خیلی کم تست زدم و یه عالمه مطلب هست که یا نخوندم یا فراموش کردم . . حالا هم بعضی روزها کاملا نومید میشم و می خوام دیگه نخونم .

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر وقت اومدم اینجا استرس شدید گرفتم . از آذر ماه حرف جمع بندی بود.. . حالا هم مسابقه سوال !! تا این حد مسلط هستید؟
بعد من با روزی چند ساعت درس خوندن هنوز فرصت نکردم تا درست حسابی تموم کنم و تست بزنم..خیلی کم تست زدم و یه عالمه مطلب هست که یا نخوندم یا فراموش کردم . . حالا هم بعضی روزها کاملا نومید میشم و می خوام دیگه نخونم .

نا امیدی فراموش کن .
تا الان هرچی خوندی بسه . رو همینا وقت بذار . تستاشو بزن . مطلب جدید نخون اصلا

nafise05

عضو جدید
با سلام به دوستان پرتلاش
من کمی بیش از یه ماهه که دارم می خونم، اینو گفتم که دوستای گلم که خیلی جلوترن امیدوار باشن و تلاششونو ادامه بدن، یه مشکلی که دارم زمان امتحانه
یعنی خداییش از 2 و نیم تا 7 بعدازظهر هم شد زمان آزمون؟!!!
من ساعت 4 که میشه سر درد می گیرم و نمی دونم دیگه چطور تست بزنم!
یعنی پارسال که هیچی نخونده بودم و فقط رفتم پاسخنامه رو گذاشتم جلومو شروع کردم به تست زدن وسطای آزمون سردرد گرفته بودم! امسال رو واقعا نمی دونم چه کنم! از طرفی دوست دارم صبح زود بلند شم، وقتی هم صبح زود شروع به درس می کنم بعداز ظهر بدتر جواب می گیرم! دوستان راهنمایی کنن لطفا که چطوری خودشونو برای زمان آزمون آماده می کنن
موفق باشیم همگی!

Joe_Bel

کاربر ممتاز
اگر من طراح بودم...............

دوستان عزيز بنده ي حقير يك ايده ايي دارم در اين ايام كوتاه مانده تا كنكو:

به هر حال تمامي دوستان عزيز تا به امروز مباحث متفاوتي را با توانايي هاي خود خوانده اند و احتمالاً تا الان بيشتر دوستان تست هاي 91 و 92 را پاسخ داده اند، به نظر من هر نفر از هر درس دلخواه خود فقط و غفط يك سوال را كه به نظرش در كنكور ارشد 93 مطرح مي شود را در سايت قرار دهد، در واقع اگر شما طراح بوديد با توجه به سياست هاي سال گذشته چه سوالي را مطرح مي كرديد.؟؟؟

فوايد:
1- بالاخره در بين اين داوطلبان سايت قطعاً در يك يا دو سوال فركانس ذهن بچه ها با فركانس ذهن طراحان سنكرون ميشه، (امكان نداره كه نشه)

2- در اين روزهاي پاياني بهترين سوالاتي و كه مي تونيد از تحربه هاي ديگران ببنيد و حل كنيد در اختيارتون قرار ميگيره

3- بحث راجع به مهم ترين سوالات ديد بهتري به همه ميده

4- يه مسابقه هم ميشه كه ببنيم كي مي تونست
طراح كنكور باشه!!!!!;)

اگر موافق هستيد نظر خودتون و اعلام كنيد

به نظر بنده دیگر برای این کار زمان کافی موجود نیست و برنامه های مد نظر در نظر گرفته شود انجام شود بهتر است و به بچه های به هدف نهایی و پایانی خود برسند[FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

در باشگاه تابستون این اتفاق افتاد اما زیاد استقبال نشد شاید بخاطر پست های پشت سر هم که بحث معرفی منابع بود انجام نشد ...[FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
اگر تمایل داشتید سال آینده چنین تاپیکی رو آماده سازی می کنیم و

در این مورد این پست[FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][/FONT][/FONT]
می تواند کمکی کرده باشد

دانشمند كوچك

عضو جدید
کتابامو مرتب کردم.بعد از دور یه نگاهی بهشون کردم و حیفم اومد از این همه معلومات عکسی نگیرم.هرچند در ابتدا عجله کردم و از هر درسی ۲منبع گرفتم که اشتباه بزرگی بود و آخرش. فقط یکیشون خوندم اما وقتی این عکس و دیدم کلی به خودم افتخار کردم که چه همتی داشتم و چه پشتکاری که این کتب کت و کلفت خوندم :-D

جالبه که هر کسی از کتاباش در زمان استراحتش عکس بگیره. کلی بهتون انرژی میده

s5.picofile.com/file/8110056776/IMG_20140121_180754.jpg

samin_m

کاربر ممتاز
کتابامو مرتب کردم.بعد از دور یه نگاهی بهشون کردم و حیفم اومد از این همه معلومات عکسی نگیرم.هرچند در ابتدا عجله کردم و از هر درسی ۲منبع گرفتم که اشتباه بزرگی بود و آخرش. فقط یکیشون خوندم اما وقتی این عکس و دیدم کلی به خودم افتخار کردم که چه همتی داشتم و چه پشتکاری که این کتب کت و کلفت خوندم :-D

فکر جالبی بود!;)

تا حالا کنار هم نگاهشون نکرده بودم!! همیشه وسط اتاق یا روی میز ولو بودن!!هه هه

گرچه 3-4 تاشو نخوندم ولی دور هم بودنشون خالی از لطف نیس:D

IMAG1183(1).jpg

890031156

کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
کی کارآموزی برداشته؟
چطوریاس؟؟هر روز میرن؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
کی کارآموزی برداشته؟
چطوریاس؟؟هر روز میرن؟

رفتن کارآموزی بیشتر به خود و استادت بستگی داره .
اگه استاد زیاد گیر نیست که سر بزنه و اینجور چیزا و خودتم دلت نیست بری که کلا نرو . فقط برو فرم های مربوطه رو بگیر و بعد به محل کارآموزی هم بسپار که نمیای .
ولی در مورد هرروز رفتن دست خودته بازم . شما باید تو کارآموزی 360 ساعت پرکنی حالا چجوری و تو چند ماه زیاد فرق نداره . (فقط ممکنه جایی که میری کمی گیر باشه . مثلا کارخانه های صنعتی معمولا طول کار آموزی ۲۰ تا ۳۰ روز هست که برای پر کردن ساعتت باید هروز بری تا بتونی تو ۳۰ روز پر کنی . )

rezaei.sp

عضو جدید
سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم کی کارآموزی برداشته؟
چطوریاس؟؟هر روز میرن؟
سلام و مخلص داداش گل گلاب . :smile:
کار آموزی و پروژه رو من چند سالی هست که پاس کردم.
بزا لب مطلب رو بهت بگم . بستگی به خودت داره .
یکی کارآموزی رو یه جا بر میداره که یه شرکت معتبره یا یه کارخونه بزرگه . اونجا میشه خیلیی چیزا یاد گرفت و زمینه استخدام فراهم میشه . چون با مسائل کار و نحوه ورود آشنا میشی و تازه شاید همونجا آشنا شدی با چنتا و استخدام شدی . تازه بعدا که واسه مصاحبه کار و استخدام بری ، حتما از کارآموزی میپرسن و اگه جای خوبی گذرونده باشی میتونی سینه سپر کنی و با دست پر جواب مصاحبه رو عالی بدی . تاثیرات مثبتش ایناست .
بعضی ها هم با یه شرکت صحبت میکننن که به طریقی برگه رو مهر بزنه و فرم رو امضا کنن . یا شاید مثلا یه روز در هفته بری و فقط خودی نشون بدی و با توافق اونا سر و ته قضیه رو به هم بیاری . اینو توصیه نمیکنم. بعدا باعث پشیمونیی میشه . چون اینهمه درس خوندی و زحمت کشیدی ، یه جا باید ببینی به کارت میاد یا نه .
من دوره متوسطه که هنرستان میرفتم کارآموزی رو رفتم مخابرات. هیچی یاد نگرفتم. روزا میرفتیم تو خیابونا و دیوار سوراخ میکردیم که کابل تلفن واسه مشتریا بکشیم .:D
دوره دانشگاه رفتم کارخونه دوچرخه سازی و خوب بود . پی ال سی داشت و انواع ماشینهای خودکار و پیشرفته . حتی آزمایشگاه کنترل کیفیت داشت. خیلی خوب بود و بعدا تو استخدام هم خیلی به درد من خورد.
امیدوارم که بهترین گزینه رو انتخاب کنی . ;)

rezaei.sp

عضو جدید
سلام دوستان .
امشب رفتم پارسه شعبه قم.
گفتن نفر اول آزمونهای پارسه گرایش قدرت از قم هستش . :)
دانشجوی شریف هستن و هنوز تموم نکردن ولی ساکن قم میباشند.
کلی به خودم افتخار کردم . همشهریامو دست کم گرفته بودم. از امشب مرتب میرم تو سایت و کارنامه نفر اول رو هی ور انداز میکنم. :biggrin:
گفتم این خبر رو به شما دوستان هم بدم . خودم که سورپرایز شدم. :D

hamedgho2000

عضو جدید

چه قد شبیه کتابخونه منه !
با این تفاوت که من برا هر درس حداقل 4 تا منبع گرفتم !
حیلی ذوق می کردم هر موقع برا هر درس 1 کتاب جدید می گرفتم
و
الان به شدت پشیمونم از این کار ای کاش یه رفرنس داشتم و فقط از همون می خوندم و بقیه اش رو تست میزدم ...

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
و
الان به شدت پشیمونم از این کار ای کاش یه رفرنس داشتم و فقط از همون می خوندم و بقیه اش رو تست میزدم ...

جالبه وقتی به پایان کاری میرسیم و به گذشته فکر میکنیم بهتر میتونیم اشتباهاتمونو ببینیم .
منم مثل شما رو ۱-۲ درس این اشتباه کردم . از جمله ریاضی

llvll.asoud

کاربر ممتاز
اینم کتابهای کنکوری من :D
(البته ۴ جلدش دسته خودم نیست : ۵۰۰ تست تالیفی کنترل سجادیان - سیگنال تقدسی - ماشین حلم زاده - سیستم قدرت حلم زاده - ماشین پژمانفر )

مشاهده پیوست 190791

عرفان جان شما تو کدوم گرایش شرکت میکنید؟!:D
بررسیو سیگنال بهم نمیخورنا :دی!

890031156

کاربر ممتاز
سلام و مخلص داداش گل گلاب . :smile:
کار آموزی و پروژه رو من چند سالی هست که پاس کردم.
بزا لب مطلب رو بهت بگم . بستگی به خودت داره .
یکی کارآموزی رو یه جا بر میداره که یه شرکت معتبره یا یه کارخونه بزرگه . اونجا میشه خیلیی چیزا یاد گرفت و زمینه استخدام فراهم میشه . چون با مسائل کار و نحوه ورود آشنا میشی و تازه شاید همونجا آشنا شدی با چنتا و استخدام شدی . تازه بعدا که واسه مصاحبه کار و استخدام بری ، حتما از کارآموزی میپرسن و اگه جای خوبی گذرونده باشی میتونی سینه سپر کنی و با دست پر جواب مصاحبه رو عالی بدی . تاثیرات مثبتش ایناست .
بعضی ها هم با یه شرکت صحبت میکننن که به طریقی برگه رو مهر بزنه و فرم رو امضا کنن . یا شاید مثلا یه روز در هفته بری و فقط خودی نشون بدی و با توافق اونا سر و ته قضیه رو به هم بیاری . اینو توصیه نمیکنم. بعدا باعث پشیمونیی میشه . چون اینهمه درس خوندی و زحمت کشیدی ، یه جا باید ببینی به کارت میاد یا نه .
من دوره متوسطه که هنرستان میرفتم کارآموزی رو رفتم مخابرات. هیچی یاد نگرفتم. روزا میرفتیم تو خیابونا و دیوار سوراخ میکردیم که کابل تلفن واسه مشتریا بکشیم .:D
دوره دانشگاه رفتم کارخونه دوچرخه سازی و خوب بود . پی ال سی داشت و انواع ماشینهای خودکار و پیشرفته . حتی آزمایشگاه کنترل کیفیت داشت. خیلی خوب بود و بعدا تو استخدام هم خیلی به درد من خورد.
امیدوارم که بهترین گزینه رو انتخاب کنی . ;)

رفتن کارآموزی بیشتر به خود و استادت بستگی داره .
اگه استاد زیاد گیر نیست که سر بزنه و اینجور چیزا و خودتم دلت نیست بری که کلا نرو . فقط برو فرم های مربوطه رو بگیر و بعد به محل کارآموزی هم بسپار که نمیای .
ولی در مورد هرروز رفتن دست خودته بازم . شما باید تو کارآموزی 360 ساعت پرکنی حالا چجوری و تو چند ماه زیاد فرق نداره . (فقط ممکنه جایی که میری کمی گیر باشه . مثلا کارخانه های صنعتی معمولا طول کار آموزی ۲۰ تا ۳۰ روز هست که برای پر کردن ساعتت باید هروز بری تا بتونی تو ۳۰ روز پر کنی . )
سلام
ممنون عرفان و رضایی جان
منظورم این بود که من مدار مخابراتی رو به اضافه 2تا اختیاری برا این ترم نگه داشتم برنامم طوریه که 3روز هفته پر شده تو دانشگاه
الان چطوری میشه؟

samin_m

کاربر ممتاز
و

یا خداااااااااااااااا!

حامد جان وقت و خوندنش فدای سرتت!

الان ک یه جلد کتاب حدودا 25 تومن میشه،ماشاالله شما خوب هزینه کردیا!! هه هه;):D

حالا ایشالا ک موفق باشی و خستگی از تنت در بره!!

---- از چیزی ک خوشم اومد اینه ک 70% کتابای همه مثل هم هست. اینا رو آرشیو کنید برا بچه های سال بعد! مولتی یوزر ها هم برن غاز بچرونن:D

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرفان جان شما تو کدوم گرایش شرکت میکنید؟!:D
بررسیو سیگنال بهم نمیخورنا :دی!

اوایل قصد خوندن برای قدرت داشتم که پشیمون شدم :D
دیدم تا عشقم کنترل و الک مونده چرا برم قدرت . دیگه کتاباشم موند دستمون تا اینکه دادیم یکی از دوستام اون بخونه :D

.V A H I D.

عضو جدید
اینم کتابهای کنکوری من :D
(البته ۴ جلدش دسته خودم نیست : ۵۰۰ تست تالیفی کنترل سجادیان - سیگنال تقدسی - ماشین حلم زاده - سیستم قدرت حلم زاده - ماشین پژمانفر )

مشاهده پیوست 190791
دفترچه 2 رو کامل میخوای جواب بدی؟:D
بررسی و سیگنال و الک و ماشین و کنترل!

hamedgho2000

عضو جدید
جالبه وقتی به پایان کاری میرسیم و به گذشته فکر میکنیم بهتر میتونیم اشتباهاتمونو ببینیم .
منم مثل شما رو ۱-۲ درس این اشتباه کردم . از جمله ریاضی
آره انصافا
البته شایدم بد نشد زیاد الان خیلی راحت نسبت به 30-40 تا کتاب نظر بدم :cool:ولی از یه جهت خیلی بد شد که من برا همشون هم وقت گذاشتم و همه اش درسنامه خوندم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا