گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام
ممنون عرفان و رضایی جان
منظورم این بود که من مدار مخابراتی رو به اضافه 2تا اختیاری برا این ترم نگه داشتم برنامم طوریه که 3روز هفته پر شده تو دانشگاه
الان چطوری میشه؟

احتمال زیاد کا آموزی رو تابستون بری،مگه اینکه با استاد و شرکت هماهنگ کنی ک موافقت کنن هفته ای 2-3 روز بری!

درباره استاد هم،یه صحبتی عرفان جان کردن...! فکر کنم هیچ استادی بیکار نباشه ک بیاد سرکشی کنه!

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام
ممنون عرفان و رضایی جان
منظورم این بود که من مدار مخابراتی رو به اضافه 2تا اختیاری برا این ترم نگه داشتم برنامم طوریه که 3روز هفته پر شده تو دانشگاه
الان چطوری میشه؟

منصور خان مگه کارآموزیه شما در طول ترمم ارایه میشه؟!
مال ما فقط تابستون ارایه میشه :دی

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ممنون عرفان و رضایی جان
الان چطوری میشه؟

همون ۳ روزی که آزادی میری . روزهای دیگه هم اگه ساعته کلاسات عصره صبحاش میتونی بری کارآموزی .
کجا قصد داری بری برای کارآموزی ؟
من همین ترم جدید کار آموزی دارم با 6 واحد دیگه . میخوام مثل ۲ دوره ی قبلی کارآموزیم برم کارخانه آلومینیوم سازی

hamedgho2000

عضو جدید
یا خداااااااااااااااا!

حامد جان وقت و خوندنش فدای سرتت!

الان ک یه جلد کتاب حدودا 25 تومن میشه،ماشاالله شما خوب هزینه کردیا!! هه هه;):D

حالا ایشالا ک موفق باشی و خستگی از تنت در بره!!

---- از چیزی ک خوشم اومد اینه ک 70% کتابای همه مثل هم هست. اینا رو آرشیو کنید برا بچه های سال بعد! مولتی یوزر ها هم برن غاز بچرونن:D
آره انصافا !
احتمالا بعد کنکور حراج می زنم !
فک کنم حدود 300-400 تومن پول کتاب شده و 100 تومن پرینت !
یعنی یه مدت اوایل خوره گرفته بودم همه اش رو بخرم و بخونم !
نیست شغلم آزاده فکر کردم شارژ انباره !
همه رو دپو کردم تو کتابخونه ام !

rezaei.sp

عضو جدید
سلام
ممنون عرفان و رضایی جان
الان چطوری میشه؟
اگه یه شرکت بزرگ مثل پتروشیمی یا پالایشگاه بود که گیر میدادن که مرتب و هر روز باید بری . نرفتن غیبت حساب میشه و فرم رو پر نمیکنن .
اما اگه یه شرکت خصوصی برداری ، میتونی صحبت کنی که هفته ای 3 روز یا 2 روز بری . موافقت میکنن .

samin_m

کاربر ممتاز
آره انصافا !
احتمالا بعد کنکور حراج می زنم !
فک کنم حدود 300-400 تومن پول کتاب شده و 100 تومن پرینت !
یعنی یه مدت اوایل خوره گرفته بودم همه اش رو بخرم و بخونم !
نیست شغلم آزاده فکر کردم شارژ انباره !
همه رو دپو کردم تو کتابخونه ام !

والا حراج کتاب ک سودی توش نیس!!

کتاب نو ه نو منو (ورق هم نخورده بود!) ک 28 تومن روش خوره بوده،ب زور میخواست 11 تومن بخره!هه هه

علی الحساب سودشو بی خیال شو،بزن پای حساب خوشتیپی خودت(فکر کن یه کت خریدی خراب شده انداختی دور)! فدای سرت! ایشالا ک موقع نتیجه ها خستگی از تن همگی در بیاد;)

گرچه اونایی ک احساس میکنی نگه داشتنوشن لازم نیس بدی به یه کتابخونه یا چندتا آدم مستعد و نیازمند،خیلی قشنگ هست;)

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یه شرکت بزرگ مثل پتروشیمی یا پالایشگاه بود که گیر میدادن که مرتب و هر روز باید بری . نرفتن غیبت حساب میشه و فرم رو پر نمیکنن .
اما اگه یه شرکت خصوصی برداری ، میتونی صحبت کنی که هفته ای 3 روز یا 2 روز بری . موافقت میکنن .

نه برای شرکتهایی که توجه میکنن به حضور غیاب میتونه برنامه کلاسهارو نشون بده مشکلی پیش نمیاد

890031156

کاربر ممتاز

احتمال زیاد کا آموزی رو تابستون بری،مگه اینکه با استاد و شرکت هماهنگ کنی ک موافقت کنن هفته ای 2-3 روز بری!

درباره استاد هم،یه صحبتی عرفان جان کردن...! فکر کنم هیچ استادی بیکار نباشه ک بیاد سرکشی کنه!

نه میخوام تیر تموم کنم دیگه گیر که نمیدن ولی خودم میخوام برم کار یاد بگیرم
منصور خان مگه کارآموزیه شما در طول ترمم ارایه میشه؟!
مال ما فقط تابستون ارایه میشه :دی
اره هر ترم ارائه میشه داداش

همون ۳ روزی که آزادی میری . روزهای دیگه هم اگه ساعته کلاسات عصره صبحاش میتونی بری کارآموزی .
کجا قصد داری بری برای کارآموزی ؟
من همین ترم جدید کار آموزی دارم با 6 واحد دیگه . میخوام مثل ۲ دوره ی قبلی کارآموزیم برم کارخانه آلومینیوم سازی
میخوام اگه استادا قبول کنن برم شرکت مخابرات
پس یعنی هروقت بخوایم میتونیم بریم دیگه؟
فقط باید اون 360 ساعت پر شه همین؟

samin_m

کاربر ممتاز

علی جان شرکت پتروشیمی و... گفتنش راحته ها!

رفتنش هم دردسرهای خاص خودشو داره!! تازه اگ بتونی با پارتی بر اونجا...

چون معمولا اینجور جاها افراد کمی رو میگیرن،ب فرض ک بگیرن،اگ سرویس و... نداشته باشه،تازه دردسرها شروع میشه!!

(یکی از دوستام تابستون رفت ذوب آهن اصفهان،با سرویس و ماهی 500 تومن حقوق برای کار آموزی!!!!:surprised::eek: اونجا فقط 3نفر میگرفتن:D)

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه میخوام تیر تموم کنم دیگه گیر که نمیدن ولی خودم میخوام برم کار یاد بگیرم

اره هر ترم ارائه میشه داداش

میخوام اگه استادا قبول کنن برم شرکت مخابرات
پس یعنی هروقت بخوایم میتونیم بریم دیگه؟
فقط باید اون 360 ساعت پر شه همین؟

آره زمانش دست خودته بیشتر و دست جایی که میری برای کارآموزی

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

چون معمولا اینجور جاها افراد کمی رو میگیرن،ب فرض ک بگیرن،اگ سرویس و... نداشته باشه،تازه دردسرها شروع میشه!!

(یکی از دوستام تابستون رفت ذوب آهن اصفهان،با سرویس و ماهی 500 تومن حقوق برای کار آموزی!!!!:surprised::eek: اونجا فقط 3نفر میگرفتن:D)

تو قانون کار آموزی خیلی از شرکتها حقوق و مزایا هست ولی اکثرا نمیدن .
مثلا این کارخانه ماشین آلات راهسازی هپکو تازه پولم میگیره ازت :biggrin:
جایی هم که من میرم فقط حقوق نمیدن ولی بقیه مزایا از جمله سرویس - صبحانه - نهار - و امکانات دیگه میدن .

3tare_87

عضو جدید

حقوق؟؟!!! :surprised:شوخی میکنید!! والا منم رفتم پتروشیمی! یه نهار میدادن با سرویس رفت و برگشت همین!!! تایم هم از 7 صبح تا 5 بعداز ظهربود ازونجایی که هیچکی بعد نهار کار نمیکرد... خودشون ساعت 3 میفرستادنمون خونه!:D

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقوق؟؟!!! :surprised:شوخی میکنید!! والا منم رفتم پتروشیمی! یه نهار میدادن با سرویس رفت و برگشت همین!!! تایم هم از 7 صبح تا 5 بعداز ظهربود ازونجایی که هیچکی بعد نهار کار نمیکرد... خودشون ساعت 3 میفرستادنمون خونه!:D

ذوب آهن اصفهان حقوق میده :D

samin_m

کاربر ممتاز
تو قانون کار آموزی خیلی از شرکتها حقوق و مزایا هست ولی اکثرا نمیدن .
مثلا این کارخانه ماشین آلات راهسازی هپکو تازه پولم میگیره ازت :biggrin:
جایی هم که من میرم فقط حقوق نمیدن ولی بقیه مزایا از جمله سرویس - صبحانه - نهار - و امکانات دیگه میدن .

حقوق؟؟!!! :surprised:شوخی میکنید!! والا منم رفتم پتروشیمی! یه نهار میدادن با سرویس رفت و برگشت همین!!! تایم هم از 7 صبح تا 5 بعداز ظهربود ازونجایی که هیچکی بعد نهار کار نمیکرد... خودشون ساعت 3 میفرستادنمون خونه!:d

هپکو و پتروشیمی و مخابرات و...:eek:

من هنوز نرفتم،ولی اصلا فکر نمیکنم بتونم اینجور جاها برم!!!

ب رفت و آمدش فکر میکنم مخم سوت میکشه!! :surprised: (حالا جدا از بحث پارتی و جور شدنش ک نمیشه!!!)

اگ 7 صبح باشه من باید 5 بیدار شم!!:surprised::eek:

کی میره آخه؟:confused:

عزیزان کسی برای تهران آشنایی،پیشنهادی،چیزی نداره،از الان برای تیر ماه هماهنگی هارو انجام بدم؟

نوش جونشون!! البته خدایی ما کار نمیکردیم فقط کلاس آموزشی داشتیم و تو واحدها میچرخیدیم!! پول میدادن دیگه صدای کارگرا کارمندا در میومد!!!:d

اون دوستم عموش مدیر یکی از بخش های ذوب آهن بود! پارتی داشت

شاید ب بقیه پول ندن!

البته این دوست بنده،جاهایی هم ک برای کار میرفتیم و کار آموزی نبود و... زوری مفید 2ساعت ازش کار میکشیدیم!!هه هه

کار آموزیو مطمئنم بجز گشت و گذار هیچ کاری نکرده!!هه هه ه

آخرین ویرایش:

3tare_87

عضو جدید

ب رفت و آمدش فکر میکنم مخم سوت میکشه!! :surprised: (حالا جدا از بحث پارتی و جور شدنش ک نمیشه!!!)

عزیزان کسی برای تهران آشنایی،پیشنهادی،چیزی نداره،از الان برای تیر ماه هماهنگی هارو انجام بدم؟

اون دوستم عموش مدیر یکی از بخش های ذوب آهن بود! پارتی داشت

شاید ب بقیه پول ندن!

البته این دوست بنده،جاهایی هم ک برای کار میرفتیم و کار آموزی نبود و... زوری مفید 2ساعت ازش کار میکشیدیم!!هه هه

کار آموزیو مطمئنم بجز گشت و گذار هیچ کاری نکرده!!هه هه ه
عحباااا :smile:
پتروشیمی ها خیلییی قوانین سفت و سختی دارن! اگه قانون باشه ندن به هیچکس نمیتونن بدن!
اونجا به هر کسی یاد نمیدن! خیلی خسیس ان در این زمینه! یعنی باید پارتی داشته باشی یا آشنا داشته باشی تا بهت آموزش بدن والا ولت میکنن به امون خدا... کار هم که دستت نمی دن چون خیلی کارا حساسه!!
البته من زیاد با محیط پتروشیمی حال نکردم خیلی آلوده بود! بوی آمونیاک.... سر و صدا:(

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

من همیشه دیرتر میرفتم :biggrin: ۱۰ تا ۲ . کلا شاید ۲-۳ روز ۷ صبح رفتم . سرویس هم داشت راحت بود .

hamedgho2000

عضو جدید
من برا کار آموزی رفتم شرکت دوستم
یه بار رفتم برا دادن مدارک و یه بار برا گرفتنش
هر 2 دفعه هم بعد از ظهر رفتم
کلا 360 دقیقه هم نشد صحبت در مورد کار آموزی و کلش !
اما حیف کردم
دوستانی که جدی رفته بودن مخابرات و عزیزانی که پتروشیمی و پالایشگاه و حتی کارخونه های فولاد رفته بودن تو آینده کاری شون هم تاثیر خوبی داشت

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سه چهار روزه عینه مرررررررد دارم کم درس درس خونم.

اصلا حسش نیست دیگه.دچار تعطیلات زودرس شدم.

دو هفته بعد حسرت نخورم صلواااااااااااااااات !!!!!!!!!!!!

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

الهم صلي علي محمد و آآآآل محمد......هوووووف ....هوووووف....هووووف ...جشم نخوري ايشالا :D

ياد يوزارسيف افتادم ,جقد بارسال براش ورد خوندم , بعد وردهام نابديد شد ...رفت كه رفت :D

saman 1234

عضو جدید
[h=1]آزمون های جامع 2و 3 ماشین - بررسی[/h]
بچه ها آزمون ماشین و بررسی در سایت گام برتر .آزمون های جامع 2 و3 ماشین - بررسی ویژه کنکور ارشد مهندسی برق 92 ، به ترتیب چهارشنبه 2 بهمن و چهارشنبه 9 بهمن ساعت 22:30 برگزار می شود.

juvefans

کاربر ممتاز
سلام به همگی
راستش من این روزهای آخر یکم حس میکنم خوندنم مفید نیست .:(
من از سال 88 شروع کردم جمع بندی تا 91 زدم هنوز ، آزمون هارو پشت سر هم توی وقت خودش دقیق میزنم.
بعد از هر آزمون غلط هامو یاد میگیرم . بعد از مبحثی که غلط زدم تست میزنم ..
اما چیزی که بهم آرامش میده خوندن متن کتابه .. یعنی همش فکر میکنم چون متن کتابو نمیخونم داره همه چیز یادم میره .. نمیدونم !
البته نتیجه آزمونهایی که خونه میزنم خیلی عالیه با اینکه سوال هارو ندیدم اما خوب خونه خیلی ساکته و منم استرس چون ندارم اینجوریه شاید !
ولی میترسم ..:confused:
شما چه کار میکنید الان ؟ اگه ممکنه نظرتونو بگید یا راهنمایی کنید ممنون میشم .:gol:

samin_m

کاربر ممتاز

منم اینجوری شدم!

کم حوصله!!

امروز با 3تا تست مدار شروع کردم!

همونجا هم تموم شد!!هه هه

آخرین ویرایش:

omid-power

عضو جدید
سلام بر پویندگان علم ودانش

1.اگر دنبال تفریح میگردین(زیر 5دقیقه تاحال وهواتون عوض شه) پیشتهادمن:http://www.snn.ir/NSite/Service/News/?&Serv=6 است. در بخش مهمترین خبرها
یک جرعه اخلاق و پای درس اخلاق حاج آقا جاودان

2.کارآموزی شاید از مهمترین! واحدهای درسی است. همانطور که دوستان اشاره کردند برخی بچه ها تونستن در همونجایی که کارآموزی راگذروندن مشغول بکاربشن یا تجربه های ارزشمندی بدست آوردن که تو مصاحبه های شغلی و پیدا کردن کار کمکشون کرده.لذا قدرشو بدونین وسعی کنین یه جای بدردبخور کاراموزی را بگذرونید

موفق باشید
التماس دعا

آخرین ویرایش:

ramtin_amoiee

عضو جدید
درسته الک کم زده ولی یه ماشین خیلی خوب داره که با توجه به اینکه بچه های کنترل بهش یکم بی توجهن (از جمله خودم که خیلی پشیمونم هستم!) تراز خیلی عالی ای بهش داده!

ببخشيد من مي خواستم اين كارنامه رو بذارم اشتباهي گذاشتم، تعجب كردم گفتيد الك كم زده .......
k5.JPG

ramtin_amoiee

عضو جدید
به نظر بنده دیگر برای این کار زمان کافی موجود نیست و برنامه های مد نظر در نظر گرفته شود انجام شود بهتر است و به بچه های به هدف نهایی و پایانی خود برسند

در باشگاه تابستون این اتفاق افتاد اما زیاد استقبال نشد شاید بخاطر پست های پشت سر هم که بحث معرفی منابع بود انجام نشد ...

اگر تمایل داشتید سال آینده چنین تاپیکی رو آماده سازی می کنیم و

در این مورد این پست
می تواند کمکی کرده باشد

مرسي از توجهتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا